pedram_ashena
Registered User
پست اول به روز شد
تغییرات: درج اطلاعات تخصصی و تصاویر برد مودم - اپدیت لیست خریداران و شرکت کنندگان در قرعهکشی
تغییرات: درج اطلاعات تخصصی و تصاویر برد مودم - اپدیت لیست خریداران و شرکت کنندگان در قرعهکشی
با سلام به خدمت شما
با تشکر از شما آقای آشنا عزیز . هر دو مودم صحیح و سالم به دستم رسیدن . ازتون خیلی ممنونم .
یه خواهشی ازتون فقط دارم : طریقه ی کانفیگ مودم رو لطف میکنید توضیح بدید ؟
من واقعا سر در نیاوردم ، شاید دوستان خریدار دیگه هم همین مشکل رو داشته باشن
این مودم مارک ...
قابل توجه دوستان
یه سر زحمت بکشید برید بازار ببینید با این مبلغ چی میتونید بخرید
دیگه بیشتر از یه مودم N150 وایرلس که بهتون نمیدن
در ضمن الان بالاترین مدل اسمارت فون های سال معمولا ساخت چینه
بالاترین لوازم برقی و الکترونیکی ساخت چینه
مهم اینه که چین به سفارش کجا داره این هارو اسمبل میکنه
ایران سفارش نداده که
در خریدتون شک نکنید
اگه دوستمون مودم رو به قیمت Linksys تاپیک میزد (حدود260 تومن)
اونوقت 10 تومن کمتر از بازار میداد تا الان 100 تا فروخته بود اینقدرم از چینی بودنش گلایه نمیشد
ببخشید با این مودم میشه در حالتی که کامپیوتر خاموشه هم دانلود انجام بده؟؟(بهش لینک بدی و انجام بده؟؟)
اگه نه لطف میکنید بفرمایید چه مودم هایی این قابلیت رو دارن /؟؟(نوع رو بفرمایید)
ممنون
به مورد خوبی اشاره کردید.همینجا اعلام میکنم هر عزیزی که تمایل داشته باشد در شهر محل سکونتش توزیع کننده این محصول باشد من ازش حمایت میکنم و اسمش را در پست اول برای اون شهر ذکر میکنم تا همشهریهایشان مستقیم از شهر خودشان به همین قیمت خرید کنند(البته من به خود ایشان قیمت همکار محاسبه میکنم)
دوست ما که فروشنده هست 1 ماهو اندی پیش فکر کنم قرار بود بده نمایندگی چند شهرستان که ما اونجا بتونیم از نزدیک ببینیم که انگار فراموششون شده قولشون
عزیز
من به شخصه با ایشون هیچگونه دیداری نداشتم ( جناب آشنا رو عرض کردم ) . ولی از صحبت هاشون کاملا معلومه که فرد درست کار و شایسته ای هستن .
مطمئن باشید ارزش این مودم خیلی بیشتر از پولی هست که میپردازید . روی بسته بندی یکی از مودم هایی که از ایشون خریدم مدارک گمرک یا فرودگاه ( دقیق نمیدونم ) مادرید اسپانیاست .
اصل این مودم ها هم وودافون ساخت چین توسط شرکت هواوی هست ( تو اینترنت سرچ کنید توی تمام سایت ها همین مشخصات رو زده . )
من به شخصه مطمئنم که کیفیت این مودم ها برابر و تا حدی بالاتر از Linksys ـه خصوصا طراحیش .
( بین خودمون بمونه امروز یکی از بستگانمون اومدم خونمون ، تا مودم رو دید ، دهنش باز مونده بود و میگفت چقدر قشنگه . مطمئنم طلبه شده یکی بگیره )
امیدوارم دیگر دوستانی که این مودم به دستشون رسیده ، نظر خودشون رو اعلام کنن
میشه بفرمایید بردش در حداقل و حداکثر چندمتر هست؟؟؟
تو یه خونه 300 متری جوب میده کامل؟؟؟
میشه بفرمایید بردش در حداقل و حداکثر چندمتر هست؟؟؟
تو یه خونه 300 متری جوب میده کامل؟؟؟
اقا قرعه کشی چی شد پس ؟
جناب آشنا
من میتونم استان قزوین رو کنترات بردارم جهت نمایندگی فروش !!![]()
مودم بنده هم رسید
ظاهرش که بیسته
فعلا وقت نکردم وصل و امتحان کنم
کسی میتونه بطور ساده تنظیماتیو که واسه ای دی اس ال انجام دادو بگه؟