• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از hmn :
اوركا. اوركا قزمر قزمر
خيلي باحالي، كلي خنديدم...

آقا ما رفتيم بخوابيم ديگه. الان تقريباً 16 ساعت بود كه دائم پاي كامپيوتر و اينترنت بودم و داشتم كار مي‌كردم. كله‌ام داره مي‌پكه!
نتيجة اخلاقي: IE يكي از احمق‌ترين ساخته‌هاي دست بشر مي‌باشد! سه ساعت وقت من سرش تلف شد و اگه عابر نبود، خدا مي‌دونه چقدر ديگه‌ش هم تلف مي‌شد!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قزمر قربوقت ! مث كه باس حضوري بيام خدمتت !
مث كه تو خيلي چيزا دارني و ما بيخبريم . فقط اينو بگم اين ابديت و ... رو داشته باشي چترم سرت فطير ! هر كي داشت يه عيدي پيشاپيش پيش من داره ( پيش پيش ..... بخواب ديگه بچه نق نقو .... ) !!

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ghazmar :
بابا مسلمونا! من فيلماي شما رو بزنم يا بيام اين‌جا پست بذارم؟!
سلام. مخلص همگي. شرمنده بابت اين‌كه نيستم، راستش خيلي خيلي درگيرم. كاكو مي‌دونه (تازه يه بخشيش رو!!!).
در مورد فيلما كه دارم مي‌زنم، ولي تعداد زياده و درگيري‌هاي ديگه هم هيت، كند پيش مي‌ره. به خودم قول دادم اين سري رو تا حداكثر 10 روز ديگه تموم كنم. (بيشتر از 300 تا فيلمه)
در مورد سه رنگ، صفر و يك‌ جان، مگه اين سه رنگ رو توي ليست من نديدي داداش؟ من خودم از روي DVD زدم، (DVD هاش الان جلومه)، تا جايي كه يادمه يه سري مصاحبه با كارگردان و اين‌هاش رو هم زدم، يعني هر كدوم تا CD شد، با اضافة يه CD مصاحبه‌ها و اينا. جمعاً 7 تا CD.
تازه موسيقي متن همه‌شون رو هم دارم، با اضافة كارهاي ديگة اين بابا (پرايزنر).
يه خبر جديد هم بدم و برم. همين الان دارم 10 فرمان كيشلوفسكي رو DivX مي‌كنم. الان رسيدم به فرمان هفتمش. اون‌ها از روي DVD. توضيح اين‌كه همة اين DVD ها صاف از خود امريكا رسيده و بهتر از اين كيفيت نمي‌شه پيدا كرد. 10 فرمان، هر فرمانش روي يه CD مي‌خوره، به اضافة 2 تا CD توضيحات و مصاحبه و كمي پشت صحنه و اينا.

پي‌نوشت براي كاكو: آقا من هم فيلم‌نامة سه رنگ رو به فارسي دارم و هم فيلم‌نامة اين 10 فرمان رو. هر وقت خواستي بيا بگير (فقط اميدوارم به كسي نداده باشم!)
تك تك مخلص همة بچه‌ها هم هستم، ببخشيد اگه جمعي مي‌گم!
فدا!

به به...باد آمد و بوي عنبر آورد....غزمر جان فيلما رو بيخيال بيا اينجا رخي بنما حال كنيم :blush:
مخلصات

در ضمن ياسر جان به نظرم اگر فيلمنامه هاي فارسي سه رنگ رو نخوندي بخون. فكر كنم بد نباشه. رابطه اشون دستت مياد. البت ببخش فضولي كرديما.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
آقا نوكيا شوما بودي گفتي " شاينينگ "‌ رو داري ؟ زير نويس دارنه ؟ ممنون ميشم بهم بدي !‌
ميگم بياين يه انجمن film sharing راه بندازيم ؟‌
آقا كسي اين فيلم " ابديت و يك روز " eternity and a day رو نداره ؟ من آخرش ميميرم و اين فيلمو نميبينم !
كسي فايت كلاب رو هم با كيفيت خوب و با زير نويس داشته باشه هم ميخوام . حسين جون شوما نررررري ؟‌

ياسر جون وي سي دي فايت كلاب رو داشتم دادم به يه شير پاك خورده اي اونم هپلي هپو كرده :(

ولي خب اين داش غزمر ما داره...اگرم داشتم جرات نميكردم رو دست صاحاب تاپيك بلند شم :wacko:

انجمن film sharing هم عشق است آقا....ما هستيم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amir1939 :
کاکو جان
چاکرم من فایت کلابو دارم با زیر نویس انگلیسی اگه می خوای بگو برات پست کنم
در ضمن من از همین جا به داش منصور میگم که آقا منو تو صف اول 10 فرمان بذار یعنی طالبم فطیر
چاکرم

منم تو صفما...گفته باشم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
قزمر قربوقت ! مث كه باس حضوري بيام خدمتت !
مث كه تو خيلي چيزا دارني و ما بيخبريم . فقط اينو بگم اين ابديت و ... رو داشته باشي چترم سرت فطير ! هر كي داشت يه عيدي پيشاپيش پيش من داره ( پيش پيش ..... بخواب ديگه بچه نق نقو .... ) !!

ياسر جون من ابديت رو ندارم ولي عيدي ميخوام...چيكار كنم :cool:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از Kako :
آقا نوكيا شوما بودي گفتي " شاينينگ "‌ رو داري ؟ زير نويس دارنه ؟ ممنون ميشم بهم بدي !‌
ميگم بياين يه انجمن film sharing راه بندازيم ؟‌
آقا كسي اين فيلم " ابديت و يك روز " eternity and a day رو نداره ؟ من آخرش ميميرم و اين فيلمو نميبينم !
كسي فايت كلاب رو هم با كيفيت خوب و با زير نويس داشته باشه هم ميخوام . حسين جون شوما نررررري ؟‌
كاكو جان شاينينگ رو دارمش( با زيرنويس انگليسي) اگه ميخواي بگو. مه هم پايه انجمن film sharing هستيم فطير. راستي به ما هم مري بگين يا مرتضي بيشتر حال ميده تا نوكيا ;)

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا چون از اسم sharing بر مياد..بدرد ما مستضعفان ميخوره....منم هستم فطير...
فکر کنم زياد فيلم داشته باشم.....؛)

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
من sex and the city رو ميخواااااااااااااااااام.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
بچه ها من يه پيشنهاد دارم البته عمومي نميشه . ميگم بچه هاي تهران (و حومه!!) هر چند وقت يك بار جمع بشيم يه فيلمي با هم ببينيم يه نقدي چيزي. نظرتون چيه؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوبه ! خیلی هم خوبه ! ولی جون مری این حومه رو محض صورت نشسته قزمر نگفتی ؟ ایول مرام !
( آقا دارم این آهنگ بغض داریوشو گوش میکنم ! کاش شومام بودین !)
کشته رفیق !!!!!!

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از sefrvayek :
من sex and the city رو ميخواااااااااااااااااام.
آقا من داشتمش، كامل هم داشتمش. از فصل اولش، تا تقريباً اواخرش. همه رو يه جا دادم رفت. واسه خودم هم نگه نداشتم!!! :(

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از mori_nokia_6230 :
بچه ها من يه پيشنهاد دارم البته عمومي نميشه . ميگم بچه هاي تهران (و حومه!!) هر چند وقت يك بار جمع بشيم يه فيلمي با هم ببينيم يه نقدي چيزي. نظرتون چيه؟
عاليه. عاليه ;)

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از kami :

ولي هنوز يه مشكلي هست...
من عادت دارم موقع فيلم ديدن شلوارك بپوشم و لم بدم و چيپس بخورم... :blush: :blush:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sefrvayek :
ولي هنوز يه مشكلي هست...
من عادت دارم موقع فيلم ديدن شلوارك بپوشم و لم بدم و چيپس بخورم... :blush: :blush:
خيالي نيست داداش ! ما خودمون عادات بد تر ازين داريم ! حالا نميگم يه وخ بچه ها كف كنن بگن نميايم !!!‌
حالا سواي شوخي چند وقت پيش پسر داييم رفته بود سينما گويا فيلم سنگيني بوده و ملتلوده بازيشون گرفته و فيلمو ول كردن رفتن جلو پردهو شروع كردن ادا و اطوار و رقصيدن و ..... آخرشم كل فيلم بهم خورده !!!!! از اين عادتام ما داريماااااااااااا !!!

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
بابا اين عادتا كه خوبه ما عادت داريم وقتي فيلم شروع ميشه .................................ميخوابيم :happy:

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
به نقل از sefrvayek :
ولي هنوز يه مشكلي هست...
باز خوبه شلوارک پاته. من يه دوستي دارم موقع فيلم ديدن همونم پاش نيست.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
باز خوبه شلوارک پاته. من يه دوستي دارم موقع فيلم ديدن همونم پاش نيست
:blink: :blink: :blink: :blink: :eek: :eek: :wacko:
:eek: :rolleyes: :) :eek: :lol:

mori

Registered User
لایک‌ها
14
ايول من كه همه جوره پايه هستم(با شلوارك بدون شلوارك بزن و برقص و خواب و ....) فقط يه جوري هماهنگي ميخواد.

Parvardegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kami :
باز خوبه شلوارک پاته. من يه دوستي دارم موقع فيلم ديدن همونم پاش نيست.

بازگشت به طبیعت؟! Naturism
چنان که آفریده شده اید: لخت مادرزاد به دور از هر پوشش و لباس. رها و آزاد و سبک چون یک مرغ دریایی هنگامی که خورشید بر خردک موجهای آرام دریا گرد طلا می پاشد در یک بامداد زیبا!

خدا را فراموش نکنید...

بالا