• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازدواج سفید

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
تا سنت نرفته بالا اگه دختر خوب گیرت اومد دس دس نکن برو جلو. امیدت هم به خدا باشه خودش هواتو داره.

فقط اگه ازدواج فامیلی بود قبلش حتما آز ژنتیک بدید که مثل من اذیت نشید.
پدر و مادر تو هم امیدشون به خدا بود

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
به شخصه مخالف هستم
ببین پسر خوب ما سنی هستیم که دیگه باید تشکیل خانواده بدیم این سوسول بازیا از ما گذشته
حالا بخوای با یکی زندگی کنی
بعد ۳ ۴ سال که بخوای جدا شی سنت رفته بالا
تهش هیچی نیست
تجربه‌ی شخصی من هیچ ازدواج سفیدی به سرانجام نرسیده و تلخ تموم شده مگر اینکه طرفین ازدواج دائم کردن

حالا بماند اگر طرف حامله بشه
بگه من میخوام بچه رو نگهدارم اونوقت چه خاکی تو سرت میخوایی بریزی
به نظرم دوس دختر بهتره
رابطه ات منطقی میره جلو اول باهاش دوست میشی. رابطه ات کم کم میره جلو تا جایی که ممکنه باهاش ازدواج کنی
ولی ازدواج سفید = هم خونه + fu** friend

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
به شخصه مخالف هستم
ببین پسر خوب ما سنی هستیم که دیگه باید تشکیل خانواده بدیم این سوسول بازیا از ما گذشته
تهش هیچی نیست
تجربه‌ی شخصی من هیچ ازدواج سفیدی به سرانجام نرسیده و تلخ تموم شده مگر اینکه طرفین ازدواج دائم کردن

به نظرم دوس دختر بهتره
رابطه ات منطقی میره جلو اول باهاش دوست میشی. رابطه ات کم کم میره جلو تا جایی که ممکنه باهاش ازدواج کنی
مساله اینه که فعلا توی برزخ گریز از مجردی و گریز از ازدواج هستم..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
خب، ازدواج سفید چه مزیتی نسبت به دوس دختر داشتن داره؟
بدتره که. عین ازدواجه، فقط مهریه نداره. همیشه باید با هم باشید.
دوس دختر پیدا کن. بعضی وقتا بیارش خونه‌تون. بقیه‌ی تایم‌ها از تنهاییت لذت ببر و تو افکارت غرق شو.

ببین نیمابه نظر من اساس دوام رابطه درک متقابل و گذشت هست حالا این رابطه رو هر چی میخوای اسمشو بزار
واسه ازدواج سفید هم نمیشه به هر کسی گفت بیا با هم زندگی کنیم چون سوای چفت و بست بودن با هم نیازه که اعتماد متقابل زیادی هم شکل گرفته باشه که خودش مستلزم زمانه
به نظرم تا میتونی آدمهای دورتو زیاد کن تا بتونی بینشون بیشتر با یکی جور بشی و بتونی برسی به این هدفی که داری اما در کل طرف اول باید دوست دخترت باشه بعد ازدواج سفید شکل بگیره به نظر من
این نظرات شما خیلی توی این مدت تو ذهنم‌ مونده و دارم مرورشون میکنم..

تهش هیچی نیست

به نظرم دوس دختر بهتره
صحبت های شما هم جای تامل بیشتر داره برام..
بجز خط آخر ..
بنظرم جز اون تجربیاتیه که ولو تلخ..
ولی شاید نیاز داشته باشم تجربه ش کنم..
چون همونطور که توی پست قبل گفتم توی برزخ مجردی و ازدواجم و توی هیچکدوم هم نمیتونم باشم..

پ ن :

اومدم ضمن تشکر ، اطلاع بدم که همه دوستان بدونن هم نظریشون بی تاثیر نیست و واقعا روی تاملات آدم اثر بخش هستن..

Last edited:

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
این نظرات شما خیلی توی این مدت تو ذهنم‌ مونده و دارم مرورشون میکنم..

دست بجنبون. دیر اقدام کنی همین چندتا دختر هم سن و سالت هم که مجرد موندن میپرن میرن.

اونموقع یا باید دختر سن پایینتر از خودت بگیری که خوب نیست.

یا باید بری سراق مطلقه و...

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
تجربه ثابت کرده کسی کاری می‌خواد بکنه براساس غریزه‌اش انجام میده
الان هزاری هم دلیل بیاریم ازدواج سفید بده، فایده‌ای نداره

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
دست بجنبون. دیر اقدام کنی همین چندتا دختر هم سن و سالت هم که مجرد موندن میپرن میرن.

اونموقع یا باید دختر سن پایینتر از خودت بگیری که خوب نیست.

یا باید بری سراق مطلقه و...
وقتی آمادگی روانیش رو ندارم چه کنم..
حالا جدا از دشواری مالیش..
تجربه ثابت کرده کسی کاری می‌خواد بکنه براساس غریزه‌اش انجام میده
الان هزاری هم دلیل بیاریم ازدواج سفید بده، فایده‌ای نداره

آقا احتراما پست اول تاپیک در مورد پیدا کردن کیس بود که کمی منحرف شد..ولی بازم مفید بودن..

آزادی انتخاب و تصمیم هم‌بدین..

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
وقتی آمادگی روانیش رو ندارم چه کنم..
حالا جدا از دشواری مالیش..
اتفاقا منم دقیقا مثل تو بودم

نه آمادگی روانی داشتم نه مالی.

دیدم همه دخترای خوبی که دوربرم بود دارن میرن.

هم دانشگاهی هام هم زنگ میزدن خداحافظی میکردن یا داشتن ازدواج میکردن یا میرفتن خارج از کشور.

به خاطر همون مشکل مالی هم دوران نامزدیم طولانی شد و حدول 4 سال شد.

حداقل نامزد کنی هم فرصت بیشتر داری برای شناخت طرفت هم اینکه یه کیس رو انتخاب کردی که نپره. میتونی عقدتو هم بزاری همزمان با عروسی.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
یکی اینجوری/یکی مثل ما دربدر دنبال کیس ازدواج که بریم سر خونه زندگیمون
واقعا کسایی که سرکار مورد خوب ندارن .هیچ راهی ندارن مگر کس دیگه ای براشون کیس انتخاب کنه .

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
مگه همخونت جنس مخالف بود؟!

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
یکی اینجوری/یکی مثل ما دربدر دنبال کیس ازدواج که بریم سر خونه زندگیمون
واقعا کسایی که سرکار مورد خوب ندارن .هیچ راهی ندارن مگر کس دیگه ای براشون کیس انتخاب کنه .

یه رسمی داخل بعضی محلات هست معمولا کیس خوب رو میرن داخل مساجد بین دخدرای مسجد رو انتخاب کنن 🧐

حتما که نباید سر کار بری انتخاب کنی.

بعد هم خیلی از ازدواج ها معرفی کردنی هست. به دوست و آشنا بگو دختر خوب میشناسن بهت معرفی کنن. بهتر از اینه که خودت بخوای ماه ها و حتی سالها دخترهای مختلف رو بررسی کنی.

دختر کم حجاب هم انتخاب نکن ، اینا بعد از عروسی میگن شوهرمی باید پول بدی برم لبمو پروتز کنم . باسنمو پروتز کنم، دماغمو بدم سربالا. ماشین بگیر برام و...

الان که حجاب تق و لق شده راحتتر میشه دخترای خوب رو پیدا کرد. حداقل میدونی اونایی که هنوز یه نیمچه حجابی دارن یه کم به اعتقاداتشون پایبندن.

الان هم وضع جامعه خیلی خرابه. خیلی دخدرا دیدم بعد از ازدواج میرن خیانت میکنن.

نمونش دخدر دایی خودم با پسرخالم ازدواج کرده میگه داخل هر مجلس زنونه ای که میری بحثشون سر اینه که تا حالا با چندتا مرد خوابیدن و براشون شبیه کارنامه شده 😑

منتظر فرصته با منم جفت بشه. البته زمان بچگی یه نوک کوچولو بهش زدما :p:ROFLMAO:

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
یه رسمی داخل بعضی محلات هست معمولا کیس خوب رو میرن داخل مساجد بین دخدرای مسجد رو انتخاب کنن 🧐

حتما که نباید سر کار بری انتخاب کنی.

بعد هم خیلی از ازدواج ها معرفی کردنی هست. به دوست و آشنا بگو دختر خوب میشناسن بهت معرفی کنن. بهتر از اینه که خودت بخوای ماه ها و حتی سالها دخترهای مختلف رو بررسی کنی.

دختر کم حجاب هم انتخاب نکن ، اینا بعد از عروسی میگن شوهرمی باید پول بدی برم لبمو پروتز کنم . باسنمو پروتز کنم، دماغمو بدم سربالا. ماشین بگیر برام و...

الان که حجاب تق و لق شده راحتتر میشه دخترای خوب رو پیدا کرد. حداقل میدونی اونایی که هنوز یه نیمچه حجابی دارن یه کم به اعتقاداتشون پایبندن.

الان هم وضع جامعه خیلی خرابه. خیلی دخدرا دیدم بعد از ازدواج میرن خیانت میکنن.

نمونش دخدر دایی خودم با پسرخالم ازدواج کرده میگه داخل هر مجلس زنونه ای که میری بحثشون سر اینه که تا حالا با چندتا مرد خوابیدن و براشون شبیه کارنامه شده 😑

منتظر فرصته با منم جفت بشه. البته زمان بچگی یه نوک کوچولو بهش زدما :p:ROFLMAO:
فکر نکنم همه‌ی دخترای کم‌حجاب دنبال پروتز و دادن باشن حاجی. به نظرم این برداشت‌هایی که گفتی از ازدواج امروزی، یه کم شبیه آدمای ۵۵ ساله‌ست.

دخترای طایفه‌ی ما که حداقل اون‌طوری که می‌گی نیستن. اکثراً استاندارد هستن‌.

وقتی پسرا دنبال دوس دختر و خوابیدن باشن، به همون اندازه هم دختر این کاره باید باشن قاعدتاً. نمی‌شه خودت قبل ازدواج دنبال زمین زدن باشی، ولی بعد ازدواج بری از تو مسجد دختر پیدا کنی. تازه دخترای مسجدی هم ممکنه شناگرای خوبی باشن، ولی به خاطر خانواده آب ندیدن و مجبورن برن مسجد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
فکر نکنم همه‌ی دخترای کم‌حجاب دنبال پروتز و دادن باشن حاجی. به نظرم این برداشت‌هایی که گفتی از ازدواج امروزی، یه کم شبیه آدمای ۵۵ ساله‌ست.

وقتی پسرا دنبال دوس دختر و خوابیدن باشن، به همون اندازه هم دختر این کاره باید باشن قاعدتاً. نمی‌شه خودت قبل ازدواج دنبال زمین زدن باشی، ولی بعد ازدواج بری از تو مسجد دختر پیدا کنی. تازه دخترای مسجدی هم ممکنه شناگرای خوبی باشن، ولی به خاطر خانواده آب ندیدن و مجبورن برن مسجد.
یه بار یه پسره اومده بود مغازه ما، اونجا به دوست دخترش زنگ زد گفت کی بیام دنبالت از نماز جماعت بیارمت؟ هم نماز جماعت شون میرن هم ...

aria95

Registered User
لایک‌ها
507

منم نگفتم دخترای کم حجاب میخوان بدن. گفتم فکر ظاهرشون هستن. اونم قطعا نه همشون.

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
درد بیشتر بی پولیه وگرنه جیب پر پول داشتی انتخاب های زیادی بود, الان هر قدمی که برمیداری حتی تصمیم به دوستی و ازدواج و ... تهش فکر میکنی میگی وضع مالیم خوب نیست همین باعث میشه برای هرمسیری منتهی به جفت گیری قاطع نباشی
من افرادی سراغ دارم که وضعیت مالی خوبی دارن و جایگاه اجتماعی خوبی هم دارن ( هم زن هم مرد ) بعد اینا قبلا یه ازدواج ناموفق با شخص دیگری داشتن ولی الان با همدیگه
همین حالت ازدواج سفید زندگی میکنن بعد کلا شاید نصف سالو باهم باشن ولی اون مدت رو کلا مشغول عشق و حال و صفا سیتی و سفر و ... هستن ....

بالا