• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اصلاع صورت؛ تیغ یا ماشین؛ چپه تراش؛ معمولی

Red_Devils

Registered User
لایک‌ها
436
من فکر میکنم این نمونه از پاناسونیک هم چیز خوبیه هم قیمت معقولی داره ضمن اینکه دو تیغست دیجی کالا 213 تومنه

مشاهده پیوست 576392

چرا بیخوده از چه نظر ؟ تجربه استفاده داشتی ؟
من خودم این مدل پاناسونیک رو دارم..بد نیست ..خوب هم نیست..زیر گردن درست نمیزنه..بقیه جا ها هم یکم جا میزاره..خیلی باید دقت کنی.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

سلام
دوستان کسی با پاناسونک مدل LF51 و LV61 ریششو زده؟
زیر گردن و قسمت چانه رو چطور میزنه ؟
ممنون

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
تا 3 سال پیش فقط با تیغ میزدم (فیوژن)، قبلش کف ریش و بعدش هم افتر شیو
بعدش یه ریش تراش براون گرفتم الان بیش از 2 ساله دارم ازش استفاده میکنم و کاملا راضی هستم، یه بار خرج زیاد میکنی ولی دیگه نه کف ریش میخواد و نه افتر شیو و هم اینکه به پوست آسیب نمیزنه.
به نظرم یه ریش تراش بگیر خودتو راحت کن.
کاملا درست و موافقم

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
بچه ها من تو تهران از کجا میتونم ژیلت فیوژن پروگلاید اصل تهیه کنم؟ آلمانی میخوام باشه...
درضمن قیمت تقریبیش چنده؟

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان یه ریش تراشی معرفی کنید که بی نقص باشه

هم زیر گلو رو خوب بزنه
هم بشه باهاش صاف زد هم بشه ته ریش گذاشت
هم باعث حساسیت نشه

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان یه ریش تراشی معرفی کنید که بی نقص باشه

هم زیر گلو رو خوب بزنه
هم بشه باهاش صاف زد هم بشه ته ریش گذاشت
هم باعث حساسیت نشه
چقدر بودجه در نظر گرفتید؟
این مدل ها به نظرم خوبه:
Panasonic ST25
Panasonic LT20 و LT50
Panasonic LF51

البته مدل های بالا، 6تیغه میزنن. و نمیتونن ته ریش بذارن.
چند تا مدل فیلیپس هست که قیمتشون بالای 500 تومن هست و سرشون عوض میشه (نه که شونه اضافه بشه. کلاً میشه سرشون رو جدا و عوض کرد تا بشه ته ریش هم گذاشت).
ولی کلاً دستگاه های چندکاره جالب نیستن. پیشنهاد میکنم 2 تا دستگاه جدا بگیرید.

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
سقف در نظر نگرفتم براش
چون 1 بار میخام برا همیشه بگیرم

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
من تا الان 3 تا ریش تراش خریدم و همشونم از بهترینهای بازار بودن آخریش فلیپس 3d هستش اما در نهایت بازم مجبور شدم به تیغ برگردم هیج کدوم برای ریش های پرپشت خوب نیستند و اصلا نمیتونن زیر گردن رو خوب بزنن. الان دارم تیغ ژیلت فیوژن استفاده میکنم و تقریبا اصلی هم دیگه تو بازار نیست اما چینی درجه 1.2.3 داره

saeid.saki

Registered User
لایک‌ها
27
من تا الان 3 تا ریش تراش خریدم و همشونم از بهترینهای بازار بودن آخریش فلیپس 3d هستش اما در نهایت بازم مجبور شدم به تیغ برگردم هیج کدوم برای ریش های پرپشت خوب نیستند و اصلا نمیتونن زیر گردن رو خوب بزنن. الان دارم تیغ ژیلت فیوژن استفاده میکنم و تقریبا اصلی هم دیگه تو بازار نیست اما چینی درجه 1.2.3 داره
دوست عزیز واردات ژیلت رو مجددا شرکتهایی دوباره آغاز کردند و حداقل آلمانیش که به وفور در تهران هست مثلا فیوژن پروگلاید با دو یدک بین چهل و پنج تا پنجاه ساخت آلمان موجوده

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز واردات ژیلت رو مجددا شرکتهایی دوباره آغاز کردند و حداقل آلمانیش که به وفور در تهران هست مثلا فیوژن پروگلاید با دو یدک بین چهل و پنج تا پنجاه ساخت آلمان موجوده
خبر نداشتم . ممنون از اطلاع رسانیتون . من یکسری برام از اونور آب آوردن جدیدا نخریده بودم.

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
صادقانه میبرسم: این واست مساله ایه که براش مشورت میگیری؟ یعنی دغدغت شده بود که با ژیلت بزنی یا الکتریک ماشین؟
ازون گذشته رفتم فیوژن بخرم گفت ۵۰ تومن. منم در توضیح المسایل رو باز کردم نوشته بود : المحاسن زینت الرجل. خب دیگه ;)

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان من چند ساله صورتم رو با موزر میزنم,با تیغ که زیر گلو پر جوش میشه,با ریش تراش هم بزنم صورتم انگار روغن میندازه و یه حالت عجیبی میشه,انگار همون تیغ زدم,اما با موزر این مشکل رو ندارم,فقط چون بالای 6-7سال موزرم کار کرده,بنده خدا دیگه نمیتونه از ته بزنه,الان مو نیم سانتی رو هم نمیتونه بزنه,خلاصه با کلی تحقیق و جستجو Panasonic ER-GB40 Trimmer رو پسندیدم,میخوام ببینم انتخاب خوبیه؟با توجه به این با دقت نیم میلی متر کوتاه میکنه,بعد ایا کسی تجربه استفاده از اینو داشته؟و ایا میتونه مثل موزر حد اقل چند سال بدون مشکل کار کنه؟تشکر
راستی من با پاناسونیک lv95 اصلاح کردم,حدود 3دقیقه صورت و سفید میکنه,جالبش علاوه بر سرعت اصلاحش,اینه که انگار مو رو از ریشه میکنه,فرداش هم تا شب ریش در نمیاد:eek::D:D:Dاما در کل رو دستش ندیدم,زیر گردن و...همه رو عالی میزنه,با هر بار اصلاح هم 10 درصد از باطریش کم میشه و هروقت احتیاج به شستشو داشته باشه چراغ شستشوش روشن میشه

Last edited:

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
دوستان من چند ساله صورتم رو با موزر میزنم,با تیغ که زیر گلو پر جوش میشه,با ریش تراش هم بزنم صورتم انگار روغن میندازه و یه حالت عجیبی میشه,انگار همون تیغ زدم,اما با موزر این مشکل رو ندارم,فقط چون بالای 6-7سال موزرم کار کرده,بنده خدا دیگه نمیتونه از ته بزنه,الان مو نیم سانتی رو هم نمیتونه بزنه,خلاصه با کلی تحقیق و جستجو Panasonic ER-GB40 Trimmer رو پسندیدم,میخوام ببینم انتخاب خوبیه؟با توجه به این با دقت نیم میلی متر کوتاه میکنه,بعد ایا کسی تجربه استفاده از اینو داشته؟و ایا میتونه مثل موزر حد اقل چند سال بدون مشکل کار کنه؟تشکر
راستی من با پاناسونیک lv95 اصلاح کردم,حدود 3دقیقه صورت و سفید میکنه,جالبش علاوه بر سرعت اصلاحش,اینه که انگار مو رو از ریشه میکنه,فرداش هم تا شب ریش در نمیاد:eek::D:D:Dاما در کل رو دستش ندیدم,زیر گردن و...همه رو عالی میزنه,با هر بار اصلاح هم 10 درصد از باطریش کم میشه و هروقت احتیاج به شستشو داشته باشه چراغ شستشوش روشن میشه
به نظر من یدونه هم موزر اصل بخری بازم 8 سال کار میکنه برات

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
من یک ماه پیش میخواستم GB40 بگیرم (چون توی سپاهم، باید ته ریش بذارم)؛ ولی رفتم فردوسی و گیر نیاوردم. مدل Pana ER217 گرفتم. تنها فرقشون اینه که مدل ER217 میتونه با برق مستقیم هم کار کنه. همچنین، مدل 217 ساخت ژاپن هست. من زیر دوش استفاده میکنم و کاملاً راضی هستم. ولی نباید انتظار 6تیغه رو داشته باشی.

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
من یک ماه پیش میخواستم GB40 بگیرم (چون توی سپاهم، باید ته ریش بذارم)؛ ولی رفتم فردوسی و گیر نیاوردم. مدل Pana ER217 گرفتم. تنها فرقشون اینه که مدل ER217 میتونه با برق مستقیم هم کار کنه. همچنین، مدل 217 ساخت ژاپن هست. من زیر دوش استفاده میکنم و کاملاً راضی هستم. ولی نباید انتظار 6تیغه رو داشته باشی.
سلام داداش
اگه میشه به من پیام خصوصی بدید که :
چند ساله تو **** هستید ؟
میزان در آمدتون چقدره ؟
ممنون میشم

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

سلام
این LV95 که فرمودید صورتو دقیق مانند تیغ میزنه ؟ زیر گردن و خیلی عالی زد ؟
این که فرمودید 3 دقیقه صورت و سفید میکنه یعنی چی ؟

ممنون

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
بله به اندازه ای قشنگ میزنه که باورتون نمیشه,البته من که این پولارو ندارم,برا اشنا گرفتیم,گفت بیا تو هم 1بار بزن عقده ای نشی:D:Dماهم زدیم,3دقیقه منظروم همینه دیگه,یعنی ظرف حد اکثر 3 دقیقه اصلاح کردی و تموم,

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام داداش
اگه میشه به من پیام خصوصی بدید که :
چند ساله تو **** هستید ؟
میزان در آمدتون چقدره ؟
ممنون میشم
سلام داداش
من سرباز وظیفه هستم.
درآمد پایورها به درجه و جایگاهشون بستگی داره.
حدودی بخوام بگم، دیپلم 900 میگیره؛ لیسانس 1300 تومن.
ولی همونطور که گفتم، به جایگاه بستگی داره. یعنی ممکنه یه نفر دیپلم داشته باشه، ولی یه کار فنی بلد باشه و به جای حقوق جایگاه 7، حقوق جایگاه 11 رو بگیره.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوستان بالاخره من رو راهنمایی کنید,نظرتون راجع به مدل های بالای 300 تومن موزر چیه؟و ایا این gb-40 قدرت موتورش اندازه همین موزر های 1400 واتی هست؟

بالا