7 شب ثبت کردم 11/5 تحویل گرفتم
این فقط یک مورد بود
3-4 مرتبه دیگم این اتفاق افتاد البته تاخیر تقریبا 2 ساعت بود
خب پس ایراد از خودته نه از اسنپ
کسی که 5 مرتبه غذاش با تاخیر دو ساعت و بعضا پنج ساعت تاخیر برسه یعنی تو سردشت زندگی میکنه ولی از اختیاریه غذا سفارش میده
حالا چرا از رستوران اختیاریه غذا سفارش میده ؟ چون رستورانش معروف
آیا تو رستوران معروف غذا دیر اماده میشه ؟ جواب بله هستش . پس این یک دلیل تاخیر
آیا رستوران معروف فقط یه غذا میده به هر پیک ؟ جواب خیر هستش . اتفاقا برعکس چون معروفه به هر پیک غذاهای بیشتری میده . شیش هفتا غذا میده که پیک اول غذاهای نزدیکو که ده دقیقه یه ربع طول میکشه رو میرسونه بعد که تموم شد راه میوفته بیاد غذای عمو رو بده اون سر تهران که همین باعث میشه دو ساعت طول بکشه . این هم دلیل دوم تاخیر
تو هیچکدوم از این دلایل اسنپ فود مقصر نیست . حتی رستورانم مقصر نیست چون داریم میگیم رستوران معروف . بلکه ایراد از شماست
اما نکته اصلی و خیلی مهم اینجاست که چه چیزی باعث میشه با وجود تاخیر 2 ساعته یک نفر 5 مرتبه از سرویس اسنپ فود استفاده کنه ؟ چرا بعد از دفعه اول که 2 ساعت طول کشید و طرف آبروش جلوی مهموناش رفت قید اسنپ فودو نزد بره از یه سرویس دیگه که خیلی بهتر باشه استفاده کنه ؟
آیا اون فرد مریض هستش که اینکارو 5 بار انجام داده ؟ آیا هردفعه با خودش گفته انشالله که این دفعه اسنپ فود ده دقیقه ای میاره غذارو و دیگه 2 ساعت طول نمیکشه ؟ براستی چرا یه نفر طبق گفته خودش باید 5 بار یک کار اشتباهو تکرار کنه(مطمئن باشید در آینده هم تکرار خواهد کرد) . دلیلشو من بهتون میگم . دلیلش قیمت پایین اسنپ فوده .
آیا سرویس بهتر از اسنپ فود هست که بخاطرچندرقاز برای اون کله تهران غذا بیاره اونم زیر بیست دقیقه 100% تضمینی بدون هیچ تاخیری ؟ اگه هست معرفی کنید . مگه خود یوزر Amirghost تو یکی از پستای تاپیک نگفت وقتی یه مشت جوون الاف و بیکار ایرانی بیان تو اسنپ ثبت نام کنن برای درامد حداقلی آخرش همین میشه . اگر فرض کنیم حرفش درست باشه پس دیگه دلیلی نباید برای اعتراض باشه . تو همون قدر آش میخوری که پول بدی .
طرف اومده تو
پست شماره 21 تاپیک گفته من تو دو ماه گذشته 30 تا سفارش از اسنپ فود داشتم که 15 تاش یا نیاوردن یا یه چیز اشتباهی آوردن .
داداش حالت خوبه ؟ خود آزاری داری ؟ دلت میخواد خودتو اذیت کنی ؟ بخدا من بعد یکی دوبار بیخیال میشم ولی تو تا دفعه پونزدهم رفتی اونم توی دو ماه . ای والله داری بخدا .
من میخوام با اجازه بزرگترا بحث اصلی تاپیکو ببرم به این سمت که چی میشه یکی بیاد یه ظلمی در حق ادم بکنه ولی ما باز بهش زنگ بزنیم و بگیم داداش قربون دستت بازم تکرار کن ما کلی کیف میکنیم لطفا بازم برامون غذای اشتباهی بیار و جالبتر از اون اینکه بعدش بیایم تاپیک بزنیم اعتراض کنیم . خب اگه معترضی پس چرا 15 بار تکرارش کردی تو دو ماه ؟ اگه چیزی هست که روت نمیشه بگی بگو خواهشا . اصلا داستان همونیه که روت نمیشه بگی . بگو تمومش کن تاپیکو لامصب .