1. کروم، مرورگر صفحه پيشرفته رو ساپورت نمي کنه که واسه فروم بازا مشکل ساز هست
اولین بار یک shell این قابلیت را به IE اضافه میکرده...یه سرچی کردم.
بله ایده Tab از سال 1988 بوده، ولی توی برنامه های دیگه. مثلا همین ویندوز خودمون از وقتی یادم میاد Tab توش بوده (مثل کلیک راست ----> Properties که همیشه یه صفحه تب دار می آورده). قبل از اپرا اون IBrowse هم این کار رو می کرده، ولی اون گویا اصلا مال PC نبوده و مال کامپیوتر های آمیگا بوده و اصلا توی این رقابتی که ما می گیم جایی نداشته...
در هر صورت: هر برنامه ای مزایا و معایبی داره، ولی از دوستان می خوام اپرا رو اگر امتحان نکردند حتما ببینند.![]()
من خودم به شخصه addon مربوطه به غیرفعال کردن جاوا و تصاویر را نصب دارم ولی به طور کلی مورد استفاده عموم نیست که قرار باشه به طور پیشفرض نصب باشه! میگی سایتهای مربوط به هک و غیره. آخه مرد مؤمن مگه قراره همه برن تو سایتهای هک و غیره؟شما با اپرا کار نکردی هميشه فاير فاکس ادای اپرا رو در مياره
شما جزو کاربر حرفه ی محسوب نميشی با توجه به اون نوشته يی که بولد کردم!!!برای همين اپرا باز نيستی يه خورده تو خيلی از سايت ها اصلاً در بدو ورود بهتره جاوا غير فعال بشه مخصوصاً بعضی سايت ها که گوگل به صورت خطرناک محسوب ميکنه و اکثر سايت های مربود به مطالب هک و غيره
50 تا تب که چيزی نيست من خودم با اپرا 200 تا تب هم باز ميکنم سيستم آخ هم نميگه فقط رم مصرف ميشه
1. افزونه های roboform و Autofill Forms و lazarus در این زمینه میتونه کمکتون کنه...1. يه امکاني که به جز کروم در مرورگرهاي ديگه نديدم (تاکيد ميکنم من نديدم. شايد وجود داشته باشه) قابليت Duplicate هست که با راست کليک کردن روي تب ها بهش دسترسي داريد و حتي اطلاعاتي که توي فرم ها نوشته باشيد رو هم بازسازي ميکنه براتون. براي مواقعي که به فرض يه فرم طولاني رو پر کرديد (مثل فرمي که براي ساختن ايميل در yahoo پر مي کنيد) و سرعت اينترنتتون پايينه و احتمال ميدين که ارسال اطلاعات موفقيت آميز نباشه بسيار کاربردي هست و شما رو از شر دوباره پر کردن فرم نجات ميده!
2. وقتي مثلا من اينجا مي نويسم irib.ir ، شما اگر فايرفاکس داشته باشيد ، عبارت irib.ir رو با موس سلکت کنيد و روش راست کليک کنيد ، گزينه ي Search google for irib.ir رو داريد که با کليک کردن روي اون ، نتايج جستجوي گوگل در مورد عبارت irib.ir رو نشون ميده
ولي در کروم علاوه بر اين گزينه ، يه گزينه ي ديگه هم در اختيار داريد به عنوان Go to irib.ir که به وسيله ي اون به راحتي ميتونيد به سايت irib.ir بريد. بدون اينکه عبارت رو کپي و در نوار آدرس pasteـش کنيد . بر خلاف فايرفاکس که تنها راهتون همون کپي و پيست هست.
3. وقتي کروم رو نصب کردم بدون نياز به نصب هيچ چيز اضافه اي به راحتي ويدئوهاي يوتيوب رو ميتونستم ببينم.
ولي بعد از نصب فايرفاکس ، وقتي خواستم يه ويدئو رو از يوتيوب ببينم فايرفاکس قادر به پخش ويدئو نبود و درخواست نصب فلش پلير رو داشت که البته بعد از نصب فلش پلير ، مشکل حل شد
4. قابليت بزرگ و کوچيک کردن کادرهايي که ميخواين توش متن بنويسيد به وسيله ي Drag کردن فقط در کروم وجود داره
2. وقتي مثلا من اينجا مي نويسم irib.ir ، شما اگر فايرفاکس داشته باشيد ، عبارت irib.ir رو با موس سلکت کنيد و روش راست کليک کنيد ، گزينه ي Search google for irib.ir رو داريد که با کليک کردن روي اون ، نتايج جستجوي گوگل در مورد عبارت irib.ir رو نشون ميده
ولي در کروم علاوه بر اين گزينه ، يه گزينه ي ديگه هم در اختيار داريد به عنوان Go to irib.ir که به وسيله ي اون به راحتي ميتونيد به سايت irib.ir بريد. بدون اينکه عبارت رو کپي و در نوار آدرس pasteـش کنيد . بر خلاف فايرفاکس که تنها راهتون همون کپي و پيست هست.
1. افزونه های roboform و Autofill Forms و lazarus در این زمینه میتونه کمکتون کنه...
2. خب URL Link رو نصب کن ، صفا کن...
3 ؟؟؟
4. در این زمینه هم افزونه Resizeable Textarea هست....
محسن این موردی که گفتی روی فایرفاکس 4 هست (بدون هیچ افزونه ای) ... ببین منظورت همینه ؟ :
حرفه يی که هستم!!!من خودم به شخصه addon مربوطه به غیرفعال کردن جاوا و تصاویر را نصب دارم ولی به طور کلی مورد استفاده عموم نیست که قرار باشه به طور پیشفرض نصب باشه! میگی سایتهای مربوط به هک و غیره. آخه مرد مؤمن مگه قراره همه برن تو سایتهای هک و غیره؟
ضمنآ مرورگر مگه باید برای کاربر حرفه ای ساخته بشه؟!؟! البته همین موضوع هم که کاربر حرفه ای کی هست جای سواله...
بعدشم کی گفته من از اپرا استفاده نکردم؟ کردم ولی خوشم نیومده ازش... به خدا من نمیدونم اپرایی ها چی تو اپرا دیدن... هی هم یه طوری القا میکنن که اپرا مال حرفه ای هاس!!! :blink:
هیچ کی تا به حال بهم نگفته بود "شما جزو کاربر حرفه ی محسوب نميشی" ... برای خودتون یه کم به طرز غیرتابلوتری نوشابه وا کنید....میخواید بگید مثلآ شما خیلی حرفه ای و خبره هستید؟؟؟ (اگر بودید که با فایرفاکس کار میکردید!)
فایرفاکس هم اگر 200 وا کن ولی addon چرت و پرت نداشته باشی راحت جواب میده... من خودم به شخصه چند تا پروفایل تو فایرفاکس ایجاد کردم و با توجه به نیازم از همان پروفایل استفاده میکنم که addon های مربوط به آن کار را توش نصب کردم... اصلآ هم مشکل کرش با فایرفاکس ندارم... ولی کلآ addonهای فایرفاکس اعتیادآور! هستند و خیلیها هر چی addon میبینن نصب میکنن و فایرشون به #$%@ میره و بعد میگن فایر کنده... :wacko:
ضمنآ این موضوع که اول کی چی کار کرده مهم نیست... مهم اینه که در حال حاضر کی داره مجموعه امکانات مختلف را با کیفیت بالاتر ارائه میده... آره... اگه الآن سال 2000 بود و فقط اپرا تب داشت ، منم میرفتم اپرا یوزر میشدم... ولی الآن روباه نازنازم رو ول کنم برم دنبال اپرا که چی بشه؟![]()
الآن شما یه tab groups manager روی فایر نصب کن برو فضا!(البته اگر تب زیاد وا میکنید...) تجربه جدیدی از tab browsing را میتونی تجربه کنی...
کروم از همون اول ، ویدئوهای یوتیوب رو راحت باز میکنه ولی فایرفاکس پیام میده که قابل پخش نیست و به Flash Player نیاز داری...
کسی که *** نداشته باشه چه جوری میخواد یوتیوبو باز کنه؟تا اینجا این حرف Exporter، اگر صحیح باشه واقعا مزیت بزرگی برای کروم هستش:
کروم از همون اول ، ویدئوهای یوتیوب رو راحت باز میکنه ولی فایرفاکس پیام میده که قابل پخش نیست و به Flash Player نیاز داری...
با توجه به تحریم بودن Flash Player برای ایرانی ها، این مزیت بزرگی در کروم برای ایرانی های فاقد چیز پ*ی ان هستش.![]()
دیگه دستت درد نکنه دیگهمثل لپ تاپ سونی می مونه، که با این که به درد نمی خوره، ولی برای آدم کلاس میاره
واقعا من هنوز موندم که طرفدارهای عزیز مرور گر های دیگه به خصوص فایرفاکس یه دونه مزیت اساسی و بزرگ که باعث بشه آدم بره سراغ مرورگر دیگه ای غیر از اپرا رو ذکر کنند.
متاسفانه اکثر بچه ها با دلایل درست صحبت نمی کنند. فقط میشه گفت فایرفاکس هم مثل لپ تاپ سونی می مونه، که با این که به درد نمی خوره، ولی برای آدم کلاس میاره و در نتیجه ملت همه استفاده می کنند!!![]()
بعضی ها هم که دلیل میارند دلیل شون متاسفانه نادرسته، فایرفاکس سریع تر از اپراست (که حرف نادرستیه)، یا این که مرورگر ما کاربرپسنده یا برای حرفه ای هاست (که سلیقه شخصی هستش)، و ...
کسی که *** نداشته باشه چه جوری میخواد یوتیوبو باز کنه؟
من حالتی رو گفتم که *** شما روشنه
در صورتیکه *** روشن و همه چی ok باشه فایرفاکس (بر خلاف کروم) برای دیدن ویدئوها از شما درخواست میکنه که فلش پلیر رو نصب کنید
پ ن :
دیگه دستت درد نکنه دیگه![]()