• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از اسنپ و اسنپ فود سفارش ندین !

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
کجا باید شکایت کرد؟پشتیبانی آنلاینش که فرقی با گوسفند نداره
فقط یه بار تو بخش پیگیری عکس فرستادم ببینه پول چی گرفته چی فرستاده که پولشو زدن تو حساب اسنپم تو کارت نمیریزن که ضرر نکنن

این سایت تعدادزیادی رستوران و کافی شاپ و .... را در لیست دارد اما مسئله اینجاست که همه آنها بشما نزدیک نیستند پس نسبت به ادرس خود انتخاب درست کنید! اگر از مناطقی دورتر سفارش بدهید این کاملا طبیعیه که سفارش دیر بدست شما برسد مگر اینکه پیکهای آن رستوران و یا اسنپ فود بتوانند با تاکسی فضایی سفارش را سریع برای شما بیاورند!!!!!
دوستان این سایت اسنپ فود براساس منطقه و ادرس ای که در پروفایل شماست باید بشما رستورانها و شیرینی فروشیها و سوپری ها را پیشنهاد بدهد
حتما بعد از وارد شدن به سایت مطمئن بشوید که اسم شما در سمت راست-بالا نمایش داده میشود و بعد رستوران, کافی شاپ و... را انتخاب کنید
معمولا نسبت به منطقه تعداد کمتر اما نزدیکتری از رستورانها نسبت به ادرس شما برای شما نمایش داده خواهد شد
خیلی از رستورانها بدلیل نداشتن پیک برای فعالیت در اسنپ فود مشکل داشتند که اسنپ فود با پیکهای اختصاصی خودش این مشکل را تا حدودی برطرف کرده

snap.JPG

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
خب پس ایراد از خودته نه از اسنپ
کسی که 5 مرتبه غذاش با تاخیر دو ساعت و بعضا پنج ساعت تاخیر برسه یعنی تو سردشت زندگی میکنه ولی از اختیاریه غذا سفارش میده
حالا چرا از رستوران اختیاریه غذا سفارش میده ؟ چون رستورانش معروف
آیا تو رستوران معروف غذا دیر اماده میشه ؟ جواب بله هستش . پس این یک دلیل تاخیر
آیا رستوران معروف فقط یه غذا میده به هر پیک ؟ جواب خیر هستش . اتفاقا برعکس چون معروفه به هر پیک غذاهای بیشتری میده . شیش هفتا غذا میده که پیک اول غذاهای نزدیکو که ده دقیقه یه ربع طول میکشه رو میرسونه بعد که تموم شد راه میوفته بیاد غذای عمو رو بده اون سر تهران که همین باعث میشه دو ساعت طول بکشه . این هم دلیل دوم تاخیر

تو هیچکدوم از این دلایل اسنپ فود مقصر نیست . حتی رستورانم مقصر نیست چون داریم میگیم رستوران معروف . بلکه ایراد از شماست

اما نکته اصلی و خیلی مهم اینجاست که چه چیزی باعث میشه با وجود تاخیر 2 ساعته یک نفر 5 مرتبه از سرویس اسنپ فود استفاده کنه ؟ چرا بعد از دفعه اول که 2 ساعت طول کشید و طرف آبروش جلوی مهموناش رفت قید اسنپ فودو نزد بره از یه سرویس دیگه که خیلی بهتر باشه استفاده کنه ؟
آیا اون فرد مریض هستش که اینکارو 5 بار انجام داده ؟ آیا هردفعه با خودش گفته انشالله که این دفعه اسنپ فود ده دقیقه ای میاره غذارو و دیگه 2 ساعت طول نمیکشه ؟ براستی چرا یه نفر طبق گفته خودش باید 5 بار یک کار اشتباهو تکرار کنه(مطمئن باشید در آینده هم تکرار خواهد کرد) . دلیلشو من بهتون میگم . دلیلش قیمت پایین اسنپ فوده .
آیا سرویس بهتر از اسنپ فود هست که بخاطرچندرقاز برای اون کله تهران غذا بیاره اونم زیر بیست دقیقه 100% تضمینی بدون هیچ تاخیری ؟ اگه هست معرفی کنید . مگه خود یوزر Amirghost تو یکی از پستای تاپیک نگفت وقتی یه مشت جوون الاف و بیکار ایرانی بیان تو اسنپ ثبت نام کنن برای درامد حداقلی آخرش همین میشه . اگر فرض کنیم حرفش درست باشه پس دیگه دلیلی نباید برای اعتراض باشه . تو همون قدر آش میخوری که پول بدی .

طرف اومده تو پست شماره 21 تاپیک گفته من تو دو ماه گذشته 30 تا سفارش از اسنپ فود داشتم که 15 تاش یا نیاوردن یا یه چیز اشتباهی آوردن .
داداش حالت خوبه ؟ خود آزاری داری ؟ دلت میخواد خودتو اذیت کنی ؟ بخدا من بعد یکی دوبار بیخیال میشم ولی تو تا دفعه پونزدهم رفتی اونم توی دو ماه . ای والله داری بخدا .

من میخوام با اجازه بزرگترا بحث اصلی تاپیکو ببرم به این سمت که چی میشه یکی بیاد یه ظلمی در حق ادم بکنه ولی ما باز بهش زنگ بزنیم و بگیم داداش قربون دستت بازم تکرار کن ما کلی کیف میکنیم لطفا بازم برامون غذای اشتباهی بیار و جالبتر از اون اینکه بعدش بیایم تاپیک بزنیم اعتراض کنیم . خب اگه معترضی پس چرا 15 بار تکرارش کردی تو دو ماه ؟ اگه چیزی هست که روت نمیشه بگی بگو خواهشا . اصلا داستان همونیه که روت نمیشه بگی . بگو تمومش کن تاپیکو لامصب .
داداش شما شغلتو عوض کن قربونت برم
دیروز میگفتی امکان نداره امروز که اسکرین دادم ی چی دیگه میگی
بگم فاصله مغازه تا خونه کمتر از 7-8 کیلومتره ی دیقه ماله رو میزاری زمین بزرگوار؟
وقتی اسنپ گردن کلفت حاضر نیست پول 4تا پیک بدبخت رو بده دودش توی چشم ما هم میره ولی اونا گردن کلفت و بی رقیبن
چی میشه یکی بیاد یه ظلمی در حق ادم بکنه ولی ما باز بهش زنگ بزنیم و بگیم داداش قربون دستت بازم تکرار کن
اینکاریه که 40 ساله سرمون اومده من وقتی مجبورم وگزینه دیگه ای نیست ممکنه 10 بار هم اونکار رو بکنم شما مثل اینکه توی لس آنجلس زندگی میکنی
همونجور که ملت بدبخت مجبوره آشغالی به نام پراید بخره مام توی عصر تکنولوژی مجبوریم با اسنپ سر کنیم

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
داداش شما شغلتو عوض کن قربونت برم
دیروز میگفتی امکان نداره امروز که اسکرین دادم ی چی دیگه میگی
بگم فاصله مغازه تا خونه کمتر از 7-8 کیلومتره ی دیقه ماله رو میزاری زمین بزرگوار؟
وقتی اسنپ گردن کلفت حاضر نیست پول 4تا پیک بدبخت رو بده دودش توی چشم ما هم میره ولی اونا گردن کلفت و بی رقیبن
چی میشه یکی بیاد یه ظلمی در حق ادم بکنه ولی ما باز بهش زنگ بزنیم و بگیم داداش قربون دستت بازم تکرار کن
اینکاریه که 40 ساله سرمون اومده من وقتی مجبورم وگزینه دیگه ای نیست ممکنه 10 بار هم اونکار رو بکنم شما مثل اینکه توی لس آنجلس زندگی میکنی
همونجور که ملت بدبخت مجبوره آشغالی به نام پراید بخره مام توی عصر تکنولوژی مجبوریم با اسنپ سر کنیم

باز که داری حرف خودتو میزنی !!!
اهل کجایی ؟
اسنپ گردن کلفت چیه !!!
دیشب فیلم دارو دسته نیویورکیارو میدیدی ؟

مگه اسنپ چاقو رو گردن موتوری گذاشته بره تو اسنپ ثبت نام کنه که بعد اسنپ پولشو نده ؟ خب شما بگو موتوریا کجا برن ثبت نام کنن ؟ دهتا پسته میگم یه جایگزین اسم ببر هیچی نمیگی .

مگه اسنپ چاقو رو گردن شما و یوزر AmirGhost گذاشته که مثل افراد معلوم الحال هی از اسنپ فود غذا سفارش میدین اونم با پنج ساعت تاخیر بدستتون میرسه تازه بعدم که رسید میبینید بجای کباب طرف قرمه سبزی آورده ولی باز دوباره فرداش از اسنپ فود سفارش میدین .

میخوای بگم چرا موتوری بدبخت مجبوره بره تو اسنپ ثبت نام کنه و هیچ راه دیگه ای نداره که آبروت بره ؟ من الان جوابشو میدم تا تعجب کنی .

بخاطر اینکه شما و یوزر AmirGhost حتی اگر 15 بار(طبق گفته خودتون) که هیچی هزار بار هم غذاتون دیر یا اشتباهی برسه حاضر نیستین از اسنپ بکشین بیرون بخاطر دوقرون هزینه پیک کمتر دادن . همین بیرون نکشیدن امثال شماها باعث میشه موتوری بدبخت بگه خب من کجا برم ثبت نام کنم که فرتو فرت پشت سر هم سفارش بهم تحویل بدن . وقتی میبینه بهتر از اسنپ نیست میمونه تو همین اسنپ .

پس شد دوتا دلیل برای اینکه ثابت بشه ایراد از خودتونه . دلیل اول اینکه برمیداری از رستوران معروف که غذاش دیر اماده میشه و تو منطقه اختیاریه هستش برا سردشت سفارش میدی و دلیل دوم هم اگر فرض کنیم اسنپ ایراد داشته باشه این میشه که بعد از هر اشتباه از طرف اسنپ شما بلافاصه باز ازش استفاده میکنی . یوزر AmirGhost میگه تو دو ماه 15 بار برام غذای اشتباهی آوردن یعنی هر چهار روز یکبار . بخدا فازتونو درک نمیکنم . برا من دوبار اشتباهی بیارن اعصابم خورد میشه دفعه دوم طرفو میزنم میرم کلانتری و دیگه هم سفارش نمیدم حتی اگر رایگان بیاره .
ولی شما و یوزر Amirghost خیلی با افتخار اومدین برا بقیه کل 15 بارو تعریف میکنید و فکر میکنید یه چیزی گفتین که باهاش اسنپو کوبیدین ولی نمیدونید همین کارتون باعث میشه هیشکی نتونه رو اسنپ خط بندازه . حالا جالبی کار اینجاست اون کسی هم که اومده اسنپو بکوبه خود شماهایی هستین که گردن کلفتش کردین .

تصمیم گیران اسنپ شرایط و اخلاق مردم ایرانو خیلی خوب میشناسن و به همین خاطرم هست که تو بخش اسنپ تاکسی یه طرحی آوردن به اسم دو مسیره که راننده تو یک کورس دو نفرو سوار میکنه و به مقصد میرسونه ولی ازشون هزینه کمتری میگیره . تاریخ ثابت کرده کسی که شناخت خوبی از مردم ایران داشته باشه هیچوقت نابود نمیشه .

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
Screenshot_۲۰۲۱۰۳۱۲_۱۴۱۷۰۹.jpg

ی کد تخفیف دیگه بابت تاخیر پیک اسنپ... ;)... :D

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
مشاهده پیوست 1228745

ی کد تخفیف دیگه بابت تاخیر پیک اسنپ... ;)... :D

هووووررررراااااااا
بهتون تبریک میگم
نمیدونید چقدر خوشحال شدم وقتی میبینم یه هموطن به این شکل خوشحال میشه

انشالله تا دنیا دنیاست همیشه اسنپ براتون سفارش با تاخیر بیاره تا همواره در تمام طول عمرتون کد تخفیف بگیرین و اینجوری شادو سرزنده باشین از اشتباهات اسنپ

راستی میشه رکوردتونو در زمینه اشتباهات اسنپ مثل غذای اشتباهی یا دیر رسیدن بگین من با اون دو دوست عزیز که 5 مرتبه و 15 مرتبه بودن مقایسه کنم ؟ هرچند بعید میدونم به رکورد 15 مرتبه برسید اونم تو دو ماه .

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
هووووررررراااااااا
بهتون تبریک میگم
نمیدونید چقدر خوشحال شدم وقتی میبینم یه هموطن به این شکل خوشحال میشه

انشالله تا دنیا دنیاست همیشه اسنپ براتون سفارش با تاخیر بیاره تا همواره در تمام طول عمرتون کد تخفیف بگیرین و اینجوری شادو سرزنده باشین از اشتباهات اسنپ

راستی میشه رکوردتونو در زمینه اشتباهات اسنپ مثل غذای اشتباهی یا دیر رسیدن بگین من با اون دو دوست عزیز که 5 مرتبه و 15 مرتبه بودن مقایسه کنم ؟ هرچند بعید منیدونم به رکورد 15 مرتبه برسید اونم تو دو ماه .
ما می توانیم
شما خودت رو ناراحت نکن... ;)... :D

معلوم زیاد دچار قضاوت های عجولانه در زندگیت میشی
سعه صدر داشته باش، هم پی تی... :D

بالا