دوستان فرق بین این ریش تراشها چیه ؟ کدوم راحت تره ؟
مشاهده پیوست 575698 مشاهده پیوست 575699
خیلی وقت پیشها از اون سه تیغها داشتم که هی باید تاب بدی رو صورتت اما از اون مدلی نداشتم اما بنظر بهتر میاد فکر کنم فقط باید بالا پایینش کنی تا ریشا رو بزنه کسی تجربه استفاده داره از اون نمونه ابی رنگ ؟
مدل چرخشی سه تیغه، بیشتر محصولات فیلیپس رو شامل میشه. خوب میزنه (با توجه به قیمت). ولی ممکنه روی گلو رو نتونه به خوبی صورت بزنه. ارزوناش ساخت چین و گرونتر هاش ساخت هلند هست.
مدل خطی (فویلی) (که شامل دو تیغ و سه تیغ و چهار تیغ میشه) بیشتر محصولات پاناسونیک رو شامل میشه. به نظر من، کارکرد بهتری نسبت به چرخشی های فیلیپس داره. گلو رو هم به نظرم بهتر میزنه. ساخت کشور دوست و همسایه، ژاپن هست. قیمت 300 تومن به بالا، سرعت 13000 دور دارن که خیلی خوب و سریع و عالیه. ولی صدای بیشتری (نسبت به مارک های دیگه) داره.
هر دو نوع بالا هم، اکثر مدل هاشون ضد آب هست. خودم ترجیحم پاناسونیک هست.
ظرتون درباره Remington BHT2000 Trimmer چیه؟ شنیدم مثل تیغ صفر میزنه!؟ و یه سوال دیگه اینکه گردن رو چطور میزنه ؟؟! مرسی
کامنت های دیجی کالا رو بخون. فکر میکنم، این مدل، بادی گروم باشه. یعنی فکر نمیکنم از ته بزنه. واسه کل بدن میشه استفاده کرد. ضد آب هست و میشه زیر دوش استفاده کرد. خلاصه با ماشین های بادی گروم، شما باید انتظار نیم میلی متر ریش (یا مو) رو داشته باشید. البته میشه بعد از تراشیدن ریش، سر دستگاه رو عوض کنید و سر فویلی رو بذارید و ته ریش رو هم صاف کنید. ولی خوب نباید انتظار شیش تیغه رو داشت.
برای بادی گروم و گذاشتن ته ریش، مدل Panasonic GB40 به قیمت 210 تومن پیشنهاد میشه. ضد آب هم هست.