امير جان، نامهات رو خوندم. به روي چشم. خبرش رو بهت ميدم. فقط يه ذره طول ميكشه.به نقل از amir1939 :سلام قزمر جان
آقا ای میلی که برات فرستادم رو حتما بخون
چاکر تمام بر وبچ
çمر جون ما نوكريم ها ولي اين فيلم زدن مí چقدر طول ميكشه ببينم تو هر دفعه هر فيلم و تبديل ميكني يا فقط رايت ميكني البته بازم به خاطر فوضولي تو كار بزرگترا عذر ميخوام :blush:به نقل از Ghazmar :نه hmn عزيز، هيج چيز كنسل نشده.
من دارم فيلمها رو ميزنم. فقط تعدادشون زياده. قبل از شما بچهها 20 تا و 30 تا فيلم خواستهان. دارم ميزنم تا برسم به شما.
خبرش رو ميدم بهت.
خيلي مخلصم و عذر ميخوام بابت اينكه منتظر ميشين.
به نقل از amir1939 :سلام به همه رفقا
چاکر داش قزمر و داش کاکو و داش سجادی و... هم هستیم
داش قزمر قربونت برم ما که گفتیم ما ته صفیم
راستی ما رو با این آقا مجتبی هم آشنا کنید
راستی اگه کتاب های هری پاتر و ارباب حلقه ها رو مجانی خواستید برید به این سایت (مال یکی از رفقاست):
www.dobby.web1000.com
به نقل از Sajjadi :امير جان قربون اون تيريپ تارانتينوييت كه بدجور كن با اين مرتيكه :blush: حال ميكنم. مخصوصا با پالپ فيكشن يا همون قصه هاي عامه پسندش.
در مورد مجتبي هم بعض شما نباشه بچه باحاليه اينم لينك سايتش يه سري بهش بزن سلام من را هم برسون. مخلصات
به نقل از Ghazmar :نه hmn عزيز، هيج چيز كنسل نشده.
من دارم فيلمها رو ميزنم. فقط تعدادشون زياده. قبل از شما بچهها 20 تا و 30 تا فيلم خواستهان. دارم ميزنم تا برسم به شما.
خبرش رو ميدم بهت.
خيلي مخلصم و عذر ميخوام بابت اينكه منتظر ميشين.
به نقل از Ghazmar :من مخلصم همة بر و بچر باحال. سجادي جان، به زودي اون كاري رو هم كه گفتم، راه مياندازيم. نامهاش رو بهت خواهم داد. الان يه نمه سرم شلوغه.
فدا!
به نقل از Kako :آقا در مورد سه رنگ کیشلوفسکی کجا نوشته فارسی هست ؟ من مدتهاست تو کفم !!!
سخته فهم ارتباطات بین این سه تا فیلم !!!