• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدام مرورگر استفاده می کنید؟ :::

از کدام مرورگر استفاده می کنید ؟

• Internet Explorer

Votes: 1 2.8%
  • Firefox

Votes: 19 52.8%
  • Chrome

Votes: 9 25.0%
  • Opera

Votes: 6 16.7%
  • Safari

Votes: 0 0.0%
  • سایر مرورگر ها

Votes: 1 2.8%

• Total voters
    36

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
در خصوص مورد سوم ، اطمینان دارم که چیز اشتباهی ننوشتم. هر وقت ویندوزمو عوض می کنم کروم و فایرفاکس رو با هم مینصبم.
کروم از همون اول ، ویدئوهای یوتیوب رو راحت باز میکنه ولی فایرفاکس پیام میده که قابل پخش نیست و به Flash Player نیاز داری...
آهان... من اونجا متوجه منطورتون نشدهع بودم و برای همین ؟؟؟ گذاشته بودم... البته وقتی WebM جا بیفته این مشکل هم حل میشه...
خوب چرا همه چی رو بايد رو اين روباهه نصب کرد بعد هم از اون طرف همه ميگن آقا نصب نکنيد کند ميشه هنگ ميکنه؟
دست کم برای اينکه تمام قابليت ها اپرا رو بيارين رو فاير بايد بالای يه 30-40 تا پلاگ بزنين بهش که همين خودش ميشه کند شدن و هنگ
البته شخصاً از اينکه فاير ساپورت قوی روی پلاگ هاش داره خيلی استفاده ميکنم
شما باید پلاگینهای مورد نیازتون را نصب کنید...
ضمنآ این پلاگینهای کوچولو موچولو که قابلیتهای اپرا رو به فایر اضافه می کنند 99 درصدشون اصلآ مشکلساز نیستند... پلاگینهایی مثل Lingo , AdsBlock , FireTunes , FoxTab و ... هستند که #%^& می‌زنند به سرعت فایرفاکس... وگرنه شما 10-15 پلاگین ساده هم نصب داشته باشی ، دچار مشکل نمیشی...

واقعا من هنوز موندم که طرفدارهای عزیز مرور گر های دیگه به خصوص فایرفاکس یه دونه مزیت اساسی و بزرگ که باعث بشه آدم بره سراغ مرورگر دیگه ای غیر از اپرا رو ذکر کنند.

متاسفانه اکثر بچه ها با دلایل درست صحبت نمی کنند. فقط میشه گفت فایرفاکس هم مثل لپ تاپ سونی می مونه، که با این که به درد نمی خوره، ولی برای آدم کلاس میاره و در نتیجه ملت همه استفاده می کنند!!
l0jlpqg52o64zu7lwug2.gif

بعضی ها هم که دلیل میارند دلیل شون متاسفانه نادرسته، فایرفاکس سریع تر از اپراست (که حرف نادرستیه)، یا این که مرورگر ما کاربرپسنده یا برای حرفه ای هاست (که سلیقه شخصی هستش)، و ...
الآن خداییش مرورگها چیزی از نظر امکانات از هم کمتر ندارند و بحث بیشتر به این سمته که کیفیت امکاناتشون چه جوریه؟
من مثلآ به شخصه خوندن مانگا یکی از علایقم هست و برای همین مجبورم از کروم استفاده کنم تا بتونم از پلاگین All Manga Reader اون استفاده کنم. فایر هم افزونه مشابه داره ولی...

من نمیگم اپرا بده... میگم فایر بهتره!
l0jlpqg52o64zu7lwug2.gif

حالا من همین سوال رو از شما میپرسم: اپرا چی داره که بقیه ندارن؟
l0jlpqg52o64zu7lwug2.gif

اصلآ من از امروز به مدت 1 هفته میرم کارهام رو بیشتر با اپرا انجام میدم ، بعد نظر کارشناسی شده دقیقم رو در موردش میگم...
l0jlpqg52o64zu7lwug2.gif

Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من تمام مرورگر هارو به صورت ثابت باهاشون کار کردم
ینی یه مدت فقط اپرا بودم
فایرفوکسم که چند سال
الانم یه مدته کروم کار میکنم

ولی واقعا فایرفوکس یه چیز دیگس
گویا مشکلاتی که هم که من با فایرفوکس 4 از نظر هنگ داشتم فقط مشکل من بوده
چون از هرکسی پرسیدم این مشکلو نداشته

شاید اکستنشنی روش داشتم که این مشکلو ایجاد کرده
البته با کروم هم خیلی حال کردم

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
اصلآ من از امروز به مدت 1 هفته میرم کارهام رو بیشتر با اپرا انجام میدم ، بعد نظر کارشناسی شده دقیقم رو در موردش میگم...
l0jlpqg52o64zu7lwug2.gif
دمت گرم! ما هم همین رو می خوایم! :دی
فقط آخرین ورژنش رو دانلود کن و بدون تعصب مقایسه کن. :)
حالا من همین سوال رو از شما میپرسم: اپرا چی داره که بقیه ندارن؟
l0jlpqg52o64zu7lwug2.gif
چیز زیادی که نیست! فقط یه 100 مورد ناقابل هستش!
nerdylaff.gif

ضمن این که همیشه آخرین امکانات رو توی آخرین نسخه اپرا باید دنبالش بگردید، چون تا بقیه فرصت کنند کپ بزنند یه چند ماهی طول می کشه. :)
پست های اول من رو توی همین تاپیک بخونید.
icwx0mkzxzslg487t0a.gif

گویا مشکلاتی که هم که من با فایرفوکس 4 از نظر هنگ داشتم فقط مشکل من بوده
چون از هرکسی پرسیدم این مشکلو نداشته
نه فقط برای شما نبوده، من هم همین الان نصب شده دارمش، ولی از بس هر موقع استفاده کردم هنگ کرده دیگه اعصابم خورد شده و بازش نمی کنم. دوستم هم اتفاقا همین چند روز پیش از این قضیه شاکی بود. :(

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
خوب من نصفشون رو جواب بدم :دی

خب فایر هم همه این کارها رو با افزونه هاش میکنه... بیخودی باید به طور پیشفرض روش نصب باشه؟؟؟ مثلآ چند تا سایت اسکریپتهای جاوا به درد نخور دارن که لازم باشه اونها روبست؟

راستی اینقدر هم نگید فایر هنگ میکنه... درستش باهاش کار کنید هنگ نمیکنه! بیخود 50 تا تب روش باز می‌کنید و 50 تا افزونه روش نصب میکنید ، همین میشه دیگه...

50 تب و addons؟! :blink:

نه والا! من با 6-5 تا اکستنشن و 10 تا تب همچین هنگ میکنه که نمیشه درش آورد! :wacko:

شما مثل اینکه سوپر کامپیوتر داری! :D

یه سرچی کردم.

بله ایده Tab از سال 1988 بوده، ولی توی برنامه های دیگه. مثلا همین ویندوز خودمون از وقتی یادم میاد Tab توش بوده (مثل کلیک راست ----> Properties که همیشه یه صفحه تب دار می آورده). قبل از اپرا اون IBrowse هم این کار رو می کرده، ولی اون گویا اصلا مال PC نبوده و مال کامپیوتر های آمیگا بوده و اصلا توی این رقابتی که ما می گیم جایی نداشته...

در هر صورت: هر برنامه ای مزایا و معایبی داره، ولی از دوستان می خوام اپرا رو اگر امتحان نکردند حتما ببینند. :)

درسته. ولی کپی برداری از یک ایده این محدودیت ها رو نمیشناسه (البته من با لغت کپی برداری از ایده چندان موافق نیستم. ولی برای طرفداران اپرا میگم که اینقدر روی کپی کردن سایر مرورگر ها از اپرا تاکید میکنن. قابلیتی مثل Tab چندان چیز خاصی نیست که بگیم شرکتی مثل مایکروسافت اومده از Opera Software یا Mozilla کپی کرده!)

من قبلا در یک تاپیک دیگه با ارائه منبع ذکر کرده بودم که اولین تب های امروزی رو فایر فوکس ارائه داده
و اون ibrowser که اولین اولین بوده باز تب هاش خصوصصیت این تب های امروزی رو نداشته

آدرس میدین؟

چون کنجکاوم در این مورد بیشتر بدونم

البته تا ورژن 3. چون تعداد زیادی از افزونه ها روی ورژن 4 نصب نمیشند.

علت محبوب شدن کروم اینه که متعلق به گوگل هست و تبلیغات پشتش هست. البته از نظر سرعت و سادگی حرف نداره. اما وقتی نصب شد نمیدونم چرا حدود 100مگ فضا اشغال می کنه.

دوستان من طرفدار فایرفاکس بودم، اما یکم که تحقیق کردم دیدم بقیه مرورگرها هر کدوم به یه شکل از اپرا تقلید می کنند. ورژن جدید اپرا رو با ورژن های قبلی اش قیاس نکنید. ورژن جدید یه چیز دیگه ای هست. فقط با حجم 7.5مگابایت!

تصور شما اشتباهه! توی اون تاپیک کل کل هم در این مورد توضیح دادم.

در ضمن کروم یه مزیت دیگه هم داره که یادم رفت بگم: از مانیتور شما استفاده ی بهینه ای می کنه. به خاطر اینکه تایتل بار و منو بار و... نداره که فضای صفحه رو الکی اشغال کنه

این رو فراموش کردی بگی: Google Translate اتوماتیک کروم که واقعا بی نظیره ;)

از فایر فاکس چون سریعتره و هم افزونه ای داره که من دیگه از شر تبلیغات رها شدم

کروم هم چنین اکستنشنی رو داره که از مورد مشابه توی فایرفاکس قویتره

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
راستش جالبه واسم بدونم مرورگرها safari و مخصوصا maxthon از نظر سرعت چطوریند چون میخوام maxthon رو هم تست کنم . توی یه سایت خارجی تست سرعت maxthon رو با فایر فاکس گذاشته بود و نشون میداد که maxthon سریعتره .

safari توی مرور گرایی که باهاشون کار کردم بیشترین سرعت رو داشته.
بعد کروم

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
از «اپرا» استفاده می‌کنم.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
0 تب و addons؟!

نه والا! من با 6-5 تا اکستنشن و 10 تا تب همچین هنگ میکنه که نمیشه درش آورد!

شما مثل اینکه سوپر کامپیوتر داری!
نه باو... امکان نداره... چه افزونه ای نصب داری مگه؟ فایرباگ و foxytunes و لینگو خیلی گند میزنند...
من سیستم خیلی معمولیه....

دمت گرم! ما هم همین رو می خوایم! :دی
فقط آخرین ورژنش رو دانلود کن و بدون تعصب مقایسه کن.
آخرین ورژن رو نصب کردم...
به یک مشکل خیلی خیلی اساسی رد اپرا برخورد کردم...
وقتی به سایتهای فیلتر شده می‌رسیم سایت بسیار وزین پیوندها رو نشون نمیده و warning میزنه که نشون میده اسرائیلیه....:D ولی خارج از شوخی دمشون گرم که این یک مورد را رعایت کردند و پیوندها رو وا نمی‌کنن...

اما از طرفی خیلی مشکلات داشتم باهاش تا الآن... پایینتر میگم...
چیز زیادی که نیست! فقط یه 100 مورد ناقابل هستش!
ضمن این که همیشه آخرین امکانات رو توی آخرین نسخه اپرا باید دنبالش بگردید، چون تا بقیه فرصت کنند کپ بزنند یه چند ماهی طول می کشه.
پست های اول من رو توی همین تاپیک بخونید.
والا امکانات داره ولی خیلیهاشون ارزش فحش دادن هم ندارن به خدا...

-----------------------
آقا ما این مشکلات را در حال حاضر در اپرا داریم... خدایان اپرا بیایند کمک کنند تا حق مرورگرشون ضایع نشه:

1. دکمه بوکمارک سریع نداره... (رفتم کلی گشتم دیدم در قسمت باتنها یک همچین چیزی داره... ولی اولآ موقع بوکمارک کردن تآییدیه میخواد و دومآ .. ببخشید ثانیآ نشون نمیده آدرس بوکمارک شده یا نه ثالثآ جای اضافی میگیره ... برخلاف کروم و روباه که تو خود آدرس بار تعبیه شده)

2. تب جدید ، کنار تب کنونی وا نمیشه و میره ته‌ته... :eek: تو آپشنهاش گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم....

3. موس گسچر داره که بابت این موضوع دمش گرم... شخصآ خیلی با گسچرها حال میکنم و افزونه‌اش روی فایر و روم همیشه نصب میکنم ولی... ولی این گسچرهاش رو نمیشه تغییر داد و خصوصی سازی کرد...شایدهم بشه ولی خیلی آپشنهاش چیزیه!

4. الآن که دارم اینو تایپ میکنم زیر نوشته هام خط قرمز میاد (در ویرایشگر حرفه ای فروم اینطوریه...)

5. وقتی فارسی تایپ میکنیم و با موس جایی از نوشته را انتخاب میکنیم ، مکان نما گاهی برجایی وایمسه!
tsgfv8sxni8m7606y1u.jpg

مطابق عکس بالا... الآن من بین ی و م رو انتخاب کردم ولی مرورگر چیو نشون میده؟ بین م و س رو...

6. خصوصی سازی و به قول اپرا customize منوها هم واقعآ در مقایسه با فایرفاکس وضعیت فاجعه باری دارند...
نمیشه آیتمی (مثلآ آیتم هوم) رو حذف کرد... هر آیتمی هم اضافه شد اضافه شده... مگر رفتن به حالت دیفالت رو بزنی...
نمیشه خیلی از آیتمها رو هم در هر جایی barی که خواستی بزاری...
در حین امتحان همین موضوع یکی دو بار مرورگر به کل به f رفت...

7. فایر و کروم یک خصوصیت خوب دارند و اون اینکه وقتی روی دکمه های صفحه قبلی و بعدی کلیک راست می‌کنی ، همه صفحات قبلی و بعدی رفته شده در آن تب را بهت نشون میدن ولی اپرا فقط بهت نشون میده customize ...

8. شلخته بودن منوهای اپرا

9. سیستم افزونه هاش به نظر جالب نیست...

روی 2 مورد آخر خیلی تآکیدی ندارم.. چون اولی ممکنه عادت بشه و دومی هم نظر شخصی هست...

کروم هم چنین اکستنشنی رو داره که از مورد مشابه توی فایرفاکس قویتره
چی میگی.....

اتفاقآ به نظر من کاملآ برعکس... مال فایر قویتره... جفتشون adblock دارند ولی کار با مال فایرفاکس خیلی راحتتر و جمع و جور تره...
adblock کروم یک خوبی داره و اینکه میزاره فرمها را بهتر و راحتتر از صفحه خذف کرد ولی گاهی وقتی یک فرم خاص را حذف میکنی ، فرمهای مشابه‌ش هم در آن صفحه حذف می‌شوند...

Last edited:

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
آقا ما این مشکلات را در حال حاضر در اپرا داریم... خدایان اپرا بیایند کمک کنند تا حق مرورگرشون ضایع نشه:

1. دکمه بوکمارک سریع نداره... (رفتم کلی گشتم دیدم در قسمت باتنها یک همچین چیزی داره... ولی اولآ موقع بوکمارک کردن تآییدیه میخواد و دومآ .. ببخشید ثانیآ نشون نمیده آدرس بوکمارک شده یا نه ثالثآ جای اضافی میگیره ... برخلاف کروم و روباه که تو خود آدرس بار تعبیه شده)

2. تب جدید ، کنار تب کنونی وا نمیشه و میره ته‌ته... :eek: تو آپشنهاش گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم....

3. موس گسچر داره که بابت این موضوع دمش گرم... شخصآ خیلی با گسچرها حال میکنم و افزونه‌اش روی فایر و روم همیشه نصب میکنم ولی... ولی این گسچرهاش رو نمیشه تغییر داد و خصوصی سازی کرد...شایدهم بشه ولی خیلی آپشنهاش چیزیه!

4. الآن که دارم اینو تایپ میکنم زیر نوشته هام خط قرمز میاد (در ویرایشگر حرفه ای فروم اینطوریه...)

5. وقتی فارسی تایپ میکنیم و با موس جایی از نوشته را انتخاب میکنیم ، مکان نما گاهی برجایی وایمسه!
tsgfv8sxni8m7606y1u.jpg

مطابق عکس بالا... الآن من بین ی و م رو انتخاب کردم ولی مرورگر چیو نشون میده؟ بین م و س رو...

6. خصوصی سازی و به قول اپرا customize منوها هم واقعآ در مقایسه با فایرفاکس وضعیت فاجعه باری دارند...
نمیشه آیتمی (مثلآ آیتم هوم) رو حذف کرد... هر آیتمی هم اضافه شد اضافه شده... مگر رفتن به حالت دیفالت رو بزنی...
نمیشه خیلی از آیتمها رو هم در هر جایی barی که خواستی بزاری...
در حین امتحان همین موضوع یکی دو بار مرورگر به کل به f رفت...

7. فایر و کروم یک خصوصیت خوب دارند و اون اینکه وقتی روی دکمه های صفحه قبلی و بعدی کلیک راست می‌کنی ، همه صفحات قبلی و بعدی رفته شده در آن تب را بهت نشون میدن ولی اپرا فقط بهت نشون میده customize ...

8. شلخته بودن منوهای اپرا

9. سیستم افزونه هاش به نظر جالب نیست...

روی 2 مورد آخر خیلی تآکیدی ندارم.. چون اولی ممکنه عادت بشه و دومی هم نظر شخصی هست...

1-شما start bar رو بايد بياری تو منو view-->customize اونجا start بار رو اضافه کن مثل فاير ميشه (حل شد)

2-شايد بتونم بگم يکی از مشکلت من با فاير همين بود چون عادت نداشتم همچی ميريخت به هم اگه عادت داشته باشين حله
در ضمن الان تو فاير نگاه کردم خوده فاير هم همينجوری باز ميکنه به شرطی که با کليک راست باز کنی اگه shift+ctrl بگيری اونجوری که شما گفتيد باز ميکنه
ولی در آخر اين کار رو بکن ميشه همون که ميخوای ميری اينجا preferences > advanced > tabs يه تيکی ميزاری تو اين گزينه open new tab next to active (حل شد)

3-ميشه خيلی هم زياد تا اونجا که من ديدم آپشن داره برو اينجا settings > preferences > advanced > shortcuts و edit رو بزن ميشه همه رو عوض کرد

4-اين خط قرمز يعنی ديکشنری انگليسی فعال هست و لقتی که نوشتی تو اون ديکشنری غلط هست( يا هر ديکشنری که بخوای ميتونی نصب کنی)
خيلی هم تو فروم های انگليسی به درد ما ميخوره اگه ميخوای خط قرمز نياد کليک راست تو متن در حال اديت و تيک check speling رو بردار

5-اين واقعاً يه مشکل بزرگ هست و کاملاً قبول دارم ولی اگه تجربه داشته باشين حل ميشه دوستان اگه راه حلی برای اين مشکل هست بگيد چون واقعاً اذيت کننده هست

6-در اين باره تا حالا استفاده نکردم ميگردم ببينم جريان چی هست

7-نميدونم منظورتون رو درست متوجه شدم يا نه ولی رو دکمه ها(عقب و جلو) کليک که ميزنی نگه دار يه منو باز ميشه که کل آدرس های رفته شده رو ليست کرده هرکدم رو ميخوای انتخاب ميتونی بکنی

8-اين مورد واقعاً سليقه يی هست

9-يه مدت ديگه خوب ميشه تازه راه افتاده ولی نسبت به فاير خيلی عقب هست

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
1-شما start bar رو بايد بياری تو منو view-->customize اونجا start بار رو اضافه کن مثل فاير ميشه (حل شد)
این امکان جالبیه و آورده بودم... ولی باز هم با 4 کلیک لینک بوکمارک میشه... انتخاب آدرس بار.کلیک رو بوکمارکز.کلیک رو بوکمارک پیج و تآییدش...
ضمن اینکه این منو بعضی اوقات مزاحمه... مثل وقتی که میخوای با درگ کردن یک تب را در جای خاصی بوکمارک کنی این منو زارتی ظاهر میشه و جلو دید رو میگیره!
اصلآ هم مثل فایرفاکس نمیشه! راه حل خودم 2 تا کلیک میخواد..
2-شايد بتونم بگم يکی از مشکلت من با فاير همين بود چون عادت نداشتم همچی ميريخت به هم اگه عادت داشته باشين حله
در ضمن الان تو فاير نگاه کردم خوده فاير هم همينجوری باز ميکنه به شرطی که با کليک راست باز کنی اگه shift+ctrl بگيری اونجوری که شما گفتيد باز ميکنه
من با wheel وا میکنم...
راست میگیا... منوش رو دیده بودم ولی متوجه اون گزینه‌هه نشده بودم... دستت درست...
3-ميشه خيلی هم زياد تا اونجا که من ديدم آپشن داره برو اينجا settings > preferences > advanced > shortcuts و edit رو بزن ميشه همه رو عوض کرد
جون داداش نمیشه...منوش رو پیدا کرده بودم...کلی باهاش ور رفتم... سخته... واضح نیست... گنگه... مبهمه... در قیاس با FireGesture...
4-اين خط قرمز يعنی ديکشنری انگليسی فعال هست و لقتی که نوشتی تو اون ديکشنری غلط هست( يا هر ديکشنری که بخوای ميتونی نصب کنی)
خيلی هم تو فروم های انگليسی به درد ما ميخوره اگه ميخوای خط قرمز نياد کليک راست تو متن در حال اديت و تيک check speling رو بردار
خب فایرفاکس متن انگلیسی این کار رو میکنه ول برا متن فارسی میفهمه ، درک و شعور داره، الکی خط قرمز نمیزاره....
5-اين واقعاً يه مشکل بزرگ هست و کاملاً قبول دارم ولی اگه تجربه داشته باشين حل ميشه دوستان اگه راه حلی برای اين مشکل هست بگيد چون واقعاً اذيت کننده هست
یادم دفعه اولی که چند سال پیش از اپرا استفاده می‌کردم برای همین ازش کشیدم بیرون... فکر کنم دلیل این موضوع اینه که کارکترها را در شکل بزرگشون فرض میکنه... یعنی مثلآ بـ رو ب فرض میکنه...
7-نميدونم منظورتون رو درست متوجه شدم يا نه ولی رو دکمه ها(عقب و جلو) کليک که ميزنی نگه دار يه منو باز ميشه که کل آدرس های رفته شده رو ليست کرده هرکدم رو ميخوای انتخاب ميتونی بکنی
منظورم دقیقآ همین بود... دستت درد نکنه...

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
سلام به همه
لطفا بگید که از نظر بهره وری از حافظه کش کدوم مرورگر ها بهترند
یعنی کدوم برای لود صفحات کمتر از حجم اینترنت استفاده میکنه
چون من حس میکنم فایر فاکس برای مشاهده یک صفحه که قبلا بارها مشاهده شده ، دوباره تمام عکس ها رو از اینترنت لود میکنه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سپهر خیلی از مشکلاتی که نوشتی ناشی از عادت داشتن به فایر هستش. واقعا با زور هر چی ایراد میشه گرفت رو پیدا کردی، هر چند برای من شخصا بعضی از این ها مزیت هستند. :)

در مورد گزینه 5 بهش عادت می کنی و به نظر من انقدرها هم اذیت کننده نیست، بقیه رو هم که برو بابا گفت. :p

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
موزیلا فایرفاکس یه افزونه داره به نامphoto album downloader که میشه باهاش گالری های عکس رو با راست کلیک روشون دانلود کرد ... این افزونه تو ورژن قبلی برای من کار میکرد اما انگار تو ورژن 4 فایرفاکس کار نمیکنه . ورژن جدید هم برای این افزونه هنوز ساخته نشده . کسی افزونه ی مشابهی برای فایرفاکس 4 میشناسه؟

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
این امکان جالبیه و آورده بودم... ولی باز هم با 4 کلیک لینک بوکمارک میشه... انتخاب آدرس بار.کلیک رو بوکمارکز.کلیک رو بوکمارک پیج و تآییدش...
ضمن اینکه این منو بعضی اوقات مزاحمه... مثل وقتی که میخوای با درگ کردن یک تب را در جای خاصی بوکمارک کنی این منو زارتی ظاهر میشه و جلو دید رو میگیره!
اصلآ هم مثل فایرفاکس نمیشه! راه حل خودم 2 تا کلیک میخواد..

من با wheel وا میکنم...
راست میگیا... منوش رو دیده بودم ولی متوجه اون گزینه‌هه نشده بودم... دستت درست...

جون داداش نمیشه...منوش رو پیدا کرده بودم...کلی باهاش ور رفتم... سخته... واضح نیست... گنگه... مبهمه... در قیاس با FireGesture...

خب فایرفاکس متن انگلیسی این کار رو میکنه ول برا متن فارسی میفهمه ، درک و شعور داره، الکی خط قرمز نمیزاره....

یادم دفعه اولی که چند سال پیش از اپرا استفاده می‌کردم برای همین ازش کشیدم بیرون... فکر کنم دلیل این موضوع اینه که کارکترها را در شکل بزرگشون فرض میکنه... یعنی مثلآ بـ رو ب فرض میکنه...

منظورم دقیقآ همین بود... دستت درد نکنه...

انتخاب بروزر اینجاهاش دیگه سلیقه ای‌ می‌شه حالا هر بروزری اینها رو بیشتر کنه با سلایق بیشتری جور می‌شه یه چیزی هم که خیلی‌ مهم همین عادت هست تا بیایم این عادت رو برداریم خیلی‌ طول میکشه واسه همین نمی‌کنیم خوب وقتی‌ یکی‌ با فایر راحته، خوب راحته دیگه حالا بیاد کلی‌ راه دراز بره که با یه بروزر دیگه کار یاد بگیر خوب این چه کاری هست

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
سلام به همه
چون من حس میکنم فایر فاکس برای مشاهده یک صفحه که قبلا بارها مشاهده شده ، دوباره تمام عکس ها رو از اینترنت لود میکنه

این به تنظیمات خودتون برمیگرد ولی‌ تا اونجا که من تو ذهنم هست اپرا زیاد گیر نمید که همه چیز رو دوباره لود کنه مگر اینکه تنظیمش کنی‌ یعنی یه بک که میزانی‌ دوباره صفحه رو لود نمی‌کنه اون زمان که با دایل آوپ بودیم این یه مزیت نسبت به بقیه بود ولی‌ بازم میگم می‌شه تنظیم کرد

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
سلام به همه
نه... فایر یه همچین مشکلی رو نداره...
ضمنآ افزونه fasTun را داره که بهتره خودت ببینی:
http://weblogz.ir/post/7
سپهر خیلی از مشکلاتی که نوشتی ناشی از عادت داشتن به فایر هستش. واقعا با زور هر چی ایراد میشه گرفت رو پیدا کردی، هر چند برای من شخصا بعضی از این ها مزیت هستند.

در مورد گزینه 5 بهش عادت می کنی و به نظر من انقدرها هم اذیت کننده نیست، بقیه رو هم که برو بابا گفت.
انتخاب بروزر اینجاهاش دیگه سلیقه ای‌ می‌شه حالا هر بروزری اینها رو بیشتر کنه با سلایق بیشتری جور می‌شه یه چیزی هم که خیلی‌ مهم همین عادت هست تا بیایم این عادت رو برداریم خیلی‌ طول میکشه واسه همین نمی‌کنیم خوب وقتی‌ یکی‌ با فایر راحته، خوب راحته دیگه حالا بیاد کلی‌ راه دراز بره که با یه بروزر دیگه کار یاد بگیر خوب این چه کاری هست
خدایی بحث سر عادت نیست...
من در مورد گسچر ها خود فایر و کروم یک همچین قابلیتی رو ندارند ولی افزونه اش رو دارند... گسچرها واقعآ کار را راحت میکنند... من خودم فقط از چند تا از گسچرها استفاده میکنم که همونها منو کلی تو وبگردی جلو می‌انداختن که این اپرا ........
یا در خصوص دکمه بوکمارک سریع مطمئنآ دفعه بعد اپرا هم اونو اضافه میکنه...
موارد دیگر هم یا مشکلاش بودن یا اینکه مسائلی حل شدنی بودند که حل شدند...

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
توی این مدته مرورگر maxthon 3 رو نصب کردم . واقعا از نظر سرعت عالیه و به نظرم بهتر از فایر فاکس . توی لود صفحات فلش بسیار عالی عمل میکنه .
و اینکه من مدتهاست از فایر فاکس استفاده میکنم و یه خورده از اپرا بد گفتم ، یکی از دوستان گفت توی ورژن 11 اون مشکلات نیست ... واقعا درست میگفتند . ورژن 11 اپرا به نظر من از نظر سرعت هیچی از فایر فاکس کم نداره که شاید سریعتر هم باشه چون تست کردم واقعا سرعت خوبی داشت .
ضمن اینکه مشکل هنگ کردن فایر فاکس هنوز سر جاشه و واقعا ازار دهندس اما عادت دیگه !:eek:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
توی این مدته مرورگر maxthon 3 رو نصب کردم . واقعا از نظر سرعت عالیه و به نظرم بهتر از فایر فاکس . توی لود صفحات فلش بسیار عالی عمل میکنه .
و اینکه من مدتهاست از فایر فاکس استفاده میکنم و یه خورده از اپرا بد گفتم ، یکی از دوستان گفت توی ورژن 11 اون مشکلات نیست ... واقعا درست میگفتند . ورژن 11 اپرا به نظر من از نظر سرعت هیچی از فایر فاکس کم نداره که شاید سریعتر هم باشه چون تست کردم واقعا سرعت خوبی داشت .
ضمن اینکه مشکل هنگ کردن فایر فاکس هنوز سر جاشه و واقعا ازار دهندس اما عادت دیگه !:eek:
به نظر من فایر فوکس واقعا حرف نداره
ولی مشکل هنگش تو نسخه 4 باعث شد برم رو کروم فعلا
ولی مشکلش حل بشه شاید برگشتم

بالا