• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ازم دزدی شده خواهش میکنم راهنمایی کنید

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
دادا اشتباه کردی اولا که برگه که کد پیگیری داره دست شماست و صاحب بسته شمایی تا وقتی که بسته توزیع نشده و باید باید برات برش میگردوندن قانونه قانون و شما خیلی راحت زیر بار حرف ناحق رفتی . از برگه که دستته یه فکس میفرستادی به تبریز و از اداره پست منطقه خودتون درخواست میکردی تماس بگیرن و بسته رو مرجوع کنن که وظیفشون این بوده.شنبه یک فیلم دیگه برات در میارن شهرهای کوچیک همه با هم دوستو آشنان و ماست مالی میکنن میره و سر شما بی کلاه میمونه

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
باسلام احتراما درخواست شما به پست شبستر اعلام شد درصورت عدم توزيع و دريافت درخواست پست اصفهان مرسوله شما برگشت داده خواهد شد.
سریع باید ااینو دیدی میرفتی اداره پست خودتون میگفتی نامشو بزنن به شبستر برای برگشت.
بعدش بسته پستی که باز شده یعنی تحویل گیرنده شده که باز شده وگوشی رو دیدن در کل فکر کنم پیچوندنت دادا

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
باسلام احتراما درخواست شما به پست شبستر اعلام شد درصورت عدم توزيع و دريافت درخواست پست اصفهان مرسوله شما برگشت داده خواهد شد.
سریع باید ااینو دیدی میرفتی اداره پست خودتون میگفتی نامشو بزنن به شبستر برای برگشت.
بعدش بسته پستی که باز شده یعنی تحویل گیرنده شده که باز شده وگوشی رو دیدن در کل فکر کنم پیچوندنت دادا

|: دوباره (اگه اینکارو کرده باشه تا خوده شبستر میرم پدر همشونو در میارم) ولی حداقل شانسی که دارم مامور اداره پست اونجا که با طرفم اشنا بود یجورایی پاش گیره اگه واقعا منو پیچونده باشه و از پلیس کارش راحت تره درضمن اون طور که توی اداره پست رفتار کردن حتی با اینکه چند بار به متصدی التماس کردم در حقم برادری کنه گفت از دست من خارجه اصلا دیگه نمیشه کاری کرد دیگه رفته . توی پست مرکزی که بدتر اصلا جواب ادمم نمیدادن . امیدوارم پیش بینی شما اشتباه باشه وگرنه بدبخت میشم. فردا که دیگه تعطیله و تا شنبه

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
|: دوباره (اگه اینکارو کرده باشه تا خوده شبستر میرم پدر همشونو در میارم) ولی حداقل شانسی که دارم مامور اداره پست اونجا که با طرفم اشنا بود یجورایی پاش گیره اگه واقعا منو پیچونده باشه و از پلیس کارش راحت تره درضمن اون طور که توی اداره پست رفتار کردن حتی با اینکه چند بار به متصدی التماس کردم در حقم برادری کنه گفت از دست من خارجه اصلا دیگه نمیشه کاری کرد دیگه رفته . توی پست مرکزی که بدتر اصلا جواب ادمم نمیدادن . امیدوارم پیش بینی شما اشتباه باشه وگرنه بدبخت میشم. فردا که دیگه تعطیله و تا شنبه
به نظرم خودتون شخصا برید شبستر خیلی بهتره.امیدوارم گوشیتونو پس بگیرید

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
فقط همون پلیس فتا که گفتم
هر چی هم دیرتر بری شکایت شانس رسیدن به گوشیت رو کمتر می کنی

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام . خدارا شکر که فعلا به خیر گذشت !!
این خریدار قلابی هم عجب آدمی هست !!! تو این دوره زمونه اعتماد کردن خیلی خیلی دشوار شده !!

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
عزیز به نظرم بهتر بود میگفتی گوشی رو بفرسته . یه جورایی مشکوکه .

خب منم همینو بهش گفتم ولی گفت شنبه میفرستم و در مورد مشکوک بودن دقیقا درست میگید مشکوکه ولی خب چیکار میتونم بکنم دست ازش کوتاهه و به تنها اعتباری که تونستم دل ببندم این بود که گوشی دست مامور پست هست . حالا باید تا شنبه صبر کنم والا خودمم نمیدونم تکلیفم چیه فکر کنم این گوشی طلسم شده چند روز پیش همینجا اصفهان با مشتری قرار گذاشتم تا دم عابر بانکم رفت که واریز کنه نمیدونم یهو چش شد گفت بزار بیشتر فکر کنم (کم کم دارم به نحس بودن این گوشی شک میکنم )

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
به نظرم شما یه مقدار پشت گوشی شل بازی در میارید :(
نبابا شل بازی چیه آخه مگه من دیوونه ام مالمو بردارم دو دستی بدم طرف ولی وقتی دستم ازش کوتاهه چیکار کنم . اون از اداره پست استان که اصلا هیچ به هیچی کلی اصرار کردم عین خیالش نیست میگه از دست ما خارجه . از اینور فقط شکایت از طریق اینترنت تونسته بسته رو یکم متوقف کنه از طرف دیگم به مسئول اونجا گفتم پس بفرسته اول میگه بهش نمیدم بعدش زده زیرش میگه من مجبورم بدم بعدشم گه اون ماجرا ها پیش اومد . خودمم توش موندم بخدا همه فشارا رو منه

Last edited:

MY EDU

Registered User
لایک‌ها
56
نبابا شل بازی چیه آخه مگه من دیوونه ام مالمو بردارم دو دستی بدم طرف ولی وقتی دستم ازش کوتاهه چیکار کنم . به مسئول اونجا گفتم پس بفرسته اول میگه بهش نمیدم بعدش زده زیرش میگه من مجبورم بدم بعدشم گه اون ماجرا ها پیش اومد . خودمم توش موندم بخدا همه فشارا رو منه

تا شنبه که طرف درست گفته باید منتظر موند چون اونا پنج شنبرو هم میپیچونن چه برسه به جمعه. ولی یه پیشنهاد از طرف من ، مطمئن باش جواب میده.
شنبه از 7 صبح به همون اداره پست شبستر زنگ بزن ، میدونم که هنوز سر کار نیومدن ولی لااقل شمارت میفته (اگه میتونی پیغام هم بزار) - بعد حول و حوش 8~9 که شروع به کار میکنن اینکارو ادامه میدی تا یکی بالاخره ورداره ، بعد باید مکالمرو ضبط کنی . وقتی شروع به ضبط کردن کردی همون حرفای قبلی رو بهش میزنی (که من یه مرسوله فرستادم و گفتین شنبه میفرستن و ... ) و اسم اون طرفی که پشت خط هست رو میپرسی و چون اینا داره ضبط میشه بعدا اگه بخوان بپیچوننت بکارت میاد.بعد اگه دیدی دارن میپیچوننت و میگن نه به ما ربطی نداره و از این چرت و پرتا بهش میگی که من تمام حرفاتونو ضبط کردم و الآن با مدرک میرم اداره پلیس و ازتون شکایت میکنم. مطمئن باش جواب میده;)
به یکی از دوستان این روشو پیشنهاد کردم جواب داد اونم به یکی دیگه پیشنهاد کرد:D

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
از صفحه اول خوندم ... عجب ماجرایی بود .. این یوزر از کاربرای همین انجمن هست یا خیر ؟
ان شاا... ختم به خیر بشه .

pouyasysten

Registered User
لایک‌ها
147
از صفحه اول خوندم ... عجب ماجرایی بود .. این یوزر از کاربرای همین انجمن هست یا خیر ؟
ان شاا... ختم به خیر بشه .
نمیدونم دوست من ولی احتمالش هست اینجا هم عضو باشه شاید ما اونو نمیشناسیم ولی اون ما رو میبینه . بهرحال خدا میدونه

/m\

Registered User
لایک‌ها
144
داداش من هم 6 صفحه رو خوندم مثل رمان میمونه :D
امیدوارم مشکلت حل بشه و این آدم هم سزای کارش رو ببینه

mj1996

Registered User
لایک‌ها
137
تا شنبه که طرف درست گفته باید منتظر موند چون اونا پنج شنبرو هم میپیچونن چه برسه به جمعه. ولی یه پیشنهاد از طرف من ، مطمئن باش جواب میده.
شنبه از 7 صبح به همون اداره پست شبستر زنگ بزن ، میدونم که هنوز سر کار نیومدن ولی لااقل شمارت میفته (اگه میتونی پیغام هم بزار) - بعد حول و حوش 8~9 که شروع به کار میکنن اینکارو ادامه میدی تا یکی بالاخره ورداره ، بعد باید مکالمرو ضبط کنی . وقتی شروع به ضبط کردن کردی همون حرفای قبلی رو بهش میزنی (که من یه مرسوله فرستادم و گفتین شنبه میفرستن و ... ) و اسم اون طرفی که پشت خط هست رو میپرسی و چون اینا داره ضبط میشه بعدا اگه بخوان بپیچوننت بکارت میاد.بعد اگه دیدی دارن میپیچوننت و میگن نه به ما ربطی نداره و از این چرت و پرتا بهش میگی که من تمام حرفاتونو ضبط کردم و الآن با مدرک میرم اداره پلیس و ازتون شکایت میکنم. مطمئن باش جواب میده;)
به یکی از دوستان این روشو پیشنهاد کردم جواب داد اونم به یکی دیگه پیشنهاد کرد:D
بنظره منم بهترین راه همینه

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
داداشی توکلت به خدا باشه ایشالا که درست میشه خیالت راحت ! یا علی مدد

Elder_God

Registered User
لایک‌ها
19
سلام .
با اینهمه انرژی مثبت و راهنمایی های خوب که بچه ها داشتن مشکلتون حتما حل میشه به امید پروردگار ...

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
مردم چقد راحت مال یکی دیگه رو میخورن!
خداوکیلی ما وقتی واسه مشتری جنس میفرستیم اگه پول پست بیشتر بشه که هیچی ولی کمتر بشه مابه التفاوتش رو حتی درحد هزار تومن برگشت میزنیم چون حق مردم خوردن نداره بعد یکی پیدا میشه اینجوری...!
ما که حروم خوری نمیکنیم وضعمون اینه دیگه وای به روزی دستمونم کج بشه :D
خدا از سرشون نمیگذره مطمئن باش داداش.
6 صفحه تاپیک رو خوندم انشاا... که شنبه همه چی ختم بخیر میشه. ولی ای کاش به کارمند پست گفته بودی فروشنده نیستم گوشی رو برگشت بزن.
به قول دوستان تو شهرستانای کوچیک همه همدیگرو میشناسن.
ولی داداش یه چیز بگم تو این ماجرا کوتاه نیا. حتی شده اندازه قیمت خود گوشی خرج کنی بنظره من اینکارو بکن ! شاید دور از عقلانیت باشه ولی حداقلش خودت نمیگی ای کاش و اگر و اما و ...
من 3 سال پیش تو همین پی تی یه کتونی فوتسال فروختم داستان تقریبا شد مثه ماجرای شما. البته با این تفاوت که اون یارو 100 تومن قبل از ارسال واریز کرد قرار شد 120 تومنم بعد از ارسال واریز کنه.
ولی بعدش سر اون 120 تومنه بامبول دراورده بود.
از شانس بدش منم رفیق تو تهران زیاد داشتم :D زنگ زدم بهشون ادرس یارو و شمارشو دادم. کاری کردن نقدا 120 تومن از عابربانک گرفته بود تحویل دوستام داده بود :general304:
حالا من نمیگم شما خشونت رو چاشنی کار کن. اما صرفا حرفم اینه سر مال و حقت کوتاه نیا.
ته دلم روشنه
مشکلت حل میشه

ALI 50

Registered User
لایک‌ها
8
سلام از نظر قانونی که نمیتونی کاری کنی چون مسئولیت داره و طرفی که براش ارسال انجام گرفته میتونه از اداره پست شکایت کنه که بدون هیچ دستور قضایی بسته اش به شخص دیگری رسده. حالا آشنا داشته باشی شاید بتونی کاری کنی.

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
سلام از نظر قانونی که نمیتونی کاری کنی چون مسئولیت داره و طرفی که براش ارسال انجام گرفته میتونه از اداره پست شکایت کنه که بدون هیچ دستور قضایی بسته اش به شخص دیگری رسده. حالا آشنا داشته باشی شاید بتونی کاری کنی.
نمیفهمم برای چی از نظر قانونی نمیتونه کاری بکنه . بسته مال خودشه خواسته برگشت بخوره . بسته رو هنوز تحویل ندادن که .

بالا