amd>intel
مدیر بازنشسته
چيپش via هست .
ببخشيد که چند روز نتونستم جوابت رو بدم آخه پاورم سوخت (کسي نيست بگه به يه پاور 300 وات دوتا هارد و يه رايتر و يه سي دي رام و يه all in wonder و .. ميزني معلومه که ميسوزه)بابا دمت گرم!!
فقط یه چیزی من می خوام یه بار بخرم اصلان حال ندارم بخرم باز عوض کنم!! حاظرم 5 ماهم بمونم که یه کمم ارزون بشه
اما عوض کردن نه!!!
الان کدوم کارت گرافیکی ها دایرکت 10 رو پشتیبانی می کنند!! ؟
الان مشکلم کارت گرافیکی هست فقط!!!
سی پییو 6400
رم که اونی که شما گفتی!!
مادربرد هم که از بین اونا یکیش
فقط در مورد کارت گرافیکی بیشتر توضیح بدین!!
در مورد دایرکت 10
در مورد ارزون شدنش!!
چون بد جوری افت قیمت می کنه کارت گرافیکی!!
راستی قیمت هم بگو ببینم چند در میاد!!!
من تو آسمونا دنبال اين مادربرد ميگشتم رو زمين پيدا کردم هم AGP ميخوره هم PCI EXpress تازه 4 تا هم PCI داره هم رم DDRI ميخوره هم DDRII قيمتش هم که مفتهچيپش via هست .
من تو آسمونا دنبال اين مادربرد ميگشتم رو زمين پيدا کردم هم AGP ميخوره هم PCI EXpress تازه 4 تا هم PCI داره هم رم DDRI ميخوره هم DDRII قيمتش هم که مفته
Rax جان پرفورمنس اين مادربرد نسبت به چيپستهاي Intel چجوريه مثلا توي Application چقدر اختلاف داره و قابليت اورکلاکش چقدره؟؟؟
راستي نميدوني اين يکي تو ايران اومده و اگه امده قيمتش چنده
4CoreDual-VSTA is a newer version of this board is released and it supports Quad Core QX6700.
منم يه چيپ ALI يا همون ULI داشتم واقعا عالي بود سرعت رم خونيش حرف نداشت ولي ظاهرا فقط براي AMD چيپ ميزنه.ولي در كل چيپهاي VIA بي دردسر و ارزان هستند . من البته چيپهاي ULI رو هم دوست دارم امكاناتي خوبي دارند و ارزون هستند.
آقا دستت درد نکنهتو اپلیکیشن هیچی تقریبا..یه ریویوی 3 قسمتی اناند تک ازش داره..اور با کور2 زیاد خوب نیست در حد 300-333 مگاهرتز..تنظیم ولتاژ CPU نداره...
اون دومی هم امده و هنوز توزیع نکردن..فرق چندانی با این اولی نداره..
آقا دستت درد نکنه
مادربرد مشابه که هم AGP داشته باشه هم Express ولي خوب اور بشه سراغ نداري؟
خيلي سادست. من نميخوام گرافيکم رو عوض کنم چون هم اگه عوض کنم به پروژم نمي رسم و همش بازي ميکنم هم TV رو از دست ميدم. حالا اگر فقط AGP هم داشته باشه مشکلي نداره.چرا باید یه همچین بردی تولید بشه؟؟
خيلي سادست. من نميخوام گرافيکم رو عوض کنم چون هم اگه عوض کنم به پروژم نمي رسم و همش بازي ميکنم هم TV رو از دست ميدم. حالا اگر فقط AGP هم داشته باشه مشکلي نداره.
براي يك سيستم مطمئن كه كمتر اذيت كنه اين بهتره
cpu ayhlon 64 3500
main msi k9n ultra 90t
vga:7600gs msi 118t
ram:2*512 team
اگر سيستم خنک کاري داخل کيس مناسب باشه و يا پردازنده هوا رو از بيرون کيس بکشه مشکلي براي 805 پيش نميياد.مرسی از راهنماييت، معلومه که کاملاً از روی تجربست :happy: من وقتی پيشنهاد شما رو ديدم تحقيق بيشتری کردم ديدم که با وجود اينکه 805 از لحاظ کارايی بهتر از 3500 عمل ميکنه و بيشتر کسايی که گرفتنش از قدرتش با توجه به قيمت کمش خيلی رازی بودند ولی اکثرا هم واسش يه سيستم cooling مجزا گرفتن و گفته شده که در cpu usage بالا دماش بالای 70 درجه ميرسه به همين دليل و با توجه به کيفيت پايين case و power تو بازار اينجا ،منم فکر ميکنم athlon 3500 دردسرش کمتر باشه لااقل برای کسايی که دنبال دردسر نيستند و ميخوان از فن توی box استفاده کنند
اينارو گفتم واسه دوستان ديگه اي که ممکنه براشون اين سؤال مطرح شه که چرا!!!
البته يه مشکل هم هست که تو بازار شيراز amd کم پيدا ميشه بايد برم ببينم گير مياد يا نه در ضمن اگه ممکنه قيمت athlon 3500 رو بگيد چک کنم اينجا زياد گرون نباشه
اگر سيستم خنک کاري داخل کيس مناسب باشه و يا پردازنده هوا رو از بيرون کيس بکشه مشکلي براي 805 پيش نميياد.
اما 3500 نسبت به 805 توي کاربردهاي تک هسته اي قويتره حدودا به نسبت 3500 به 2600 ولي توي کاربردهاي دو هسته اي 805 حدودا" به نسبت 5200 به 3500 قويتره.
اما چرا 3500؟ 3800 فقط 10 تومن گرونتره و توي بازار تهران حدود 110 تومنه.
اما را سومي براي شما هم هست بجاي اينکه 200 تومن پاي 3800 و مادربردش بدي 240 تومن خرج کن کور تو ديو 6300 بگير که با هيچ پردازنده پنتيوم يا AMD قابل ملاحظه نيست.
Intel Core 2 Duo E6300 ------------------------------------- 185 T
Motherboard:ASRock - 775Dual-VSTA----------------------- 55 T