Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
در ابتدا به رسم نیک، لازم می دانم از محبت های پی در پی و مکرر یاران و دوستان عزیزم سپاسگزاری کنم
و این حکایت از صفا، صمیمت و بزرگواری های شما در حق این بنده خدمتگزار است و باید بگویم شما مردمی نجیب و اصیل هستید و نوکری شما هم افتخار بزرگی است اما دو کلام با دوستان عزیزم؛
کلام اول با شما دوستان:
هرگاه به درخت گردوی عظیم و یر ثمر باغ پدر نگاه می کنم، بر صنع الهی شکر گزاری می کنم و بر باغبان سپاس.
از باغبان پرسیدم رمز و راز این درخت چیست که هر ساله بیش از سال قبل ثمر می دهد و حتی در سال های کم آبی این درخت پر گردو است.
باغبان گفت: پسرم راز این ثمر، عمق ریشه درخت و شاخه های متصل به تنه و ریشه است که در زمان پر باری هم نخواهد شکست و همیشه میوه و سایه دارد و چوب آن نیز از ناب ترین چوب هاست.
باغبان نیز دوباره گفت: پسرم به دخترت نیز بگو، ریشه این درخت تا زمانی که ریشه در این خاک دارد، پر ثمر و آیندگان را نیز ثمر خواهد داد و صدها شاخه بر تنه آن خواهد روئید و زمانی که شاخه از ریشه جدا افتاد، شاخه پوک و شکننده و بی ثمر خواهد شد و مرگ شاخه همین جاست.
کلام دوم با دیگر دوستان:
بطور قطع شما به اندازه هزاران دانه جو، وجدان و انصاف در وجود مبارکتان است. فقط یک دقیقه با خدای خود خلوت کنید و بیاندیشید که شما ، بله شما از خود سوال کنید « چهار سال قبل در اسکیت چه بودید و حال چه هستید؟ »
آنگاه با صداقت بگوئید ..........................................
ارادتمند همه، جمشید وزیری
http://www.iranskating.ir/news/1-latest-news/328-2-kalam.html