• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازدواج سفید

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
عمو روحی ۲۰۱۳ :
نجیبشم هست. یک میلیون ریال بیشتر میگیره.

تیدوس ۲۰۲۳ :
شما جوانان را به کد زدن توصیه میکنم.
اینا حال نمی‌دن‌.
طرف زیر ۵۰ نفر خوابیده قبلش. چطور غرورت قبول می‌کنه؟ یارو هیچ حسی بهت نداره، واسه پول خودشو کرایه می‌ده و فرداش هم می‌ره با یکی دیگه.

ولی وقتی یکی با میل و علاقه فقط به خودت پا بده، اوج لذت و غروره. حس سکسی‌‌ بودن و آلفا بودن بهت دست می‌ده.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
ولی وقتی یکی با میل و علاقه فقط به خودت پا بده، اوج لذت و غروره. حس سکسی‌‌ بودن و آلفا بودن بهت دست می‌ده.
این چیزا تو این مملکت برای خرپولا و آ غازاده هاست یا اینکه طرف بخواد تا دسته بره زیر بار خرج با ریسک بالای شیر میل نمودن... چون اصولا فرهنگش نیست.

کد تر و تازه و کم کار زدن = تنها راه نجات

پ.ن: ضمنا الان همونی که مثلا باکره س و با میل خودش بهت میده هم احتمال ۹۰٪ کده😛 که بعد میفهمه آدم و غرورش دچار موشکلات بیشتری میشه😛

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
کدوا تفلحوا

کد بزنید تا رستگار شوید... عمام عمو روحی (رح)

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
این چیزا تو این مملکت برای خرپولا و آ غازاده هاست یا اینکه طرف بخواد تا دسته بره زیر بار خرج با ریسک بالای شیر میل نمودن... چون اصولا فرهنگش نیست.

کد تر و تازه و کم کار زدن = تنها راه نجات

پ.ن: ضمنا الان همونی که مثلا باکره س و با میل خودش بهت میده هم احتمال ۹۰٪ کده😛 که بعد میفهمه آدم و غرورش دچار موشکلات بیشتری میشه😛
راستش من ترجیح می‌دم با کف دست خودم ریلیشن بزنم، تا کد زدن. خیلی کم‌حاشیه‌تر و آرامش‌بخش‌تره. منزجر می‌شم حتی وقتی بهش فکر می‌کنم. حالا شاید بعضیا کاراکترشون فرق داشته باشه‌.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
اگه با اینکه کد قبلا زیاد زده شده مشکل دارید کد تکپر بزنید یا کد ماهانه گیرانتره اما در حد همون ازدواج سفید اغنیاست.

ازدواج سفید همون کدهای ساعتی پایه ن یا ریچ کیدز مناطق ۱ تا ۳ تهران بین خودشون.
با شرایط نیما فوقش یکی مثل بنچی قبول کنه بیاد همخونه ش شه😛
از خواب پاشید بابا جان خلاصه... This is Iran

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
اگه با اینکه کد قبلا زیاد زده شده مشکل دارید کد تکپر بزنید یا کد ماهانه گیرانتره اما در حد همون ازدواج سفید اغنیاست.

ازدواج سفید همون کدهای ساعتی پایه ن یا ریچ کیدز مناطق ۱ تا ۳ تهران بین خودشون.
از خواب پاشید بابا جان خلاصه... This is Iran
رونوشت به باکرگان
@Business plan
@the boy

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
عمو روحی ۲۰۱۳ :
نجیبشم هست. یک میلیون ریال بیشتر میگیره.

تیدوس ۲۰۲۳ :
شما جوانان را به کد زدن توصیه میکنم.
حرفا یه قرصی ترامادولی رو نقل میکنی؟
این همه آدم درست حسابی تو جامعه هست چرا همه رو الکی به یه چوب میزنی؟
طرف حاظر به تن دادن به کارفرماها نشده یه عمره هشتش گرو نو هشه..
چی میگید بابا؟
درست نیست..

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
با هیتلرشکن اول صفحه رو باز کنید بعد کپشن رو فعال کنید

ترجمه شم اون دختره اول به کابوی میگه تو اینجا جدیدی و بهت تخفیف میدم
پسره که نیمایی هست میگه من ترجیح میدم قلب خانما رو بدست بیارم نه اینکه براشون پول بپردازم
که زن دومیه میگه تو همیشه بهایی میپردازی (حتی برای اون دختر مدنظر آرمانگرایان پاتوق منظورشه) اما تفاوت ما کدها اینا که قیمتامون رو اونجا روی در زدن
(که اتفاقا درست میگفت و‌ مدام سنگین ترین بها رو بدون هیچ حاصلی میپرداخت)
از سریال وست ورلد-حکایت نیما و دبوی و بیزی دقیقا سرنوشت شوم و محتوم تدی هست که بارها و بارها تو پارک تکرار میشد...

Last edited:

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
با هیتلرشکن اول صفحه رو باز کنید بعد کپشن رو فعال کنید

ترجمه شم اون دختره اول به کابوی میگه تو اینجا جدیدی و بهت تخفیف میدم
پسره که نیمایی هست میگه من ترجیح میدم قلب خانما رو بدست بیارم نه اینکه براشون پول بپردازم
که زن دومیه میگه تو همیشه بهایی میپردازی (حتی برای اون دختر مدنظر آرمانگرایان پاتوق منظورشه) اما تفاوت ما کدها اینا که قیمت خدماتون رو در زدن

از سریال وست ورلد
بحث بهای پرداخت نیست. بحث یونیک و اکسکلوسیو بودن جفت آدمه. :cool:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حتی منم نمیام
نیما تو اوهامه با دوزار حقوق که کفاف خودشم نمیده و شغل نصف و نیمه رو هوا خونه اجاره ای که هر آن ممکنه اجاره و رهنش دو سه برابر بشه و از عهده رهنش بر نیاد حتی ماشینم نداره نمیدونم با چه دلخوشی انتظار داره یه دختر مستقل شاغل بیاد باهاش ازدواج سفید کنه :D

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
بحث بهای پرداخت نیست. بحث یونیک و اکسکلوسیو بودن جفت آدمه. :cool:
دقیقا این شخصیت تدی هم چنین نظری داشت هر بار آخر اپیزود مغزش کف خیابون و کوه و دشت منهدم میشد بدون رسیدن به دختره😛😁
آخرشم یکی دیگه دختره رو قاپ زد که از جنس تیدوس بزرگ بود، مرد آلفای جاه طلب که کد باز هم بود فقط مخفی میکرد😎

جامعه امروز ایرانم یه جنگل کاملا شبیه غرب وحشیه، البته به مراتب بدتر بخوایم واقع بین باشیم. توش جزو مناطق یک تا سه تهران نباشی، میلیاردی نداشته باشی بهترین گزینه کده. ازدواج سفید و سیاه برای ماها خیری نداره.

دختریم نمیاد عاشق چشم و روی من و آقا نیما شه باهامون بستنی قیفی بخوره بدون خرپول بودن یا ساکن مناطق ۱ تا ۳ بودن مون😛

در کل از این خواب و خیالات دربیاین ام القری جهان عیسلام زندگی میکنید نه فیلادلفیا😛

Last edited:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
دقیقا این شخصیت تدی هم چنین نظری داشت هر بار آخر اپیزود مغزش کف خیابون و کوه و دشت منهدم میشد بدون رسیدن به دختره😛😁
آخرشم یکی دیگه دختره رو قاپ زد که از جنس تیدوس بزرگ بود، مرد آلفای جاه طلب که کد باز هم بود فقط مخفی میکرد😎

جامعه امروز ایرانم یه جنگل کاملا شبیه غرب وحشیه، البته به مراتب بدتر بخوایم واقع بین باشیم. توش جزو مناطق یک تا سه تهران نباشی، میلیاردی نداشته باشی بهترین گزینه کده. ازدواج سفید و سیاه برای ماها خیری نداره.

دختریم نمیاد عاشق چشم و روی من و آقا نیما شه باهامون بستنی قیفی بخوره بدون خرپول بودن یا ساکن مناطق ۱ تا ۳ بودن مون😛

در کل از این خواب و خیالات دربیاین ام القری جهان عیسلام زندگی میکنید نه فیلادلفیا😛
زور علکی نزن
اینا رفتن تو فاز ازدواج و تا به فنا دادن کامل خودشون دست برنمیدارن
تجربه نشون داده تو این موارد نصیحت کردن مثل فروکردن میخ در سنگه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
در کل من نه کسی رو به ازدواج تشویق میکنم نه کد زدن
چیزی که مهمه اینه که منطقی و دور از احساسات تصمیم گیری کنید.(ایرانی جماعت با جوگیر شدنش خودش و کشورشو نابود کرد).شاید ی نفر با ازدواج زندگیش بهتر بشه و یکی دیگه به فاجعه ختم بشه و اون چیزی که من میبینم واسه این دوستان گزینه دوم محقق میشه(امیدوارم اشتباه کنم)

yasfile

Registered User
لایک‌ها
78
یک مورد ناموفق رو نمیشه به همه بسط داد ، مثل اینکه عده ای که از ازدواج راضی هستن بیان بگن هرطور شده ازدواج کن
نه والا ، الان آمار طلاق و تیبا خیلی بیداد میکنه
از ۱۰ تا دوست من ۸ تاشون طلاق گرفتن
دوتاشون ک دوبار ازدواج کردن و هردوبار رو طلاق گرفتن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
حتی منم نمیام
نیما تو اوهامه با دوزار حقوق که کفاف خودشم نمیده و شغل نصف و نیمه رو هوا خونه اجاره ای که هر آن ممکنه اجاره و رهنش دو سه برابر بشه و از عهده رهنش بر نیاد حتی ماشینم نداره نمیدونم با چه دلخوشی انتظار داره یه دختر مستقل شاغل بیاد باهاش ازدواج سفید کنه :D
شاید تو پیش فرض خانومه رو یکی تو مایه های یه جراح مطلقه پولدار تصور میکنی..
خیلی ها هستن کارمند ساده هستن..

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بالا