• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سرباز تنها

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام. خیلی ممنونم از لطف شما. قیمت این دستگاهی که فرمودین چقدره؟قیمت فیلماش چی؟

pourya619

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان. من میخم یک پلی استیشن3 بگیرم و هیچ اطلاعی هم درباره‌ی این دستگاه و بازیهاش ندارم.کلا به بازیهایی تو سبک عملیات طوفان صحرا علاقه دارم.همچنین بازی تنچو و سامورائی و نینجا و از این دست بازیها. میشه لطفا راهنمائیم کنید؟ممنون میشم.
سلام دوست عزیز. خدمت شما عرض کنم که قیمت این کنسول حدود 700-800 تومن هست. بازی هاش هم معمولا" بصورت dvd نمیدن، باید کنسول رو ببری یا یک هارد اکسترنال بخری و ببری بازی فروشی ها برات بازی بریزن. قیمت هر بازی هم حدودا 5تومنه.
ضمنا این کنسول تقریبا آخرای عمرشو و اکثر بازی های جدید غیر از بازی های ورزشی از سال آینده براش نمیان. اگه هر از گاهی با دستگاه میخواین بازی کنین که کنسول مناسبیه، اما اگه به عنوان کنسولی میخواین که همه ی بازی های جدید رو باهاش انجام بدید، بهتره ps4 بگیرید که البته هنوز بازی هاش هک نشدن و قیمت هر بازیش از 80تومن تا 210 تومن هست که البته میتونید بازی های دسته دو براش تهیه کنید.امیدوارم راهنمایی کرده باشم:general609: توضیحات کامل تری خواستید پیام خصوصی بگید.

سرباز تنها

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام.خیلی توضیح خوبی بود. باید تشکر کنم از شما.قیمت دستگاه 4 چقدره؟ ضمنا بنده تازه عضو اینجا شدم و نمیدونم چجوری پیام خصوصی میدن.متشکرم از شما.

pourya619

Registered User
لایک‌ها
44
سلام.خیلی توضیح خوبی بود. باید تشکر کنم از شما.قیمت دستگاه 4 چقدره؟ ضمنا بنده تازه عضو اینجا شدم و نمیدونم چجوری پیام خصوصی میدن.متشکرم از شما.
روی اسم یا همون نام کاربری کلیک کن و شروع گفتگو رو بزن

Djsndjsjsn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.قیمت ؟
ریجن 1 (2015)
ریجن 2 (2015)
ریجن 3 (2105)
چه باندل و چه ساده.

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
باز شروع شد!:general208:
اطلاعیه بسیار مهم امشب از پروژه جدید رویال گیم پرده برداری خواهد شد کنسولهای ps4خود را اپدیت نکنید

آخرش هم تاریخ اکران فیلم مینوشتی بد نبود!:general404:

باو اول متن بنویس بعد بیا تاپیک آپ کن و ملت میزاری سر کار آخرم میگی شرایط برای اعلام آماده نیست و ای این حرفا...:D

گفتم شاید بازم نمایندگی سونی رو گرفتی و دیدم هیچ خبری نیست فقط تیتر تاپیک عوض کردی و همان داسان های سرکاریه:D

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
باز شروع شد!:general208:
اطلاعیه بسیار مهم امشب از پروژه جدید رویال گیم پرده برداری خواهد شد کنسولهای ps4خود را اپدیت نکنید

آخرش هم تاریخ اکران فیلم مینوشتی بد نبود!:general404:

باو اول متن بنویس بعد بیا تاپیک آپ کن و ملت میزاری سر کار آخرم میگی شرایط برای اعلام آماده نیست و ای این حرفا...:D

گفتم شاید بازم نمایندگی سونی رو گرفتی و دیدم هیچ خبری نیست فقط تیتر تاپیک عوض کردی و همان داسان های سرکاریه:D
ممنون نصبت به لطف شما متشکریم دوست عزیزم باشد تا رستگار شوید

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
دوستان هر سوالی بود تو پیام خصوصی بپرسید اگر سوال تمام یوزرها بود تو اول تاپیک جوابها گذاشته خواهد شد

در مورد کاسبهای عزیزم بگم هر کاری دوست دارید بکنید بنده هیچ دخالتی در صحبتهای شما نمیکنم این حرکت با تمام چیزهایی که شما تو مغزتون میگنجونید متفاوت هست ...شنیدید بازی کیلویی فروخته میشود این تاپیک همینجوری هستش کیلویی بازی ps4 فروخته خواهد شد

ایشالله خدا به تمامی شما صبر و شکیبایی عطا کند

در مورد چند عدد بازی در داخل هارد جا میگیرد اینو بگم بستگی به بازی داره پر حجم ترین بازی 50 گیگ فضا لازم داره که تعدادشون انگشت شمار هستش
در مورد چه عنوانهایی موجود هستش تمام عناوین موجود هستش تا این لحظه
بازیها به انتخاب شما ریخته خواهد شد

اگر تاپیک رو از حالت طبیعی خارج کنید قفل خواهد شد

Last edited:

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
شنیدید بازی کیلویی فروخته میشود این تاپیک همینجوری هستش کیلویی بازی ps4 فروخته خواهد شد

من تا حالا توی هیچکدوم از این تاپیکهای شما پیام نگذاشته بودم ولی خب ایندفعه فقط خواستم یه چیزی بگم. شما همچین کیلویی هم بازی نمیفروشید. برای 500 گیگ تقریبا حساب کنیم بازی 20 تا 25 تومن میوفته برای یوزر. تا اینجاش اوکی هست ولی بزرگترین مشکل اینه که کنسول عملا نمیتونه به PSN و نت وصل بشه چون باید آخرین OFW رو داشته باشه پس بازی آنلاین و سینک تروفی و ... کلا منتفی میشه که این بزرگتریم مشکل هست

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
من تا حالا توی هیچکدوم از این تاپیکهای شما پیام نگذاشته بودم ولی خب ایندفعه فقط خواستم یه چیزی بگم. شما همچین کیلویی هم بازی نمیفروشید. برای 500 گیگ تقریبا حساب کنیم بازی 20 تا 25 تومن میوفته برای یوزر. تا اینجاش اوکی هست ولی بزرگترین مشکل اینه که کنسول عملا نمیتونه به PSN و نت وصل بشه چون باید آخرین OFW رو داشته باشه پس بازی آنلاین و سینک تروفی و ... کلا منتفی میشه که این بزرگتریم مشکل هست
بله در جواب شما دوست عزیزم هر چقدر هارد شما افزایش پیدا کنه قیمت بازیها پایینتر خواهد امد.
در مورد اتصال به اینترنت جیلبریک به این معنی هستش شما کنسولتون رو کپی کردید چطور انتظار دارید به نت وصل بشید
در مورد تروفی هیچ مشکلی وجود نداره ما روشی بلد هستیم که تمام تروفیهای شما در ایدیتون ثبت خواهد شد بدون اپدیت زدن و وصل شدن به اینترنت هر موقع هم خواستید از حالت جیلبریک در بیارید اپدیت بزنید و تروفیها سینک بشه....به هر صورت کپی یعنی قید انلاین بازی کردن رو زدن ...مثل لیکس باکس وps3هیچ تفاوتی وجود نداره

hossinkaspersky

Registered User
لایک‌ها
165
یعنی فقط با هزینه 250 هزار تومان میتونیم حداقل 10 بازی تا 20 بازی روی هارد داشته باشیم دیگه هزینه های جانبی دیگه ای نداره مثل فعال سازی و یا غیره

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
خب فرقش با ظرفیت یک چیه؟؟؟:general208:

همونه دیگه اینم فقط طرف مجبوره کلی بازی با هم بخره!:cool:

به کشفیاتتون ادامه بدین ;)

2 ماه دیگه میای میگی جیلبرک جدید 3 بازی 60 تومن با قابلیت آفلاین و قفل شدن در صورت آنلاین شدن:general404:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
یعنی فقط با هزینه 250 هزار تومان میتونیم حداقل 10 بازی تا 20 بازی روی هارد داشته باشیم دیگه هزینه های جانبی دیگه ای نداره مثل فعال سازی و یا غیره
فقط هزینه بازی هیچ هزینه اضافی وجود نداره

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
خب فرقش با ظرفیت یک چیه؟؟؟:general208:

همونه دیگه اینم فقط طرف مجبوره کلی بازی با هم بخره!:cool:

به کشفیاتتون ادامه بدین ;)

2 ماه دیگه میای میگی جیلبرک جدید 3 بازی 60 تومن با قابلیت آفلاین و قفل شدن در صورت آنلاین شدن:general404:
شما هیچ نگران نباش فرقش در آین هستش شما ظرفیت یک رو نمیتونید پایینتر از 30هزار بدست بیارید...ولی من میتونم تا هر چقدر دلم بخواد قیمتهارو پایین بیارم حتی مجانی..زیاد نگران نباشید... شما صبر کن یوزرها باید نظر بدن و انتخاب کنند.. شما هدفت بحث و بحث کردن... دعا میکنم هر چی تو این دنیا نداری خدا بهت بده

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
اقا تو این فیلمی که من نگاه کردم بازم مثل قبل باید حتما یک پروفایل اصلی پرایمری بشه، بعد یوزر دوم اکانت خودش رو وارد کنه و بعد استفاده کنه، درسته ؟
خوب اینکه مثل همون روش قبلی هست؟! کجاش فرق داره و جدید هست ؟ متوجه نشدم،
اونی جدید هست و بهش میگن جیلبریک که فقط یک یوزر اصلی باشه بدون هیچ یوزر دیگه ای که این بازیها رو قبلا خریده و رو کنسول دیگه فعال کنه، یا اون کنسولی هک شده، که هر یوزری واردش بشه اماده بدون قفل و بدون پرایمری و این جور کارها بلافاصله براش بازی اماده باشه.
لطفا ننویسید جیلبریک ، این ویدیو که شما نشون دادید جیلبریک نیست، همون روشی هست که همه ما می دونیم. البته شاید من اشتباه میکنم، میشه بیشتر توضیح بدید، ممنون

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
داداش یه توضیحی کامل تر میدی؟میتونیم هارد اکسترنال بفرستیم و بازیها رو روش بریزی؟مثل ps3 کپی نرم افزاری میشه؟

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
سلام آقای رحمانی!
یعنی هارد اکسترنال بفرستیم شما پر از بازی می کنی برامون با قیمت ذکر شده در پست اول؟؟؟
و بازی های انتخابی!

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
سلام
اقا تو این فیلمی که من نگاه کردم بازم مثل قبل باید حتما یک پروفایل اصلی پرایمری بشه، بعد یوزر دوم اکانت خودش رو وارد کنه و بعد استفاده کنه، درسته ؟
اونی جدید هست و بهش میگن جیلبریک که فقط یک یوزر اصلی باشه بدون هیچ یوزر دیگه ای که این بازیها رو قبلا خریده و رو کنسول دیگه فعال کنه، یا اون کنسولی هک شده، که هر یوزری واردش بشه اماده بدون قفل و بدون پرایمری و این جور کارها بلافاصله براش بازی اماده باشه.
لطفا ننویسید جیلبریک ، این ویدیو که شما نشون دادید جیلبریک نیست، همون روشی هست که همه ما می دونیم. البته شاید من اشتباه میکنم، میشه بیشتر توضیح بدید، ممنون
اینی که شنا میگید خرید بازی دیجیتالی هستش چه ربطی به جیلبرک داره فقط یک ایدی هستش نه چنتا ایدی مثل شیر یا چیزهای دیگه اون ایدی هم برا اون رو دستگاه گذاشته شده که نشون بدیم ما اینکارو کردیم مرتضی رحمانی.. فقط یک نشون هستش.. شما میتونید هر یپزری رو خواستید به نام خودتون ثبت کنید
باز من متوجه نمیشم میگم جیلبریک ورژن 2.51بع بالا نمیشه الان که 2.55هستش تا اپدیت نشه نمیتونید به سرور وصل بشید برا ثبت اکانت
دستگاه کپی میشه اینترنت نباید وصل بشه به کنسول..

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
سلام
اینی که شنا میگید خرید بازی دیجیتالی هستش چه ربطی به جیلبرک داره فقط یک ایدی هستش نه چنتا ایدی مثل شیر یا چیزهای دیگه اون ایدی هم برا اون رو دستگاه گذاشته شده که نشون بدیم ما اینکارو کردیم مرتضی رحمانی.. فقط یک نشون هستش.. شما میتونید هر یپزری رو خواستید به نام خودتون ثبت کنید
باز من متوجه نمیشم میگم جیلبریک ورژن 2.51بع بالا نمیشه الان که 2.55هستش تا اپدیت نشه نمیتونید به سرور وصل بشید برا ثبت اکانت
دستگاه کپی میشه اینترنت نباید وصل بشه به کنسول..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا