من از ایشون دی وی دی گرفتم مشگلی نداشت .
خوب چرا از اون اول پست دوقبضه نكرديد كه مشكلي پيش نيادبه نقل از sinaarian :آخه عزیز من شما رو اوس کردم یا شما مارو ...!!! حالا برای اثبات حرف خودم فیلم ها رو همراه بسته پستی که تحویل نگرفتی مجانی امروز با پیک برات میفرستم تا جریان برای همه روشن بشه
واي مردم از اين همه افاضات كلامبه نقل از arvin_ict :سلام دوست عزیز اگر آدم یک مقدار مودبانه تر صحبت بکنه بد نیست البته خودمم شرمسارم از اینکه کلمه ادم رو در مورد شما استفاده می کنم!!!
در ضمن بگم که اگر مدیریت سایت شهر فیلم در این مورد مشکلی داره میتونه به من میل بزنه و من مطالبش رو از سایتم بر میدارم و حداقل تا حالا هم این کار رو نکرده.
در ضمن شغل من فروش دی وی دی نیست فقط از ارشیوی که دارم می خوام دیگران هم استفاده کنن و خو شبختانه از نظر مالی انقدر تامین هستم که نیازی به پول دی وی دی ندارم عزیز.شما هم به جای اینکه انقدر حرص بخوری بچسب به کارت و یک مقدار ادب هم یاد بگیری بد نیست .
مدیر سایت هم می تونه بنا به صلاحدید خودش ای دی من رو ببنده و یا باز بزاره و شما اگر به counter سایت من هم یک نگاه بندازید جوابتون رو می گیرید و می فهمید که سایت با این بیننده زیاد نیازی به بازاریابی نداره.موفق باشید
به نقل از mehrdad_dvd :واي مردم از اين همه افاضات كلام
مردك اولا" مديريت سايت شهر فيلم من هستم.....دفعه پيش هم كه اومدي و اينكار رو تو يك تاپيك ديگه كردي بهت
گفتم و اعلام كردم كه بدون اجازه من اومدي مطالب سايت در پيت خودت رو عينا" از سايت من (شهرفيلم) كپي كردي و بايد بابت اينكار عذرخواهي كني و مطالب رو برداري..مدير بخش و بعضي از دوستان هم همين رو ازت خواستن و بهت يك مهلت يك هفته ايي دادند كه تو اصلا" جواب ندادي و اون تاپيك رو امير خان حذف كردند(حيف كه حذف شده وگرنه دوستان ميديدند)
دفعه بعدش يك ماه بعد در ايام عيد اومدي دباره يك تاپيك جديد باز كردي كه دوباره امير خان يك پست تو تاپيك زد كه بهت اخطار داد و گفت هنوز آبها از اسياب نيفتاده و تاپيك رو قفل كرد.
الان هم اومدي و يك تاپيك جديد زدي دوباره داري اينكار رو تكرار ميكني...
بابا پولدار ..بابا مايه دار.....كشتي مارو با اينهمه پولت ....تو كه وضعت خوبه چرا از ديوار سايت مردم بالا ميري؟؟؟
نمرديم و معني سايت پربيننده رو هم فهميديم:lol: :lol: :lol:
89 تا بازديد كننده:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: خيلي باحالي....
دفعه قبل كه سايتت از 1274584 شروع شده بود
تو اگه شعور داشتي خوب بود....تو اين فروم همه از دستت شاكي هستن..يكيش همين night wolf كه ميايي تو
تاپيك فروش بنده خدا واسه خودت پست فروش فيلم خودتو راه ميندازي.
برو جمعش كن تو يكي صحبت از ادب و عدم نياز مالي از اين حرفهاي گنده تر از دهنت نزن..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امير خان طبق قوانين خودتون كه از اول گفتين شديدا" بهش پايبند هستين در مورد ايشان عمل نمائيد.
با تشكر
اين كه قيمت من چنده و چرا اين قيمت ميدم به خودم مربوطه و تو يكي حرف نزن .به نقل از arvin_ict :سلام اقای پر مدعا شما مثلنکه حرف حالیت نمیشه اگه نتونی دفعه دیگه بهتر صحبت کنی کاری رو انجام می دم که خودم دوست ندارم
و اما شما و مدیر غیر محترم سایت شهر فیلم یه نصیحت اگه یک مقدار قیمت هات رو بیاری پایین فکر کنم فروشت بهتر بشه.
آز سایت شهر فیلم:
قيمت فيلمها چگونه محاسبه ميشود؟ در حال حاضر با توجه به اينكه دي وي دي خام مصرفي از نوع ملودي بوده و بصورت چاپدار عرضه ميشود قيمت بر مبناي تعداد بدين گونه محاسبه ميگردد. 15 تا 100 فيلم هر دي وي دي 2000 تومان 100 فيلم به بالا هر دي وي دي 1500تومان.
:wacko:
به نقل از mehrdad_dvd :اين كه قيمت من چنده و چرا اين قيمت ميدم به خودم مربوطه و تو يكي حرف نزن .
اين همه ادعاي آرشيو نكن كه خودت ميدوني حتي اين فيلمهايي كه مدعي فروش اونا هستي مال خودت نيست.
دروغگو كم حافظه هست ...ايميل ها ت به خود من موجود هست كه التماس خريد فيلم ميكردي و نوشتي كه دلالي
يك نفر ديگه رو ميكني و ازش فيلم ميگيري و اينجا ميفروشي....
اگه بگي نه ايملهاتو اينجا ميزارم...
زودتر هم بابت دزدي و كپي كردن مطالب سايت در پيت خودت از سايت شهر فيلم معذرت خواهي كن و مطالب رو از
سايت حذف كن ....لااقل يه سايت درست و حسابي اينكار رو كرده بود دلم نميسوخت ..آبروي سايت منو بردي:lol: :lol: :lol:
تهديد هم نكن كه هيچ غلطي نميتوني بكني بچه.
جواب كارهاي اشتباهتو كه با مدرك و دليل نوشتم بده...قيمت من چه ربطي به كش رفتن مطالب و عكسهاي سايت
شهر فيلم يا دخالت تو تاپيك ديگران و يا بازكردن تاپيك هاي جديد عليرغم اخطار مدير سايت داره؟؟؟؟؟
مهیار خان اگه بخوای میتونم روی DataLife هم بزنم چون قیمتاشون یه سطحه...Data life يعني رايت نمي كني؟(روي اين مي خوام )
حالا كيفيت فيلم هاخوبه يا نه؟
اگر خوبه مي خوام (20 تايي كه مي گي اضافه كن)
به نقل از arvin_ict :دوست عزیز من وقت ندارم زمانم رو با ادم های بی فرهنگی مثل شما که هنوز بلد نیستن چه جوری صحبت کنن تلف کنم شما هم انقدر فضای این صفحه رو اشغال نکن.
فقط یک کلمه می تونم بگم جواب ابلهان خاموشیست.