• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار unnatural links را جدی بگیرید * فوق مهم

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
من گفتم نظر قطی نمیتونم بدم
اما اگر با این خیل میخوای کار کنی که اگر Nofollow باشه گوگل نگاه نمیکنه در اشتباهی

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اقا من یک چند باری توی همین فروم این سوالم کردم جوابی نرسیدم
فقط میگید
الان من چند تا سایت و وبلاگ دارم توی مطالب که تو سایت ها و وبلاگ هام یا توی سابدومین همین سایت تفریحی میگذارم لینک دومین اصلیم مثلا همین سایت تفریحی رو میگذارم مثلا توی مطلب کلمه عکس یا سرگرمی یا تفریحی یا بازیگر این چیزها باشه من فقط یکیش رو لینک کنم توی ان مطالب به دومین اصلیم ایا این ضرر داره؟ یا کلا هر عکسی توی هرسایت یا توی خود همین تفریحی میگذارم لینک مستقیم میکنم به دومین اصلی تفریحی

چون همین کار هم باعث میشه مثلا اگر وبلاگ دیگر مطلبم رو برداشت توی داخل متن ادرس سایت من هم هست

ببنید یا شما از خود سایت به سایت لینک میدید ( لینک داخلی )
یا از یکی دیگر از سایت هاتون به سایت اصلی لینک میدید ( لینک خارجی )
در هر 2 صورت من توصیه میکنم به صفحه ی اصلی لینک ندید سعی کنید به صفحات لینک بدید
اما باز هم این لینک دادن خوبه اما سعی کنید به صفحات لینک بدید تا لینک شما به عنوان Source شناخته بشه

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ببنید یا شما از خود سایت به سایت لینک میدید ( لینک داخلی )
یا از یکی دیگر از سایت هاتون به سایت اصلی لینک میدید ( لینک خارجی )
در هر 2 صورت من توصیه میکنم به صفحه ی اصلی لینک ندید سعی کنید به صفحات لینک بدید
اما باز هم این لینک دادن خوبه اما سعی کنید به صفحات لینک بدید تا لینک شما به عنوان Source شناخته بشه

میخواستم با این کار کلمات کلیدی سرچ شده گوگل هم بالا بیارم
پس میگید اینطوری بهتره
توی مطلب نوشته عکس به قسمت گالری عکس دومین اصلیم لینک بدم یا مثلا اسم فلان بازیگر که بعدش لینک بدم به همان قسمت گالری عکس ان بازیگر تو دومینم
پس کلا لینک تو مطالب مشکلی نداره
فکر کردم اینم نکنه بگند یک جور تبادل لینک است

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
ما که همیشه میگیم لینک بدید اما توی مطالب لینک بدید که ارزش لینک بره بالا
کاری که شما میکنید عملا دارید از قدرت یک سایت سایت دیگری را میکشید بالا و یک نوع لینک یک طرفه هست
کار بسیار خوبی هم هست
توجه داشته باشید وقتی شما با کلمه ی عکس به سایت لینک میدید اگر در پاراگراف بعدی دوباره به کلمه ی عکس به همون دامین لینک بدید گوگل اونو نمیخونه

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
شما برای حرفی که میزنید منبع دارید یا همون تجربه ی شخصی هست؟
اگر منبعی دارید بدید ما هم بخونیم اگر براساس تجربه هست که اصلا مورد تایید هیچ کس نیست
حرفی که ما میزنیم با منبع هست نه براساس علایق شخصی

منابع من:

Webmaster Guidelines - Webmaster Tools Help
Matt Cutts: Gadgets, Google, and SEO
www.seobook.com
SEO Software. Simplified. | SEOmoz

و چندین کتاب و سایت معتبر دیگه هستن .

در ضمن من مشخصا راجع به پاندا حرف نزدم و کلی صحبت کردم و روی صحبت من هم شما نبودید بلکه همه خواننده گان هستند.

نکته دیگه اینکه از کسی تایید نخواستم اما متاسفانه در صحبت ها و مطالب سایت شما اشکال و ابهام های زیادی وجود دارد که خواننده رو به اشتباه می اندازه . چند مورد رو قبلا تو سایت براتون گزارش کردم. اکثرا هم غلط هایی هستند در زمان ترجمه مطالب بوحود می آیند.

در هر صورت من گفتم که اطلاع رسانی شما خوب هست و غلط و بی نقص بودن هم برای شروع دور از انتظار هست .

دوستان دقت کنند تا زمانی که مطالب ترجمه شده رو بخونند احتمال سوء برداشت بسیار بالاهست . پس سعی کنید همیشه بدون نقل قول شدن و به زبان اصلی مطالعه کنید

4 منبع ای هم که در بالا معرفی کردم از بهترین ها هستند .

Last edited:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
همین بخش حرف من هست گوگل حتی به لینک های Nofollow هم نگاه میکنه اما Link Juice شما از دست نمیدید اما دلیل نمیشه که از کنارش با بیخیالی بگذره
وقتی گوگل داره میگه شما توی محتواتون به سایت های دیگه لینک بدید مهم نیست که Follow باشه یا Nofollow یعنی اهمیت کمی نداره این لینک ها و حتی اونها رو هم گوگل میخونه اما دنبالش نمیره

بلاخره نفهمیدم چی شد :دی

این سوالو در حد دبستان جواب بده :cool::

با سایت های پر بازدید (زیر 200 ایران ) که رنک دار (3 و 4 و 5) باشن ! تبادل لینک نوفالو انجام بدیم یا خیر ؟

بله تبادل لینک کنید اما 3 طرفه تبادل کنید و بصورت نرمال follow حتما

three-way-link1.png

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
منابع من:

Webmaster Guidelines - Webmaster Tools Help
Matt Cutts: Gadgets, Google, and SEO
www.seobook.com
SEO Software. Simplified. | SEOmoz

و چندین کتاب و سایت معتبر دیگه هستن .

در ضمن من مشخصا راجع به پاندا حرف نزدم و کلی صحبت کردم و روی صحبت من هم شما نبودید بلکه همه خواننده گان هستند.

نکته دیگه اینکه از کسی تایید نخواستم اما متاسفانه در صحبت ها و مطالب سایت شما اشکال و ابهام های زیادی وجود دارد که خواننده رو به اشتباه می اندازه . چند مورد رو قبلا تو سایت براتون گزارش کردم. اکثرا هم غلط هایی هستند در زمان ترجمه مطالب بوحود می آیند.

در هر صورت من گفتم که اطلاع رسانی شما خوب هست و غلط و بی نقص بودن هم برای شروع دور از انتظار هست .

دوستان دقت کنند تا زمانی که مطالب ترجمه شده رو بخونند احتمال سوء برداشت بسیار بالاهست . پس سعی کنید همیشه بدون نقل قول شدن و به زبان اصلی مطالعه کنید

4 منبع ای هم که در بالا معرفی کردم از بهترین ها هستند .

شما یک مورد غلط املایی پیدا کردید که ما تصحیح کردیم علط املایی بخش جدانشدنی هر سایتی هست
اما در مورد اطلاعات نادرست همون سایت هایی که لینک دادید در مورد حرف هایی که ما زدیم خودشون مطلب منتشر کردند و میتونید مخصوصا برای همین مطلب اینو بخونید :
Unnatural Link Warnings and Blog Networks | SEOmoz
که کلا حرف های ما رو مورد تایید قرار میده
چند موردی هم در کار نبوده تا جایی که من یادم میاد یک مورد همین امروز بود
ما هر مطلبی که ترجمه میکنیم به منبع اصلی هم لینک میدیم
در مورد هر گونه از مطالبی که ما قرار دادیم شما یک درصد هم شک دارید بفرمایید کجاش مبهمه چون تا به حال هیچ پیش ما نبومده و بی جواب رفته باشه شما دارید به منابعی اشاره میکنید که مطالب خود ما از همونجا هم تاثیر میگیره نمونه هم که بالا دادم
شما که خیلی علاقه دارید میتونید یک سرچ بزنید متوجه بشید که گوگل دز 2 ماه گذشته 700 هزار اخطار برای کاربرش فرستاده که از کل اخطارها در سال 2011 هم بیشتر بوده و توی این اخطارها این موردی که ما بالا اشاره کردیم هم حل شده
دانش شما قدیمی هست اگر اپدیت بودید منبع خود پست مارو به ما معرفی نمیکردید و نمیگفتید منبعتون همینه
در مورد Matt Cutts هم اگر دقت کنید به مدت 15 روز هست بلاگ اپدیت نشده و این بلاگ هم پست هاش برای پاسخ به سوالات کاربران هست شما اگر شکی دارید در حرف ما میتونید از طریق توییتر و یا خود وبلاگ براشون پیغام بفرستید و بهشون بگید
--------------------
هر پستی که ما میدیم براساس حرف های گوگل و بزرگان سئو هست و تمامی منبع داره و در هیچ پستی براساس علایق شخصی دست نمیبریم
و همین هم باعث شده برای خیلی از دوستان خوشایند نباشه چون حرف های ما با همه ی حرف هایی که قبلا زده شده فرق داشته باشه

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
اشکالی نداره اگر از نظر شما دانش من قدیمی باشه مهم اینکه که صحیح باشه . ما اینجا قرار نیست با هم جر و بحث داشته باشیم. هر کس نظرش رو میگه و با هم تبادل نظر میکنیم. هر کسی خودش تصمیم نهایی رو میگره و دیگری مسول نتیجه کارش نخواهد بود.

و امیدواریم که دیگران بتونن چیزی یاد بگیرند.

در مورد این لینک هم این عکس گویای همه چیز هست :

link-spam-venn.jpg

Last edited:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اشکالی نداره اگر از نظر شما دانش من قدیمی باشه مهم اینکه که صحیح باشه . ما اینجا قرار نیست با هم جر و بحث داشته باشیم. هر کس نظرش رو میگه و با هم تبادل نظر میکنیم. هر کسی خودش تصمیم نهایی رو میگره و دیگری مسول نتیجه کارش نخواهد بود.

و امیدواریم که دیگران بتونن چیزی یاد بگیرند.

در مورد این لینک هم این عکس گویای همه چیز هست :

مشاهده پیوست 126384

این عکس کجاش مخالف حرف های ما هست؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اپدیت 1 ) در ارتباط که با دوستان اخطار دریافت کرده داشتیم متوجه شدیم به ایمیل درخواست بازبینی پاسخ داده شده است.کاربری که درخواست بازبینی داده است تمام لینک های خارجی خود که مربوط میشده به تبادل لینک و فروش بک لینک پاک کرده است.گوگل در پاسخ به درخواست انها گفته است که تنها پاک کردن لینک های سایت کافی نیست بلکه باید تمامی لینک های مشکوکی که به سایت انها Point میشده نیز پاک شود و سپس درخواست بازبینی ارسال شود.متن میل در زیر آمده است:

.....Dear site owner or webmaster of
We received a request from a site owner to reconsider ..... for compliance with Google's Webmaster Guidelines.
We've reviewed your site and we still see links to your site that violate our quality guidelines.
Specifically, look for possibly artificial or unnatural links pointing to your site that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could includebuying links to pass PageRank or participating in link schemes.
We encourage you to make changes to comply with our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.
If you find unnatural links to your site that you are unable to control or remove, please provide the details in your reconsideration request.
If you have additional questions about how to resolve this issue, please see ourWebmaster Help Forum for support.
Sincerely,

Google Search Quality Team

در بالا گوگل به چند لینک جدید ارجاع داده است که مهم ترین انها مربوط میشود به لینک های غیرطبیعی و توضیحات ان.

گوگل در ان مقاله 3 نوع لینک را غیرطبیغی خوانده است:

الف ) لینک به سایت های اسپمر و با محتوای اسپم ( غیراخلاقی و ... )

ب ) لینک هایی که به هدف ایجاد و به دست اوردن پیج رنک بالا میباشند

ج ) تبادل لینک های بیش از حد و غیر معقول ( من به شما لینک میدهم و شما به من لینک بدهید )

گوگل خود پاسخ این سوال که چه لینک هایی خوب هستند را نیز داده است

گوگل گفته است لینک هایی مفید هستند که اولا یک طرفه باشند و هیچ گونه محتوای اسپم در انها نباشد و دوما از طریق محتوای قوی به دست بیایند و شما بتوانید با پست های خود لینک بدست بیاورید.

و در اخر هم گوگل حرف همیشگی خود را تکرار کرده است و انهم این میباشد که مهم نیست چه تعداد سایت به شما لینک میدهند مهم این است که چه سایت هایی و با چه ارزشی به شما لینک میدهند.

پس نتیجه گیری ساده این میشود که برای درخواست بازبینی زیاد عجله نکنید.
وقتی خود گوگل در وبمستر هلپ خودش اینو میگه دیگه واقعا حرفی باقی نمیزاره
امیدوارم که دوستان واقعا جدی بگیرند

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
البته باید بگم چون سئوموز از نظر من نوعی رسانه خبری-آموزشی هست و نمیتونه از سایتی اسم ببره، اما من که میتونم:D
به دوستان پیشنهاد میکنم به لیست سایت های رنک 6 پیچک سر بزنند چون خیلی تغییر کرده،
هر 3 سایت پیج رنک 6 که قبلا بودند رنشکون الان 4 شده و همین طور تعداد زیادی رنک 5 دیدم که به 3 کاهش داشتند،:eek:
من که کلا دیگه دارم خرید و فروش بک لینک+ تبادل لینک رو فراموش میکنم(البته تبادل لینکی که برای افزایش پیج رنک باشه نه برای تبادل بازدید)

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
نمیدونم اسپم دارم میکنم یا نه ولی خدا وکیلی گوگل هوشمند ترین سیستمی هست که تو تمام عمرم شناختم .

هیچ جوره نمیشه دورش زد ، دمش گرم ;)

پ.ن: من که از همون اول اعتقادی به خرید بک لینک نداشتم و ندارم .

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
دوستان کلاً گوگل یه هفته س برای من بالا نمیاد. هرکاری میکنم حتی با VPان هم بالا نمیاد. چکار کنم؟ یکی از سایتهام شدیداً افت کرده می خوام برم گوگل وبمستر ولی نمیشه.
عجب بدبختی گرفتار شدیم. خدا نیستشون کنه....

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
حالا بك لينك بخريم ؟ تبادل لينك كنيم يا نكنيم ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
این مورد در رابطه با لینک های داخلی هم صدق می کنه ؟

÷.ن: مقاله رو گذرا خوندم

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان گوگل یه چنین اخطاری واسه من فرستاده میشه بگید چیه این ؟

عنوان اخطار
: Big traffic change for top URL

Search results clicks for
ادرس یه لینک
have increased significantly. Yay!

بالا