پدر و مادر تو هم امیدشون به خدا بودتا سنت نرفته بالا اگه دختر خوب گیرت اومد دس دس نکن برو جلو. امیدت هم به خدا باشه خودش هواتو داره.
فقط اگه ازدواج فامیلی بود قبلش حتما آز ژنتیک بدید که مثل من اذیت نشید.
پدر و مادر تو هم امیدشون به خدا بودتا سنت نرفته بالا اگه دختر خوب گیرت اومد دس دس نکن برو جلو. امیدت هم به خدا باشه خودش هواتو داره.
فقط اگه ازدواج فامیلی بود قبلش حتما آز ژنتیک بدید که مثل من اذیت نشید.
اگه پدر مادر تو هم امیدشون به خدا بود تو نسیبشون نمیشدیپدر و مادر تو هم امیدشون به خدا بود
ولی ازدواج سفید = هم خونه + fu** friend
مساله اینه که فعلا توی برزخ گریز از مجردی و گریز از ازدواج هستم..به شخصه مخالف هستم
ببین پسر خوب ما سنی هستیم که دیگه باید تشکیل خانواده بدیم این سوسول بازیا از ما گذشته
حالا بخوای با یکی زندگی کنی
بعد ۳ ۴ سال که بخوای جدا شی سنت رفته بالا
تهش هیچی نیست
تجربهی شخصی من هیچ ازدواج سفیدی به سرانجام نرسیده و تلخ تموم شده مگر اینکه طرفین ازدواج دائم کردن
حالا بماند اگر طرف حامله بشه
بگه من میخوام بچه رو نگهدارم اونوقت چه خاکی تو سرت میخوایی بریزی
به نظرم دوس دختر بهتره
رابطه ات منطقی میره جلو اول باهاش دوست میشی. رابطه ات کم کم میره جلو تا جایی که ممکنه باهاش ازدواج کنی
خب، ازدواج سفید چه مزیتی نسبت به دوس دختر داشتن داره؟
بدتره که. عین ازدواجه، فقط مهریه نداره. همیشه باید با هم باشید.
دوس دختر پیدا کن. بعضی وقتا بیارش خونهتون. بقیهی تایمها از تنهاییت لذت ببر و تو افکارت غرق شو.
این نظرات شما خیلی توی این مدت تو ذهنم مونده و دارم مرورشون میکنم..ببین نیمابه نظر من اساس دوام رابطه درک متقابل و گذشت هست حالا این رابطه رو هر چی میخوای اسمشو بزار
واسه ازدواج سفید هم نمیشه به هر کسی گفت بیا با هم زندگی کنیم چون سوای چفت و بست بودن با هم نیازه که اعتماد متقابل زیادی هم شکل گرفته باشه که خودش مستلزم زمانه
به نظرم تا میتونی آدمهای دورتو زیاد کن تا بتونی بینشون بیشتر با یکی جور بشی و بتونی برسی به این هدفی که داری اما در کل طرف اول باید دوست دخترت باشه بعد ازدواج سفید شکل بگیره به نظر من
صحبت های شما هم جای تامل بیشتر داره برام..ببین پسر خوب ما سنی هستیم که دیگه باید تشکیل خانواده بدیم این سوسول بازیا از ما گذشته
حالا بخوای با یکی زندگی کنی
بعد ۳ ۴ سال که بخوای جدا شی سنت رفته بالا
تهش هیچی نیست
تجربهی شخصی من هیچ ازدواج سفیدی به سرانجام نرسیده و تلخ تموم شده مگر اینکه طرفین ازدواج دائم کردن
حالا بماند اگر طرف حامله بشه
بگه من میخوام بچه رو نگهدارم اونوقت چه خاکی تو سرت میخوایی بریزی
به نظرم دوس دختر بهتره
رابطه ات منطقی میره جلو اول باهاش دوست میشی. رابطه ات کم کم میره جلو تا جایی که ممکنه باهاش ازدواج کنی
این نظرات شما خیلی توی این مدت تو ذهنم مونده و دارم مرورشون میکنم..
وقتی آمادگی روانیش رو ندارم چه کنم..دست بجنبون. دیر اقدام کنی همین چندتا دختر هم سن و سالت هم که مجرد موندن میپرن میرن.
اونموقع یا باید دختر سن پایینتر از خودت بگیری که خوب نیست.
یا باید بری سراق مطلقه و...
تجربه ثابت کرده کسی کاری میخواد بکنه براساس غریزهاش انجام میده
الان هزاری هم دلیل بیاریم ازدواج سفید بده، فایدهای نداره
اتفاقا منم دقیقا مثل تو بودموقتی آمادگی روانیش رو ندارم چه کنم..
حالا جدا از دشواری مالیش..
نه..مگه همخونت جنس مخالف بود؟!
یکی اینجوری/یکی مثل ما دربدر دنبال کیس ازدواج که بریم سر خونه زندگیمون
واقعا کسایی که سرکار مورد خوب ندارن .هیچ راهی ندارن مگر کس دیگه ای براشون کیس انتخاب کنه .
فکر نکنم همهی دخترای کمحجاب دنبال پروتز و دادن باشن حاجی. به نظرم این برداشتهایی که گفتی از ازدواج امروزی، یه کم شبیه آدمای ۵۵ سالهست.یه رسمی داخل بعضی محلات هست معمولا کیس خوب رو میرن داخل مساجد بین دخدرای مسجد رو انتخاب کنن
حتما که نباید سر کار بری انتخاب کنی.
بعد هم خیلی از ازدواج ها معرفی کردنی هست. به دوست و آشنا بگو دختر خوب میشناسن بهت معرفی کنن. بهتر از اینه که خودت بخوای ماه ها و حتی سالها دخترهای مختلف رو بررسی کنی.
دختر کم حجاب هم انتخاب نکن ، اینا بعد از عروسی میگن شوهرمی باید پول بدی برم لبمو پروتز کنم . باسنمو پروتز کنم، دماغمو بدم سربالا. ماشین بگیر برام و...
الان که حجاب تق و لق شده راحتتر میشه دخترای خوب رو پیدا کرد. حداقل میدونی اونایی که هنوز یه نیمچه حجابی دارن یه کم به اعتقاداتشون پایبندن.
الان هم وضع جامعه خیلی خرابه. خیلی دخدرا دیدم بعد از ازدواج میرن خیانت میکنن.
نمونش دخدر دایی خودم با پسرخالم ازدواج کرده میگه داخل هر مجلس زنونه ای که میری بحثشون سر اینه که تا حالا با چندتا مرد خوابیدن و براشون شبیه کارنامه شده
منتظر فرصته با منم جفت بشه. البته زمان بچگی یه نوک کوچولو بهش زدما
یه بار یه پسره اومده بود مغازه ما، اونجا به دوست دخترش زنگ زد گفت کی بیام دنبالت از نماز جماعت بیارمت؟ هم نماز جماعت شون میرن هم ...فکر نکنم همهی دخترای کمحجاب دنبال پروتز و دادن باشن حاجی. به نظرم این برداشتهایی که گفتی از ازدواج امروزی، یه کم شبیه آدمای ۵۵ سالهست.
دخترای طایفهی ما که حداقل اونطوری که میگی نیستن. اکثراً استاندارد هستن.
وقتی پسرا دنبال دوس دختر و خوابیدن باشن، به همون اندازه هم دختر این کاره باید باشن قاعدتاً. نمیشه خودت قبل ازدواج دنبال زمین زدن باشی، ولی بعد ازدواج بری از تو مسجد دختر پیدا کنی. تازه دخترای مسجدی هم ممکنه شناگرای خوبی باشن، ولی به خاطر خانواده آب ندیدن و مجبورن برن مسجد.
منم نگفتم دخترای کم حجاب میخوان بدن. گفتم فکر ظاهرشون هستن. اونم قطعا نه همشون.فکر نکنم همهی دخترای کمحجاب دنبال پروتز و دادن باشن حاجی. به نظرم این برداشتهایی که گفتی از ازدواج امروزی، یه کم شبیه آدمای ۵۵ سالهست.
دخترای طایفهی ما که حداقل اونطوری که میگی نیستن. اکثراً استاندارد هستن.
وقتی پسرا دنبال دوس دختر و خوابیدن باشن، به همون اندازه هم دختر این کاره باید باشن قاعدتاً. نمیشه خودت قبل ازدواج دنبال زمین زدن باشی، ولی بعد ازدواج بری از تو مسجد دختر پیدا کنی. تازه دخترای مسجدی هم ممکنه شناگرای خوبی باشن، ولی به خاطر خانواده آب ندیدن و مجبورن برن مسجد.
کی گفته که خوب نیست ؟اونموقع یا باید دختر سن پایینتر از خودت بگیری که خوب نیست.
تاپیکو از اولش بخون جیگرکی گفته که خوب نیست ؟
اتفاقا سن دختر باید پایینتر باشه .