• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
خوب من نیت شما رو میدونم خود شما میتونید روزی 100عدد ظرفیت بک به اتخاب یوزر پیدا کنید حرفتون کاملا مسخره هستش بعد بدون ثبت اکانت ورژن 1.76بیار روش بازی بریزیم.. چطوری میتونید بدون وصل شدن به اینترنت و ثبت اکانت و. بدون اپدیت بازی بریزید
نمیدونم شما هنوز در چی موندید جلوی این کار نمیتونید مقاومت کنید قیمتها فردا شکسته میشه و خواهیم دید یوزرها چیکار میکنند

و این داستان ادامه دارد...

این تاپیک هم مثل باقی تاپیک هات چند وقت دیگه میره دنبال بازی خودش و فراموش میشه و این ادعاها تکراری شده و یه ویدئو بزار از اجرای بازی روی 1.76 ببینیم چه جوریه!

فقط هم یه یوزر روش باشه و همه بازی های جدید باهاش تست کن!

منتظریم:cool:

bluemorteza69

Registered User
لایک‌ها
226
مگه میشه مگه داریم؟؟؟؟:general707:

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان عزیز دیگه شما چی می خواید اصلا گیریم که ایشون هک نکرده که به نظر من اینه که هک کرده و بازی هارو به این قیمت ارزون می فروشه و حالا قراره بازم قیمت ها رو بیاره پایین واقعا انصاف نیست که هی از ایشون انتقاد می کنین

ای خدا...:general208::general208::general208:

خودش میگه من هک نکردم و جیلبرکه اون وقت شما میگی هک کرده!!!!!!!

جیلبرک هم در کار نیست و دیگه بعد اینهمه مدت میشناسیمش دیگه!

بازی هارو کجا ارزون میده دقیقا؟
قیمت ظرفیت یک داری؟
حساب کردی چند تا بازی میتونی با این قیمت بخری و به محض آنلاین شدن همه بازی هات میپره؟؟؟؟

اصلا متوجه هستی داری از چی دفاع میکنی؟؟؟؟؟؟

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
و این داستان ادامه دارد...

این تاپیک هم مثل باقی تاپیک هات چند وقت دیگه میره دنبال بازی خودش و فراموش میشه و این ادعاها تکراری شده و یه ویدئو بزار از اجرای بازی روی 1.76 ببینیم چه جوریه!

فقط هم یه یوزر روش باشه و همه بازی های جدید باهاش تست کن!

منتظریم:cool:
خیلی هم عالی هستش الان اپدیت دستگاههای آکبند 2.50هستش راوی جان ورژن پایبن سراغ داری بیار روش انجام میدم.. من آکبند باز میکنم ورژن 2.50شما لیست بازی بده هرچی شما بخواهید رو میریزم روش به همون شرایطی که شما گفتید لیست بازی بدید فردا ویدعو رو ارسال میکنم
اگر شما باختید به بنده تو همین تاپیک معذرت میخواهید از بنده و گروهمون
اگرم من باختم هرچی شما بگید

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
این روش کلون سازی بازی ها بر روی N عدد کنسول ثانویه هست که آموزشش روی نت موجوده و فقط تا ورژن 2.51 جوابگو هست! چیزی بعنوان جیلبریک PS4 وجود خارجی نداره و این هم فقط یه اکسپلوید هست که گروه بریزیلی خیلی وقته کشفش کرده!

جالبه حالا شخصی که خودش رو یه روز نماینده رسمی سونی معرفی میکنه یه روز میاد میگه اکانت شیر نخرید سونی ایرانو تحریم میکنه خودش شروع کرده به کلون بازی های PS4

جناب استاتر هم فقط هزینه ی کپی دیتا + وقتی که برای کپی بازی صرف میکنند رو میگیره! (کاری به بالا یا پایین بودن هزینش ندارم!)

باز هم تکرار میکنم چیزی بعنوان جیلبریک PS4 وجود خارجی نداره و این هم فقط یک اکسپلوید هست که امکان کلون کردن بازی ها از یک کنسول پریمایر شده بر روی N کنسول دیگر را میدهد!

کنسول وقتی جیلبریک شده که شما توانایی نصب فایل های PKG رو داشته باشید!

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
ای خدا...:general208::general208::general208:

خودش میگه من هک نکردم و جیلبرکه اون وقت شما میگی هک کرده!!!!!!!

جیلبرک هم در کار نیست و دیگه بعد اینهمه مدت میشناسیمش دیگه!

بازی هارو کجا ارزون میده دقیقا؟
قیمت ظرفیت یک داری؟
حساب کردی چند تا بازی میتونی با این قیمت بخری و به محض آنلاین شدن همه بازی هات میپره؟؟؟؟

اصلا متوجه هستی داری از چی دفاع میکنی؟؟؟؟؟؟
راوی جان حرص نخور
میای شرط ببندیم من فردا ویدعو میزارم هر عنوانی شما خواستید بگو من بریزم برات دستگاه رو سعی میکنم پایینترین ورژنو تو بازار پیدا کنم
شرط میبندی الان کل ایران منتظر هستند

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
این روش کلون سازی بازی ها بر روی N عدد کنسول ثانویه هست که آموزشش روی نت موجوده و فقط تا ورژن 2.51 جوابگو هست! چیزی بعنوان جیلبریک PS4 وجود خارجی نداره و این هم فقط یه اکسپلوید هست که گروه بریزیلی خیلی وقته کشفش کرده!

جالبه حالا شخصی که خودش رو یه روز نماینده رسمی سونی معرفی میکنه یه روز میاد میگه اکانت شیر نخرید سونی ایرانو تحریم میکنه خودش شروع کرده به کلون بازی های PS4

جناب استاتر هم فقط هزینه ی کپی دیتا + وقتی که برای کپی بازی صرف میکنند رو میگیره! (کاری به بالا یا پایین بودن هزینش ندارم!)

باز هم تکرار میکنم چیزی بعنوان جیلبریک PS4 وجود خارجی نداره و این هم فقط یک اکسپلوید هست که امکان کلون کردن بازی ها از یک کنسول پریمایر شده بر روی N کنسول دیگر را میدهد!
حرفه شما کاملا درست چطوری بنده میتونم تو هر اپدیتی بازی بریزم بدون وصل شدن به اینترنت شما هم مثل اقای راوی شرط بندی میکنید فردا ویدعو بزارم به انتخاب خودتون بازی بریزم

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
گیرم دوستان به قول فلان یوزر کلون سازی باشه بازی دونه 10هزار چه معنی میده به نظر بنده تنها یک دسته از مردم الان ناراحت و نگران هستند
کاسبهای دیسک فروش چون با جیلبریک شدن کارشون تمام هست..
من باهر شخصی که میخواد سر این موضوع شرط بندی میکنم بسم الله آسم بازی بگید با ورژن کنسول

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
باز تاپیک ایشون باز شد یه سری اسپمر پیداشون شد . سری قبل که ایشون اولین نفر بودند که بازی دیجیتالی رو فروشش رو شروع کردن مشکلی برای هیچکس پیش نیوند و بر خلاف بعضی از فروشندگان که اکانتهاشون بلاک شد مال ایشون اکی بود و تا الان هم همه بازیهای من اکی هست .
در مورد روشی هم که الان میگن هرکی میخواد مطمعن بشه میره مغازشون توضیح میشنوه قانع شد انجام میده و نشد هم میگه خداحافظ و دیگه این رفتارهای بچه گانه درست نیست .
آقا مرتضی قیمت که برای دو ترا گفتید برای هارد بعلاوه بازی هست ؟ یعنی هاردشو خودتون میخرید ؟
سپاس

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
حرفه شما کاملا درست چطوری بنده میتونم تو هر اپدیتی بازی بریزم بدون وصل شدن به اینترنت شما هم مثل اقای راوی شرط بندی میکنید فردا ویدعو بزارم به انتخاب خودتون بازی بریزم
شما ویدئو از نصب فایل های PKG بر روی PS4 با ورژن سیستم عامل 2.55 اینجا قرار بده! منم بعنوان مهندس امنیت شبکه به توانایی شما در جیلبریک کنسول PS4 ایمان میارم!!!!:D

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
باز تاپیک ایشون باز شد یه سری اسپمر پیداشون شد . سری قبل که ایشون اولین نفر بودند که بازی دیجیتالی رو فروشش رو شروع کردن مشکلی برای هیچکس پیش نیوند و بر خلاف بعضی از فروشندگان که اکانتهاشون بلاک شد مال ایشون اکی بود و تا الان هم همه بازیهای من اکی هست .
در مورد روشی هم که الان میگن هرکی میخواد مطمعن بشه میره مغازشون توضیح میشنوه قانع شد انجام میده و نشد هم میگه خداحافظ و دیگه این رفتارهای بچه گانه درست نیست .
آقا مرتضی قیمت که برای دو ترا گفتید برای هارد بعلاوه بازی هست ؟ یعنی هاردشو خودتون میخرید ؟
سپاس
ممنون دوست عزیزم قیمت بازی بودش صبر کنید فردا قیمتها رو کاهش شدیدی میدیم ببینم کدوم کاسب میتونه مقاومت کنه..

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
شما ویدئو از نصب فایل های PKG بر روی PS4 با ورژن سیستم عامل 2.55 اینجا قرار بده! منم بعنوان مهندس امنیت شبکه به توانایی شما در جیلبریک کنسول PS4 ایمان میارم!!!!:D
شما با ریختن بازی کاری نداشته باش آنقدر بچه نشدم تمام کارهامونو تو اینترنت جواد کنم
شما ورژن کنسول و لیست بازی بدید تا به تمام ایران اثبات کنم حرفامو..
شرط بندی میکنم باهر کسی سر این موضوع

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
شما با ریختن بازی کاری نداشته باش آنقدر بچه نشدم تمام کارهامونو تو اینترنت جواد کنم
شما ورژن کنسول و لیست بازی بدید تا به تمام ایران اثبات کنم حرفامو..
شرط بندی میکنم باهر کسی سر این موضوع
دوست گرامی یه کنسول موقع ایی جیلبریک میشه که توانایی نصب فایل های PKG رو داشته باشید!

شما فرمودید :
بنده میتونم تو هر اپدیتی بازی بریزم بدون وصل شدن به اینترنت
پس باید بر روی ورژن 2.55 هم توانایی این کار رو داشته باشید! درسته؟

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
البته این که شما میتونید بازی بریزید روی اکانتی که اپدیت نشده باشه، با استفاده از وب سایت استور سونی https://store.playstation.com/
وارد download list میشید، و download to ps4 رو می زنید، و چند لحظه بعد روی کنسول شما شروع به دانلود میکنه. حالا من 100 در صد مطمئن نیستم که روی کنسول اپدیت نشده انجام بشه، ولی من خودم بارها این کار رو انجام دادم، و هرگز مشکلی نداشتم.

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
دوست گرامی یه کنسول موقع ایی جیلبریک میشه که توانایی نصب فایل های PKG رو داشته باشید!

شما فرمودید : پس باید بر روی ورژن 2.55 هم توانایی این کار رو داشته باشید! درسته؟
بله قابلیت نصب داره اما یوزرها قرار خودشون در اینده بازی بریزند.. ولی از من انتطار نداشته باشید آموزش گام به گام بزارم
در مورد اپدیت2.55خیر الان همچین قابلیتی وجود نداره
در مورد حرفهای اولیتون گروه بریزیلی رو 2.50جلوشونو سونی گرفت رو2.51دیتگاه بریک میشه چراغ آبی..بعد کنسول باید باز میشد
و حتما برای فعال کردن احتیاج به وصل شدن به استور داشتند وبعد لپدیت 2.51بساتشون بسته شد
اما من میگم تو هر ورژنی که شما میگید بدون باز شدن کنسول پس شما چه نتبحه ای میگیرید مت نمیدونم چرا آنقدر مقاومت میکنند

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
البته این که شما میتونید بازی بریزید روی اکانتی که اپدیت نشده باشه، با استفاده از وب سایت استور سونی https://store.playstation.com/
وارد download list میشید، و download to ps4 رو می زنید، و چند لحظه بعد روی کنسول شما شروع به دانلود میکنه. حالا من 100 در صد مطمئن نیستم که روی کنسول اپدیت نشده انجام بشه، ولی من خودم بارها این کار رو انجام دادم، و هرگز مشکلی نداشتم.
خوب الان انجام بدید اپدیت 2.51 باشه دستگاهتون برای من بازی بتمن رو بریزید اینکارو کنید همین فردا یک پلی چهار آکبند جایزه میگیرید از طرف بنده

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66

شما فرمودید : پس باید بر روی ورژن 2.55 هم توانایی این کار رو داشته باشید! درسته؟
دوست عزیز حتما لازم نیست روی 2.55 یا اخرین ورژن باشه، فقط اگر توانایی نصب PKG از روی فلش و یا هارد باشه، و یا حتی بشه از طریق FTP به روت کنسول دسترسی پیدا کرد هم میگن کنسول جیل بریک شده، حالا فرقی نمیکنه، روی چه ورژنی باشه، حتی اگر روی ورژن پایین هم بشه، ان کنسول هک شده وقتی به روت کنسول دسترسی پیدا کنی،
مانند PS3 که ابتدا روی 3.55 و یا پایینتر هک انجام شد، بعد روی 3.56 سونی Exploit رو بست. ولی دیگه تمام شده بود و کنسول PS3 هک شده بود.

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
بله قابلیت نصب داره اما یوزرها قرار خودشون در اینده بازی بریزند.. ولی از من انتطار نداشته باشید آموزش گام به گام بزارم
در مورد حرفهای اولیتون گروه بریزیلی رو 2.50جلوشونو سونی گرفت رو2.51دیتگاه بریک میشه چراغ آبی..بعد کنسول باید باز میشد
و حتما برای فعال کردن احتیاج به وصل شدن به استور داشتند وبعد لپدیت 2.51بساتشون بسته شد
اما من میگم تو هر ورژنی که شما میگید بدون باز شدن کنسول پس شما چه نتبحه ای میگیرید مت نمیدونم چرا آنقدر مقاومت میکنند
برای اینکه حرف هاتون متناقضه! خودت دقت کن:

در مقابل:
اما من میگم تو هر ورژنی که شما میگید بدون باز شدن کنسول

قضاوت با خودتون!

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
برای اینکه حرف هاتون متناقضه! خودت دقت کن:

در مقابل:

قضاوت با خودتون!
بیخیال نه ضما نه اقای راوی شرط نبستید نه اپدیت کنسول دادید نه لیست بازی
قیمت فردا گروهمون و بک ویدعو جدید همه چیزرو اثبات میکنه
بجای بحث اجازه بدید مردم از این فرصت استفاده کنند خودتونم میدونید اگر من مطمعن نبودم محکم حرف نمیزدم ادامی این بحثها باشه برای فردا تا ویدعوی جدید بزارم تو تاپیک
اگر اثبات کردم گفتهامو تمام افراد باید حمایت کنند از این حرکت و اطلاع ریانی بشه کار کمی اتفاق نیفتاده کنسول پلی چهار جیلبربک شده بازی با قیمت 10هزار یعنی چی یعنی
اینم بگم ما یک ماه تو بازار اینکارو انجام میدیم یک سر برید تمام مغازهها مشغول فروش کنسولهای ما هیتند فقط کافی بگید کنسول کپی میخواید تا با قیمت فضایی روبرو بشید تنها دلیل اینکه ما تو سایت بیان کردیم فقط و فقط اطلاع رسانی هستش
چون یوزرها وقتی میفهمند میگند چرا اطلاع رسانی نمیکنید.. تو این سایت هر کاری هم بگید بنده انجام بدم. باز یه بامبول جدید درست میکنید
اون از راوی میگه ظرفیت یک هستند شما از کجا میتونید روزی 100عنوان بازی اونم به انتخاب یوزر پیدا کنید بعد بدون زدن ایدی و بدون اضافه کردن یوزر یکمی فکر کنید متوجه میشید که حرفهای ما درست و واقعیت داره

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
من دو تا کنسول دارم، یکیش 2.55 هست، و یکیش 2.51 هست، بازی بتمن هم خریدم، ولی دانلودم تموم نشده،
اما الان روی ان کنسول 2.51 تست میکنم ببینم که از طریق استور میتونم دستور دانلود به کنسول ارسال کنم با نه، کمی دیگه اطلاع میدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا