• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
دوست عزیز حتما لازم نیست روی 2.55 یا اخرین ورژن باشه، فقط اگر توانایی نصب PKG از روی فلش و یا هارد باشه، و یا حتی بشه از طریق FTP به روت کنسول دسترسی پیدا کرد هم میگن کنسول جیل بریک شده، حالا فرقی نمیکنه، روی چه ورژنی باشه، حتی اگر روی ورژن پایین هم بشه، ان کنسول هک شده وقتی به روت کنسول دسترسی پیدا کنی،
مانند PS3 که ابتدا روی 3.55 و یا پایینتر هک انجام شد، بعد روی 3.56 سونی Exploit رو بست. ولی دیگه تمام شده بود و کنسول PS3 هک شده بود.
دقیقا حرفهای شما تایید میشه.. پس اگر دقت کنید متوجه میشید کنسول تا ورژن 2.51کاملا هک شده و توانایی اجرای بازی داره
فردا اجازه بدید ویدعو جدید و تغییر قیمت رو ببینید و در آخر قضاوت کنید
فقط من حرفم این هستش باتلاش گروه ما فرصت بی نظیری تو ایران اتفاق افتاده بهتر ازش استفاده کنید ما به حمایت شما احتیاج داریم
نه تو ابن شرایط که هزار جور از طرف سونی با مشکل دست و پنجه نرم میکنیم بعد برای ثابت کردن حرفهامون اینجا بحث کنیم فردا ویدعو جدید و قیمت جدید اضافه خواهد شد
فعلا شب همه بخیر

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
ش
من دو تا کنسول دارم، یکیش 2.55 هست، و یکیش 2.51 هست، بازی بتمن هم خریدم، ولی دانلودم تموم نشده،
اما الان روی ان کنسول 2.51 تست میکنم ببینم که از طریق استور میتونم دستور دانلود به کنسول ارسال کنم با نه، کمی دیگه اطلاع میدم.
شما بدون اپدیت نمیتونید کنسولتونو به استور متصل کنید ولی باز تلاش خودتونو بکنید
ارزش جایزه رفتن بک کنسولو داره

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
ش

شما بدون اپدیت نمیتونید کنسولتونو به استور متصل کنید ولی باز تلاش خودتونو بکنید
ارزش جایزه رفتن بک کنسولو داره
بله من الان تست کردم، روی کنسولی که 2.51 هست و اکانت اصلیم هم روی همین پرایمری شده، باز از استور send میکنم، چیزی ظاهر نمیشه روی کنسول قسمت دانلود، فقط اپدیت ظاهر شده.
بله تا اینجا حق با شماست.
شما چطوری روی ورژن پایین بازی به دلخواه میریزید ؟!

Last edited:

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
دقیقا حرفهای شما تایید میشه.. پس اگر دقت کنید متوجه میشید کنسول تا ورژن 2.51کاملا هک شده و توانایی اجرای بازی داره
فردا اجازه بدید ویدعو جدید و تغییر قیمت رو ببینید و در آخر قضاوت کنید
فقط من حرفم این هستش باتلاش گروه ما فرصت بی نظیری تو ایران اتفاق افتاده بهتر ازش استفاده کنید ما به حمایت شما احتیاج داریم
نه تو ابن شرایط که هزار جور از طرف سونی با مشکل دست و پنجه نرم میکنیم بعد برای ثابت کردن حرفهامون اینجا بحث کنیم فردا ویدعو جدید و قیمت جدید اضافه خواهد شد
فعلا شب همه بخیر
بسیار خوب، پس یعنی شما به روت کنسول دسترسی پیدا کردید ؟! و از ان طریق بازیهارو میریزید ؟ روی ورژن پایین، یعنی حتی روی 1.75 هم شما بازی میریزید!!
باورکردنی نیست، اگر واقعیت داشته باشه، اسم شما باید در تاریخ ثبت بشه، چون شما اولین نفر هستید این کار رو کردید.

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
بله من الان تست کردم، روی کنسولی که 2.51 هست و اکانت اصلیم هم روی همین پرایمری شده، باز از استور send میکنم، چیزی ظاهر نمشه روی کنسول قسمت دانلود، فقط اپدیت ظاهر شده.
بله تا اینجا حق با شماست.
شما چطوری روی ورژن پایین بازی به دلخواه میریزید ؟!
من حرفم این هستش به گروه ما ایمان بیارید
حتما حرکت خیلی بزرگی از طرف ما برداشته شده
چطوری و اما و اگرها بماند برای بعد.. ما ترسمون از این هستش شرکت سونی جلوی حفره اصلی رو نبنده وگرنه تو اپدیت 2.55هیچ کاری نکرده و فقط یک سنگی انداخته

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
بسیار خوب، پس یعنی شما به روت کنسول دسترسی پیدا کردید ؟! و از ان طریق بازیهارو میریزید ؟ روی ورژن پایین، یعنی حتی روی 1.75 هم شما بازی میریزید!!
باورکردنی نیست، اگر واقعیت داشته باشه، اسم شما باید در تاریخ ثبت بشه، چون شما اولین نفر هستید این کار رو کردید.
بله ما روی هر ورژنی توانایی ریختن بازی رو داریم فقط قبل 2.55که اونم به لطف خدا در حال رفع کردن هستیم
و اینم به شما بگم در دسر اصلی ما از فردا هستش یه مشت آدم هر روز میاند هی باید اثبات کنیم بعد میگنند بدرد نمیخوره به همین سادگی چون یوزر حال میکنه و کاسب ناراحت.. اینم بگم کار انحصاری میمونه و خواهد ماند

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
من حرفم این هستش به گروه ما ایمان بیارید
حتما حرکت خیلی بزرگی از طرف ما برداشته شده
چطوری و اما و اگرها بماند برای بعد.. ما ترسمون از این هستش شرکت سونی جلوی حفره اصلی رو نبنده وگرنه تو اپدیت 2.55هیچ کاری نکرده و فقط یک سنگی انداخته
البته منکه خودم بازیهام رو خودم دیجیتالی از خود PSN میخرم، و حتما باید به PSN وصل باشم، برای پلاس و انلاین، و این کار رو دوست ندارم،
مگر اینکه روی کنسول ثانویه این کار رو انجام بدم، که از بازی های که ارزش خریدن مستقیم نداره هم بهره ببرم از طریق روش شما .
منتظر اپدیتهای بیشتری از شما هستم. ممنون

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
البته منکه خودم بازیهام رو خودم دیجیتالی از خود PSN میخرم، و حتما باید به PSN وصل باشم، برای پلاس و انلاین، و این کار رو دوست ندارم،
مگر اینکه روی کنسول ثانویه این کار رو انجام بدم، که از بازی های که ارزش خریدن مستقیم نداره هم بهره ببرم از طریق روش شما .
منتظر اپدیتهای بیشتری از شما هستم. ممنون
خواهش وظیفه هستش حتما ویدعوی فردا شب رو تماشا کنید سعی میکنم چیزهای جالبی رو به نمایش بزارم تا شاید بعضیها از صحبتاشون درس ابرت بگیرنند شب بخیر

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
عزیزم صبر کن من آنلاین بشم بعد بگو نیومد شرط ببنده و این حرفا!

چه خبر شد تاپیک یه هو:D

خودت میگی از 1.76 میتونی بازی بریزی و منم میگم رو 1.76 بازی بتمن و جی تی ای بریز ویدئو بزار بعد میگی کنسول 2.50 کمتر تو بازار نیست و اول تکلیف مارو روشن کن رو چه ورژن هایی میتونی بریزی بعد بیا شرط بندی کنیم!

شما که کنسول 1.76 سراغ نداری چه جوری میگی میتونی بازی بریزی و تست نکرده رو هوا حرف میزنی!

میدونم فردا میای میگی سرمون خیلی شلوغه واسه جیلبرک جدید و مشتری ها در مغازه رو کندن و وقت نمیشه ویدئو آماده کنم و به زودی پرده برداری میکنم!:general404:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
عزیزم صبر کن من آنلاین بشم بعد بگو نیومد شرط ببنده و این حرفا!

چه خبر شد تاپیک یه هو:D

خودت میگی از 1.76 میتونی بازی بریزی و منم میگم رو 1.76 بازی بتمن و جی تی ای بریز ویدئو بزار بعد میگی کنسول 2.50 کمتر تو بازار نیست و اول تکلیف مارو روشن کن رو چه ورژن هایی میتونی بریزی بعد بیا شرط بندی کنیم!

شما که کنسول 1.76 سراغ نداری چه جوری میگی میتونی بازی بریزی و تست نکرده رو هوا حرف میزنی!

میدونم فردا میای میگی سرمون خیلی شلوغه واسه جیلبرک جدید و مشتری ها در مغازه رو کندن و وقت نمیشه ویدئو آماده کنم و به زودی پرده برداری میکنم!:general404:
این حرفهارو ول کن شرط چی ببندیم
اگر ثابت کردم هر چی من بگم قبول میکنی.. به مدت 1 ماه باید تبلیغ کار منو بکنی با زدن تاپیک تو بازیسنتر اگرم من باختم تو شرط خودتو بگو من قبول میکنم هر چی باشه چون امکان باختن من صفر هستش

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
آقا دوتا سوال!

- دقیقا چه زمانی میتونید روی ورژن 2.55 هم اینکار رو انجام بدهید؟

- دوم اینکه مثلا برای نصب 10 تا بازی که حدودا بشه همون 500گیگابایت چقدر زمان میبره؟ کنسول رو بیاریم مغازه چقدر باید منتظر بمونیم؟

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
اگر ثابت کردم هر چی من بگم قبول میکنی.. به مدت 1 ماه باید تبلیغ کار منو بکنی با زدن تاپیک تو بازیسنتر اگرم من باختم تو شرط خودتو بگو من قبول میکنم هر چی باشه چون امکان باختن من صفر هستش

فقط لطفا ویدیویی که قرار می دید، برید داخل تنظیمات و ورژن کنسول رو نشون بدید واضح مثلا 1.76 یا 2.51 ، بعد بازیهای جدیدی که بعد از ورژن 2.55 امدند رو نصب داشته باشید و نشون بدید، مثلا بتمن جدید و غیره. و حتما اینکه فقط یک اکانت روی کنسول باشه، و قسمت switch user رو نشون بدید برای اثبات یک یوزر. و بعد چند تا بازی اجرا کنید و در حین اجرای بازی باز هم چند بار ورژن کنسول رو نشون بدید. و بعد دوباره وارد بازی بشید و بازی عوض کنید. و اگر بیشتر میتونید که اثبات کنید که چه بهتر. ممنون

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394

تو اول کاملا شفاف کن قضیه رو بعد بریم سراغ شرط و مشکلی نیست 1 ماه تبلیغ!:general304:

هنوز نگفتی قضیه 1.76 چی کار میکنی؟؟؟؟

رو 1.76 بتمن نصب میکنی؟؟؟؟:D

maas2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
ژووووون؟
هک شده؟
قابلیت آنلاینم داره ؟

pej374

Registered User
لایک‌ها
371
اقا مرتضی دست مریزاد
داداش از کی دیگه میتونیم به امید حق و تلاش شما ،کپی خور بازی کنیم؟
الان ورژن کنسولم،2.51 هستش

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا شما با مردم روراست باشی دیگه این همه بحث و شرطبندی و... راه نمیوفته
رک و راست بگو این همون روش گروه برزیلی هستش والسلام.که صدرصد من خودم چشم بسته میگم همونه منتهی شما طبق معمول دوست داری پیاز داغش رو زیاد کنی.
بهرحال اگر طوری باشه خود گیمر بتونه بازی رو نصب کنه نیاز به آوردن و بردن کنسول نباشه تبریک که این روش گروه برزیلی رو کپی کردید البته به اسم خودتون:);)

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
ژووووون؟
هک شده؟
قابلیت آنلاینم داره ؟
نوشته اند قابلیت آنلاین نداره .
آقا شما با مردم روراست باشی دیگه این همه بحث و شرطبندی و... راه نمیوفته
رک و راست بگو این همون روش گروه برزیلی هستش والسلام.که صدرصد من خودم چشم بسته میگم همونه منتهی شما طبق معمول دوست داری پیاز داغش رو زیاد کنی.
بهرحال اگر طوری باشه خود گیمر بتونه بازی رو نصب کنه نیاز به آوردن و بردن کنسول نباشه تبریک که این روش گروه برزیلی رو کپی کردید البته به اسم خودتون:);)
تا اونجایی که من میدونم تو روش گروه برزیلی گفتند که کنسول باید برای کپی خور شدن باز بشه ولی ایشون میگن نرم افزاریه .
-------

اقا مرتضی اگر ما کنسول رو بیاریم این کار جیلبریک رو انجام بدید بعد از اون خودمون میتونیم بازی بریزیم روش یا هر بازی جدید که بیاد باید کنسول رو بیاریم و شما بازی بریزید ؟

persian18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ای جانم کنسول هک شد
من یکی ورژن 1.51 میخوام آقا مرتضی
قیمتشو برام پخ کن عزیز

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
فقط لطفا ویدیویی که قرار می دید، برید داخل تنظیمات و ورژن کنسول رو نشون بدید واضح مثلا 1.76 یا 2.51 ، بعد بازیهای جدیدی که بعد از ورژن 2.55 امدند رو نصب داشته باشید و نشون بدید، مثلا بتمن جدید و غیره. و حتما اینکه فقط یک اکانت روی کنسول باشه، و قسمت switch user رو نشون بدید برای اثبات یک یوزر. و بعد چند تا بازی اجرا کنید و در حین اجرای بازی باز هم چند بار ورژن کنسول رو نشون بدید. و بعد دوباره وارد بازی بشید و بازی عوض کنید. و اگر بیشتر میتونید که اثبات کنید که چه بهتر. ممنون
سلام مجدد چشم امشب یک ویدعوی خوب حتی از ریختن بازی به نمایش گذاشته خواهد شد..تمام کارهایی هم که خواستید انجام خواهیم داد...من انتظار دارم بعد از شفاف سازسیایران از نظر اطلاع رسانی منفجر بشه ..من اثبات میکنم حرفامو بعدمنتظر حرکت شما هستم.....بعد باید مواظب حرکات شرکت سونی باید باشیم

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
آقا دوتا سوال!

- دقیقا چه زمانی میتونید روی ورژن 2.55 هم اینکار رو انجام بدهید؟

- دوم اینکه مثلا برای نصب 10 تا بازی که حدودا بشه همون 500گیگابایت چقدر زمان میبره؟ کنسول رو بیاریم مغازه چقدر باید منتظر بمونیم؟
بزودی سونی دقیقا معماری و کدنویسی رو تو اپدیت 2.55 تغییر داده ..ما تونستیم بازی نصب کنیم اما در موقع استارت بازی غیر فعال هستش که دلیل اینکارم میدونیم و در حال رفع مشکل هستیم
یک روز کاری زمان احتیاج هستش همین الانم کلی شلوغ هستیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا