سرباز تنها
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 34
- لایکها
- 15
سلام. خیلی ممنونم از لطف شما. قیمت این دستگاهی که فرمودین چقدره؟قیمت فیلماش چی؟
سلام دوست عزیز. خدمت شما عرض کنم که قیمت این کنسول حدود 700-800 تومن هست. بازی هاش هم معمولا" بصورت dvd نمیدن، باید کنسول رو ببری یا یک هارد اکسترنال بخری و ببری بازی فروشی ها برات بازی بریزن. قیمت هر بازی هم حدودا 5تومنه.سلام دوستان. من میخم یک پلی استیشن3 بگیرم و هیچ اطلاعی هم دربارهی این دستگاه و بازیهاش ندارم.کلا به بازیهایی تو سبک عملیات طوفان صحرا علاقه دارم.همچنین بازی تنچو و سامورائی و نینجا و از این دست بازیها. میشه لطفا راهنمائیم کنید؟ممنون میشم.
روی اسم یا همون نام کاربری کلیک کن و شروع گفتگو رو بزنسلام.خیلی توضیح خوبی بود. باید تشکر کنم از شما.قیمت دستگاه 4 چقدره؟ ضمنا بنده تازه عضو اینجا شدم و نمیدونم چجوری پیام خصوصی میدن.متشکرم از شما.
ممنون نصبت به لطف شما متشکریم دوست عزیزم باشد تا رستگار شویدباز شروع شد!:general208:
اطلاعیه بسیار مهم امشب از پروژه جدید رویال گیم پرده برداری خواهد شد کنسولهای ps4خود را اپدیت نکنید
آخرش هم تاریخ اکران فیلم مینوشتی بد نبود!:general404:
باو اول متن بنویس بعد بیا تاپیک آپ کن و ملت میزاری سر کار آخرم میگی شرایط برای اعلام آماده نیست و ای این حرفا...
گفتم شاید بازم نمایندگی سونی رو گرفتی و دیدم هیچ خبری نیست فقط تیتر تاپیک عوض کردی و همان داسان های سرکاریه
شنیدید بازی کیلویی فروخته میشود این تاپیک همینجوری هستش کیلویی بازی ps4 فروخته خواهد شد
بله در جواب شما دوست عزیزم هر چقدر هارد شما افزایش پیدا کنه قیمت بازیها پایینتر خواهد امد.من تا حالا توی هیچکدوم از این تاپیکهای شما پیام نگذاشته بودم ولی خب ایندفعه فقط خواستم یه چیزی بگم. شما همچین کیلویی هم بازی نمیفروشید. برای 500 گیگ تقریبا حساب کنیم بازی 20 تا 25 تومن میوفته برای یوزر. تا اینجاش اوکی هست ولی بزرگترین مشکل اینه که کنسول عملا نمیتونه به PSN و نت وصل بشه چون باید آخرین OFW رو داشته باشه پس بازی آنلاین و سینک تروفی و ... کلا منتفی میشه که این بزرگتریم مشکل هست
فقط هزینه بازی هیچ هزینه اضافی وجود ندارهیعنی فقط با هزینه 250 هزار تومان میتونیم حداقل 10 بازی تا 20 بازی روی هارد داشته باشیم دیگه هزینه های جانبی دیگه ای نداره مثل فعال سازی و یا غیره
شما هیچ نگران نباش فرقش در آین هستش شما ظرفیت یک رو نمیتونید پایینتر از 30هزار بدست بیارید...ولی من میتونم تا هر چقدر دلم بخواد قیمتهارو پایین بیارم حتی مجانی..زیاد نگران نباشید... شما صبر کن یوزرها باید نظر بدن و انتخاب کنند.. شما هدفت بحث و بحث کردن... دعا میکنم هر چی تو این دنیا نداری خدا بهت بدهخب فرقش با ظرفیت یک چیه؟؟؟:general208:
همونه دیگه اینم فقط طرف مجبوره کلی بازی با هم بخره!
به کشفیاتتون ادامه بدین
2 ماه دیگه میای میگی جیلبرک جدید 3 بازی 60 تومن با قابلیت آفلاین و قفل شدن در صورت آنلاین شدن:general404:
اینی که شنا میگید خرید بازی دیجیتالی هستش چه ربطی به جیلبرک داره فقط یک ایدی هستش نه چنتا ایدی مثل شیر یا چیزهای دیگه اون ایدی هم برا اون رو دستگاه گذاشته شده که نشون بدیم ما اینکارو کردیم مرتضی رحمانی.. فقط یک نشون هستش.. شما میتونید هر یپزری رو خواستید به نام خودتون ثبت کنیدسلام
اقا تو این فیلمی که من نگاه کردم بازم مثل قبل باید حتما یک پروفایل اصلی پرایمری بشه، بعد یوزر دوم اکانت خودش رو وارد کنه و بعد استفاده کنه، درسته ؟
خوب اینکه مثل همون روش قبلی هست؟! کجاش فرق داره و جدید هست ؟ متوجه نشدم،
اونی جدید هست و بهش میگن جیلبریک که فقط یک یوزر اصلی باشه بدون هیچ یوزر دیگه ای که این بازیها رو قبلا خریده و رو کنسول دیگه فعال کنه، یا اون کنسولی هک شده، که هر یوزری واردش بشه اماده بدون قفل و بدون پرایمری و این جور کارها بلافاصله براش بازی اماده باشه.
لطفا ننویسید جیلبریک ، این ویدیو که شما نشون دادید جیلبریک نیست، همون روشی هست که همه ما می دونیم. البته شاید من اشتباه میکنم، میشه بیشتر توضیح بدید، ممنون
اینی که شنا میگید خرید بازی دیجیتالی هستش چه ربطی به جیلبرک داره فقط یک ایدی هستش نه چنتا ایدی مثل شیر یا چیزهای دیگه اون ایدی هم برا اون رو دستگاه گذاشته شده که نشون بدیم ما اینکارو کردیم مرتضی رحمانی.. فقط یک نشون هستش.. شما میتونید هر یپزری رو خواستید به نام خودتون ثبت کنیدسلام
اقا تو این فیلمی که من نگاه کردم بازم مثل قبل باید حتما یک پروفایل اصلی پرایمری بشه، بعد یوزر دوم اکانت خودش رو وارد کنه و بعد استفاده کنه، درسته ؟
خوب اینکه مثل همون روش قبلی هست؟! کجاش فرق داره و جدید هست ؟ متوجه نشدم،
اونی جدید هست و بهش میگن جیلبریک که فقط یک یوزر اصلی باشه بدون هیچ یوزر دیگه ای که این بازیها رو قبلا خریده و رو کنسول دیگه فعال کنه، یا اون کنسولی هک شده، که هر یوزری واردش بشه اماده بدون قفل و بدون پرایمری و این جور کارها بلافاصله براش بازی اماده باشه.
لطفا ننویسید جیلبریک ، این ویدیو که شما نشون دادید جیلبریک نیست، همون روشی هست که همه ما می دونیم. البته شاید من اشتباه میکنم، میشه بیشتر توضیح بدید، ممنون