من برای گوش کردن آهنگ از iTunes استفاده می کنم.دلیلش هم به خاطر تعصب رو اپل نیست.اول اینکه اکثر برنامه هایی که شما گفتید پولین و نیاز به SN و crack دارن.ولی این صد در صد مجانیه.
امکانات:
امکان پخش سی دی صوتی، mp3,aac,wav,mp4a,aiff و wma (که اول تبدیلش می کنه)
رابط فوق العاده آسون و کاربردی.تا خودتون استفاده نکنید باورتون نمی شه.از بعد از این باورم نمی شد که مدیریت playlist و... در بقیه برنامه ها چقدر الکی پیچیده و احمقانه است!
امکان استفاده به صورت پنجره عادی،پخش کننده کوچیک و یا minimze شده در system tray.
امکان گرفتن رادیو های مختلف که چند تا فارسی هم داره.
امکان گوش دادن به 30 ثانیه از آهنگهای iTunes Music Store.(واسه ما که نمی تونیم بخریم همینم غنیمته!)
امکان import / export لیست آهنگها از/به فرمتهای مختلف.
امکان تبدیل تمام فرمتهای قابل پخش به AAC,AIFF,Apple lossless,MP3,WAV با کمترین تا بالاترین کیفیتی که هر فرمتی قبول می کنه.
امکان ساختن لیبل و جلد سی دی.
امکان Party Shuffle که نوع جدید و خلاقانه اپل از پخش نامنظم آهنگها است.
امکان ساخت playlist بر طبق موئلفه های خیلی زیادی که حوصله تایپ کردنشون رو ندارم!خودتون برید file>new smart playlist متحول می شید!
امکان جستجوی سریع و هوشمند بین playlist ها.
امکان به اشتراک گذاری قانونی موسیقی.(یعنی آهنگ به کامپیوتر دوستتون منتقل نمی شه اما از روی کامپیوتر شما می شنوه.)
visualizer های حرفه ای و قشنگ.
امکان رایت کردن CD و DVD !!
امکانات تقویت کننده صدا و... که جالبترینشون برای من یک گزینه هست که تمام آهنگها رو هم صدا می کنه یعنی هی واسه هر آهنگ مجبور نیستی اسپیکرو کم و زیاد کنی.
حالا خیلی از این امکانات امکان داره در بقیه هم باشه اما اولا مجانی بودنش رو در نظر بگیرید دوما اینکه خیلی از این امکانات از روی iTunes الگو گرفته شدن.
بازم میگم من روی اپل تعصب ندارم چون Quicktime نسخه ویندوز رو اصلا دوست ندارم یعنی codec هاش خوبه اما خود رابطش سالها از نسخه مکینتاش عقبتره و چندان هم پایدار نیست.
برای پخش فیلم یا بقیه چیزها در ویندوز از real player و البته برای DVD ها از windvd یا powerdvd استفاده می کنم.در لینوکس هم که Xine و MPlayer که همه چیز پخش می کنن رو دوست دارم!
موفق باشید.