• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار unnatural links را جدی بگیرید * فوق مهم

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
یک سوال می خواستم بدونم بک لینک هنوز هم کاربرد داره ؟ کاری ندارم گوگل می خواهد چیکار کنه .
برای بازه کوتاه مدت می خواهم.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
یک سوال می خواستم بدونم بک لینک هنوز هم کاربرد داره ؟ کاری ندارم گوگل می خواهد چیکار کنه .
برای بازه کوتاه مدت می خواهم.

از استارتر عذر خواهی میکنم چون شاید به عنوان تاپیک ربطی نداشته باشه،
بک لینک قطعا خیلی خیلی ارزش داره اما همون طور که دوستمون در مقالشون گفتند بک لینکی که واقعی باشه، نه از طریق تبادل لینک یا خرید بک لینک،
خیلی وقت پیش یکی از دوستانم میگفت به جای تبادل لینک در همه صفحات یه ترفند بهتر به کار ببرید،
2 سایت داریم که میخوایم با هم تبادل لینک کنیم، بیایم مثلا از 10 تا مطلبمون که رتبه خوبی دارند روی کلماتی که به سایت دیگه ربط داره لینک بدیم، مثلا سایت شما دانلود آهنگ هست، من توی چند تا پستام بیام از کلمه دانلود آهنگ به سایت شما لینک بدم، این جوری هم غیرعادی نیست و هم لینک ها پایداره:D اون زمان مسخرش میکردن اما الان میبینم درست میگفت:(

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
از استارتر عذر خواهی میکنم چون شاید به عنوان تاپیک ربطی نداشته باشه،
بک لینک قطعا خیلی خیلی ارزش داره اما همون طور که دوستمون در مقالشون گفتند بک لینکی که واقعی باشه، نه از طریق تبادل لینک یا خرید بک لینک،
خیلی وقت پیش یکی از دوستانم میگفت به جای تبادل لینک در همه صفحات یه ترفند بهتر به کار ببرید،
2 سایت داریم که میخوایم با هم تبادل لینک کنیم، بیایم مثلا از 10 تا مطلبمون که رتبه خوبی دارند روی کلماتی که به سایت دیگه ربط داره لینک بدیم، مثلا سایت شما دانلود آهنگ هست، من توی چند تا پستام بیام از کلمه دانلود آهنگ به سایت شما لینک بدم، این جوری هم غیرعادی نیست و هم لینک ها پایداره:D اون زمان مسخرش میکردن اما الان میبینم درست میگفت:(

من هم به یک همچین چیزی فکر می کردم ، فقط اگه تو این روش دوطرفه باشه گوگل شک نمی کنه؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من هم به یک همچین چیزی فکر می کردم ، فقط اگه تو این روش دوطرفه باشه گوگل شک نمی کنه؟

خوب ببینید توی این روش من میام از 10 مطلبم روی کلمه دانلود آهنگ به سایت شما لینک میدم و فرض کن شما توی مطالبت از کلمه عکس جدید به صفحه اصلی سایت من لینک میدی، در نتیجه تبادل لینک 2 طرفه حساب نمیشه اما یه مشکلی هست اینه که از نظر من نباید بک لینک ها به صفحه اصلی داده بشه، مثلا من از 5 تا مطلبم روی کلمه دانلود به دسته بندی دانلود شما لینک میدم و از 5 تا مطلبم هم از کلمه دانلود آهنگ به دسته بندی دانلود آهنگ شما لینک میدم، در این صورت بک لینک به صفحات سایت شما داده میشه و تاثیرش بیشتره و فکر هم نکنم گوگل مشکلی داشته باشه باهاش

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
اینو نمیشه ترجمه کنی ؟ :((

منه بد بخت خیلی زبانم داره ضعیف میشه -

2 ماه پیش آبرومون تو فرودگاه پکن رفت هی یارو میگفت برید چمدون رو بردارید من حالیم نمیشه آخر پسر عمه م اومد :D

هی وای من
این لینکو من دادم گفتم شاید منبع خیلی دقیق بخواید
اگر نه جواب سوال شما اپدیت 1 پست ما میباشد

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
خوب ببینید توی این روش من میام از 10 مطلبم روی کلمه دانلود آهنگ به سایت شما لینک میدم و فرض کن شما توی مطالبت از کلمه عکس جدید به صفحه اصلی سایت من لینک میدی، در نتیجه تبادل لینک 2 طرفه حساب نمیشه اما یه مشکلی هست اینه که از نظر من نباید بک لینک ها به صفحه اصلی داده بشه، مثلا من از 5 تا مطلبم روی کلمه دانلود به دسته بندی دانلود شما لینک میدم و از 5 تا مطلبم هم از کلمه دانلود آهنگ به دسته بندی دانلود آهنگ شما لینک میدم، در این صورت بک لینک به صفحات سایت شما داده میشه و تاثیرش بیشتره و فکر هم نکنم گوگل مشکلی داشته باشه باهاش
کار جالبی هست اما من باز هم فکر میکنم گوگل میفهمه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خوب به این که ایمان اوردم گوگل رو نمیشه دور زد و اگر هم دور بزنیم برای مدت کمی طول میکشه،
اما این جور کاری راندمانش خیلی کمه، چون هم باید کم انجام بشه که گوگل شک نکنه، مثلا فقط روی 10 تا پست، و هم باید مطالب پیج رنک +3داشته باشن که اصلا ارزش این کارو داشته باشه،
ولی در کل روش جالبیه، خودم که باهاش حال میکنم:p

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
خب خدا رو شکر یعنی با این پاندا دوست داشتنی! تو جستجوی گوگل از دست این سایت های تبلیغاتی راحت می‌شیم؟

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
خوب به این که ایمان اوردم گوگل رو نمیشه دور زد و اگر هم دور بزنیم برای مدت کمی طول میکشه،
اما این جور کاری راندمانش خیلی کمه، چون هم باید کم انجام بشه که گوگل شک نکنه، مثلا فقط روی 10 تا پست، و هم باید مطالب پیج رنک +3داشته باشن که اصلا ارزش این کارو داشته باشه،
ولی در کل روش جالبیه، خودم که باهاش حال میکنم:p

روش بلک هت هست :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خب خدا رو شکر یعنی با این پاندا دوست داشتنی! تو جستجوی گوگل از دست این سایت های تبلیغاتی راحت می‌شیم؟

از نظر من نه،
از بدو تولد اینترنت اسپم بوده و هست و خواهد بود،
فقط شاید حجمش کمتر بشه اما اسپم مثل ویروس بیماری میمونه و هیچ وقت از بین نمیره:)

arashamiri

Registered User
لایک‌ها
1
من الان در سایتم بک لینک میفروشم و از چندتا سایت خوب و مفید هم بک لینک دارم البته بک لینک مستمر خریداری کردم
میخواستم بدونم :
1- اگر بک لینک بطور مستمر و همیشگی خریداری بشه آیا مشکلی پیش میاد؟
2- اگر بک لینک بطور مستمر و همیشگی فروخته بشه آیا مشکلی پیش میاد؟
با تشکر

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من الان در سایتم بک لینک میفروشم و از چندتا سایت خوب و مفید هم بک لینک دارم البته بک لینک مستمر خریداری کردم
میخواستم بدونم :
1- اگر بک لینک بطور مستمر و همیشگی خریداری بشه آیا مشکلی پیش میاد؟ بله دوست عزیز منم خدا تومن برای بک لینک هزینه کردم اما مشکلی که هست، گوگل بچه نیست، گوگل برآیند و ترکیبی از مغز کلی خدای اینترنت هست که تا حالا هر چی سعی کردم تونستم دورش بزنم اما فقط برای یه مدت کوتاه، آخر اخرش 2-3 ماه، شما به هیچ وجه نمیتونی بک لینکی که خریداری شده رو به عنوان بک لینک واقعی به گوگل قالب کنی
2- اگر بک لینک بطور مستمر و همیشگی فروخته بشه آیا مشکلی پیش میاد؟ بله مشکلی پیش میاد، توی همین تاپیک هم مثال زدم، شما سایت های پیج رنک 6 و رنک 5 هایی که بک لینک میفروختن رو چک کن، بعد اگر دوست داری این قدر کاهش رنک داشته باشه سایتت بازم بک لینک بفروش
با تشکر

جواب رنگ قرمز
واقعا من نمیتونم درک کنم چرا همه این قدر دنبال پیج رنک و بک لینک هستند:blink:
خودم خیلی وقت پیش واسه پیج رنک جون میدادم و فکر میکردم: "وای اگر سایتم مثلا پیج رنک 5 و 6 بشه وب فارسی رو زیر و رو میکنم" اما واقعا میبینم با این کارها نمیشه به جایی رسید، هر چی روی دامنه و بلاگ تفریحی و دانلود تست کردم واقعا بین اونی که رنک 3 و اونی که رنک 5 داره نمیبینم، قطعا بک لینک خیلی خیلی ارزش داره اما همون جور که دوست عزیز، گفتند "بک لینکی که شک بر انگیز نباشه و یه دلیل منطقی برای وجودش باشه"
پ.ن:
احساس میکنم مطالب توی این تاپیک داره یکم از عنوان تاپیک منحرف میشه، استارتر عزیز، اگر مشکلی نداره که سوالا و جواب ها همین جوری باشه تا تا حدی این تاپیک جامع بشه و دوستان جواب بگیرن، اگر راضی نیستی یه تاپیک دیگه زده بشه و توضیحات کامل و جامع توش داده بشه بهتره:heart:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
من برام فرقی نداره هر تاپیکی باشه
اما فکر کنم تاپیک ها یکی شد که سوال ها پخش نشه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من برام فرقی نداره هر تاپیکی باشه
اما فکر کنم تاپیک ها یکی شد که سوال ها پخش نشه

شرمنده اما استارتر
ikiosan
هستند:D
اما راستش خودم فکر میکنم روی همین تاپیک ادامه بدین بهتره البته اگر سوالی برای دوستان باقی مونده باشه

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
گفتم که تاپیک ها یکی شده
تاپیک من و ایشون

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
تمام این گیرهایی که گوگل به بک لینک ها داده مال آپدیت 3.3 پاندا است ، باید دید تو آپدیت بعدی چیکار می خواهد کنه.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
صد در صد عقب نخواهد رفت گوگل
کلا من این چند ساله ندیدم گوگل عقب نشینی کنه در مقابل وبمسترها

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
صد در صد عقب نخواهد رفت گوگل
کلا من این چند ساله ندیدم گوگل عقب نشینی کنه در مقابل وبمسترها

بله درسته ، پاندای گوگل روز به روز داره پیشرفته تر میشه و درک بهتری از شبکه های اجتماعی پیدا می کنه.

بالا