• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
داداش یه توضیحی کامل تر میدی؟میتونیم هارد اکسترنال بفرستیم و بازیها رو روش بریزی؟مثل ps3 کپی نرم افزاری میشه؟
توضیح کامل نه.. ولی قابلیت نصب در منزل خودتون وجود داره از هارد اکسترنال.. ولی الان زمان مناسبی برای این کار نیستش..ولی توانایی این کار رو داریم این قابلیت رو اضافه کنیم..ولی شما دوستان از پشت پرده هیچ خبری ندارید الان زمان مناسبی برای رونمایی کردن از بعضی قابلیتها نیستش زمان مناسبش برسه انجام میدیم

persian18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آره یه خورده توضیح بدید

persian18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب الان کنسول جیلبرک شده چند میدید؟

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
اینی که شنا میگید خرید بازی دیجیتالی هستش چه ربطی به جیلبرک داره فقط یک ایدی هستش نه چنتا ایدی مثل شیر یا چیزهای دیگه اون ایدی هم برا اون رو دستگاه گذاشته شده که نشون بدیم ما اینکارو کردیم مرتضی رحمانی.. فقط یک نشون هستش.. شما میتونید هر یپزری رو خواستید به نام خودتون ثبت کنید
باز من متوجه نمیشم میگم جیلبریک ورژن 2.51بع بالا نمیشه الان که 2.55هستش تا اپدیت نشه نمیتونید به سرور وصل بشید برا ثبت اکانت
دستگاه کپی میشه اینترنت نباید وصل بشه به کنسول..
البته این ویدیو شما گنگ هست، و اصلا چیزی رو اثبات نمیکنه، از کجا میشه فهمید که این وصل نیست به اینترنت و قبلا این بازیها خریداری نشدند روی ان اکانت اصلی ؟ و شما روی ان اکانت اصلی لاگین نشدید و روی ان یکی لاگین شدید، دقیقا مانند روش قبلی.
خوب مثلا یک کنسول اک تهیه میشه و ورژن 2.51 هست، حالا فقط یک یوزر ساخته میشه به نام صاحب دستگاه و شما بازیها رو برای ان اکانت جدید میریزید! بدون کمک اکانت اصلی دیگری و برای ان اماده هست بدون داشتن هیچ اکانت دیگر ؟ اگر این طور باشد تبریک میگم شما موفق شدید این کنسول رو هک کنید!
ولی اگر شما کنسول نو رو وصل کنید بعد با یوزر خودتون وارد بشید بعد با ان بازیها رو کپی کنید، بعد یوزر خوتون رو اکتیو کنید بعد یوزر جدید رو وارد کنید و در هر بار اتوماتیک به ان لاگین کنید، این هک نیست.
باید ببینیم دوستانی که این کار رو انجام خواهند داد چه میگن.

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
سلام آقای رحمانی!
یعنی هارد اکسترنال بفرستیم شما پر از بازی می کنی برامون با قیمت ذکر شده در پست اول؟؟؟
و بازی های انتخابی!
خیر هیچ جیلبریکی از راه دور انجام شدنی نیستش یعنی شما هارد بدید من توش بازی بریزم بزنی رو کنسول بازیها خود به خود ظاهر...با عقل جور در نمیاد...
خود کنسول باید باشه تا برنامها روش زده بشه.. میشه بعد اینکارو کرد هارد اکسترتال استفاده بشه
و خودتون بازی بریزید
ولی الان تا ورژن بالاتر از 2.51رو روش جواب نگیریم نمیشه رونمایی کرد از تمام امکانات...
ولی فعلا در قیمتها تجدید نظر خواهیم کرد قیمتها فردا تغییر میکنه و ریزش زیادی خواهد کرد

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
البته این ویدیو شما گنگ هست، و اصلا چیزی رو اثبات نمیکنه، از کجا میشه فهمید که این وصل نیست به اینترنت و قبلا این بازیها خریداری نشدند روی ان اکانت اصلی ؟ و شما روی ان اکانت اصلی لاگین نشدید و روی ان یکی لاگین شدید، دقیقا مانند روش قبلی.
خوب مثلا یک کنسول اک تهیه میشه و ورژن 2.51 هست، حالا فقط یک یوزر ساخته میشه به نام صاحب دستگاه و شما بازیها رو برای ان اکانت جدید میریزید! بدون کمک اکانت اصلی دیگری و برای ان اماده هست بدون داشتن هیچ اکانت دیگر ؟ اگر این طور باشد تبریک میگم شما موفق شدید این کنسول رو هک کنید!
ولی اگر شما کنسول نو رو وصل کنید بعد با یوزر خودتون وارد بشید بعد با ان بازیها رو کپی کنید، بعد یوزر خوتون رو اکتیو کنید بعد یوزر جدید رو وارد کنید و در هر بار اتوماتیک به ان لاگین کنید، این هک نیست.
باید ببینیم دوستانی که این کار رو انجام خواهند داد چه میگن.
باز شما به حرفهای بنده توجه نکردید الان ورژن کنسول 2.51هستش دستگاه نو رو میگم...شما اگر آخرین اپدیت سونی رو نداشته باشید چطوری میتونید به سرور وصل بشید شما این نکته رو بهش توجه کنید بسیار عالی میشه
شما کنسولتون رو هر ورژنی باشه زیر 2.51 ما بدون دست زدن به اپدیت کنسولتون روش بازی میریزیم بدون هیچ یوزری صفر کیلومتربه این کار میگن جیلبریک نه هک هک زمانی معنی میده شما تمام قفلهای کنسپل رو استخراج کرده باشید مثل ps3 الان برای پلی چهار یکمی زود به نظر بنده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
داداش خود ورژن 2.51 هم شامل میشه یا روی اون نمیشه اجراش کرد؟چون کنسول من 2.51 هست..

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
البته سونی در اپدیت 2.51 هم سرویسی به نام backup , restore قرار داده که شما می تونید کل بازیهای نصب شده در کنسول دیگر رو روی هر کنسول دیگری نصب کنید، فقط کافیه اکانت خودتون تو کنسول جدید لاگین بشید و از ان اکانت restore کنید. البته باید اندازه هارد بخونه، مثلا شما بک اپ 600 گیگی رو نمی تونید روی کنسول نو با ظرفیت 500 گیگی بریزید باید اول هارد رو ارتقا بدید،
شاید ایشون از این روش استفاده می کنند، بدون رفتن به فروشگاه PSN بازیها رو میریزند. یا حتی شاید روشی ناشناخته دارند خودشون ...

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
باز شما به حرفهای بنده توجه نکردید الان ورژن کنسول 2.51هستش دستگاه نو رو میگم...شما اگر آخرین اپدیت سونی رو نداشته باشید چطوری میتونید به سرور وصل بشید شما این نکته رو بهش توجه کنید بسیار عالی میشه
شما کنسولتون رو هر ورژنی باشه زیر 2.51 ما بدون دست زدن به اپدیت کنسولتون روش بازی میریزیم بدون هیچ یوزری صفر کیلومتربه این کار میگن جیلبریک نه هک هک زمانی معنی میده شما تمام قفلهای کنسپل رو استخراج کرده باشید مثل ps3 الان برای پلی چهار یکمی زود به نظر بنده
شما میگی حتی تا 2 ترابایت بازی رو میتونید بریزید داخل کنسول همونجا تو مغازه! چقدر زمان میبره ابن کار ؟ یا باید طرف بره فردا بیاد دنبال کنسولش ؟

armstyle

Registered User
لایک‌ها
35
اقا من قصد دخالت ندارم . تبریکم میگم . انشاالله اگر در اینده برای کنسول کسی اتفاقی افتاد جوابگو باشید در غیر این صورت خیلی هم کار خوبی میکنید و افرین بر شما .
فقط یه سوالی پیش میاد ! شما تا مدتی قبل سنگ سونی و گیمر جماعت رو میزدی به سینه که اکانت های هک شده نخرید و سونی بن میکنه و فلان و بیسار . نماینده سونی هستیدو و با ساپورت سونی در ارتباط هستید و ... . حالا جیلبریک میکنید ؟ خیلی باحاله :دی

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
ش
البته سونی در اپدیت 2.51 هم سرویسی به نام backup , restore قرار داده که شما می تونید کل بازیهای نصب شده در کنسول دیگر رو روی هر کنسول دیگری نصب کنید، فقط کافیه اکانت خودتون تو کنسول جدید لاگین بشید و از ان اکانت restore کنید. البته باید اندازه هارد بخونه، مثلا شما بک اپ 600 گیگی رو نمی تونید روی کنسول نو با ظرفیت 500 گیگی بریزید باید اول هارد رو ارتقا بدید،
شاید ایشون از این روش استفاده می کنند، بدون رفتن به فروشگاه PSN بازیها رو میریزند. یا حتی شاید روشی ناشناخته دارند خودشون ...
شما خیلی صحبتهاتون جالب هستش هر چی من میگم از فکر اکانت بیاید بیرون باز چسبیدید به اکانت شما ورژن 2بده به ما قابلیت رستور نداشته باشه ما برات بازی بریزیم بعد کاری کنم تو خونتون گیم کپی کنید

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
شما میگی حتی تا 2 ترابایت بازی رو میتونید بریزید داخل کنسول همونجا تو مغازه! چقدر زمان میبره ابن کار ؟ یا باید طرف بره فردا بیاد دنبال کنسولش ؟
یک روز زمان احتیاج هستش

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
شما هیچ نگران نباش فرقش در آین هستش شما ظرفیت یک رو نمیتونید پایینتر از 30هزار بدست بیارید...ولی من میتونم تا هر چقدر دلم بخواد قیمتهارو پایین بیارم حتی مجانی..زیاد نگران نباشید... شما صبر کن یوزرها باید نظر بدن و انتخاب کنند.. شما هدفت بحث و بحث کردن... دعا میکنم هر چی تو این دنیا نداری خدا بهت بده

من خیلی دنبال دیجیتالی نیستم ولی دیدم بازی دونه ای 25 هم میفروشن و توجه کن گفتم دونه ای

حالا احتمالا یدفعه به طرف 300 هزار تومن بدی بازی دونه ای 20 هم بده شایدم پایین تر

در نهایت هم سود اصلی رو فروشنده توی ظرفیت 2 و 3 برده و این ظرفیت فقط سود اضافه هست براش و میتونه زیر قیمت هم بده!

این داستان 2.51 هم 100 درصد فیلم جدیده برای یوزرهای ساده که فکر کنن خبریه!:cool:

نمیدونم دیگران چی فرض میکنی که یه همچین صحبت هایی میکنی!

جیلبرک PS4...:general404::general404::general404:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
اقا من قصد دخالت ندارم . تبریکم میگم . انشاالله اگر در اینده برای کنسول کسی اتفاقی افتاد جوابگو باشید در غیر این صورت خیلی هم کار خوبی میکنید و افرین بر شما .
فقط یه سوالی پیش میاد ! شما تا مدتی قبل سنگ سونی و گیمر جماعت رو میزدی به سینه که اکانت های هک شده نخرید و سونی بن میکنه و فلان و بیسار . نماینده سونی هستیدو و با ساپورت سونی در ارتباط هستید و ... . حالا جیلبریک میکنید ؟ خیلی باحاله :دی
مگر شما کنسول کپی پلی و ایکس باکس میخری هکرش میاد پاسخ گو باشه و ضمانت نامه بنویسه..
بعد ما نگفتیم هک کردیم یا هکریم جیلبریک با هک زمین تا اسمون تفاوت داره هک خلاف قوانین آمریکا و دنیا هستش ولی جلبریک نه تو آمریکا نه جهان هیچ پیگردی قانونی برجا نداره وگرنه سر کاکاروکو الان باید بالای دار باشه با جلبریک و دادن برنامه اکسپورت
در مورد سونی من نگفتم نمایندشم هزار بار حرف کاسبهای سو استفاده کننده بودش

بهر حال تو ایرانیم نه امریکا

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
من خیلی دنبال دیجیتالی نیستم ولی دیدم بازی دونه ای 25 هم میفروشن و توجه کن گفتم دونه ای

حالا احتمالا یدفعه به طرف 300 هزار تومن بدی بازی دونه ای 20 هم بده شایدم پایین تر

در نهایت هم سود اصلی رو فروشنده توی ظرفیت 2 و 3 برده و این ظرفیت فقط سود اضافه هست براش و میتونه زیر قیمت هم بده!

این داستان 2.51 هم 100 درصد فیلم جدیده برای یوزرهای ساده که فکر کنن خبریه!:cool:

نمیدونم دیگران چی فرض میکنی که یه همچین صحبت هایی میکنی!

جیلبرک PS4...:general404::general404::general404:
خوب من نیت شما رو میدونم خود شما میتونید روزی 100عدد ظرفیت بک به اتخاب یوزر پیدا کنید حرفتون کاملا مسخره هستش بعد بدون ثبت اکانت ورژن 1.76بیار روش بازی بریزیم.. چطوری میتونید بدون وصل شدن به اینترنت و ثبت اکانت و. بدون اپدیت بازی بریزید
نمیدونم شما هنوز در چی موندید جلوی این کار نمیتونید مقاومت کنید قیمتها فردا شکسته میشه و خواهیم دید یوزرها چیکار میکنند

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
ایا شما این کار رو برای کسی انجام دادید ؟ خوب میشد کسی با ایدی معتبری تایید میکرد با تصاویر و اثبات ادعای شما .

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
در مورد سونی من نگفتم نمایندشم هزار بار حرف کاسبهای سو استفاده کننده بودش

واقعا با چه رویی این حرفو میزنی!!!!!!:general208::general208::general208::general208::general208:

چند نفر شاهد تو پی تی میخوای که این حرف زدی و ادعا کردی نمایندگی سونی تو ایران گرفتی؟؟؟؟:cool::cool::cool:

bazi berooz

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان عزیز دیگه شما چی می خواید اصلا گیریم که ایشون هک نکرده که به نظر من اینه که هک کرده و بازی هارو به این قیمت ارزون می فروشه و حالا قراره بازم قیمت ها رو بیاره پایین واقعا انصاف نیست که هی از ایشون انتقاد می کنین

soroushpayne

Registered User
لایک‌ها
50
سلام .... عزیز جان شما پلی 3 رو کپی خور کردید ؟؟
حالا اومدید سراغ پلی 4 !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا