afshin_electronic
Registered User
- نوشتهها
- 1,112
- لایکها
- 1
آخی ... بنده خدا ....به نقل از KOSLA :شاید این دوستمون با خودش داره حرف میزنه....به ما چه....
به نقل از night wolf :دوست عزیز چون دارم ارزون میدوم انتظار dvd درجه 1 که فکر نکنم داشته باشی...
من روی Dr.Data یا HIYUNDAI
و چون اهوازم و با پست پیشتاز میفرستم (هزینه پست با خودم) 4 روزه (نهایتا 5 روزه) میرسن دستتون.
---------------
اون دوستمون که اومده این وسط واسه خودش تبلیغ میکنه باید بگم که بهتره برای خودتون تاپیک جداگانه بزنید و در اینجا برای خودشون تبلیغ نکنن!
به نقل از check_shark :من این فیلمهارو میخوام Shining * Professional * Harry Potter and the Goblet of Fire * Hitch * Legend Of The Zorro *Lord of War *
Brothers Grimm * Cinderella Man * We're No Angels *
به نقل از check_shark :در هر صورت ایشون که راضی نشد . حالا اگه کسی اینجا بخواد من باهاش شریک میشم تا با هم فیلم بگیریم تا به میزان مورد نظر ایشون برسه
یا اگه برای شما مقدور باشه این 9 تا برای من جداگانه رایت کنین یا یکی که خرید ازش میگیرم
همین دیگه!
آقای محترم یکدفعه گفتم شما چرا متوجه نمیشی؟ برای خودت یه تاپیک جدا بزن...دوست عزیز این فیلم هایی که گفتی رو دارم فقط سفارشت رو میل کن برام اگه خواستی .
www.dvd-eshop.com
[email protected]
بيشتر اين فيلم هارو نوشتي دارم از 80 تا 60 تا شو دارم اگر يه چيزاي ديگر بود من مي خريدمبه نقل از night wolf :دوستان اگر این هزینه زیاده میتونم کمتر هم بدم...
نگفتيد 8xاست؟به نقل از Hi My Name Is ! :سلام مجدد ! راستش رو بخواهيد من خودم 36 هزار تومان خريدم اینهارو و خوب دی وی دی خام دست دوم هم که نيست :د که قيمتش فرق کنه ! من هم 80 تارو باهم میخواستم بفروشم که گويا 2 نفر از دوستان 40 تا نياز دارن . هر کدوم از اینها رو من 450 خريدم که اگر 350 هم بخواهم بفروشم میشه 14 هزار تومان ، اگر 80 تارو میخواهيد که 27 هزار تومان هست اگر 40 همون 14 هزار تومان ، اگر خواستيد من در خدمتم ، راستی مهيار جان گويا شما شهرستان هستيد و انتقال به شهرستان کمی مشگل هست .
من از ايشون يه چند باري خريد كردم فعلا كه به ما بدي بدقولي نكرد وبراي من مورد اعتمادبه نقل از arsiajoon :مسئله اعتماد پيش مياد وگرنه اگه کمتر ميدادی من ميخريدم آخه خريد اينجوری هيچی روش ننوشته!!!!!!!