• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سيستم - تعویض قطعات

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان یه سوال داشتم :
این پک فراسو (FPH-41 ) که شامل موس و کیبورد و هدست و وبکم به مشخصات زیر هست چطوره ؟
FCR-8900
133 key PS/2 professional office, internet and multimedia keyboard with USB enhanced feature and a free USB light

FOM-2120
800 DPI, Ergonomic, 5 button optical mouse

FC-1540
USB CMOS Camera with 300k Resolution

FHD-280
30 mm, 100 mW Stereo headset with 100-20000 Hz frequency response

به نظرتون جدا جدا بخرم بهتره یا همین پک با قیمت 43 تومن خوبه /

با تشکر

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سیتم ارزون تر بگید برنامم به هم خورد تا 500حداکثر فقط کیس
چی شد جوابه ما:D:pراستی من متعلقات کیس بجز مودم سی دی رام و سی دی رایتر دیویدی رایتر هم میخوام چی پیشنهاد میکنید

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من قصد دارم یک PC برای خودم تا 700 تومن جمع کنم، یک سری قطعه مد نظر دارم و در مورد یک سری هم راهنمایی میخوام که ممنون میشم کمکم کنید.

خرید LCD برام خیلی مهم هست و چون بودجه محدودی دارم لذا یه کمی در مورد LCD های موجود در بازار تحقیق کردم ولی خوب به طبع اطلاعاتم کامل نیست اما نظر من رو LCD ها ی BenQ به خودشون جلب کردن قیمت 15 اینچش 180 هست و 17 اون 230 با گارانتی دو ساله ایران نارا، حالا دو تا سئوال اول اینکه آیا این LCD ها کیفیت و زاویه دید مناسبی دارند و میتونند جوابگوی روزی 12 ساعت کار مداوم باشند، دوم آیا ایران نارا گارانتی معتبری هست و میشه بهش اعتماد کرد و خدمات پس از فروش مناسبی داره یا نه؟ دوستان اگر LCD دیگری رو پیشنهاد میکنند حتما مشکی باشه چون من قصد دارم یه Set مشکی جمع کنم وگارانتی و قیمت حتما ذکر بشه.

دوم برای رم قصد دارم یک رم DDRII یک گیگ ببندم و هارد هم Sata 2 صد و شصت گیگ. در مورد مودم یه مودم خوب بهم پیشنهاد بدید چون من از اون روزی 12 ساعت تقریبا 5 ساعتش روآنلاین هستم در ضمن ترجیحا اگر چیزی باشه که از الان معین باشه با ویستا سازگاره خیلی ممنون میشم.

در مورد سی پی یو و مین بورد قطعه خاصی مد نظر ندارم خودم بدم نمیاد یک Dula Core 2.8 GHZ 4MB L2 Cache ببندم ولی نمی دونم اصلا چند هستش و میشه با بودجه من خرید کردش یا نه. لطفا یه مین فول آنبورد خوب هم به من توصیه کنید در مورد کارت گرافیکش هم خیلی مهم نیست که حالا بتونه بازی و اینا اجرا کنه یا نه بتونه یه چیزی در حد Fifa 07 رو برام بالا بیاره کافیه و صد البته قطعات آنبورد مین هم با ویستا سازگار باشند که عالی میشه. در ضمن ترجیحا برای آپگرید های بعدی مین PCI exp رو هم ساپورت کنه.

ضمن اینکه ممنون میشم یک TV Tuner که کانال های تلویزیون مملکت خودمون رو بدون دردسر و عین آدم بگیره و قیمتش هم مناسب باشه بهم معرفی کنید :)

پیشا پیش از راهنمایی همه دوستان ممنون هستم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام دوستان من قصد دارم یک PC برای خودم تا 700 تومن جمع کنم، یک سری قطعه مد نظر دارم و در مورد یک سری هم راهنمایی میخوام که ممنون میشم کمکم کنید.

خرید LCD برام خیلی مهم هست و چون بودجه محدودی دارم لذا یه کمی در مورد LCD های موجود در بازار تحقیق کردم ولی خوب به طبع اطلاعاتم کامل نیست اما نظر من رو LCD ها ی BenQ به خودشون جلب کردن قیمت 15 اینچش 180 هست و 17 اون 230 با گارانتی دو ساله ایران نارا، حالا دو تا سئوال اول اینکه آیا این LCD ها کیفیت و زاویه دید مناسبی دارند و میتونند جوابگوی روزی 12 ساعت کار مداوم باشند، دوم آیا ایران نارا گارانتی معتبری هست و میشه بهش اعتماد کرد و خدمات پس از فروش مناسبی داره یا نه؟ دوستان اگر LCD دیگری رو پیشنهاد میکنند حتما مشکی باشه چون من قصد دارم یه Set مشکی جمع کنم وگارانتی و قیمت حتما ذکر بشه.

دوم برای رم قصد دارم یک رم DDRII یک گیگ ببندم و هارد هم Sata 2 صد و شصت گیگ. در مورد مودم یه مودم خوب بهم پیشنهاد بدید چون من از اون روزی 12 ساعت تقریبا 5 ساعتش روآنلاین هستم در ضمن ترجیحا اگر چیزی باشه که از الان معین باشه با ویستا سازگاره خیلی ممنون میشم.

در مورد سی پی یو و مین بورد قطعه خاصی مد نظر ندارم خودم بدم نمیاد یک Dula Core 2.8 GHZ 4MB L2 Cache ببندم ولی نمی دونم اصلا چند هستش و میشه با بودجه من خرید کردش یا نه. لطفا یه مین فول آنبورد خوب هم به من توصیه کنید در مورد کارت گرافیکش هم خیلی مهم نیست که حالا بتونه بازی و اینا اجرا کنه یا نه بتونه یه چیزی در حد Fifa 07 رو برام بالا بیاره کافیه و صد البته قطعات آنبورد مین هم با ویستا سازگار باشند که عالی میشه. در ضمن ترجیحا برای آپگرید های بعدی مین PCI exp رو هم ساپورت کنه.

ضمن اینکه ممنون میشم یک TV Tuner که کانال های تلویزیون مملکت خودمون رو بدون دردسر و عین آدم بگیره و قیمتش هم مناسب باشه بهم معرفی کنید :)

پیشا پیش از راهنمایی همه دوستان ممنون هستم.

MB Biostar 945G-M7 90
MB ECS 945G-M3 85
CPU Intel 6300 180
Ram 2* 512 DDR 667 team 110
LCD sam 920N 290مشکی نداره متاسفانه
DVDRW sony 830 42
HDD Sam 10 sata2 62
Power Green 380 25

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
راجع به TV Tuner کسی اطلاعاتی نداره؟ بعد هم فکر میکنم DDR II یک گیگ با دو تا DDR قیمتش برابری میکنه و علاوه بر اون این Intel 6300 که معرفی کردید میشه راجع بهش اطلاعات کامل تری بدید؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راجع به TV Tuner کسی اطلاعاتی نداره؟ بعد هم فکر میکنم DDR II یک گیگ با دو تا DDR قیمتش برابری میکنه و علاوه بر اون این Intel 6300 که معرفی کردید میشه راجع بهش اطلاعات کامل تری بدید؟

تاپیک تی وی تیونر همین بلغلاست..یکم توش بگرد..ولی Avermedia بد چیزی نیست...

سوال دومت ( بولد کردم) رو اصلا نفهمیدم..

6300 از نسل جدید پردازنده های اینتله...دیگه کسی پنتیوم 4 نمیخره..اصلا قدرت پنتیوم ها در مقابل کور2 ها خنده داره..:lol:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
عرض شود که من قبل از اینکه اینجا پست بدم اون تاپیک Tv Tuner رو خوندم ولی توش بیشتر راجع به کپچر در TV Tuner ها خوندم و اونچه که می خواستم رو پیدا نکردم که اینجا پرسیدم TV Tuner های Snazzi چطور هستند؟

دوم اینکه را جع به اون قسمتی که بولد کردید در سیستمی که شما پیشنهاد دادید دو تا رم 512 DDR معرفی شده به قیمت 110 تومن یا حداقل من از این نوشته Ram 2* 512 DDR 667 team شما این برداشت رو کردم و عرض کردم DDR II یک گیگ رو من امروز قیمت کردم 110 تومن پس به صرفه است DDRII ببندیم که جدید تره.

سوم من فرق Core 2 و P 4 رو تشخیص میدم دوست عزیز و محاسن و معایبش رو میدونم ولی نوشتن مدل CPU بدون ذکر مشخصاتش برای یوزری که از بازار دوره کمی غیر منطقیه.

چهارم سیستم پیشنهادی شما از 800 تومن هم بیشتر شده و نزدیک 900 تومن شده من عرض کردم حداکثر 700 تومن.

پنجم کسی AMD پیشنهاد نمیده اینجا؟ و آخر اینکه هیچ کس راجع به ایران نارا و نحوه گارانتیش چیزی نمی دونه؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
عرض شود که من قبل از اینکه اینجا پست بدم اون تاپیک Tv Tuner رو خوندم ولی توش بیشتر راجع به کپچر در TV Tuner ها خوندم و اونچه که می خواستم رو پیدا نکردم که اینجا پرسیدم TV Tuner های Snazzi چطور هستند؟

دوم اینکه را جع به اون قسمتی که بولد کردید در سیستمی که شما پیشنهاد دادید دو تا رم 512 DDR معرفی شده به قیمت 110 تومن یا حداقل من از این نوشته Ram 2* 512 DDR 667 team شما این برداشت رو کردم و عرض کردم DDR II یک گیگ رو من امروز قیمت کردم 110 تومن پس به صرفه است DDRII ببندیم که جدید تره.

سوم من فرق Core 2 و P 4 رو تشخیص میدم دوست عزیز و محاسن و معایبش رو میدونم ولی نوشتن مدل CPU بدون ذکر مشخصاتش برای یوزری که از بازار دوره کمی غیر منطقیه.

چهارم سیستم پیشنهادی شما از 800 تومن هم بیشتر شده و نزدیک 900 تومن شده من عرض کردم حداکثر 700 تومن.

پنجم کسی AMD پیشنهاد نمیده اینجا؟ و آخر اینکه هیچ کس راجع به ایران نارا و نحوه گارانتیش چیزی نمی دونه؟[/

كارت كپچر خوب ايليا 2 و ايليا 3 و winfast
ddr2 سرعت بيشتري داره ولي رمي مثل gskill يا team بگيريد باس 667 يا 800
خوب در مورد cpu چون باكس هست تمامي مشخصات روي جعبش ذكر شده
خوب از نظر قيمت من تا فردا يك سيستم به شما پيشنهاد ميدم
amd هم خوبه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

پنجم کسی AMD پیشنهاد نمیده اینجا؟ و آخر اینکه هیچ کس راجع به ایران نارا و نحوه گارانتیش چیزی نمی دونه؟

داداش گ* خوردم..هر چی دوست داری بخر..:)

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من وحيد خان قصد كمك كردن به شما رو داشت . اينطور برخوردها باعث ميشه دوستاني كه با حسن نيت كه فقط براي راهنمائي به شما پست ميزنن . ناراحت بشوند خوب 100 تا 150 تومن بيشتر هزينه كردن در طولاني مدت معلوم ميكنه ارزش هزينه كردن داشته.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب من يك سيستم amd ميگم ولي آنچنان ارزونتر در نمياد

cpu athlon 64 x2 3600 am2
main:epox nf4-ultra3
ram:2*512mb team ddr2 elite bus 667
vga:7100gs xfx
hdd:80wd
case:hummer
power:aopen 400w
modem:epox

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
خوب من يك سيستم amd ميگم ولي آنچنان ارزونتر در نمياد

cpu athlon 64 x2 3600 am2
main:epox nf4-ultra3
ram:2*512mb team ddr2 elite bus 667
vga:7100gs xfx
hdd:80wd
case:hummer
power:aopen 400w
modem:epox

عرض شود که من تا جایی که یادم میاد به جناب rax بی احترامی نکردم که ایشون سریع اینجوری جبهه گرفتند من فقط از پست ایشون یکی دو تا انتقاد کردم فکر می کنم Forum جایی برایی بحث و تبادل نظره اون هم با عقاید مختلف، اگر غیر از اینه به ما هم بگید.

این سیستم دومی رو هم من بیشتر پسندیدم و خودم هم فعلا تقریبا یه سیستم تو همین مایه ها در نظر دارم البته کمی هم بودجه رو پائین بالا کردم تا بشه چیز بهتری بستش.

راستی کسی راجع به DVD-writer های HP اطلاعاتی داره تا جایی که من پرس و جو کردم تو بازار HP و سونی مشکی دارند از سونی همه تعریف میکنند ولی راجع به HP کمتر کسی اطلاعات داره ضمن اینکه قیمت این دو هم برابری میکنه.

اگر کسی هنوز سیستم دیگه یی یا قطعه ی دیگه یی رو میتونه پیشنهاد بده لطفا دریغ نکنه.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مشكلي كه درايو هاي hp دارند. گارانتي معتبري ندارند. به خاطر همين من به شما پيشنهاد نميكنم. گارانتي خيلي مهم هست .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عرض شود که من تا جایی که یادم میاد به جناب rax بی احترامی نکردم که ایشون سریع اینجوری جبهه گرفتند من فقط از پست ایشون یکی دو تا انتقاد کردم فکر می کنم Forum جایی برایی بحث و تبادل نظره اون هم با عقاید مختلف، اگر غیر از اینه به ما هم بگید.

این سیستم دومی رو هم من بیشتر پسندیدم و خودم هم فعلا تقریبا یه سیستم تو همین مایه ها در نظر دارم البته کمی هم بودجه رو پائین بالا کردم تا بشه چیز بهتری بستش.

راستی کسی راجع به DVD-writer های HP اطلاعاتی داره تا جایی که من پرس و جو کردم تو بازار HP و سونی مشکی دارند از سونی همه تعریف میکنند ولی راجع به HP کمتر کسی اطلاعات داره ضمن اینکه قیمت این دو هم برابری میکنه.

اگر کسی هنوز سیستم دیگه یی یا قطعه ی دیگه یی رو میتونه پیشنهاد بده لطفا دریغ نکنه.

دوست عزیز...من اگه اشتباه فاحشی بکنم گردن میگیرم..ولی بدم میاد کسی که هنوز نوشته منو درست نمیخونه انتقادکنه...اولا من 2 تا برد نوشتم که شما قیمتشون رو باهم جمع زدی..یعنی اصلا نفهمیدی که 2 بار اسم برد رو اوردم..اخه چرا واسه کسی که دقت نمیکنه به نوشتم جوابی بدم؟

دوم اینکه قیمت سیستم درست بود اگر شما به نوشته خودت دقت میکردی..من مانیتور رو 19 گفتم که از نظر من خوبه ولی مشکی نیست و درضمن شما رنج خرید مانیتورت زیر اونی بود که من نوشتم...

در کل صلاح مملکت خویش خسروان دانند...;)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز...من اگه اشتباه فاحشی بکنم گردن میگیرم..ولی بدم میاد کسی که هنوز نوشته منو درست نمیخونه انتقادکنه...اولا من 2 تا برد نوشتم که شما قیمتشون رو باهم جمع زدی..یعنی اصلا نفهمیدی که 2 بار اسم برد رو اوردم..اخه چرا واسه کسی که دقت نمیکنه به نوشتم جوابی بدم؟

دوم اینکه قیمت سیستم درست بود اگر شما به نوشته خودت دقت میکردی..من مانیتور رو 19 گفتم که از نظر من خوبه ولی مشکی نیست و درضمن شما رنج خرید مانیتورت زیر اونی بود که من نوشتم...

در کل صلاح مملکت خویش خسروان دانند...;)

دوست من اگر این مورد رو همون موقع میگفتید جای با اون لحن پست زدن قشنگ تر نبود؟ بعد هم به هر حال من از راهنمایی شما و همه دوستان ممنونم نمی خوام هم با کسی بحث و جدل کنم بیشتر هدفم کسب اطلاعات اگر هم کسی از من به هر علتی رنجیده معذرت میخوام.

در ضمن شما به یک مدل Tv Tuner هم با عنوان Avermedia اشاره کرده بودید اگر قیمت این کارت رو هم دارید به من بگید ممنون میشم.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نظر من که ارزششو داره که سیستمی که وحید _rax) پیشنهاد کرد رو بگیری
ارزش خرید Core2 Duo خیلی بالاست!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من هم موافقم. ولي بازم ميل خودش هست . اينجا فقط نظر ميديم به دوستان حق انتخاب با خودشون هست. چه ميكني محمد جان خوبي ؟

بالا