• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از sefrvayek :
منم خود فيلمها رو ميخوام چجوري گيرم مياد.
من دارمشون 2 تاش با زيرنويس انگليسي يكي با فارسي

MojtabaGol.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
آقا در مورد سه رنگ کیشلوفسکی کجا نوشته فارسی هست ؟ من مدتهاست تو کفم !!!
سخته فهم ارتباطات بین این سه تا فیلم !!!

.
.
.
حسین جون ؟ تو کم پیدایی ها ! یکم ما و این داش امیرمونو تحویل بگیر !

سلام آق ياسر، چطوری؟ (بقيه رفقا هم سلام من يه مدت نبودم.)
واقعا کولاکن مخصوصا آبی! (يه زمانی استقلالی بودم!) چند بار ديدمشان و هنوز هم تازه اند و باز بايد ببينم و ببينم. اما درباره سوالت به زودی مصاحبه ی با کيشلوفسکی را درباره اين سه فيلم ترجمه می کنم...

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mori_nokia_6230 :
من دارمشون 2 تاش با زيرنويس انگليسي يكي با فارسي

اگه سانسور نشده و با كيفيت هستند ميخوامشون. من ليست فيلمهاي شما رو هم دارم منتها الان پشت كامپيوتر خودم نيستم. چجوري هماهنگ كنيم حالا؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چشتون در اد...من دارم با کيفيت Dvd به صورت divx با زيرنويس مستقل و آخرش....بهتون هم نميدم!!!
just kiddin
اگه کرجيد ميدم!

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amir1939 :
داش حسین نشدها آقا چرا بلاگت رو آپ دیت نمیکنی
خوبه تبلیغاتم میکنی اگه موضوع خواستی در مورد تارانتینو بنویس !!!!!!! پالپ فیکشن خوبه خودم برات یه نقد درست حسابی می نویسم
امیر
امير جون با جون و دل قبوله. يه مطلب بنويس به اسم ناز خودت ميزارم تو وبلاگ. تازه كلي هم حال دادي بهمون.

راستش يه ذره از حال و هواي نوشتن دور افتادم. ادامه مطلب حاتمي كيا رو نوشته بودم كه با فورمت هاردم پريد. خلاصه بيحاليم. چه كنيم. ما هم خوددرگيري مزمن پيدا كرديم :wacko:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
.
حسین جون ؟ تو کم پیدایی ها ! یکم ما و این داش امیرمونو تحویل بگیر !

داش ياسر شوما امر بفرماين برسيم خدمتتون. ما كي باشيم در مقابل شوما. همون پشه هم خود شوماين (به اتفاق داش امير البت)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
چشتون در اد...من دارم با کيفيت Dvd به صورت divx با زيرنويس مستقل و آخرش....بهتون هم نميدم!!!
just kiddin
اگه کرجيد ميدم!

آخه درسته دل بچه هاي معصومو آب ميكني.
ولي خودمونيم اين كرجيها همه فرومو گرفتنا.
بايد اسم اينجا بشه كرجين تولز :blink:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
ولي خودمونيما اين منصور خان ما اينجا رو راه انداخته خودش پناهنده شده گوگل.
به يك عدد غزمر با اون صورت ناناز نيازمنديم !!!!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از sefrvayek :
اگه سانسور نشده و با كيفيت هستند ميخوامشون. من ليست فيلمهاي شما رو هم دارم منتها الان پشت كامپيوتر خودم نيستم. چجوري هماهنگ كنيم حالا؟
سانسور نشده هستن و كيفيتشون هم به نظر من خوبه اما نه در حد Divx . هماهنگي هم كاري نداره id من هست فقط تهران هستي ديگه؟

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
en2fa
آقا جون یا با زبون خوش سی دی ها تو میدی یا آرزو می کنم یه غلطک بیفته روی سی دی هات!!!!!!انتخاب با خودته
در ضمن مخلصیم
امیر

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
سانسور نشده هستن و كيفيتشون هم به نظر من خوبه اما نه در حد Divx . هماهنگي هم كاري نداره id من هست فقط تهران هستي ديگه؟
آره تهرانم اگه زود بجنبيم. چون احتمالا آخر هفته ميرم شيراز بعد از عيد ميام.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از en2fa :
just kiddin
اگه کرجيد ميدم!

چي ميگي جوجه!!! فيلمها تو رو ميكني وگرنه كرجو زير و رو ميكنما!!!!! :blink:
شوخي :blush:
بزار ببينم با نوكيا چكار ميكنيم. فوقش خرجش يه متروست ديگه. يا اينكه ميديش دست قزمر ميرسونه به من / :D :D :D

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از sefrvayek :
چي ميگي جوجه!!! فيلمها تو رو ميكني وگرنه كرجو زير و رو ميكنما!!!!! :blink:
شوخي :blush:
بزار ببينم با نوكيا چكار ميكنيم. فوقش خرجش يه متروست ديگه. يا اينكه ميديش دست قزمر ميرسونه به من / :D :D :D
آقا رديف هستش فقط يه off بذار كه ببينم كجا ميشه بهت داد

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا رديف هستش فقط يه off بذار كه ببينم كجا ميشه بهت داد
من هر چي ميخونم نميفهمم مشكل چيه و كي چي ميخواد ؟ و كي كجاست ؟ در هر صورت من هر روز ميرم تهران و بر ميگردم كرج . قزمرم ميبينم ( چند وت به چند وقت ) . اگه مشكلتون كرج رفتنه شايد من بتونم كمكي كنم ؟
در ضمن من اين سه تا سه رنگ رو همون avi هاي با قابليت سوئيچ كردن زير نويس هر كدوم دو ديسك ( از قزمر گرفتم ) رو دارم . اگه كسي اونا رو ميخواد ميتونم كپي كنم بش دم .
شما درباره كدوم فيلم حرف ميزنين ؟

مخلص جميع رفقا
.
.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
بابا مسلمونا! من فيلماي شما رو بزنم يا بيام اين‌جا پست بذارم؟!
سلام. مخلص همگي. شرمنده بابت اين‌كه نيستم، راستش خيلي خيلي درگيرم. كاكو مي‌دونه (تازه يه بخشيش رو!!!).
در مورد فيلما كه دارم مي‌زنم، ولي تعداد زياده و درگيري‌هاي ديگه هم هيت، كند پيش مي‌ره. به خودم قول دادم اين سري رو تا حداكثر 10 روز ديگه تموم كنم. (بيشتر از 300 تا فيلمه)
در مورد سه رنگ، صفر و يك‌ جان، مگه اين سه رنگ رو توي ليست من نديدي داداش؟ من خودم از روي DVD زدم، (DVD هاش الان جلومه)، تا جايي كه يادمه يه سري مصاحبه با كارگردان و اين‌هاش رو هم زدم، يعني هر كدوم تا CD شد، با اضافة يه CD مصاحبه‌ها و اينا. جمعاً 7 تا CD.
تازه موسيقي متن همه‌شون رو هم دارم، با اضافة كارهاي ديگة اين بابا (پرايزنر).
يه خبر جديد هم بدم و برم. همين الان دارم 10 فرمان كيشلوفسكي رو DivX مي‌كنم. الان رسيدم به فرمان هفتمش. اون‌ها از روي DVD. توضيح اين‌كه همة اين DVD ها صاف از خود امريكا رسيده و بهتر از اين كيفيت نمي‌شه پيدا كرد. 10 فرمان، هر فرمانش روي يه CD مي‌خوره، به اضافة 2 تا CD توضيحات و مصاحبه و كمي پشت صحنه و اينا.

پي‌نوشت براي كاكو: آقا من هم فيلم‌نامة سه رنگ رو به فارسي دارم و هم فيلم‌نامة اين 10 فرمان رو. هر وقت خواستي بيا بگير (فقط اميدوارم به كسي نداده باشم!)
تك تك مخلص همة بچه‌ها هم هستم، ببخشيد اگه جمعي مي‌گم!
فدا!

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از Ghazmar :
بابا مسلمونا! من فيلماي شما رو بزنم يا بيام اين‌جا پست بذارم؟!
سلام. مخلص همگي. شرمنده بابت اين‌كه نيستم، راستش خيلي خيلي درگيرم. كاكو مي‌دونه (تازه يه بخشيش رو!!!).
در مورد فيلما كه دارم مي‌زنم، ولي تعداد زياده و درگيري‌هاي ديگه هم هيت، كند پيش مي‌ره. به خودم قول دادم اين سري رو تا حداكثر 10 روز ديگه تموم كنم. (بيشتر از 300 تا فيلمه)
در مورد سه رنگ، صفر و يك‌ جان، مگه اين سه رنگ رو توي ليست من نديدي داداش؟ من خودم از روي DVD زدم، (DVD هاش الان جلومه)، تا جايي كه يادمه يه سري مصاحبه با كارگردان و اين‌هاش رو هم زدم، يعني هر كدوم تا CD شد، با اضافة يه CD مصاحبه‌ها و اينا. جمعاً 7 تا CD.
تازه موسيقي متن همه‌شون رو هم دارم، با اضافة كارهاي ديگة اين بابا (پرايزنر).
يه خبر جديد هم بدم و برم. همين الان دارم 10 فرمان كيشلوفسكي رو DivX مي‌كنم. الان رسيدم به فرمان هفتمش. اون‌ها از روي DVD. توضيح اين‌كه همة اين DVD ها صاف از خود امريكا رسيده و بهتر از اين كيفيت نمي‌شه پيدا كرد. 10 فرمان، هر فرمانش روي يه CD مي‌خوره، به اضافة 2 تا CD توضيحات و مصاحبه و كمي پشت صحنه و اينا.

پي‌نوشت براي كاكو: آقا من هم فيلم‌نامة سه رنگ رو به فارسي دارم و هم فيلم‌نامة اين 10 فرمان رو. هر وقت خواستي بيا بگير (فقط اميدوارم به كسي نداده باشم!)
تك تك مخلص همة بچه‌ها هم هستم، ببخشيد اگه جمعي مي‌گم!
فدا!

والا همينطور كه ميدوني الان خونه نيستم. اومدم تهران. فايل درخواستي هاي خودمم اينجا ندارم بنابراين اصلا نميدونم چه فيلمهايي سفارش دادم. شايد سه رنگ هم توش بوده و من نميدونم. :blush: اگه يه لطفي بكني بهم برسوني خيلي لطف كردي چون ميخوام از nokia هم فيلم بگيرم.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا نوكيا شوما بودي گفتي " شاينينگ "‌ رو داري ؟ زير نويس دارنه ؟ ممنون ميشم بهم بدي !‌
ميگم بياين يه انجمن film sharing راه بندازيم ؟‌
آقا كسي اين فيلم " ابديت و يك روز " eternity and a day رو نداره ؟ من آخرش ميميرم و اين فيلمو نميبينم !
كسي فايت كلاب رو هم با كيفيت خوب و با زير نويس داشته باشه هم ميخوام . حسين جون شوما نررررري ؟‌

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
صفر و يك عزيز. ليستت رو چك كردم. سه رنگ توش نيس. اگه مي‌خواي، يه ندا بده.
كاكو: آقا من پريروز فايت‌كلاب رو DivX كردم. از خدا چيز ديگه‌اي مي‌خواستي! برات مي‌زنمش. اون ابديت رو هم بذار سرم خلوت شه، مي‌گردم برات پيداش مي‌كنم.
ارادت‌بند!

hmn

Registered User
لایک‌ها
1
اوركا. اوركا قزمر قزمر

amir1939

Registered User
لایک‌ها
1
کاکو جان
چاکرم من فایت کلابو دارم با زیر نویس انگلیسی اگه می خوای بگو برات پست کنم
در ضمن من از همین جا به داش منصور میگم که آقا منو تو صف اول 10 فرمان بذار یعنی طالبم فطیر
چاکرم

بالا