من دارمشون 2 تاش با زيرنويس انگليسي يكي با فارسيبه نقل از sefrvayek :منم خود فيلمها رو ميخوام چجوري گيرم مياد.
من دارمشون 2 تاش با زيرنويس انگليسي يكي با فارسيبه نقل از sefrvayek :منم خود فيلمها رو ميخوام چجوري گيرم مياد.
به نقل از Kako :آقا در مورد سه رنگ کیشلوفسکی کجا نوشته فارسی هست ؟ من مدتهاست تو کفم !!!
سخته فهم ارتباطات بین این سه تا فیلم !!!
.
.
.
حسین جون ؟ تو کم پیدایی ها ! یکم ما و این داش امیرمونو تحویل بگیر !
به نقل از mori_nokia_6230 :من دارمشون 2 تاش با زيرنويس انگليسي يكي با فارسي
امير جون با جون و دل قبوله. يه مطلب بنويس به اسم ناز خودت ميزارم تو وبلاگ. تازه كلي هم حال دادي بهمون.به نقل از amir1939 :داش حسین نشدها آقا چرا بلاگت رو آپ دیت نمیکنی
خوبه تبلیغاتم میکنی اگه موضوع خواستی در مورد تارانتینو بنویس !!!!!!! پالپ فیکشن خوبه خودم برات یه نقد درست حسابی می نویسم
امیر
به نقل از Kako :.
حسین جون ؟ تو کم پیدایی ها ! یکم ما و این داش امیرمونو تحویل بگیر !
به نقل از en2fa :چشتون در اد...من دارم با کيفيت Dvd به صورت divx با زيرنويس مستقل و آخرش....بهتون هم نميدم!!!
just kiddin
اگه کرجيد ميدم!
سانسور نشده هستن و كيفيتشون هم به نظر من خوبه اما نه در حد Divx . هماهنگي هم كاري نداره id من هست فقط تهران هستي ديگه؟به نقل از sefrvayek :اگه سانسور نشده و با كيفيت هستند ميخوامشون. من ليست فيلمهاي شما رو هم دارم منتها الان پشت كامپيوتر خودم نيستم. چجوري هماهنگ كنيم حالا؟
آره تهرانم اگه زود بجنبيم. چون احتمالا آخر هفته ميرم شيراز بعد از عيد ميام.به نقل از mori_nokia_6230 :سانسور نشده هستن و كيفيتشون هم به نظر من خوبه اما نه در حد Divx . هماهنگي هم كاري نداره id من هست فقط تهران هستي ديگه؟
به نقل از en2fa :چشتون در اد...من دارم با کيفيت Dvd به صورت divx با زيرنويس مستقل و آخرش....بهتون هم نميدم!!!
just kiddin
اگه کرجيد ميدم!
آقا رديف هستش فقط يه off بذار كه ببينم كجا ميشه بهت دادبه نقل از sefrvayek :چي ميگي جوجه!!! فيلمها تو رو ميكني وگرنه كرجو زير و رو ميكنما!!!!! :blink:
شوخي :blush:
بزار ببينم با نوكيا چكار ميكنيم. فوقش خرجش يه متروست ديگه. يا اينكه ميديش دست قزمر ميرسونه به من /
من هر چي ميخونم نميفهمم مشكل چيه و كي چي ميخواد ؟ و كي كجاست ؟ در هر صورت من هر روز ميرم تهران و بر ميگردم كرج . قزمرم ميبينم ( چند وت به چند وقت ) . اگه مشكلتون كرج رفتنه شايد من بتونم كمكي كنم ؟به نقل از mori_nokia_6230 :آقا رديف هستش فقط يه off بذار كه ببينم كجا ميشه بهت داد
به نقل از Ghazmar :بابا مسلمونا! من فيلماي شما رو بزنم يا بيام اينجا پست بذارم؟!
سلام. مخلص همگي. شرمنده بابت اينكه نيستم، راستش خيلي خيلي درگيرم. كاكو ميدونه (تازه يه بخشيش رو!!!).
در مورد فيلما كه دارم ميزنم، ولي تعداد زياده و درگيريهاي ديگه هم هيت، كند پيش ميره. به خودم قول دادم اين سري رو تا حداكثر 10 روز ديگه تموم كنم. (بيشتر از 300 تا فيلمه)
در مورد سه رنگ، صفر و يك جان، مگه اين سه رنگ رو توي ليست من نديدي داداش؟ من خودم از روي DVD زدم، (DVD هاش الان جلومه)، تا جايي كه يادمه يه سري مصاحبه با كارگردان و اينهاش رو هم زدم، يعني هر كدوم تا CD شد، با اضافة يه CD مصاحبهها و اينا. جمعاً 7 تا CD.
تازه موسيقي متن همهشون رو هم دارم، با اضافة كارهاي ديگة اين بابا (پرايزنر).
يه خبر جديد هم بدم و برم. همين الان دارم 10 فرمان كيشلوفسكي رو DivX ميكنم. الان رسيدم به فرمان هفتمش. اونها از روي DVD. توضيح اينكه همة اين DVD ها صاف از خود امريكا رسيده و بهتر از اين كيفيت نميشه پيدا كرد. 10 فرمان، هر فرمانش روي يه CD ميخوره، به اضافة 2 تا CD توضيحات و مصاحبه و كمي پشت صحنه و اينا.
پينوشت براي كاكو: آقا من هم فيلمنامة سه رنگ رو به فارسي دارم و هم فيلمنامة اين 10 فرمان رو. هر وقت خواستي بيا بگير (فقط اميدوارم به كسي نداده باشم!)
تك تك مخلص همة بچهها هم هستم، ببخشيد اگه جمعي ميگم!
فدا!