• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از واردکننده: مودم ADSL چند کاره ودافون با قابلیتهای فراوان

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
من روتر سری N رو گرفتم و پورت هم فوروارد کردم اما مثل اینکه پورت ها از خود شبکه بسته شده و اجازه پورت فورواردینگ نمیده و باید آی پی استاتیک داشته باشی که قابلیت اجرا در 3g نداره مثل وای مکس! هزینه بی خودی کردم :)
میتونی از ddns استفاده کنی
فکر کنم رو مودم شما بشه فریم ویر دیگه ای هم نصب کرد

odd_hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
میتونی از ddns استفاده کنی
فکر کنم رو مودم شما بشه فریم ویر دیگه ای هم نصب کرد
یه توضیح مختصر میدی چی کار باید بکنم ( DDNS و نصب فریم ویر ) ؟بقیشو گوگل میکنم

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
با سلام
کسی از دوستان تونسته با این مودم پرینتر به اشتراک بگذاره و پرینت هم بگیره ؟
پرینتر من HP1020 هستش تو مودم تنظیمات Print Server رو فعال کرده ام
با ویندوز هم تونستم به پرینتر به اشتراک گذاشته شده وصل شوم ولی متاسفانه هیچ پرینتی نمیگیره
آدرس دسترسی به پرینتر هم : http://192.168.0.1:631/printers/HP-WIFI

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
با سلام
کسی از دوستان تونسته با این مودم پرینتر به اشتراک بگذاره و پرینت هم بگیره ؟
پرینتر من HP1020 هستش تو مودم تنظیمات Print Server رو فعال کرده ام
با ویندوز هم تونستم به پرینتر به اشتراک گذاشته شده وصل شوم ولی متاسفانه هیچ پرینتی نمیگیره
آدرس دسترسی به پرینتر هم : http://192.168.0.1:631/printers/HP-WIFI

کار خاصی نداره این ویدیو را ببینید
احتمالا مشکل از درایور هست

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
کار خاصی نداره این ویدیو را ببینید
احتمالا مشکل از درایور هست

ممنون
دقیقاً مثل این ویدئو تنظیمات رو انجام میدهم
درایور هم دقیقاً درایور خود پرینتر رو یا از سی دی همراش یا از اینترنت بهش میدهم کامل نصب میشه ولی هیچ پرینتی نمیگیره
با دو تا مودم مختلف (از همین نوع) ، روی چهار تا سیستم مختلف (دو تا پی سی و دو تا لپتاپ) با سه تا ویندوز مجزا (XP و 7 و 8) و سه تا پرینتر مجزا (HP سیاه و سفید و HP رنگی و SAMSUNG سیاه و سفید) تست کردم ولی رو هیچکدوم جواب نگرفتم !

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون
دقیقاً مثل این ویدئو تنظیمات رو انجام میدهم
درایور هم دقیقاً درایور خود پرینتر رو یا از سی دی همراش یا از اینترنت بهش میدهم کامل نصب میشه ولی هیچ پرینتی نمیگیره
با دو تا مودم مختلف (از همین نوع) ، روی چهار تا سیستم مختلف (دو تا پی سی و دو تا لپتاپ) با سه تا ویندوز مجزا (XP و 7 و 8) و سه تا پرینتر مجزا (HP سیاه و سفید و HP رنگی و SAMSUNG سیاه و سفید) تست کردم ولی رو هیچکدوم جواب نگرفتم !
عجیبه! مدل مودم و فریموری که روش نصب هست چیه؟
این هم مشکلش شبیه شماست ببینید این پیشنهاداتی که دادند هیچ کدوم بدردتون میخوره یا نه.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
عجیبه! مدل مودم و فریموری که روش نصب هست چیه؟
این هم مشکلش شبیه شماست ببینید این پیشنهاداتی که دادند هیچ کدوم بدردتون میخوره یا نه.

ممنون
خوب لینکی که دادید رو مطالعه میکنم ببینم چیزی دستگیرم میشه یانه
مشخصات مودم هم :
Product Name: EchoLife HG556a
Software Version: V100R001C10B031SP03
Bootloader (CFE) Version: d031.5002
Wireless Driver Version: CR-LSDK-1.3.1.71

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
مودم بخوبی پرینتر را شناسایی می کند و در پنل مودم می شود مشخصات پرینتر را دید :
Manufacturer: Hewlett-Packard
Product: HP LaserJet 1020
Serial Number: JL3GF7Q
Device Type: USB Printer
در کنترل پنل ویندوز هم براحتی میشود Add a printer کرد و درایور را نصب کرد ولی پرینت نمیگیرد !!!

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
در آن لینک هم بیشتر تاکید روی فایروال و آی پی آدرس بود ولی آن تاپیک هم به نتیجه رسیده بود و من هم موفق نشدم !

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون
خوب لینکی که دادید رو مطالعه میکنم ببینم چیزی دستگیرم میشه یانه
مشخصات مودم هم :
Product Name: EchoLife HG556a
Software Version: V100R001C10B031SP03
Bootloader (CFE) Version: d031.5002
Wireless Driver Version: CR-LSDK-1.3.1.71

ظاهرا مشکل این هست که یا دستور پرینت از کامپیوتر به مودم نمیرسه یا اینکه مودم نمیتونه دریافتش کنه.
شما فریمور مودم را به ورژن 83 آپدیت کنید ببینید جواب میده یا نه. برای آپدیت بهتره دکمه ریست را با سوزن نگه دارید و مودم را به برق وصل کنید ده ثانیه سوزن را نگه دارید بعد رها کنید به http://192.168.1.1 برید و فریمور را آپدیت کنید بعد هم یکبار از همون منو ریست فکتوری کنید.
پسر خاله ام همین مدل مودم و پرینتر hp داره اگر تونستم فردا یا شنبه میرم تست میکنم ببینم چجوریه اگر به نتیجه رسیدم همینجا اطلاع میدم.

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
ظاهرا مشکل این هست که یا دستور پرینت از کامپیوتر به مودم نمیرسه یا اینکه مودم نمیتونه دریافتش کنه.
شما فریمور مودم را به ورژن 83 آپدیت کنید ببینید جواب میده یا نه. برای آپدیت بهتره دکمه ریست را با سوزن نگه دارید و مودم را به برق وصل کنید ده ثانیه سوزن را نگه دارید بعد رها کنید به http://192.168.1.1 برید و فریمور را آپدیت کنید بعد هم یکبار از همون منو ریست فکتوری کنید.
پسر خاله ام همین مدل مودم و پرینتر hp داره اگر تونستم فردا یا شنبه میرم تست میکنم ببینم چجوریه اگر به نتیجه رسیدم همینجا اطلاع میدم.

با تشکر مجدد
فریمور را آپدیت کردم ولی متاسفانه باز هم پرینت نگرفت !
البته مشکل جدیدی هم ایجاد شده است که البته فکر میکنم به تنظیمات روتینگ یا گیت وی ارتباط دارد
با اینکه تنظیمات ADSL را انجام داده ام و مودم به ISP مربوطه کانکت شده است و از سمت ISP هم یک IP دریافت کرده است
ولی تمامی ارتباط های اینترنتی به آدرس http://192.168.0.1 ریدایرکت شده و تنظیمات 3G مودم را دخواست میکند حتی دستور ping
لوگ قسمت route به شرح زیر است:
کد:
Destination     Gateway         Subnet Mask     Flag     Metric     Service     Interface
10.0.255.254     0.0.0.0         255.255.255.255     UH     0     Data     ppp_0_33_1
192.168.0.0     0.0.0.0         255.255.255.0     U     0           br0
0.0.0.0         10.0.255.254     0.0.0.0         UG     0     Data     ppp_0_33_1

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
با تشکر مجدد
فریمور را آپدیت کردم ولی متاسفانه باز هم پرینت نگرفت !
البته مشکل جدیدی هم ایجاد شده است که البته فکر میکنم به تنظیمات روتینگ یا گیت وی ارتباط دارد
با اینکه تنظیمات ADSL را انجام داده ام و مودم به ISP مربوطه کانکت شده است و از سمت ISP هم یک IP دریافت کرده است
ولی تمامی ارتباط های اینترنتی به آدرس http://192.168.0.1 ریدایرکت شده و تنظیمات 3G مودم را دخواست میکند حتی دستور ping
لوگ قسمت route به شرح زیر است:
کد:
Destination     Gateway         Subnet Mask     Flag     Metric     Service     Interface
10.0.255.254     0.0.0.0         255.255.255.255     UH     0     Data     ppp_0_33_1
192.168.0.0     0.0.0.0         255.255.255.0     U     0           br0
0.0.0.0         10.0.255.254     0.0.0.0         UG     0     Data     ppp_0_33_1

باید آنلاک کنید توی تاپیک چند تا روش هست ساده ترینش این هست که یک بکآپ از تنظیمات مودم بگیرید بعد فایل بکآپ را با یک ویرایشگر (notepad یا n++) باز کنید در خط 143 و 144 چهارتا مقدار lanDns1="8.8.8.8" و lanDns2="4.2.2.4" هست که باید به dns دلخواه خودتون مقدارش را تغییر بدید مثل دو نمونه بالا از گوگل یا dns های داخلی یا dns هایی که از سرویس دهنده adsl دریافت کرده بعد هم یکبار ری استارت کنید تا تنظیمات اعمال بشه.

Last edited:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
باید آنلاک کنید توی تاپیک چند تا روش هست ساده ترینش این هست که یک بکآپ از تنظیمات مودم بگیرید بعد فایل بکآپ را با یک ویرایشگر (notepad یا n++) باز کنید در خط 143 و 144 چهارتا مقدار lanDns1="8.8.8.8" و lanDns2="4.2.2.4" هست که باید به dns دلخواه خودتون مقدارش را تغییر بدید مثل دو نمونه بالا از گوگل یا dns های داخلی یا dns هایی که از سرویس دهنده adsl دریافت کرده بعد هم یکبار ری استارت کنید تا تنظیمات اعمال بشه.

ممنون
مشکل DNS حل شد ولی مشکل پرینت گرفتن هنوز حل نشده است
حتی User Manual انگلیسی مودم رو هم دانلود کردم و تنظیمات را دقیقاً مثل آن انجام میدهم ولی دریغ از یک صفحه پرینت !

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون
مشکل DNS حل شد ولی مشکل پرینت گرفتن هنوز حل نشده است
حتی User Manual انگلیسی مودم رو هم دانلود کردم و تنظیمات را دقیقاً مثل آن انجام میدهم ولی دریغ از یک صفحه پرینت !

من پرینت گرفتم کار خاصی هم نکردم طبق آموزش پرینتر را نصب کردم و همون بار اول پرینت گرفت اینم مدرک
IMG.jpg

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
من پرینت گرفتم کار خاصی هم نکردم طبق آموزش پرینتر را نصب کردم و همون بار اول پرینت گرفت اینم مدرک

تبریک میگم ، والا نمیدونم مشکل من چیه ! تقریباً بی خیال شدم دیگه !
ویندوز 7 نسخه 64 بیت هستش دیگه ؟
فریمور مودمی که تست کردید چی بود ؟
کدام پورت USB روی مودم ؟
طول کابل USB پرینتر ؟
آنتی ویروسی فایروالی چیزی روی ویندوز نصب نبود ؟

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
تبریک میگم ، والا نمیدونم مشکل من چیه ! تقریباً بی خیال شدم دیگه !
ویندوز 7 نسخه 64 بیت هستش دیگه ؟
فریمور مودمی که تست کردید چی بود ؟
کدام پورت USB روی مودم ؟
طول کابل USB پرینتر ؟
آنتی ویروسی فایروالی چیزی روی ویندوز نصب نبود ؟

windows 7 64bit
فریمور 83
پورت کناری مودم
کابل داخل جعبه پرینتر طولش را ذقیق نمیدونم حدود یک متر
لپ تاپ با وای فای به مودم وصل شده
فایروال ویندوز فعال و آنتی ویروس avira رو سیستم نصب و فعال بود.
شما اگر میتونید یه بار ریموت بدید یه نگاهی بهش بندازم ببینم چجوریه تو یاهو ادد کنید mstfakbari

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
نکته ای برای دوستانی که دارن از OpenWrt استفاده میکنن .
برای استفاده از Wi-Fi همراه با کمترین پاکت لاست و کمترین jitter از منوی تنظیمات Wifi گزینه WMM Mode رو خاموش کنید و کانالی که کمترین نویز رو داشته باشه انتخاب کنید .
در قسمت advanced setting بخش HT Mode(802.11n) رو متناسب با دستگاهی که باهاش به مودم وصل می شید انتخاب کنید و صورتی که دستگاهتون 40 مگاهرتز رو ساپورت نمیکنه به هیچ عنوان روی 40 مگاهرتز قرار ندید . ( البته این تنظیمات برای wifi ان هست دستگاهایی که وای فای n رو ساپورت نمیکنن این تنظیمات به کارشون نمیاد )
همچنین این تنظیمات رو اعمال کنید
Fragmentation Threshold : 2345
RTS/CTS Threshold : 2346
در نهایت روی Save & Apply کلیک کنید .

pedram_ashena

Registered User
لایک‌ها
111
برای اتصال مودم به اندروید برنامه es file explore را روی دیوایس اندرویدی نصب کنید و بعد به بخش لن اپ بروید و ای پی مودم را بعنوان سرور معرفی کنید یا سرچ بزنید خود اپ پیدا میکند

I'm here for nothing's

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
برای اتصال مودم به اندروید برنامه es file explore را روی دیوایس اندرویدی نصب کنید و بعد به بخش لن اپ بروید و ای پی مودم را بعنوان سرور معرفی کنید یا سرچ بزنید خود اپ پیدا میکند

I'm here for nothing's
دوست عزیز مدل N+ کماکان 148 تومن هست ؟ تخفیف ندارد ؟

بالا