خوندم .همین که همه مرد هستن برداشت درستی نمیشه کرد .تاپیکو از اولش بخون جیگر
خوندم .همین که همه مرد هستن برداشت درستی نمیشه کرد .تاپیکو از اولش بخون جیگر
حرام است آقا ...
خیلی وقت. فرصت ندارمچند وقت نبودی بزرگوار ؟
خیلی وقت. فرصت ندارم
پست تامل انگیزی بود..ازدواج سفید تهش هیچی نیست به نظرم
هیچ پایبندی هم وجود نداره فردا ممکنه زن ول کنه بره یا مرد بره یا بچه دار بشید یکی ول کنه بره و با فرهنگ ما هم اصلا جور در نمیاد کمتر کسی حاضر میشه دختر یا پسرش اینجوری ازدواج کنه یا کسی که تن به این ازدواج بده یه آدم مستقل هست و از خانوادش جدا هست
من خودم میخام ازدواج کنم و ۳۰ سالم هست دیگه مجردی برام خسته کننده شده نصف رفیقام ازدواج کردن نصف دیگشون هم شرایط ازدواج ندارن و واقعا دلم میخاد با هم بریم بیرون بگردیم ولی دیگه انگار به یه سنی رسیدیم نمیتونیم همو تحمل کنیم یا حس هیچی نداریم حتی تفریح
انگار دیگع ادم توی این سن باید با زنش بره بیرون دیگه رفیق نمیتونه همراهیت کنه
از یه طرف هم زن ها واقعا موجودات عحیبی هستن یه دیالوگ بود میگفت نه میشه با اونها زندگی کرد نه میشه بدون اونا زندگی کرد
رفیقم حرف خوبی زد گفت وقتی مجردی و سنتمیره بالاتر دیگه زندگیت تکراری و خسته کننده میشه ولی زن گرفتن و مشکلاتش باعث میشه از اون یکنواخت بودن در بیای کسایی رو میبینم که ۳۵ سالشونه و مجردن هیچ تفریحی هم ندارن طرف ۴۰ سالشه ازدواج کرده طلاق گرفته صبح میاد دممغازه من میشینه دم غروب مشروب میخوره سرکارم نمیره وضع مالیشم متوسطه کلا روتین زندگیش این شده حالا اونی که زن داره بچه داره حداقل یه هدفی داره یه انگیزه ای داره نمیدونم واقعا ازدواج ترسناکه اونایی که داخلشن میخان بیان بیرون اونایی که مجردن میخان ازدواج کنن
منم دنبال همین طیف آدم میگردم..کسی که تن به این ازدواج بده یه آدم مستقل هست و از خانوادش جدا هست
به موضوع تاپیک بیارتباطه ولی فعلا اعلام حریق کار میکنمکجا مشغولی ؟
بعد این طیف دختر چرا باید بیاد تو رو انتخاب کنهمنم دنبال همین طیف آدم میگردم..
اول دوستی ..
بعد یکی دو از از هفته میاریش میمونه.. بعد تعداد روزا رو بیشتری میکنی و نهایتا اگه موازی بودین تا زندگی کامکل دو نفره و ازدواج سفید پیش بره..
شایدم بعدش تبدیل به دائمی شد..
چون منم مردم..مستقلم..شاغلم..بعد این طیف دختر چرا باید بیاد تو رو انتخاب کنه
فرض کن من یک دختر مستقل هستم شغلمو دارم خونمم دارم چرا باید اقا نیما رو انتخاب کنم؟
بعد این طیف دختر چرا باید بیاد تو رو انتخاب کنه
فرض کن من یک دختر مستقل هستم شغلمو دارم خونمم دارم چرا باید اقا نیما رو انتخاب کنم؟
بعد این طیف دختر چرا باید بیاد تو رو انتخاب کنه
ادم میشناسم ارایشگره ، کارشناسی ارشد داره ،کمه کم ماهی 200 درامد داره ( سه تا سالن داره تو تهران) ، خونه ، ویلا ، اعتبار ، احترام.
و مدت ها دنبال یه ادم نرمال و بی غل و غش و سالم میگشت که باهاش عاشقی کنه. که البته یه مرد 34 ساله رو تور کرد و 7 ساله فقط دوستن باهم
لوله کش : )))))ببین این نوک کوه یخ هستش که داری تعریف می کنی
تو بطن ماجرا بری میبینی قضیه خیلی فرق داره
من محیطی که بودم از همه بیشتر ارتباط دختر-پسر دیدم
همه نوعش
قطعا یک باگی داره که نمیدونی
مگرنه این داستانای خیالی در حد همون داستان لولهکشه برزرس میمونه
تولید مثل برا پیری و کوری ؟!ازدواج سفید شبیه همون صیغه هست. موقته نه به درد همدرد و از تنهایی دراومدن میخوره نه به درد آیندت.
به هرحال که باید زن بگیری، یعنی یه روزی میشه که میبینی کمکم داری کم توان و ناتوان میشی و مجبوری بری سمت زن و تولید مثل برای پیری و کوری.
اینکه میگن سر پیری پرستار میگیری و... فقط حرفه، وقتی ناتوان بشی پرستار هم بگیری همه چیزت رو برمیداره میره.
تا سنت نرفته بالا اگه دختر خوب گیرت اومد دس دس نکن برو جلو. امیدت هم به خدا باشه خودش هواتو داره.
فقط اگه ازدواج فامیلی بود قبلش حتما آز ژنتیک بدید که مثل من اذیت نشید.
.
تا میتونی ازدواج نکنچطور میشه اهلش رو پیدا کرد.. ؟
منظورم زندگی و ازدواج صرفا با کسی که نیاز مالی داره یا کارمنده یا دانشجوهه.. و کلا از سر ناچاری میخواد تن بده نیست..
بعضی خانوم ها هستن نگرششون آپدیت پچ جدیده.. خانوم های که نه دیگه اهل دوستی خالی هستن و نه فعلا قصد ازدواج دائم دارن..
میخوان یه شریک عاطفی و زندگی بدون عجله برای ازدواج داشته باشن..
میدونم توی تهران پره..
ولی توی جامعه سخته پیدا کنم..
این اپلیکیشن ها و سایت های همسار یابی هم اکثرا یا صیغه خونه هستن یا کسایی که دنبال حامی مالی هستن..
پس کجا میشه پیدا کرد؟
( همخونه م داره جدا میشه.. و دارم خودم تنها میشم.. )
اسپم هم خواستید بدید..
ولی راهنمایی هم بکنید جان افتک....
یک مورد ناموفق رو نمیشه به همه بسط داد ، مثل اینکه عده ای که از ازدواج راضی هستن بیان بگن هرطور شده ازدواج کنتا میتونی ازدواج نکن
چون کلا محدود میشی
اینم توصیه ای از منی ک 3 ساله ازدواج کردم
از اول به هیچ وجه اجتماعی نبودم ، کلا از 8 صب تا 2 ظهر و از 5 عصر تا 12 شب هر روز بجز جمعه مغازه بودم
جمعه ها چند ساعتی دل ب طبیعت میزدم
اما الان جوری شدم دلم میخواد دائما مغازه باشم و خونه نرم ، حتی جمعه
بس ک غرغر باید بشنوم
بس ک ب فکر مشکلات مالی باید باشم و هزار جور حرف و مشکلات
تا میتونی برادر من ازدواج نکن
تو دنیا همه چی برعکسهتا میتونی ازدواج نکن
چون کلا محدود میشی
اینم توصیه ای از منی ک 3 ساله ازدواج کردم
از اول به هیچ وجه اجتماعی نبودم ، کلا از 8 صب تا 2 ظهر و از 5 عصر تا 12 شب هر روز بجز جمعه مغازه بودم
جمعه ها چند ساعتی دل ب طبیعت میزدم
اما الان جوری شدم دلم میخواد دائما مغازه باشم و خونه نرم ، حتی جمعه
بس ک غرغر باید بشنوم
بس ک ب فکر مشکلات مالی باید باشم و هزار جور حرف و مشکلات
تا میتونی برادر من ازدواج نکن
تو دنیا همه چی برعکسه
اونایی ک مجردن دوست دارن متاهل شن
اونایی ک متاهلن دوست دارن برگردن مجردی.
و اونایی که متاهل بودن، طلاق گرفتن، دوباره دوست دارن متاهل شن!
.
.
.
آدم اگر در لحظه زندگی کنه در انتظار آرزوی محال فرصت لذت بردن از حال و آینده رو از دست نمیده