• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از IcedAngel :
یعنی که چی ؟؟؟ :hmm:
دقیقا ...

یعنی که چی؟؟
down.gif

nono.gif

look_e_bad_shan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز چون دارم ارزون میدوم انتظار dvd درجه 1 که فکر نکنم داشته باشی...
من روی Dr.Data یا HIYUNDAI
و چون اهوازم و با پست پیشتاز میفرستم (هزینه پست با خودم) 4 روزه (نهایتا 5 روزه) میرسن دستتون.
---------------
اون دوستمون که اومده این وسط واسه خودش تبلیغ میکنه باید بگم که بهتره برای خودتون تاپیک جداگانه بزنید و در اینجا برای خودشون تبلیغ نکنن!

emmireco@yahoo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ليست فيلمهاي زيرنويس فارسي (حدود 206 )فيلم آماده شد.
در صورت تمايل ايمل خود را قرار دهيد تا ليست برايتان ارسال گردد
مرسي
فعلا...

arvin_ict

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از night wolf :
دوست عزیز چون دارم ارزون میدوم انتظار dvd درجه 1 که فکر نکنم داشته باشی...
من روی Dr.Data یا HIYUNDAI
و چون اهوازم و با پست پیشتاز میفرستم (هزینه پست با خودم) 4 روزه (نهایتا 5 روزه) میرسن دستتون.
---------------
اون دوستمون که اومده این وسط واسه خودش تبلیغ میکنه باید بگم که بهتره برای خودتون تاپیک جداگانه بزنید و در اینجا برای خودشون تبلیغ نکنن!

سلام دوست عزیز من 2 تا 3 روزه تحویل میدم . در ضمن سایت هم وجود داره و تا الان 850 بازدید کننده داشته .فکر کنم اینترنتت رو باید عوض کنی و من روی bulkpaq ya datalife می زنم اگر خواستید
تمایل داشتید با میلم تماس بگیرید به اون دوستمون هم بگم اینجا هر کس بازار خودش رو داره
www.dvd-eshop.com
[email protected]

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از check_shark :
من این فیلمهارو میخوام Shining * Professional * Harry Potter and the Goblet of Fire * Hitch * Legend Of The Zorro *Lord of War *

Brothers Grimm * Cinderella Man * We're No Angels *

در هر صورت ایشون که راضی نشد . حالا اگه کسی اینجا بخواد من باهاش شریک میشم تا با هم فیلم بگیریم تا به میزان مورد نظر ایشون برسه

یا اگه برای شما مقدور باشه این 9 تا برای من جداگانه رایت کنین یا یکی که خرید ازش میگیرم

همین دیگه!

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
برات پیغام گذاشتم بخون

arvin_ict

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از check_shark :
در هر صورت ایشون که راضی نشد . حالا اگه کسی اینجا بخواد من باهاش شریک میشم تا با هم فیلم بگیریم تا به میزان مورد نظر ایشون برسه

یا اگه برای شما مقدور باشه این 9 تا برای من جداگانه رایت کنین یا یکی که خرید ازش میگیرم

همین دیگه!

دوست عزیز این فیلم هایی که گفتی رو دارم فقط سفارشت رو میل کن برام اگه خواستی .
www.dvd-eshop.com
[email protected]

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان اگر این هزینه زیاده میتونم کمتر هم بدم...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از night wolf :
دوستان اگر این هزینه زیاده میتونم کمتر هم بدم...
بيشتر اين فيلم هارو نوشتي دارم از 80 تا 60 تا شو دارم:( اگر يه چيزاي ديگر بود من مي خريدم

Hi My Name Is !

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد ! راستش رو بخواهيد من خودم 36 هزار تومان خريدم اینهارو و خوب دی وی دی خام دست دوم هم که نيست :د که قيمتش فرق کنه ! من هم 80 تارو باهم میخواستم بفروشم که گويا 2 نفر از دوستان 40 تا نياز دارن . هر کدوم از اینها رو من 450 خريدم که اگر 350 هم بخواهم بفروشم میشه 14 هزار تومان ، اگر 80 تارو میخواهيد که 27 هزار تومان هست اگر 40 همون 14 هزار تومان ، اگر خواستيد من در خدمتم ، راستی مهيار جان گويا شما شهرستان هستيد و انتقال به شهرستان کمی مشگل هست .

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از Hi My Name Is ! :
سلام مجدد ! راستش رو بخواهيد من خودم 36 هزار تومان خريدم اینهارو و خوب دی وی دی خام دست دوم هم که نيست :د که قيمتش فرق کنه ! من هم 80 تارو باهم میخواستم بفروشم که گويا 2 نفر از دوستان 40 تا نياز دارن . هر کدوم از اینها رو من 450 خريدم که اگر 350 هم بخواهم بفروشم میشه 14 هزار تومان ، اگر 80 تارو میخواهيد که 27 هزار تومان هست اگر 40 همون 14 هزار تومان ، اگر خواستيد من در خدمتم ، راستی مهيار جان گويا شما شهرستان هستيد و انتقال به شهرستان کمی مشگل هست .
نگفتيد 8xاست؟
اره رشت هستم
اما گرون خريدي من اين قيمت نمي گيرم:( موفق باشيد
109.gif

arsiajoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسئله اعتماد پيش مياد وگرنه اگه کمتر ميدادی من ميخريدم آخه خريد اينجوری هيچی روش ننوشته!!!!!!!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از arsiajoon :
مسئله اعتماد پيش مياد وگرنه اگه کمتر ميدادی من ميخريدم آخه خريد اينجوری هيچی روش ننوشته!!!!!!!
من از ايشون يه چند باري خريد كردم فعلا كه به ما بدي بدقولي نكرد وبراي من مورد اعتماد

بالا