لزومي نداره كه حتما با نرم افزار خودش تماشا كني ، ولي decoder بايد روي سيستمت نصب شده باشه ،بعد با هر نرم افزاري مي توني تماشا كني .به نقل از Azalia :دايو ايكس رو حتما بايد با دكودر مخصوصي تماشا كرد ؟
خواهش می کنم امیدوارم بالاخره نتیجه مثبت بگیریمرسي irgamer جان از اين كه اين قضيه رو دنبال كردي.
در اسرع وقت تست مي كنم و نتيجه رو به استحضارتون مي رسونم
به نقل از Jacky :لزومي نداره كه حتما با نرم افزار خودش تماشا كني ، ولي decoder بايد روي سيستمت نصب شده باشه ،بعد با هر نرم افزاري مي توني تماشا كني .
آره ، همونه . اگه در ديدن فايلها مشكل داشتي ، نسخه جديدترش رو نصب كن .به نقل از Azalia :دكودرش چي هست ؟ شايد تو سي دي هام باشه ولي اسمشو نميدونم ؟
نكنه همون دكودري است كه باهاش mpeg4 ميشه ديد ؟
به نقل از Jacky :آره ، همونه . اگه در ديدن فايلها مشكل داشتي ، نسخه جديدترش رو نصب كن .
به نقل از en2fa :دقيقاً سؤالت يعنی چی؟
Divx فقط يک نوع خاص از decoder های mpeg4 هست.ربط خاصی به زيرنويس نداره!
من از xvid الان بيشتر استفاده ميکنم!فکر ککنم از divx بهتره...
از 3ivx هم ميتونی استفاده کنی هرچند که هنوز خوب پخته نشده!
ffdshow هم ميشه استفاده کرد
windows mpeg4 هم داريم
من توصيه ميکنم همه اينا رو نصب کن آخر سر هم ffdshow رو که خيلی ميتونی دستکاری کنی!
هرچند که من هيچ وقت هيچ نتيجه خاصی از اين دستکاری ها نگرفتم!
به نقل از night wolf :تمام اين تولزهايي كه en2fa گفتن رو ميتوني در اين pack داونلود كني
http://www.free-codecs.com/Codec_Pack_All_in_1_download.htm
حجمش حدود MB5
توصيه شخصی من اينه که به هيچ وجه از اينها استفاده نکنين!به نقل از night wolf :تمام اين تولزهايي كه en2fa گفتن رو ميتوني در اين pack داونلود كني
http://www.free-codecs.com/Codec_Pack_All_in_1_download.htm
حجمش حدود MB5
به نقل از en2fa :توصيه شخصی من اينه که به هيچ وجه از اينها استفاده نکنين!
برای اينکه سر ارتقاع دادن بيچاره ميشين....اين Pack ها بخوبی بعضی وقتا خودشون رو uninstall نميکنن و کلاً امکان uninstall کردن نسخه های جداگانه
از codec هايی که نصب کردين رو نميدن...مثلاً اينکه فقط divx اي رو که نصب کرده uninstall کنين...و بر روی هم نصب کردن هم باعث ميشه که بعضی برنامه ها از بعضی codec ها و بعضی از نسخه های قديمی تر استفاده کنن!
و ديگه کلاً بيچاره ميشين!
در ضمن دقيقاً اينکه چه version هايی توشون هست معلوم نيست!
من که اصلاً توصيه نميکنم...چون خودم يک بر چنين غلطی کردم و تا چند روز بيچاره شده بودم!
شما subtitle رو ميتونين با jetaudio هم پخش کنين يا اينکه برنامه vobsub رو نصب کنين خودش اتوماتيک روی همه برنامه ها subtitle رو نشون ميده از jetaudio گرفته تا realplayer تا mediaplayer
اين فيلم احتمالاً از روی dvd به divx تبدل کردن واسه همين اينجوری شده يعنی subtitle رو جدا ميزنن.
بستگی به فايل امکان تغيير زبان هم هست.