arashdownload
Registered User
- نوشتهها
- 1,442
- لایکها
- 1,043
من یخده ترس برم داشت یکی از آشنایان گفت هفته پیش فامیل اونا هم که تازه داماد بوده ایست قلبی کرده
دایی دوستم هفته پیش سکته قلبی کردمن یخده ترس برم داشت یکی از آشنایان گفت هفته پیش فامیل اونا هم که تازه داماد بوده ایست قلبی کرده
دوست عزیز خواستم پیغام خصوصی بدم مثل اینکه غیر فعالش کردید.......
روحت شاد محمد عزیز ، که روی سایتی که بالغ به نود درصد کاربرانش دخترها و خانومها هستن ، تو نجیب ترین ، پاک ترین ، خوش اخلاق ترین ، وظیفه شناس ترین و دلسوز ترین مدیر بودی و ثانیه ای از موقعیت و موفقیتت سواستفاده و تخطی نکردی .
آسوده بخواب که پایان تلخ تو از تلخ ترین و سوزناک ترین کتابهای سایتتم ، جگر سوز تر بود ؛ آسوده بخواب .
نامرد در این متنت ریز نکاتی مهمی بود تو با این کارت قلب سیستم وبمستری رو نشونه گرفتیخدا رحمتش کنه خیلی پشتکار داشت و زحمت میکشید
نگرانم
نگران همه وب مستر هایی که ورزش نمیکنند
نگران همه وب مسترانی که تغذیه نامناسبی دارند
نگران همه وب مسترایی که شبا بیدارند و روز ها هم بیدار!
نگران همه ی خدمات دهندگان هاستی که همش در حال تحمل استرس های زیاد و مخصوص این نوع خدمات دهی هستند
نگران همه فروشگاه دارانی که 24 ساعته پیگیر و درگیرن
نگران صاحبان فلک زده ی سایت های غیرمجاز فیلم و موزیک که همش از ترس پلیس فتا تا حد ر.... تو شلوارشون بهشون استرس وارد میشه
نگران سلامت قلب و چشم و جسم و روح روان همه فعالین دنیای کسب و کار مجازی ام
دوستان جا داره از امروز برنامه ریزی کنید و نگذارید مشکلاتی مثل رکود و کسادی بازار که خیلی از ماها امروزه درگیرشیم و باهاش دست و پنجه نرم میکنیم شما رو شکست بده
از امروز برای نرمش و ورزش وقت بذارید سخت نگیرید اگه نمیتونید هر روز حد اقل 30 دقیقه پیاده رویه بی وقفه و تند کنید همین نیم ساعت معجزه میکنه
از امروز تنفس عمیق بکشید بنویسید بزنید کنار مانیتور پی سی یا پائین مانیتور لپ تاپتون تا فراموش نکنید
از امروز کلسترول بد و نمک و شکر سفید و استرس که هر 4تا برای قلب مضرن کمتر استفاده کنید
از امروز صابون گلنار و صابون عروس رو ببوسید بذارید کنار!
از امروز تو هر یک ساعت خیره شدن به مانیتور 15 دقیقه به چشمهاتون با نگاه به فاصله دور و محلی ثابت استراحت بدید
از امروز هر دینی که دارید به عبادت مخصوصش بپردازید آرامش روحی زیادی میده
از امروز سعی کنید فیلم چورنو نگاه نکنیدکه هممون میدونیم انتهاش به صابون گلنار ختم میشه فیلم های چورنی که دارید رو کمپلت دیلیت کنید
از امروز غذاهای ساده و سالم و دمنوش های مفید بخورید و بنوشید و برای غذاتون وقت بگذارید خوب بجوید و موقع کار غذا نخورید
به امید سلامتی و شادی و درستکاری برای وب مستر های خوب پی تی و همه ی چند میلیارد مردم کره زمین
خب عزیز من شما یه ولیعهد واسه خودت انتخاب کن از همین بچه های پی تی که فردا حیفه سایتاتخدا رحمتشون کنه.
ولی یه نکته ای هم هست
اگر توی منزل بعد از مرگ کسی همه اطلاعات حساب های اینترنتی من رو داشته باشه
چون که متاسفانه اطرافیان من به اینترنت علاقه ندارن!
سایتمم یکی دو ماه بعد از خودم از بین میره!
ضمن اینکه بچه ها مواظب سلامت خودتون باشید
من یه داداش دارم متولد 73 هست و متاسفانه دو سال پیش به دلیل مشکل قلبی مجبور شدیم واسش باتری (ضربان ساز) بذاریم
ان شالا همه جوونا سالم و سلامت باشن