SepehrR
Registered User
آهان... من اونجا متوجه منطورتون نشدهع بودم و برای همین ؟؟؟ گذاشته بودم... البته وقتی WebM جا بیفته این مشکل هم حل میشه...در خصوص مورد سوم ، اطمینان دارم که چیز اشتباهی ننوشتم. هر وقت ویندوزمو عوض می کنم کروم و فایرفاکس رو با هم مینصبم.
کروم از همون اول ، ویدئوهای یوتیوب رو راحت باز میکنه ولی فایرفاکس پیام میده که قابل پخش نیست و به Flash Player نیاز داری...
شما باید پلاگینهای مورد نیازتون را نصب کنید...خوب چرا همه چی رو بايد رو اين روباهه نصب کرد بعد هم از اون طرف همه ميگن آقا نصب نکنيد کند ميشه هنگ ميکنه؟
دست کم برای اينکه تمام قابليت ها اپرا رو بيارين رو فاير بايد بالای يه 30-40 تا پلاگ بزنين بهش که همين خودش ميشه کند شدن و هنگ
البته شخصاً از اينکه فاير ساپورت قوی روی پلاگ هاش داره خيلی استفاده ميکنم
ضمنآ این پلاگینهای کوچولو موچولو که قابلیتهای اپرا رو به فایر اضافه می کنند 99 درصدشون اصلآ مشکلساز نیستند... پلاگینهایی مثل Lingo , AdsBlock , FireTunes , FoxTab و ... هستند که #%^& میزنند به سرعت فایرفاکس... وگرنه شما 10-15 پلاگین ساده هم نصب داشته باشی ، دچار مشکل نمیشی...
الآن خداییش مرورگها چیزی از نظر امکانات از هم کمتر ندارند و بحث بیشتر به این سمته که کیفیت امکاناتشون چه جوریه؟واقعا من هنوز موندم که طرفدارهای عزیز مرور گر های دیگه به خصوص فایرفاکس یه دونه مزیت اساسی و بزرگ که باعث بشه آدم بره سراغ مرورگر دیگه ای غیر از اپرا رو ذکر کنند.
متاسفانه اکثر بچه ها با دلایل درست صحبت نمی کنند. فقط میشه گفت فایرفاکس هم مثل لپ تاپ سونی می مونه، که با این که به درد نمی خوره، ولی برای آدم کلاس میاره و در نتیجه ملت همه استفاده می کنند!!![]()
بعضی ها هم که دلیل میارند دلیل شون متاسفانه نادرسته، فایرفاکس سریع تر از اپراست (که حرف نادرستیه)، یا این که مرورگر ما کاربرپسنده یا برای حرفه ای هاست (که سلیقه شخصی هستش)، و ...
من مثلآ به شخصه خوندن مانگا یکی از علایقم هست و برای همین مجبورم از کروم استفاده کنم تا بتونم از پلاگین All Manga Reader اون استفاده کنم. فایر هم افزونه مشابه داره ولی...
من نمیگم اپرا بده... میگم فایر بهتره!

حالا من همین سوال رو از شما میپرسم: اپرا چی داره که بقیه ندارن؟

اصلآ من از امروز به مدت 1 هفته میرم کارهام رو بیشتر با اپرا انجام میدم ، بعد نظر کارشناسی شده دقیقم رو در موردش میگم...

Last edited: