• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از اسنپ و اسنپ فود سفارش ندین !

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
سلام
اگه دقت کنید الان چند روزه تاپیکای تخریب اسنپ و اکالا و افق و ... جون گرفته و هر روزم توی قسمت آخرین نوشته ها میان،اینجور تاپیکا خیلی سریع هم بیننده و مشارکت کننده جذب میکنه
یک هفته دیگه ییهو میان میگن آقا تو یک هفته گذشته ما کلی اینا رو تخریب کردیم،شما هم فهمیدید که نباید از اینا خرید کنید؟
حالا بیاید از سوپر اپ اصغر آقا استفاده کنید،من یک ماهه دارم استفاده میکنم و از همه لحاظ راضی هستم،سوپر اپ اصغر آقا تحولی جدید در ارائه خدمات و وجنات ( مثلا :دی )
دقیقا کجا تاپیک تخریب اسنپ زده میشه ؟ تو کل پرشین تولز اولین تاپیک اسنپیه که خودم زدم حرف اصلیم اسنپ فود هست وقتی جوانان این مملکت مشتی بیکار و الاف باشند که جز مسافر جا به جا کردن و اسنپ شغل دیگه ای ندارن نتیجه اش میشه همین که حق مشتری ضایع شه شما که هیچکدومتون جواب اسنپ فود رو ندادید زوم کردید رو اسنپ تاکسی !!!! سفارشات اسنپ فود خودمو اینجا بزارم؟وجودشو داری بشینی جواب بدی ؟ اسنپ تا حالا چهار بار بابت رفع کدورت با من تماس گرفت...من بالای 30 سفارش تو کمتر از دو ماه داشتم حداقل نصفش یا چیز اشتباه آوردن یا نصف مواردی که سفارش دادم نیومده اسنپ فود وقتی چیزی نمیدونی خواهش حرف مفت نزن برو بشین مسافراتو جا به جا کن !!!
آدمی که بخواد رو حرف این و اون حساب باز کنه و بر اساس اون حرف ها راجب چیزی نظر بده آدم ساده ای بیش نیست
عقلت باید به چشم خودت باشه نه دهن این و اون .
من چندین و چند ساله از اسنپ و اسنپ فود و ... استفاده میکنم و تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم .
کسی مشکلی داره ؟ استفاده نکنه :| تمام شد و رفت .

واقعا این لوس بازیا چیه میاین تو قسمت کار و سرمایه تاپیک برای همچین چیزی باز میکنین :mad:

ناظران انجمن هم که هیچی , فقط اسمشون ناظره .
اصلا این بخش ایجاد نشده و مدیران خودشون انتقال دادن اینجا

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
fgfdgfdgfd.png
grgregregergr.png

fadak.png
بر پدر و مادر دروغگو و فروشنده های دروغگوی کثیف اسنپی لعنت
جز حرف خاله زنکی یدونه FACTندارید بگید، حیف تمومه این پولایی که ریختم تو حلقوم کثیفتون امیدوارم که خفه شید بمیرید
یه پرس غذای من مساوی با کل غذایی که در ماه صرف میکنید

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بالای رستوران قسمت اطلاعات داره که توضیح در مورد آدرس و فاصله رستوران و

بخش نظرات بخونید، بقیه چی گفتن

در حالت کلی :

چون رستوران و ماشین و راننده مال خودش نیست
از باز خورد و نظرات مشتریها و امتیاز اونها متوجه خوب یا بد بودن متوجه میشه

اما اکثریت مشتریها یا شرکت نمی‌کنند ، یا امتیاز الکی میدن... ;)... :D

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
دقیقا کجا تاپیک تخریب اسنپ زده میشه ؟ تو کل پرشین تولز اولین تاپیک اسنپیه که خودم زدم حرف اصلیم اسنپ فود هست وقتی جوانان این مملکت مشتی بیکار و الاف باشند که جز مسافر جا به جا کردن و اسنپ شغل دیگه ای ندارن نتیجه اش میشه همین که حق مشتری ضایع شه شما که هیچکدومتون جواب اسنپ فود رو ندادید زوم کردید رو اسنپ تاکسی !!!! سفارشات اسنپ فود خودمو اینجا بزارم؟وجودشو داری بشینی جواب بدی ؟ اسنپ تا حالا چهار بار بابت رفع کدورت با من تماس گرفت...من بالای 30 سفارش تو کمتر از دو ماه داشتم حداقل نصفش یا چیز اشتباه آوردن یا نصف مواردی که سفارش دادم نیومده اسنپ فود وقتی چیزی نمیدونی خواهش حرف مفت نزن برو بشین مسافراتو جا به جا کن !!!

عمو بحث اسنپ تاکسیو خودت وسط کشیدی بخاطر پدرکشتگی که با اسنپ داری
اومدی گفتی سوار اسنپ نشین ترتیبتونو میدن و من با دلیل و منطق گفتم حرفت نادرسته و اسنپ نسبت به تاکسیای معمولی هم مطئنتره هم قیمتش بهتره
غذات دورچین نداره یا کیفیت زرشک پلو با مرغت پایینه این ربطی به اسنپ فود نداره مقصر رستورانه که مرغو تو پیاز داغ عسلی خوب تفت نداده یا اینکه یادشون رفته دورچین بزارن
برداشتی از اونسر تهران غذا سفارش دادی بعد میگی چرا بیشتر از یک ساعت طول کشیده . مگه اسنپ فقط غذای تو یه نفرو میاره یا فکر کردی راننده اسنپ خوشش میاد وقتی میتونه یه مسیرو نیم ساعته بیاد دو ساعت طولش بده تا در طول روز فقط بتونه 4 تا دونه غذا تحویل بده . رستوران غذارو دیر تحویل راننده میده ربطی به اسنپ نداره . نمیدونم چرا میخوای فقط اسنپو بکوبی . کم کم دارم به پست شماره 16 تاپیک ایمان میارم که یه داستانی پشت این تاپیکاست

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
متوجه نمیشم چرا از مغازه های دور و ور خودتون نمیخرید اخه؟
چرا باسن اینا رو گنده میکنید؟
بابا تمام پیتزا و کبابیا الان پیک دارن خب زنگ بزنید مستقیم مگه چقدر تخفیف میده اون بی صاحاب؟
مثل اینکه اسنپ سرباز جان بر کف زیاد داره طوری که حاضرن پای برهنه برن روی مین، نهایتا رستوران دار و پیکی که با اسنپ قرار داد داره مقصر مشکلات،اسنپ به عنوان قانون گذار و ناظر و واسطه هیچکاره است
بزن این تاپیکو تعطیلش کن بره این وسط فقط آبروی من جلوی مهمونام رفت،سفارش اشتباهی گرفتم،کلی وقتم تلف شد،هر دفعه سر سفارش یه داستانی با پشتیبانی داشتم،عکس هم که گذاشتم

خلاصه اینکه...مملکت خویش خسروان دانند

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
^ به نظر من باز باشه بهتره چون ملت میتونن بیان مشکلات و گلایه ها رو بگن...افرادی هم که روزی 3 وعده ازش میخرن و 100 درصد راضی هستن خب باشن دیگه...ناراحتی نداره که

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یک سوال
باید به این پیکی های اسنپ فود هم انعام داد؟ شما میدید؟

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91

اصلا این بخش ایجاد نشده و مدیران خودشون انتقال دادن اینجا

ترجیه میدم یه مسافرکش با شعور باشم تا اینکه یه مسافره گشنه بیشعور باشم

qatreh

Registered User
لایک‌ها
20
بالای رستوران قسمت اطلاعات داره که توضیح در مورد آدرس و فاصله رستوران و

بخش نظرات بخونید، بقیه چی گفتن

در حالت کلی :

چون رستوران و ماشین و راننده مال خودش نیست
از باز خورد و نظرات مشتریها و امتیاز اونها متوجه خوب یا بد بودن متوجه میشه

اما اکثریت مشتریها یا شرکت نمی‌کنند ، یا امتیاز الکی میدن... ;)... :D
علاوه بر این متاسفانه بخش نظرات ظاهرا با سانسور و ... اسنپ مواجه میشه و همه نظرات نمایش داده نمیشه

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
تو کرونا مهمونی گرفتی برا خودت باید تاپیک باز کنیم .

جون خودشو مهموناش که برای ما اصلا مهم نیست مهم اینه باعث انتقال بیماری به منو شما و بقیه میشن اونم با این کرونای جدید انگلیسی که سریعتر انتقال پیدا میکنه
تو خبرهای ورزشی میخوندم یه فوتبالیست خارجی مهمونی گرفته بود تو دوران کرونا همسایه هاش زنگ زدن پلیس اومد مهمونیو تعطیل کرد بعد این اومده دم از فهم و شعور میزنه اما نمیدونه نباید تو این شرایط مهمونی گرفت

جالبه با اسنپ فود مشکل داره اومده میگه راننده اسنپ ترتیب دختر مردمو میده تاکسیای اسنپ خوب نیست
با اسنپ فود مشکل داری یا اومدی کلا اسنپو بکوبی ؟ تکلیف خودتو معلوم کن . Only Pick One
گزینه کیفیت پایین غذارو تیک زده انگار راننده اسنپ فود زرشک پلوی اینو درست کرده
یا میگه غذام دورچین نداشت انگار راننده اسنپ دورچین غذای اینو تو راه خورده
از اون سر تهران غذا سفارش داده برای 15 نفر که مهمونی بگیره عذاش بعد یک ساعت رسیده میگه برای چی وقتی اسنپ فود نمیتونه کل تهرانو نیم ساعته سرویس بده الکی تحت پوشش قرار داده
همین که طرف بخواد 30 تا سیخ کباب تورو آماده کنه خودش نیم ساعت طول میکشه حالا بقیه چیزا و بسته بندیا بماند . تازه اگر تو اون ساعت سرشون شلوغ نباشه و قبل تو در حال آماده کردن غذای مشتریای دیگه نباشن که هیچکدوم از اینا به اسنپ ربطی نداره مقصر رستورانه .

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
جون خودشو مهموناش که برای ما اصلا مهم نیست مهم اینه باعث انتقال بیماری به منو شما و بقیه میشن اونم با این کرونای جدید انگلیسی که سریعتر انتقال پیدا میکنه
تو خبرهای ورزشی میخوندم یه فوتبالیست خارجی مهمونی گرفته بود تو دوران کرونا همسایه هاش زنگ زدن پلیس اومد مهمونیو تعطیل کرد بعد این اومده دم از فهم و شعور میزنه اما نمیدونه نباید تو این شرایط مهمونی گرفت

جالبه با اسنپ فود مشکل داره اومده میگه راننده اسنپ ترتیب دختر مردمو میده تاکسیای اسنپ خوب نیست
با اسنپ فود مشکل داری یا اومدی کلا اسنپو بکوبی ؟ تکلیف خودتو معلوم کن . Only Pick One
گزینه کیفیت پایین غذارو تیک زده انگار راننده اسنپ فود زرشک پلوی اینو درست کرده
یا میگه غذام دورچین نداشت انگار راننده اسنپ دورچین غذای اینو تو راه خورده
از اون سر تهران غذا سفارش داده برای 15 نفر که مهمونی بگیره عذاش بعد یک ساعت رسیده میگه برای چی وقتی اسنپ فود نمیتونه کل تهرانو نیم ساعته سرویس بده الکی تحت پوشش قرار داده
همین که طرف بخواد 30 تا سیخ کباب تورو آماده کنه خودش نیم ساعت طول میکشه حالا بقیه چیزا و بسته بندیا بماند . تازه اگر تو اون ساعت سرشون شلوغ نباشه و قبل تو در حال آماده کردن غذای مشتریای دیگه نباشن که هیچکدوم از اینا به اسنپ ربطی نداره مقصر رستورانه .
البته شمام مثل این که خیلی به اسنپ علاقه داری
من خودم 3-4 مرتبه با 2 تا 6 ساعت تاخیر سفارشم رو تحویل گرفتم و خیلی وقته دیگه اسنپ سفارش نمیدم
تا حالا بجا 6 عصر 11 شب شامتو تحویل گرفتی عاشقی از سرت بپره

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
البته شمام مثل این که خیلی به اسنپ علاقه داری
من خودم 3-4 مرتبه با 2 تا 6 ساعت تاخیر سفارشم رو تحویل گرفتم و خیلی وقته دیگه اسنپ سفارش نمیدم
تا حالا بجا 6 عصر 11 شب شامتو تحویل گرفتی عاشقی از سرت بپره

اولا که خالی نبند غذا از قم هم بخواد بیاد 6 ساعت طول نمیکشه .
دوما اگه برا کوبیدن اومدی باید بگم رفقات اینجا بودن حرفی برا گفتن نداشتن شما هم نمیخواد جو الکی بدی غذام با بیستو هشت ساعت تاخیر رسید .
سوما اون چیزی که الان بجای اسنپ ازش استفاده میکنی و همیشه خدا دو دقیقه ای سفارشو تحویل میده و هیچوقت تاخیر نداره و دورچین غذارو نمیخوره و آبروی ادمو جلو مهمونا نمیبره رو معرفی کن و شماره تلفنشو بزار تا بقیه دوستان با اسنپ فود مقایسش کنن و استفاده کنن . فقط خواهشا این سرویسی که میخوای معرفی کنی بجز خودت دونفر دیگم اسمشو شنیده باشن .

مطمئن باشید اگر واقعا اسنپ اینطوری باشه که شماها جو میدین و میگین سفارشهاش یکی درمیون با هفتادو چهار ساعت تاخیر میرسه پس قطعا مردم خودشون بیخیالش میشن و میرن از یه سرویس دیگه که وجود داره و خیلی بهتر از اسنپه استفاده میکنن .

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
اولا که خالی نبند غذا از قم هم بخواد بیاد 6 ساعت طول نمیکشه .
دوما اگه برا کوبیدن اومدی باید بگم رفقات اینجا بودن حرفی برا گفتن نداشتن شما هم نمیخواد جو الکی بدی غذام با بیستو هشت ساعت تاخیر رسید .
سوما اون چیزی که الان بجای اسنپ ازش استفاده میکنی و همیشه خدا دو دقیقه ای سفارشو تحویل میده و هیچوقت تاخیر نداره و دورچین غذارو نمیخوره و آبروی ادمو جلو مهمونا نمیبره رو معرفی کن و شماره تلفنشو بزار تا بقیه دوستان با اسنپ فود مقایسش کنن و استفاده کنن . فقط خواهشا این سرویسی که میخوای معرفی کنی بجز خودت دونفر دیگم اسمشو شنیده باشن .

مطمئن باشید اگر واقعا اسنپ اینطوری باشه که شماها جو میدین و میگین سفارشهاش یکی درمیون با هفتادو چهار ساعت تاخیر میرسه پس قطعا مردم خودشون بیخیالش میشن و میرن از یه سرویس دیگه که وجود داره و خیلی بهتر از اسنپه استفاده میکنن .
دوست عزیز من تجربه خودم از اسنپ فود رو گفتم حالا شما شغلت اینه که بمالی باعث نمیشه واقعیت تغییر کنه
حالا خدا رو شکر توی دوره ای زندگی میکنیم که همه چی ثبت میشه بزرگوار وگرنه معلوم نبود میخواستی چی نثارمون کنی
25.png
25-2.png

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
7 شب ثبت کردم 11/5 تحویل گرفتم
این فقط یک مورد بود
3-4 مرتبه دیگم این اتفاق افتاد البته تاخیر تقریبا 2 ساعت بود

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
من که تا حالا از اسنپ فود غذا سفارش دادم راضی بودم و سریع آمده. فقط یک بار 10 دقیقه دیر کرد.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
من پارسال پیش از کرونا همیشه از اسنپ فود برای ناهار سر کار استفاده میکردم خوب بود منتها از رستورانهای اطراف که میشناختمشون سفارش میدادم اگرم تاخیر میکردن از خود رسوتوران پیگیری میکردم از سر دیگر شهر سفارش نمیدادم
بیشتر مواقع هم کد تخفیف موجود بود..خیلی حال میداد (با اکانته ای گوناگون سفارش میدادم)

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
7 شب ثبت کردم 11/5 تحویل گرفتم
این فقط یک مورد بود
3-4 مرتبه دیگم این اتفاق افتاد البته تاخیر تقریبا 2 ساعت بود

خب پس ایراد از خودته نه از اسنپ
کسی که 5 مرتبه غذاش با تاخیر دو ساعت و بعضا پنج ساعت تاخیر برسه یعنی تو سردشت زندگی میکنه ولی از اختیاریه غذا سفارش میده
حالا چرا از رستوران اختیاریه غذا سفارش میده ؟ چون رستورانش معروف
آیا تو رستوران معروف غذا دیر اماده میشه ؟ جواب بله هستش . پس این یک دلیل تاخیر
آیا رستوران معروف فقط یه غذا میده به هر پیک ؟ جواب خیر هستش . اتفاقا برعکس چون معروفه به هر پیک غذاهای بیشتری میده . شیش هفتا غذا میده که پیک اول غذاهای نزدیکو که ده دقیقه یه ربع طول میکشه رو میرسونه بعد که تموم شد راه میوفته بیاد غذای عمو رو بده اون سر تهران که همین باعث میشه دو ساعت طول بکشه . این هم دلیل دوم تاخیر

تو هیچکدوم از این دلایل اسنپ فود مقصر نیست . حتی رستورانم مقصر نیست چون داریم میگیم رستوران معروف . بلکه ایراد از شماست

اما نکته اصلی و خیلی مهم اینجاست که چه چیزی باعث میشه با وجود تاخیر 2 ساعته یک نفر 5 مرتبه از سرویس اسنپ فود استفاده کنه ؟ چرا بعد از دفعه اول که 2 ساعت طول کشید و طرف آبروش جلوی مهموناش رفت قید اسنپ فودو نزد بره از یه سرویس دیگه که خیلی بهتر باشه استفاده کنه ؟
آیا اون فرد مریض هستش که اینکارو 5 بار انجام داده ؟ آیا هردفعه با خودش گفته انشالله که این دفعه اسنپ فود ده دقیقه ای میاره غذارو و دیگه 2 ساعت طول نمیکشه ؟ براستی چرا یه نفر طبق گفته خودش باید 5 بار یک کار اشتباهو تکرار کنه(مطمئن باشید در آینده هم تکرار خواهد کرد) . دلیلشو من بهتون میگم . دلیلش قیمت پایین اسنپ فوده .
آیا سرویس بهتر از اسنپ فود هست که بخاطرچندرقاز برای اون کله تهران غذا بیاره اونم زیر بیست دقیقه 100% تضمینی بدون هیچ تاخیری ؟ اگه هست معرفی کنید . مگه خود یوزر Amirghost تو یکی از پستای تاپیک نگفت وقتی یه مشت جوون الاف و بیکار ایرانی بیان تو اسنپ ثبت نام کنن برای درامد حداقلی آخرش همین میشه . اگر فرض کنیم حرفش درست باشه پس دیگه دلیلی نباید برای اعتراض باشه . تو همون قدر آش میخوری که پول بدی .

طرف اومده تو پست شماره 21 تاپیک گفته من تو دو ماه گذشته 30 تا سفارش از اسنپ فود داشتم که 15 تاش یا نیاوردن یا یه چیز اشتباهی آوردن .
داداش حالت خوبه ؟ خود آزاری داری ؟ دلت میخواد خودتو اذیت کنی ؟ بخدا من بعد یکی دوبار بیخیال میشم ولی تو تا دفعه پونزدهم رفتی اونم توی دو ماه . ای والله داری بخدا .

من میخوام با اجازه بزرگترا بحث اصلی تاپیکو ببرم به این سمت که چی میشه یکی بیاد یه ظلمی در حق ادم بکنه ولی ما باز بهش زنگ بزنیم و بگیم داداش قربون دستت بازم تکرار کن ما کلی کیف میکنیم لطفا بازم برامون غذای اشتباهی بیار و جالبتر از اون اینکه بعدش بیایم تاپیک بزنیم اعتراض کنیم . خب اگه معترضی پس چرا 15 بار تکرارش کردی تو دو ماه ؟ اگه چیزی هست که روت نمیشه بگی بگو خواهشا . اصلا داستان همونیه که روت نمیشه بگی . بگو تمومش کن تاپیکو لامصب .

بالا