منظورتون 15 عدده یا 15 نفر
بعد منی که 3 تا خریدم شانسم سه برابره؟
بچه ها یه تست بزنید بگید وای فای تا چه بردی رو جواب میده تا بقیه دوستان هم مطلع بشن
سلام
مودم من هم به دستم رسید ایمیل رو ارسال کردم فایل آموزشی هم برام ارسال شده امشب که حوصله خوندنش رو ندارم فردا یه نگاه میندازم ببینم میتونم تنظیمش کنم یا ته اگه نشد مزاحمتون میشم....
خوبی از خودتان است.امیدوارم شخصیت همه خریداران ما همانند شخصیت شما و دوستان این تاپیک باشد. امیدوارم حس رضایت از خرید تداوم داشته باشدمن مودم را با راهنمایی خوب آقای آشنا دیروز نصب کردم
البته هنوز از امکانات مربوط به اشتراک پرینتر و هارد استفاده نکرده ام
در اولین نگاه، دارای کیفیت و امکانات بسیار خوبی است و شخصاً از این خرید راضی هستم.
ممنون از ایشان
سلام
مودم رو تنظیم کردم به خوبی کار میکنه فقط هنوز نتونستم تنظیمات فلش رو انجام بدم راستی قسمت بالای مودم خیلی زود گرم میشه این عادیه؟ آخه مودم قبلیم رو که یه مدت طولانی روشن میذاشتم این قدر گرم میشد ولی وودافون یک ربع هم نمیشه سریع قسمت بالاش گرم میشه!!!
:blink:ای بابا
من نمیدونم بخندم یا ناراحت باشم
خوب برد الکترونیکیه جریان الکتریکی توش هست قانون مقاومت در مقابل جریان
شما سی پی یو کامپیوترت هم چند ثانیه ای گرم میشه این مودم توش چند تا چیپ و میکرو پروسسور داره
اون مودم هایی که میبینی دیرتر گرم میشن برای اینه که خوب این میکرو های این مودم رو نداره
من نمیدونم چطوری شده شانسی یه کالای خوب اومده ایران یه کالای با استاندارد یالاتر از ایران
حالا دیگه کم لطفی بعضی از دوستان با ایرادهای بنی اسرائیلی
:blink:
شما به اعصاب خودت مسلط باش برادر چیزی نگفتم که!!!فقط میخواستم بدونم طبیعه یا نه که جوابمو از فروشنده محترم گرفتم.مودم که یک سال گرانتی داره و فروشنده گرامی همیشه پاسخگو بوده پس مشکلی نیست من هم دنبال ایراد نیستم،درضمن رشته تحصیلی خودمم الکترونیکه ولی مودمی که قراره زیاد کار کنه ( یکی از دلایلی که گفته شده مودم دکمه پاور نداره به خاطر اینکه توانایی کار کردن برای مدت طولانی رو داره )دیگه نباید به این زودی داغ کنه![]()
کسی از دوستان شیر کردن هارد رو باهاش امتحان کرده؟
موقع پخش فیلم، فیلم رو به راحتی از رو هارد پخش می کنه؟
یه سوال: این مودم رو اگه بخرم، خودم می تونم تنظیمش کنم؟ حوصله ندارم ببرم شرکتی که اینترنت ازش گرفتم
در ضمن شما کدوم شهر هستین؟
من مودمو طبق راهنمای فارسی تنظیم کردم ولی کار نکرد
کسی نمیدونه ؟ نکته ای چیزی نداره؟
اینترنت صبانت دارم
اون ADSL Micro Filter چیه؟(که یه سرش سوکت تلفن داره و یه سرش هم مادگیش هست)
پشت دستگاه 2 تا جای تلفن داره واسه چیه؟
22 اردیبهشت ماه 1392 ساعت 10:56 AM زمان تحویل. کاش امروز صبح میگفتید تا همین امروز پیگیری میکردم.سفارش شما را زودتر از بقیه ارسال کردیم از یه استان نزدیکتر که زودتر برسد.انگار برعکس شد. متاسفم.فردا پیگیر میشومدرود
اخوی این مودم ما هنوز نرسیده ها.
استان همجوار نهایت امر 48 ساعته میرسه.
اطلاعات مربوط به این مرسوله ارسال نشده است
منتظر پختونم
یا حق
شما بصورت تصادفی قابلیت دیگر این مودم را کشف کردید.هم مودم هم اتو:blink:
شما به اعصاب خودت مسلط باش برادر چیزی نگفتم که!!!فقط میخواستم بدونم طبیعه یا نه که جوابمو از فروشنده محترم گرفتم.رشته تحصیلی خودمم الکترونیکه ولی دیگه اتو نیست که به این زودی داغ کنه![]()
سلامدوست عزیز شما از یو اس بی شیرینگش استفاده کردی؟
شما بصورت تصادفی قابلیت دیگر این مودم را کشف کردید.هم مودم هم اتو. کم کم فکر کنم صبحها هم برود سر کوچه نان کنجدی بگیرد.
جدا از این شوخی این طبیعی است.همانطور که تصویر برد این دستگاه را میبینید مجموع دستگاه های مختلف در این دستگاه مجتمع شدن و مطمئنا ایجاد گرما میشود مثل سینمای خانگی یا رسیور ،کیس و سایر دستگاه ها ولی چون دقت نکردید متوجه شایع بودن این امر نشدید.مشکلی ایجاد نمیکند فقط نباید جایی قرار دهید که باعث عدم تنفس دستگاه شود.
:blink:
شما به اعصاب خودت مسلط باش برادر چیزی نگفتم که!!!فقط میخواستم بدونم طبیعه یا نه که جوابمو از فروشنده محترم گرفتم.مودم که یک سال گارانتی داره و فروشنده گرامی همیشه پاسخگو بوده پس مشکلی نیست من هم دنبال ایراد نیستم،درضمن رشته تحصیلی خودمم الکترونیکه ولی مودمی که قراره زیاد کار کنه ( یکی از دلایلی که گفته شده مودم دکمه پاور نداره به خاطر اینکه توانایی کار کردن برای مدت طولانی رو داره )دیگه نباید به این زودی داغ کنه![]()
من پیشنهاد میکنم که نان کنجدی را خودت بگیری و اگر مواظبی که برق نمیگیرتت قابلیت های دیگه این مودم رو کشف کن البته طوری که گارانتی اون از بین نرهسلام
نه متاسفانه هنوز تنظیمات فلش و هارد رو نتونستم انجام بدم چون آدرس مربوط به تنظیمات فلش و هارد برای من باز نشد که اون هم مشکل از ویندوز خودمه اگه تونستم تنظیمش کنم حتما بهتون نتیجه رو خبر میدم...
تا زمانی که این مودم زیر دست من دوام بیاره من قابلیت های دیگه اش رو هم کشف می کنمفردا میفرستمش بره نان کنجدی بگیره :thumbsup:
چشم استاد بد اخلاق :graduatedمن پیشنهاد میکنم که نان کنجدی را خودت بگیری و اگر مواظبی که برق نمیگیرتت قابلیت های دیگه این مودم رو کشف کن البته طوری که گارانتی اون از بین نره
فردا هم نان کنجدی را بخور که دوباره مدار یک رانیفتی
http://wiki.openwrt.org/toh/huawei/hg556a
حتما اول روشنش کن تا گرمای خیلی طبیعی خودش رو ساطع کنه:lol: بعد یک عکس دو نفره بگیر بذار تو ف.ب :happy:فردا مودم خودم میاد بغلش میکنم عکس دو نفرمونو میزارم تو ف.ب![]()