• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
ببین من این جور برداشت کردم که مثلا ما به شما می گیم فیلم فلان را زیرنویس دار به ما تحویل بده. شما هم همه کارهایش را خودت انجام میدی و یک فیلم با زیرنویس به ما میدی. یعنی ترجمه اش هم با خودته؟ درسته؟
اگر درسته با این قیمتی که شما دادی، میشه نتیجه گرفت مازوخیست(خود آزاری) داری. (-;

خدا وکیلی ارزون میگیری. یک شرکت ثبت کن که بشه باهات کار کرد. ما متن ترجمه شده را هم می دهیم، برای فیلمهای زیر 30 دقیقه قیمت 10 الی 20 برابر شما میگیرند.

evanescence-sal

Registered User
لایک‌ها
0
این پک شامل آهنگ های متال و تعدادی هم راک هست (57 آلبوم)
لیست رو از آدرس زیر بگیرید
پسورد : evanescence-sal
http://rapidshare.de/files/18719096/Mp3_-_Metal_And_Rock_2006.pdf.html

اینم کاورش:

این پک از تاریخ 3/2/85 تا 10/2/85 پیش فروش میشه
قیمت پیش فروش هم 6000 تومان هست (قیمت اصلی 8000 تومان است)
در ضمن اگر تعداد سفارش برای پیش فروش به 10 عدد نرسه پیش فروش کنسل میشه
برای سفارش هم لطفا اسم+ آدرس پستی + ایمیل + شماره تلفن جهت تماس رو به ایمیل [email protected]
بفرستید تا در صورت رسیدن به حد نصاب به شما اطلاع داده بشه.
اگه سئوالی دارید همین جا بپرسید.
ممنون

aliagha2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اخیرا به ترجمه فیلم مشغولم. و 2 تا از اولین محصولاتم آمادست.
white chicks (جوجه های سفید):

این یک فیلم کاملا کمدیه که تاحالا نظیرشو ندیدم و خیلی موضوع تازه و بامزه ای داره. این فیلم به زبان انگلیسی و با زیر نویس های فارسی(ترجمه شده توسط جعبه جادویی) و انگلیسی هست. اگر می خواید جلدشو دانلود کنید روی لینک زیر کلیک کنید.

آدرس جلد DVD فیلم جوجه های سفید

King Kong (کینگ کنگ):

این اثر که ساخته کارگردان حرفه ای سینمای هالیوود پیترجکسون ساخته شده و دارای جلوه های ویژه خیلی بالایی هستش. اگه این فیلم رو ندیدید از دستتون رفته.

فیلم به زبان انگلیسی و با زیر نویس انگلیسی/فارسی(ترجمه شده توسط جعبه جادویی)/چینی/مالزیایی هستش. اگر می خواید جلدشو دانلود کنید روی لینک زیر کلیک کنید.

آدرس جلد DVD فیلم کینگ کنگ

این هم آدرس وبلاگم
magicbox7.blogfa.com

برای تهیه این فیلم ها با [email protected] تماس بگیرید.​

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
به نقل از aliagha2003 :
سلام دوستان

این یک فیلم کاملا کمدیه که تاحالا نظیرشو ندیدم و خیلی موضوع تازه و بامزه ای داره. این فیلم به زبان انگلیسی و با زیر نویس های فارسی(ترجمه شده توسط جعبه جادویی) و انگلیسی هست. اگر می خواید جلدشو دانلود کنید روی لینک زیر کلیک کنید.

King Kong (کینگ کنگ):

این اثر که ساخته کارگردان حرفه ای سینمای هالیوود پیترجکسون ساخته شده و دارای جلوه های ویژه خیلی بالایی هستش. اگه این فیلم رو ندیدید از دستتون رفته.

فیلم به زبان انگلیسی و با زیر نویس انگلیسی/فارسی(ترجمه شده توسط جعبه جادویی)/چینی/مالزیایی هستش. اگر می خواید جلدشو دانلود کنید روی لینک زیر کلیک کنید.

آدرس جلد DVD فیلم کینگ کنگ

این هم آدرس وبلاگم
magicbox7.blogfa.com

برای تهیه این فیلم ها با [email protected] تماس بگیرید.​

با سلام:پیشنهاد میدم وقتون رو روی زیر نویس کردن فیلمی به جز کینگ کنگ بگذارید چون زیر نویس فارسی این فیلم در بازار میباشد!

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از aliagha2003 :
سلام دوستان

با سلام خدمت شما دوست گرامي
من خواهان هر دو فيلم شما هستم .ولي لازم ديدم قبلش يك سري سوالات كه برايم پيش آمده را از شما بپرسم
1- اميدوارم كه قدرت ترجمه شما از عنوان ترجمه كردن تان بهتر باشد .چون اگر عنوان فيلم را به اينصورت ترجمه كرده
ايد واي به حال بقيه ترجمه...دوست عزيز white chicks جوجه سفيد معني نميدهد!!!!!!؟؟؟؟؟ chicks در اينجا به معني تيكه - خوشگل يا لعبت و لغتي مونث ميباشد. اين فيلم هم به فارسي معناني تيكه هاي سفيد يا لعبت هاي سفيد(نام ترجمه شده در مجله دنياي تصوير) معني ميدهد. اينجوري كه شما معني كرديد مثلا" فيلم HOT CHICK با بازي راب اشنايدر هم يعني جوجه داغ ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
بحث ترجمه آنهم ترجمه فيلم احتياج به دقت و ممارست فراوان و آشنايي با سينما و ديدن زياد فيلم را ميطلبد.
به هر حال غرض ايراد گرفتن و لوث كردن كار شما نيست. انتقاد به جهت دلسردي هم نيست. همت انجام اينكار
از طرف شما جاي اميدواري دارد. ولي اميدوارم اين كار هم مانند كارهاي ديگر نشود كه هركي از مادرش قهر كرد
بگه خوب ميرم تو كار زيرنويس فارسي .....مثل فروش فيلم و خيلي كارهاي ديگه .....

در مورد كينگ كونگ هم دوستمون حق داره اين فيلم زيرنويس فارسي آن موجود هست ولي متاسفانه اينكار برروي
كيفيت پرده اي فيلم انجام شده است. آيا شما برروي نسخه اصلي كه 2 دي وي دي هست اينكار را انجام داده ايد؟

و آيا فيلمهاي عرضه شده از طرف شما داراي منو بوده و امكان تعويض صدا و زيرنويس از طريق منو امكان پذير ميباشد؟

چنانچه فيلم زيرنويس فارسي كه تبديلي از ماهواره نباشد داريد و در ليست من موجود نيست خواهان خريد آن
ميباشم.
ليست من از سايت www.shahrefilm.com در قسمت دانلود ليست در صفحه اول سايت (ليست زيرنويس فارسي) قابل دريافت
ميباشد.
با تشكر​

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
اگر خودت این کار رو کردی البته من مطمئن هم که خودت انجام دادی واقعا عالی هست . مرسی

info_free

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دنبال كارتون هاي قديمي مي گردم. دوبله يا زبان اصلي و اگه بدون سانسور باشه عاليه.
دوستاني كه اين كارتون ها رو بصورت دي وي دي يا وي سي دي يا وي اچ اس دارن خواهش مي كنم قيمت و ليست خودشون رو اعلام كنند.
ممنون
تعدادي از اين كارتونها كه مد نظر من هست عبارتند از:

خانواده دكتر ارنست
مهاجران
رامكال
بلفي و ليلي بيد
باخانمان(پرين)
بچه هاي مدرسه والت
بچه هاي كوهستان (انت و لوسين)
دوقلوها(ترجيحا كامل و بدون سانسور)
ماجراهاي گاليور
هاچ زنبور عسل
دختر مهربون (ممل)
سفرهاي ماركوپولو
دختري به نام نل
حنا دختري در مزرعه

دوستان اگه كارتون هاي ديگري هم دارند اعلام كنند.
با تشكر
;)

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
رسيد فيلم ها اما يه مشكلي داره تو پي ام خصوصي گفتم:)

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
سلام:یک لیست از دی وی دی هایی که تا حالا زیرنویس کردید میخوام!!!!

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
به نقل از info_free :
سلام دوستان
من دنبال كارتون هاي قديمي مي گردم. دوبله يا زبان اصلي و اگه بدون سانسور باشه عاليه.
دوستاني كه اين كارتون ها رو بصورت دي وي دي يا وي سي دي يا وي اچ اس دارن خواهش مي كنم قيمت و ليست خودشون رو اعلام كنند.
ممنون
تعدادي از اين كارتونها كه مد نظر من هست عبارتند از:

خانواده دكتر ارنست
مهاجران
رامكال
بلفي و ليلي بيد
باخانمان(پرين)
بچه هاي مدرسه والت
بچه هاي كوهستان (انت و لوسين)
دوقلوها(ترجيحا كامل و بدون سانسور)
ماجراهاي گاليور
هاچ زنبور عسل
دختر مهربون (ممل)
سفرهاي ماركوپولو
دختري به نام نل
حنا دختري در مزرعه

دوستان اگه كارتون هاي ديگري هم دارند اعلام كنند.
با تشكر
;)

با سلام:اقا هر کدوم از این کارتونها رو که به صورت دی وی دی پیدا کردی یک ندا هم به من بده!
من حدود 150 عنوان دی وی دی کارتون دارم ولی اکثرا جدید هستند!

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من
لطفا پي ام تون رو چك كنيد

aliagha2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوس عزیز
نه اگر این فیلم رو ببینید حتما متوجه میشوید که درست ترجمه کردم. و نام جوجه در این جا مناسب است.
فیلم ها رو با دقت بسیار بالا ترجمه کردم و دارای فوق لیسانس زبان هستم. از این کار هم سود نمیکنم و فقط به خاطر علاقه بالا این کار رو میکنم.
راجع به این 2 فیلم هم باید بگم که فیلم کینگ کنگ کیفیت بسیار خوبی داره و پرده نیست. و با صدای دالبی دیجیتال هست که روی سینمای خانگی امتحان کدم و 5.1 هستش. در مورد منو ها در این 2 ورژن امکان هست. ولی باید به صورت دستی زبان ها رو انتخاب کنید. ولی در ورژن های بعدی این کار رو به راحتی انجام میدم.
نکته مهم: در DVD هایی که ما انجام میدیم اصلا دست به منو ها نمی خوره و منو ها کاملا اورجینال باقی میمونه.

در مورد فروش هم من مسئول فروش نیستم. دوستم مهدی مسئوله که برای سفارس با [email protected] با هامون تماس بگیرید و تهیه کنید.

در ضمن من حاظرم که سفارش هم بگیرم یعنی شما به من فیلم رو بدهید و بعد 1 هفته با ماور و زیر نویس فارسی دریافت کنید.
این هم ای میل منه
[email protected]

سوالی بود در این جا مطرح کنید

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اندی.نوش آفرین. مهستی .ستار . شاهرخ . حمیرا .مهرداد . مارتیک . حسن شماعی زاده .عارف. سندی اینا چندتا DVD میشه ؟

و هزینه ؟

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
سلام:قیمت برای زیر نویس کردن هر دی وی دی؟

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از aliagha2003 :
سلام دوس عزیز
نه اگر این فیلم رو ببینید حتما متوجه میشوید که درست ترجمه کردم. و نام جوجه در این جا مناسب است.
فیلم ها رو با دقت بسیار بالا ترجمه کردم و دارای فوق لیسانس زبان هستم. از این کار هم سود نمیکنم و فقط به خاطر علاقه بالا این کار رو میکنم.
راجع به این 2 فیلم هم باید بگم که فیلم کینگ کنگ کیفیت بسیار خوبی داره و پرده نیست. و با صدای دالبی دیجیتال هست که روی سینمای خانگی امتحان کدم و 5.1 هستش. در مورد منو ها در این 2 ورژن امکان هست. ولی باید به صورت دستی زبان ها رو انتخاب کنید. ولی در ورژن های بعدی این کار رو به راحتی انجام میدم.
سلام
جالب شد..يعني شما هنوز اصرار داريد كه chicks معني جوجه ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس chicken يعني چي؟؟؟؟؟
خيلي باحاله .. پس متلك و تيكه اي كه الان پسر ها به دخترها تو فيلمها و در زبان عاميانه حال حاضر در آمريكا رواج داره يعني جوجه؟؟؟؟
عزيز من اشتباه ميكني ..... برو از چند نفر آدم درست و حسابي بپرس بهت بگن كه chicks يعني دختر يا تيكه يا لعبت
نه جوجه.....داستان فيلم هم در مورد 2 سياه پوست مامور اف بي آي هست كه براي نفوذ در يك باند خلافكار خود را
به شكل 2 دختر سفيد پوست كه مدل هاي مشهوري هستند در مي اورند تا بدينوسيله به رئيس باند نزديك بشوند.
منظور از white chicks همان اشاره به شمايل اين 2 دختر سفيد پوست كه در اصل مرداني سياه پوست هستند ميباشد.يعني خوشگلهاي سفيد يا لعبتهاي سفيد يا تيكه هاي سفيد( chicks اصطلاحي در مورد خانمها )
دوست دارم اين كار ترجمه شما را براي اين فيلم ببينم تا سطح معلومات دانشجويان فوق ليسانس اين مملكت دستم
بياد.
درمورد كينگ كونگ هم دو نسخه در بازار آمد.يك نسخه پرده كه براحتي بروي يك دي وي دي 7/4 گيگ جا ميشد.
يك نسخه كه ارجينالش 9 گيگ بود و براي كپي اگر ميخواستي صداي 1/5 و DTS اونو حذف نكني مجبور بودي رو 2
دي وي دي 7/4 كپي كنيد.
اين نسخه ترجمه شما اگر روي يك دي وي دي هست يا همون پرده اي هست يا نسخه خوب ولي كمپرس شده كه
ارزش چنداني ندارد.چون فيلم 3 ساعته را اگر بخواهي با صداي 1/5 و DTS روي يك دي وي دي بزني چاره اي جز
فشرده كردن و افت تصوير نداريد.
--------------------------------------
جون هر كي دوست داري اين جوجه سفيد رو بيخيال شو:wacko: :wacko:

aliagha2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad_dvd :
سلام
جالب شد..يعني شما هنوز اصرار داريد كه chicks معني جوجه ميده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس chicken يعني چي؟؟؟؟؟
خيلي باحاله .. پس متلك و تيكه اي كه الان پسر ها به دخترها تو فيلمها و در زبان عاميانه حال حاضر در آمريكا رواج داره يعني جوجه؟؟؟؟
عزيز من اشتباه ميكني ..... برو از چند نفر آدم درست و حسابي بپرس بهت بگن كه chicks يعني دختر يا تيكه يا لعبت
نه جوجه.....داستان فيلم هم در مورد 2 سياه پوست مامور اف بي آي هست كه براي نفوذ در يك باند خلافكار خود را
به شكل 2 دختر سفيد پوست كه مدل هاي مشهوري هستند در مي اورند تا بدينوسيله به رئيس باند نزديك بشوند.
منظور از white chicks همان اشاره به شمايل اين 2 دختر سفيد پوست كه در اصل مرداني سياه پوست هستند ميباشد.يعني خوشگلهاي سفيد يا لعبتهاي سفيد يا تيكه هاي سفيد( chicks اصطلاحي در مورد خانمها )
دوست دارم اين كار ترجمه شما را براي اين فيلم ببينم تا سطح معلومات دانشجويان فوق ليسانس اين مملكت دستم
بياد.
درمورد كينگ كونگ هم دو نسخه در بازار آمد.يك نسخه پرده كه براحتي بروي يك دي وي دي 7/4 گيگ جا ميشد.
يك نسخه كه ارجينالش 9 گيگ بود و براي كپي اگر ميخواستي صداي 1/5 و DTS اونو حذف نكني مجبور بودي رو 2
دي وي دي 7/4 كپي كنيد.
اين نسخه ترجمه شما اگر روي يك دي وي دي هست يا همون پرده اي هست يا نسخه خوب ولي كمپرس شده كه
ارزش چنداني ندارد.چون فيلم 3 ساعته را اگر بخواهي با صداي 1/5 و DTS روي يك دي وي دي بزني چاره اي جز
فشرده كردن و افت تصوير نداريد.
--------------------------------------
جون هر كي دوست داري اين جوجه سفيد رو بيخيال شو:wacko: :wacko:

دوست عزیز. اولا اصلا جریان فیل این طوری که شما میگید نیست.:rolleyes:
کینگ کنگ هم پرده نیست.
اصلا هر چی شما بگی جیگر های سفید خوبه؟

بالا