• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
آقا به جون خودم من همين الان از تهران رسيدم خونه. از 8 صبح ديروز بيدارم و هنوز نخوابيدم. الان ديگه مث جنازه دارم مي‌افتم. رايت فيلما رو شروع كردم، ولي طول مي‌كشه.
مجتبي جون، شما اولويت 2 هستي فدات شم. اوليش كاكو است. ايشالا تو هفتة ديگه فيلمات رو مي‌آرم در خونه.
hmn عزيز، به جون خودت راه نداره. بچه‌ها از خيلي وقت پيش گفتن و من فقط شرمنده‌شون شدم بابت تأخيرم.
مخلص همگي.

-- غزمر شرمنده!

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از rmb_ali :
هيچ مسلموني نبود به داد برسه
البته من ميخوام avi رو به vcd تبديل كنم در ضمن زير نويس هم به اون اضافه كنم
نبود!!! :(

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه عزیز جون . overlay زیرنویس رو فایل تصویری به این راحتی ها نیست . اون نرم افزارم فقط برای ادیت فایل زیرنویسه .
اگه خیلی علاقمندی برو به این سایت :WWW.AfterDawn.com

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از rmb_ali :
نه عزیز جون . overlay زیرنویس رو فایل تصویری به این راحتی ها نیست . اون نرم افزارم فقط برای ادیت فایل زیرنویسه .

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
غزمر جان ای میل رو چک کن

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام موری جان این لیست من هست قیمت و شماره حساب را برایم بفرست
این هم لیست:
1-Devil's Advocate Al Pacino
2-Insider,the Al Pacino
3-Natural Born Killers Woody Harrelson
4-American Beauty Kevin Spacey
5-American History X Edward Norton
6-Rain Man Tom Cruise
7-Dog Day Afternoon Al Pacino
8-Psycho Anthony Perkins
9-Tootsie Dustin Hoffman
10-L.A.Confidential Kim Basinger
11-Jackie Brown Robert De Niro
12-Seven Brad Pitt
13-Mulholland Dr. David Lynch
14-Last Temptation of Christ Willem Dafoe
15-Graduate,the Dustin Hoffman
16-Vertigo Kim Novak
17-Searchers,the John Wayne
18-Red River John Wayne
19-Bonnie and Clyde Warren Beatty
20-Amadeus F. Murray Abraham
21-Barry Lyndon
22-Dead Poets Society Robin Williams
23-Pulp Fiction John Travolta
24-Sea of Love Al Pacino
25-chicago
26-meet joe black
27-Frankie and Johnny Al Pacino
در ضمن اگر این فیلم ها را داری این ها را هم اضافه کن
Good fellas martin Scorsese –robert deniro
Lost highway david lynch
Serpico al pacino
The wild bunch sam pekinpah
سگ آندلسی لوییس بونويل
La notte Michelangelo antonoini
Breaking the waves lars von trier
Fargo coen brothers

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amir1939 :
قزمر جان واقعاً شرمنده اصلاً فکرش رو هم نمی کردم که این قدر سرت شلوغ باشه
آقا ما رفتیم ته صف دستامون هم بالا ست
راستی نظرت درباره ی یک وب سایت یا فروم فارسی درباره کارگردان ها و فیلم هاشون و نقد فیلم ها چیه؟
از بچه های همین فروم هم می تونیم کمک بگیریم
راستی داشت یادم می رفت من بچه آمل هستم .میتونی فیلم ها رو با ساری گشت یا اتو بنز وحدت برام بفرستی؟ یا باید بیام تهران؟
امیر واقعاً واقعاً واقعاً شرمنده

داش غازمار ما خودش يه پا استاده...نميدونم چرا ما رو شرمنده كرده.

راسياتش من مدتي پيش ميخواستم يه فروم عين همين پرشين تولز (حالا يا با phpbb يا با همين vBulletin) راه بندازم و موضوعش هم صرفا هنر باشه مخصوصا سينما ولي به دلايلي منصرف شدم.
در مورد موضوعاتش هم كلي فكر كرده بودم و ايده داشتم ولي خب گفتم منصرف شدم.

حالا كه ميبينم يه دوستي اومده و چنين پيشنهادي ميده باعث خوشحاليه. اگر بچه ها موافق باشن و البته مهمتر اينكه پا باشن ميشه يه همچين كارايي هم كرد.

اگر همه رفقاي سينمايي از همين داش امير گرفته تا غزمر و كاكو و مجتبي و كامي و كافكا و En2Fa و خلاصه همه اساتيد نظرشون رو بگن ممنون ميشم.

كوچيك همه بزرگا

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
من هستم فطير. مردم از بس دنبال يه همچين چيزي به فارسي گشتم.

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Kako :
ببين تو كه واردي من يه چند وقتيه وقتي ميخوام يه فيلم divx avi رو دو قسمت كنم صداي قسمت دوم به هم ميخوره ميدوني چه مرáه البته با نرم افزار avi mpg spilitter اينكارو ميكنم در ضمن با چه نرم افزاري ميتونم avi رو به mpg تبديل كنم من يه دوجين نرم افزار دانلود كردم ولي هيچ كدوم درست كار نميكنن و قفل ميكنن

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Ghazmar :
آقا به جون خودم من همين الان از تهران رسيدم خونه. از 8 صبح ديروز بيدارم و هنوز نخوابيدم. الان ديگه مث جنازه دارم مي‌افتم.

داداش من چرا خودتو با اعمال شاقه ميكشي؟ يه چندتا فيلم بده خودم راحت بدون درد و خون ريزي راحتت كنم ديگه :evil: :evil: :evil:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
با TMPGenc ميتونی تبديل کنی اکثر بافت ها رو به mpg البته واسه تبديل خوب بايد نسخه غير shareware رو پيدا اونی..
يک search کنی با google ميتونی پيدا کنيش....برنامه خوبی هسی با کلی تنظيمات....

در مورد forum يا سايت هم هستيم آقا...فکر کنم کار خوبی باشه....اما در ضمينه web من هيچی بارم نيست...
و کلاً آدم منفی هستم :)) در نتيجه حالا نميدونم بگيره يا نه....اما هستم...

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
درباره divX من زياد نميدونم . به مقاله اي كه توي وبلاگ www.lostlord.com نوشته شده مراجعه كن . ( اسم صاحابش اينجا Moza است و يه تاپيك در همين باره تو قسمت " موضوعات متفرقه كامپيوتري هست بنام " شكستن قفل DVD " . ) يه مجموعه نرم افزار ( bundle ) هم معرفي كرده كه همه با هم سازگارن و نسبتا همه جور كاري ميكنن .

درباره زير نويس زدن به فايل هاي تصويري من مدت زيادي تو همون سايتي كه گفتم گشتم و چيزهايي پيدا كردم . ولي اگه درست فهميده باشم مشكل شما avi ه نه mpg . اين روشهايي كه من بلدم بدرد تبديل DVD به vcd يا vob به avi و ... ميخوره .

من درباره اديت ( cut , ... ) فايلهاي avi چيز خوبي سراغ ندارم . ولي تو اين سايتي كه گفتم خوب بگردي حتما پيدا ميكني . به درجه هايي كه سايت داده به نرم افزار ها توجه كن . ( فقط 5/4 به بالا رو دانلود كن ) .
تو قسمت forum هم حتما مشكلتو حل ميكنن . آدمهاي كاملا واردي هستند و سرعت جوابگويي شونم خيلي بالاس .

درباره TMPG Encoder بايد بگم اين فقط يه انكودره . ( هر چند ورژن هاي جديدش خيلي قويه ) . كار گذاشتن يك لايه ( مثلا فيلتر شارپينگ يا مثلا لايه زير نويس يا .... ) رو يه نرم افزار ديگه بايد انجام بده .

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت دوستان
سجادی جان مطالب بلاگت رو خوندم هر موقع تونستم نظرم رو می گم
در ضمن راستی fargoبه فارسی چی میشه
ایها الناس کسی اینجا fargoنداره؟
چاکریم
امیر

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
با سلا دوباره
راستی کسی اینجا آلبوم ریچارد واگنر رو داره؟
با من تماس بگیرید:
[email protected]

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره سلام

كامي جون دمت گرم فطير كه تحويل گرفتي.

En2Fa جون ما كه نميخوايم پول در بياريم. ميخوايم يه جا داشته باشيم دور هم باشيم و نظر سينمايي بديم. گرفت كه بهتر نگرفت هم فداي يه تار موت.

امير جان دمت گرم كه وبلاگ ما رو يه نيگاه انداختي. هرچند مشغله از نوشتن دورمون كرده.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mori_nokia_6230 :
چاكريم قزمر خان
من ديدم فيلماتو DVD هستش و كلي زحمت داره تا تبديل كني گفتم من قيمت پايين بدم ميخواي قيمت ها رو يكي كنيم؟ من نميدونم فقط حس كردم كيفيت فيلمات بيشتره . يه وقت ناراحت نشي؟
نه آقا، چرا ناراحت بشم؟ ضما صاب اختياري. ببخشيد كه اين نوشته‌ات رو دير ديدم.
مخلصم.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از Ghazmar :
نه آقا، چرا ناراحت بشم؟ ضما صاب اختياري. ببخشيد كه اين نوشته‌ات رو دير ديدم.
مخلصم.
من كه فكر كردم ديگه خيلي شاكي هستس قزمر جان! :blush: خلاصه ما مخلصيم

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Kako :
درباره divX من زياد نميدونم . به مقاله اي كه توي وبلاگ www.lostlord.com نوشته شده مراجعه كن . ( اسم صاحابش اينجا Moza است و يه تاپيك در همين باره تو قسمت " موضوعات متفرقه كامپيوتري هست بنام " شكستن قفل DVD " . ) يه مجموعه نرم افزار ( bundle ) هم معرفي كرده كه همه با هم سازگارن و نسبتا همه جور كاري ميكنن .

درباره زير نويس زدن به فايل هاي تصويري من مدت زيادي تو همون سايتي كه گفتم گشتم و چيزهايي پيدا كردم . ولي اگه درست فهميده باشم مشكل شما avi ه نه mpg . اين روشهايي كه من بلدم بدرد تبديل DVD به vcd يا vob به avi و ... ميخوره .

من درباره اديت ( cut , ... ) فايلهاي avi چيز خوبي سراغ ندارم . ولي تو اين سايتي كه گفتم خوب بگردي حتما پيدا ميكني . به درجه هايي كه سايت داده به نرم افزار ها توجه كن . ( فقط 5/4 به بالا رو دانلود كن ) .
تو قسمت forum هم حتما مشكلتو حل ميكنن . آدمهاي كاملا واردي هستند و سرعت جوابگويي شونم خيلي بالاس .

درباره TMPG Encoder بايد بگم اين فقط يه انكودره . ( هر چند ورژن هاي جديدش خيلي قويه ) . كار گذاشتن يك لايه ( مثلا فيلتر شارپينگ يا مثلا لايه زير نويس يا .... ) رو يه نرم افزار ديگه بايد انجام بده .

ببين من رفتم تو اون فورومه و يه راه حلي براي زيرنويس كردن پيدا كردم ولي بايد فايل ات mpg باشه ونه avi كه من بايد اول اونو به mpg تبديل كنم اين نرم افزار tmpg رو هم نصب كردم و كار هم كرد ولي وسط كار تصوير سياه شده و در ضمن صدا رو هم حذف كرده

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من هم به اين مشكل بر خوردم ! ميبيني تا يه جايي درسته از يك جايي به بعد تصوير قفل ميشه و فقط صدا هست . از ورژن هاي جديدش استفاده كن . اگر كركشو پيدا نكردي بگو من ميزارم يه جايي دانلود كني .
بازم مشكلي بود بگو ولي خدائيش حوصله ريويو نوشتن ندارم . ( و گرنه وبلاگ نويس ميشدم ! ) همينجور سوال و جوابي بنويسي خوبه . در ضمن اگه ميخواي اين بحثو ببريم تو يه تاپيك ديگه ! خيلي قاطي پاطي شده ؟!

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
سلام قزمر جان
آقا ای میلی که برات فرستادم رو حتما بخون
چاکر تمام بر وبچ

بالا