• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدام مرورگر استفاده می کنید؟ :::

از کدام مرورگر استفاده می کنید ؟

• Internet Explorer

Votes: 1 2.8%
  • Firefox

Votes: 19 52.8%
  • Chrome

Votes: 9 25.0%
  • Opera

Votes: 6 16.7%
  • Safari

Votes: 0 0.0%
  • سایر مرورگر ها

Votes: 1 2.8%

• Total voters
    36

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بهترين مرورگر از هر نظر فايرفاكس
من خودم شدیدا طرفدار فایر فوکسم

ولی این حرفا که فایر فوکس یا اپرا یا کروم از هر نظر بهترینه نشونه بی اطلاعیه نفره

مثلا تو کار با جاوا فایر فوکس واقعا بهترینه

ولی سرعت در زمان باز بودن تب های زیاد کار اپراس

و .....

هر کدوم تو یه چیز قوی هستن
ضمن اینکه باز تفاوت بین مرور گرها بجز بعضی موارد واقعا واسه یه کاربر عادی قابل تشخیص نیست
البته به شرطی که اپرا 11 یا فایر فوکس 5 رو با آی ای 6 مقایسه نکنی

بیشتر سلیقس
یکی دوست داره وقتی یه مرورگر میریزه همه امکانات از اول مثل یه خونه مبله روش باشه میره سمت اپرا
یکی مثل من دوست داره هیچی نداشته باشه و خودش همه چیزایی که میخوادو نصب کنه میره سمت فایر فوکس
یا موارد دیگه

به هر حال هیچ کدوم رو نمیشه گفت از هر نظر بهترینه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
همشهری آنلاین:

یک پژوهش مدعی شده است که ضریب هوشی کاربران مرورگر اینترنت مایکروسافت از کاربران مرورگرهای دیگر کمتر است.

به گزارش PCworld، مطالعات موسسه Aptiquant که در آمریکا برای شرکت‌ها تست‌های استخدام نیروی انسانی طراحی می‌کند در مطالعه برروی ضریب هوشی 100 هزار نفر دریافتند کاربران IE6 کمترین ضریب هوشی و کاربران مرورگر اپرا بیشترین ضریب هوشی را دارند.

با توجه به نمودار نمونه‌های جمع شده امسال شاید بعضی بگویند چون تعداد کاربران IE بیشتر از سایبر مرورگرهاست در نتیجه افراد بیشتری در نظر سنجی کاربر این مرورگر هستند و به همین علت نتایج ضریب هوشی آن‌ها بیشتر به سمت میانه نمودار کشیده شده‌است.

Aptiquant برای برطرف کردن این موضوع نمودار سال 2006 همین مطالعه را منتشر کرده است که در جدول زیر با رنگ آبی مشخص شده‌است.

i515408_55347912763881541096.jpg

در سال 2006 سهم مرورگر IE بیشتر از الان بود و مشاهده می‌کنید که کاربران آن در آن زمان ضریب هوشی بیشتری داشتند.

به هر حال نتایج این مطالعه شاید خیلی هم معتبر نباشد و چیز خاصی را ثابت نکند ولی اگر همیشه کاربران مرورگر قدیمی IE6 که قصد به روزرسانی به نسخه 8 را ندارند، کمی غیرعادی به نظرتان می‌رسیدند حالا یک توجیه برای شوخی دارید!

OPERA ROCKS

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نکته جالب درصد اوپراست که در ایران واقعا شگفت انگیزه. chrome از اپرا هم درصدش کمتره خیلی جالبه.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
نکته جالب درصد اوپراست که در ایران واقعا شگفت انگیزه. chrome از اپرا هم درصدش کمتره خیلی جالبه.

اگه تحریم نبودیم و اینجائم سودی واسه گوگل یافت میشه، احتمالاً با این حجم تبلیغات گوگل، کروم تو ایران از IE ـیم میزد جلوتر... :D

فکر کنم سه چهار سال دیگه همینطور بگذره ببینیم گوگل ورژن 50 کرومم میده بیرون :lol:

فایرفاکسم جدیداً زده تو همین فاز و یکی دو ماه درمیون یه شماره به ورژنش اضافه میشه :D

Kinger

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
اگه تحریم نبودیم و اینجائم سودی واسه گوگل یافت میشه، احتمالاً با این حجم تبلیغات گوگل، کروم تو ایران از IE ـیم میزد جلوتر... :D

فکر کنم سه چهار سال دیگه همینطور بگذره ببینیم گوگل ورژن 50 کرومم میده بیرون :lol:

فایرفاکسم جدیداً زده تو همین فاز و یکی دو ماه درمیون یه شماره به ورژنش اضافه میشه :D

چقدر هم از این شماره های کیلویی بدم می آد
ده تا شماره را هم دانلود نکنی بعد بری سراغش هیچ تفاوت جدی ای نکرده
فقط یادمه یه بار کروم آیکونشو عوض کرده بود :lol:

dafer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
والا من خیلی زور زدم از opera به مرورگر های دیگه مهاجرت کنم ولی انگار یه جورایی به opera معتاد شدم
راستی مشگل فروم باز ها در opera 11.5 به طور 100% حل شده

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
تو 11.5ش چه چیز جدیدی ارائه دادند؟ من 11.1 نصب دارم

farzan981

Registered User
لایک‌ها
61
من خیلی دوست دارم برم به اپرا ولی بدبختی اینه که هیستوری های موزیلا رو نمیتونم بیخیال بشم اپرا هم فقط بوک مارک ها رو میشه توش امپورت کرد:wacko:

Kinger

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
من خیلی دوست دارم برم به اپرا ولی بدبختی اینه که هیستوری های موزیلا رو نمیتونم بیخیال بشم اپرا هم فقط بوک مارک ها رو میشه توش امپورت کرد:wacko:
دقیقاً به کجای هیستوری دل بستی که دل کندن ازش سخته؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یه راه هست
Xmarks رو بریز و تنظیم کن که هیستوری رو هم بک آپ بگیره
بعد xmarks رو روی opera نصب کن و تنظیم کن که هیستوری رو هم برگردونه

یحتمل میشه
البته این هیستوری که شما بهش دل بستی باید چیز سنگینی باشه که بک آپ و ریستورش ممکنه طول بکشه چون روی سرور ازش بک اپ میگیره

jack426

Registered User
لایک‌ها
10
مرورگری با هفت برابر قدرت بیشتر در مقابله با بدافزارها
گزارشی جدید نشان می دهد که مرورگر اینترنت اکسپلورر 9 یا IE9 هفت برابر بیشتر از دیگر مرورگها می تواند از رایانه کاربران در برابر بدافزارهای مختلف محافظت کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس نتایجی که توسط شرکت تحقیقات مستقل امنیتی انجام گرفته IE9 می تواند هفت برابر دیگر مرورگرها بدافزارهای اجتماعی را فیلتر کند. هکرها برای استفاده از بدافزارهای مهندسی شده اجتماعی در واقع وب سایتهایی را مورد استفاده قرار می دهند که کاربران را ترغیب می کند تا برنامه ها و نرم افزارهای مخربی را بر روی رایانه های خود نصب کنند.

این آزمایشها توسط لابراتوار NNS انجام گرفته و نشان می دهند برنامه SmartScreen شرکت مایکروسافت همچنان در حال ارائه بسته های محافظتی علیه بد افزارهای مهندسی شده اجتماعی است.

بر اساس گزارشZDnet، این لابراتوار می گوید IE9 در حدود 96 درصد از خطرهای مستقیم بد افزارهای اجتماعی را خنثی می کند. از این رو به نظر می رسد تا زمانی که کاربران از IE9 استفاده کنند، خطر این نوع از بدافزارها نمی تواند آنها را تهدید کنند.

mehrnews.com

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
مشکل اینه که عوض کردن مرورگر خیلی سخته و واسه کسی که چند وقتی با یک مرورگر کار کرده سخته بره به مرورگر دیگه وگرنه تا حالا خیلیا از جمله خود من رفته بودن سراغ کروم
اما یه نکته ای ، این اپرا با سایت های فارسی و جاوا اسکریپت که خیلی مشکل داره شما چجوری باهاش کنار میاین ؟ مثلا تو ورژن قبلی فروم یادمه که اون ویرایشگر پیشرفته اصلا فعال نمیشد!!!!!

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
اما یه نکته ای ، این اپرا با سایت های فارسی و جاوا اسکریپت که خیلی مشکل داره شما چجوری باهاش کنار میاین ؟ مثلا تو ورژن قبلی فروم یادمه که اون ویرایشگر پیشرفته اصلا فعال نمیشد!!!!!

خیر شما اشتباه میکنید و مشکل از طرف سیستم وی بی و قابل حل بوده :

http://forum.persiantools.com/t19153-page52.html#post3753751

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بعد از اومدن کروم حتی نمیتونم یک دقیقه از اوپرا یا فایرفاکس استفاده کنم!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
FF هرچند که در نسخه های اخیرش خیلی سنگین و بد شده

Mr.Fox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا firefox و chrome
opera هم دوست دارم

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
عشق من کروم
ساده سریع و کامل

یکی از خوبی های کروم اینه که قبل از اومدنش فایرفاکس و اپرا بودن و ما از اونها استفاده میکردیم و با این حال رفتیم سراغ کروم
حرف نداره آقا!
بی نظیره
شاید باورت نشه اما به نظر من موفق ترین پروژه گوگل همین مرورگرش بوده!

بالا