منابع من:
Webmaster Guidelines - Webmaster Tools Help
Matt Cutts: Gadgets, Google, and SEO
www.seobook.com
SEO Software. Simplified. | SEOmoz
و چندین کتاب و سایت معتبر دیگه هستن .
در ضمن من مشخصا راجع به پاندا حرف نزدم و کلی صحبت کردم و روی صحبت من هم شما نبودید بلکه همه خواننده گان هستند.
نکته دیگه اینکه از کسی تایید نخواستم اما متاسفانه در صحبت ها و مطالب سایت شما اشکال و ابهام های زیادی وجود دارد که خواننده رو به اشتباه می اندازه . چند مورد رو قبلا تو سایت براتون گزارش کردم. اکثرا هم غلط هایی هستند در زمان ترجمه مطالب بوحود می آیند.
در هر صورت من گفتم که اطلاع رسانی شما خوب هست و غلط و بی نقص بودن هم برای شروع دور از انتظار هست .
دوستان دقت کنند تا زمانی که مطالب ترجمه شده رو بخونند احتمال سوء برداشت بسیار بالاهست . پس سعی کنید همیشه بدون نقل قول شدن و به زبان اصلی مطالعه کنید
4 منبع ای هم که در بالا معرفی کردم از بهترین ها هستند .
شما یک مورد غلط املایی پیدا کردید که ما تصحیح کردیم علط املایی بخش جدانشدنی هر سایتی هست
اما در مورد اطلاعات نادرست همون سایت هایی که لینک دادید در مورد حرف هایی که ما زدیم خودشون مطلب منتشر کردند و میتونید مخصوصا برای همین مطلب اینو بخونید :
Unnatural Link Warnings and Blog Networks | SEOmoz
که کلا حرف های ما رو مورد تایید قرار میده
چند موردی هم در کار نبوده تا جایی که من یادم میاد یک مورد همین امروز بود
ما هر مطلبی که ترجمه میکنیم به منبع اصلی هم لینک میدیم
در مورد هر گونه از مطالبی که ما قرار دادیم شما یک درصد هم شک دارید بفرمایید کجاش مبهمه چون تا به حال هیچ پیش ما نبومده و بی جواب رفته باشه شما دارید به منابعی اشاره میکنید که مطالب خود ما از همونجا هم تاثیر میگیره نمونه هم که بالا دادم
شما که خیلی علاقه دارید میتونید یک سرچ بزنید متوجه بشید که گوگل دز 2 ماه گذشته 700 هزار اخطار برای کاربرش فرستاده که از کل اخطارها در سال 2011 هم بیشتر بوده و توی این اخطارها این موردی که ما بالا اشاره کردیم هم حل شده
دانش شما قدیمی هست اگر اپدیت بودید منبع خود پست مارو به ما معرفی نمیکردید و نمیگفتید منبعتون همینه
در مورد Matt Cutts هم اگر دقت کنید به مدت 15 روز هست بلاگ اپدیت نشده و این بلاگ هم پست هاش برای پاسخ به سوالات کاربران هست شما اگر شکی دارید در حرف ما میتونید از طریق توییتر و یا خود وبلاگ براشون پیغام بفرستید و بهشون بگید
--------------------
هر پستی که ما میدیم براساس حرف های گوگل و بزرگان سئو هست و تمامی منبع داره و در هیچ پستی براساس علایق شخصی دست نمیبریم
و همین هم باعث شده برای خیلی از دوستان خوشایند نباشه چون حرف های ما با همه ی حرف هایی که قبلا زده شده فرق داشته باشه