DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
"عاقبت تبانی همین است"
به نقل از SATpt :من هم تبریک میگم. منتها چندین چیز رو!:
1- پیروزی با اختلاف استقلال رو.
2- درخشش خیره کننده ستاره پرفروغ تیم ملی: ابراهیم میرزاپور :blink:
3- سه گله رضا عنایتی و بازگشتش به صدر جدول گلزنان.
در پایان، دوستان عزیز و دوستداران استقلال، چرا اینجا انجمن هواداران نداره! من پیشنهاد میدم قبل از تاسیس این انجمن طرفداران آبیهای پایتخت، یک نقطه مشترک رو در پستاشون داشته باشند. مثلا: همه پستها رو با این جمله شروع کنند: به نام خداوند آسمان آبی. یا یه چیزی تو این مایه ها. یا اصلا در امضاهامون یه نقطه مشترک داشته باشیم.
به نقل از SATpt :من هم تبریک میگم. منتها چندین چیز رو!:
1- پیروزی با اختلاف استقلال رو.
2- درخشش خیره کننده ستاره پرفروغ تیم ملی: ابراهیم میرزاپور :blink:
3- سه گله رضا عنایتی و بازگشتش به صدر جدول گلزنان.
در پایان، دوستان عزیز و دوستداران استقلال، چرا اینجا انجمن هواداران نداره! من پیشنهاد میدم قبل از تاسیس این انجمن طرفداران آبیهای پایتخت، یک نقطه مشترک رو در پستاشون داشته باشند. مثلا: همه پستها رو با این جمله شروع کنند: به نام خداوند آسمان آبی. یا یه چیزی تو این مایه ها. یا اصلا در امضاهامون یه نقطه مشترک داشته باشیم.
به نقل از hamedsullivan :اگه میدونستم استقلالیها , از اول شدن انقدرررررر خوشحال میشن , میگفتم همون اول شما رو اول اعلام کنن.![]()
کی حرف از اول شدن زد، اصلا هنوز معلوم نیست. من گفتم استقلالیها با هم باشن، حتی اگه مثل پرسپولیس در معرض سقوط باشیم.به نقل از hamedsullivan :اگه میدونستم استقلالیها , از اول شدن انقدرررررر خوشحال میشن , میگفتم همون اول شما رو اول اعلام کنن.![]()
به نقل از hamedsullivan :اگه میدونستم استقلالیها , از اول شدن انقدرررررر خوشحال میشن , میگفتم همون اول شما رو اول اعلام کنن.![]()
ببخشید نمیدونستم شما ناراحت میشی. دفعه ی بعد حتما از شما اجازه میگیرم.به نقل از SATpt :اصلا شما تو این تایپک چی کار میکنی؟!!!
این دفعه رو بخشیدمبه نقل از hamedsullivan :ببخشید نمیدونستم شما ناراحت میشی. دفعه ی بعد حتما از شما اجازه میگیرم.![]()
![]()
![]()
به نقل از mehran_p :ایول به هرچی استقلالیه !
هرچی باشن بچه پررو نیستن !
این لنگیا که هرکاریشونم کنی بازم رو دارن .
وعده ما بازی با برق شیراز تو آزادی جشن قهرمانی :lol:
باهات موافقم شدید
ولی مگه به خرج اینها میره خودی میگی بچه پر رو هستند دیگه تا آخرش برو سنگ پا به تمام معنا:lol:
استقلال همیشه قهرمان
به نقل از PaTientMan :ولی طرفدارای پیروزی یه چیز دیگن.....:f34r:![]()
یعنی وقتی تیم رده 11 جدوله و 6 تا بازی پشت هم نبرده حداقل 3000 تا تماشاگر میره استادیوم....به نقل از hossein1351 :لطفا ترجمه کن
جمله ای که نوشتی یعنی چه ؟؟؟
اون جمعیت به خاطر 9 باختش میرن که ایشالا امروز میشه 10 تا !به نقل از PaTientMan :یعنی وقتی تیم رده 11 جدوله و 6 تا بازی پشت هم نبرده حداقل 3000 تا تماشاگر میره استادیوم....