• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از night wolf :
آقای محترم یکدفعه گفتم شما چرا متوجه نمیشی؟ برای خودت یه تاپیک جدا بزن...
دوست عزيز از اين يارو زياد دلخور نشو...
اين كارش همين هست..يا مياد از سايت ديگران مطلب كش ميره و تو سايت در پيت خودش بعنوان مطالب خودش ميزاره يا مياد تو تاپيك ديگران خودشو نخود هر آش ميكنه...تازه جالبه ادعاي آزادي هم ميكنه....
تاپيك خودشو بخاطر دزدي از سايت شهر فيلم امير خان قفل فرمودن
حالا آواره اين تاپيك و اون تاپيك شده...
انشاالله زودتر كاري كنن اين بابا اينجا اصلا" پيداش نشه..البته با روئي كه اين داره گمان نكنم كاري بشه كرد:lol:

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
آخه خريد اينجوری هيچی روش ننوشته!!!!!!!
منظورتون رو نمیفهمم؟؟
من از ايشون يه چند باري خريد كردم فعلا كه به ما بدي بدقولي نكرد وبراي من مورد اعتماد
شما لطف داری مهیار خان... اگر خواستی یهلیست 20 تایی دیگه هم بزرام اما اونا زیرنویس نیستن (دوبله/اصلی)
دوست عزيز از اين يارو زياد دلخور نشو...
اين كارش همين هست..يا مياد از سايت ديگران مطلب كش ميره و تو سايت در پيت خودش بعنوان مطالب خودش ميزاره يا مياد تو تاپيك ديگران خودشو نخود هر آش ميكنه...تازه جالبه ادعاي آزادي هم ميكنه....
تاپيك خودشو بخاطر دزدي از سايت شهر فيلم امير خان قفل فرمودن
حالا آواره اين تاپيك و اون تاپيك شده...
انشاالله زودتر كاري كنن اين بابا اينجا اصلا" پيداش نشه..البته با روئي كه اين داره گمان نكنم كاري بشه كرد
مرسی مهرداد خان... واقعا من نمیفهمم این آدما چرا اینجورین ....

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
Data life يعني رايت نمي كني؟(روي اين مي خوام:( )
حالا كيفيت فيلم هاخوبه يا نه؟
اگر خوبه مي خوام:( (20 تايي كه مي گي اضافه كن)

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
mehdi123456123456 [at]yahoo
ممنون

ببینم آلبوم های فرامرز عاصف رو هم دارین ؟

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
این آقا خیلی وقته خبری ازش نیست

arvin_ict

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

آرشیو من حدود 3400 تا که لیستش تو سایت هست .

www.dvd-eshop.com

تصمیم گرفتم فیلم های پر فروش رو به مدت 1 ماه به قیمت 1000 به فروش برسونم.

در ضمن از لیست کلی هم هر دی وی دی 1500

*****حداقل سفارش از فیلم های پر فروش 15 Dvd

****برای سفارش با میل تماس بگیرید [email protected]

و لطف کنید تو میل ذکر کنید که از Pt میل زدید.

***لیست فیلم های پر فروش : www.dvd-eshop.com/List film/List.zip

**لیست کلی فیلم ها در سایت هستش www.dvd-eshop.com

*در ضمن به لیست فیلم های پر فروش هر روز اضافه میشه.

و برای با خبر شدن از فیلم های جدید و اخبار فیلم ها و... حتما تو خبرنامه سایت ثبت نام کنید.

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
امير خان سلام
فكر كنم بايد با رويه ايي كه اين arvin_ict در پيش گرفته و فكر ميكنه ميتونه هربار با يك تاپيك جديد مديريت سايت را
بپيچونه بهتر هست كلا" آيدي اين آقاي به اصطلاح خودش زرنگ رو كاملا" ببندين.
اينجوري يه درس عبرتي هم براي اين شارلاتان و هم براي كسان ديگري كه فكر ميكنند اينجا بي در و پيكر هست
خواهد بود.
===================
براي چندمين بار هم از بهت اخطار ميكنم كه جواب سوال امير خان (اسفنديار 2002) را شفاف و كامل بده و علت دزدي
خودت را از سايت شهر فيلم و درج مطا لب سايت را بدون اجازه و ذكر منبع در سايت در پيت خودت توضيح بده.
ديگه هم هي نيا اينجا يك مدت قايم شو بعدش فكر ميكني كه آبها از اسياب افتاده و با يك تاپيك جديد شروع ميكني.
كلا هبردارهايي مثل تو جايي تو اين سايت ندارند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.shahrefilm.com

elnaz20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطور میشود عضو مورد اعتماد سایت فکسون شد با امکان خرید فیلم؟ چقدر طول میکشد تا ادمین سایت امکان سبدخرید را پس از گرفتن آدرس و تلفن فعال کند؟ اصلا عضو جدید میگیرند؟

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از elnaz20 :
چطور میشود عضو مورد اعتماد سایت فکسون شد با امکان خرید فیلم؟ چقدر طول میکشد تا ادمین سایت امکان سبدخرید را پس از گرفتن آدرس و تلفن فعال کند؟ اصلا عضو جدید میگیرند؟
آدرس سایت رو بنویس لطفاً

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
جديدا نديدمش چطوري هست. فكر ميكنم اگر در بخش انجمن ها عضو بشيد ، اين امكان به وجود بياد.

elnaz20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rsbco :
آدرس سایت رو بنویس لطفاً
http://www.fexon.com

من از خیلیها شنیدم که از یک ماه پیش بیشتر واردکننده های فیلم و فروشنده ها را گرفتند، نمیشه بدون ادرس دادن فیلم خرید؟ اگر مثلا فکسون یا فیلمفروشهای اینجا ادرسها را بدهند به مراجع قضایی چی میشه؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نمیشه بدون ادرس دادن فیلم خرید
اين كار كه به نظر من معقول هست.
...
اگر حد اقل خبر بدي در مورد ادمين هاي سايت بود كه احتمالا سايت فكسون هم الان قابل رويت نبود.
خدا داند.

elnaz20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fireboy :
جديدا نديدمش چطوري هست. فكر ميكنم اگر در بخش انجمن ها عضو بشيد ، اين امكان به وجود بياد.
اين كار كه به نظر من معقول هست.
...
اگر حد اقل خبر بدي در مورد ادمين هاي سايت بود كه احتمالا سايت فكسون هم الان قابل رويت نبود.
خدا داند.
کدام انجمنها؟

اگه میشد آدرس را طوری داد که پارس آنلاین بهش دسترسی نداشته باشه به نظر من خیلی بهتر بود. این جوری هر وقت که بخوان میتونن مشتریها را شناسایی کنن. و بعد هم به جرم خرید فیلم غیر مجاز! دردسر درست کنند. یکی نیست بهشون بگه چطور انتظار دارند نسخه های سانسور شده و نصف نیمه شون جوانها را راضی کنه.

arvin_ict

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad_dvd :
امير خان سلام
فكر كنم بايد با رويه ايي كه اين arvin_ict در پيش گرفته و فكر ميكنه ميتونه هربار با يك تاپيك جديد مديريت سايت را
بپيچونه بهتر هست كلا" آيدي اين آقاي به اصطلاح خودش زرنگ رو كاملا" ببندين.
اينجوري يه درس عبرتي هم براي اين شارلاتان و هم براي كسان ديگري كه فكر ميكنند اينجا بي در و پيكر هست
خواهد بود.
===================
براي چندمين بار هم از بهت اخطار ميكنم كه جواب سوال امير خان (اسفنديار 2002) را شفاف و كامل بده و علت دزدي
خودت را از سايت شهر فيلم و درج مطا لب سايت را بدون اجازه و ذكر منبع در سايت در پيت خودت توضيح بده.
ديگه هم هي نيا اينجا يك مدت قايم شو بعدش فكر ميكني كه آبها از اسياب افتاده و با يك تاپيك جديد شروع ميكني.
كلا هبردارهايي مثل تو جايي تو اين سايت ندارند.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.shahrefilm.com

سلام دوست عزیز اگر آدم یک مقدار مودبانه تر صحبت بکنه بد نیست البته خودمم شرمسارم از اینکه کلمه ادم رو در مورد شما استفاده می کنم!!!

در ضمن بگم که اگر مدیریت سایت شهر فیلم در این مورد مشکلی داره میتونه به من میل بزنه و من مطالبش رو از سایتم بر میدارم و حداقل تا حالا هم این کار رو نکرده.

در ضمن شغل من فروش دی وی دی نیست فقط از ارشیوی که دارم می خوام دیگران هم استفاده کنن و خو شبختانه از نظر مالی انقدر تامین هستم که نیازی به پول دی وی دی ندارم عزیز.شما هم به جای اینکه انقدر حرص بخوری بچسب به کارت و یک مقدار ادب هم یاد بگیری بد نیست .

مدیر سایت هم می تونه بنا به صلاحدید خودش ای دی من رو ببنده و یا باز بزاره و شما اگر به counter سایت من هم یک نگاه بندازید جوابتون رو می گیرید و می فهمید که سایت با این بیننده زیاد نیازی به بازاریابی نداره.موفق باشید

story

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?Code=98610

Hit نمايش صفحه امروز 28 بازديد -
نمايش صفحه ديروز 101 بازديد -
Visit بازديدکننده امروز 17 نفر -
بازديدکننده ديروز 89 نفر

89 نفر بازديد:lol:

اما درمورد اين شهرفيلم عزيز الان من كه چيز بدي نيديدم چه مشكلي ايجاد كرده؟ اگر مي گيد فيلم هاي شمارو داره يا ليست شما رو داره فكر نكنم كار بدي باشه؟ چون كلاه برداري داره نميكنه !

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
آخه عزیز من شما رو اوس کردم یا شما مارو ...!!! حالا برای اثبات حرف خودم فیلم ها رو همراه بسته پستی که تحویل نگرفتی مجانی امروز با پیک برات میفرستم تا جریان برای همه روشن بشه

بالا