• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lllldante

Registered User
لایک‌ها
40
دوستانه عزیز شما یا اکانت را می خواهید یا نمی خواهید , این مزخرفات چیه میاید تحویله این اقا میدید ؟ ادم حسابی توضیحات تو پیج هست اگه دوست نداری حرف نزن هم میری رو اعصاب این اقا هم رو اعصابه ما , هی چرت و پرت میفرستید یه سوالا تا حالا 50 بار پرسیدند ایشون هم جواب داده دوباره میری تو پیجه بعد دوباره اومدن همونا پرسیدن , اصلا یعنی خوشتون میاد تا یه چیزی را میاید برای فروش بگذارید یه بیشعور بیاد بگه دروغ میگه این بابا , متاسفانه تو این سایت تا دلتون بخواد ادم بی فرهنگ و ... ریخته .
سواله اضافی نپرسید اخه چه قدر ادم باید بی فرهنگ باشه که هی بیاد یکی را متهم کنه ... اونم سره چیزی که تا حالا ندیدند .

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
من یه سوال برام پیش اومده قصد جسارت هم به اقا مرتضی ندارم

تا یه مدت که تاپیک های فروش اکانت زیاد شده بود چه کانادا که ساسپند نمیشه و چه امریکا که داستانش معلوم بود شما چپ و راست بیانیه صادر میکردی اینکار از نظر شرعی حرامه دزدیه حق سونی داره ضایع میشه فقط دیسک اورجینال باید گرفت و از این حرفا من نماینده سونی هستمو ..............

خلاصه کلی شیطنت انجام شد که تاپیک همه جمع اوری شد

چطور الان این روش حلاله ؟ از نظر سونی ایرادی نداره ؟ پول کاسبیش خوردن داره ؟ :general711:

از نظر من هم بهتره اسمشو جیلبریک نزاریم چون کلا افلاینه مشخصه چه روشیه اینارو کلا گفتم حرفایی که پشت سر ما اون موقع چپ و راست زده میشد و بیانیه صادر میشد یاداوری بشه در غیر این صورت ما مثل بقیه نیستیم که بیایم سنگ اندازی کنیم تو کاسبی کسی و هر کی هر جوری پول در بیاره نوش جونش
موفق باشید
سلام و عرض ادب!

جناب استارتر در یک پست دوتا تناقض توی حرف هاشون موجوده! اول میاد میگه من هر ورژنی رو (جیلبریک:D ) میکنم! بعد میاد میگه روی ورژن 2.55 اینکار رو نمیشه انجام داد!!! (حالا خوبه واقعا معنی اکسپلوید و جیلبریک رو هم نمیدونه!) چون اگر کنسول جیلبریک شده باشه شما توانایی نصب فایل های PKG رو هم دارید که میتونید هر بلایی سر این کنسول بیارید! بطور مثال بدلیل معماری پردازنده حتی امکان نصب ویندوز 8.1 و دوال بوت کردن کنسول هم هست!

دوم : همانطور که ذکر کردم در روش ایشون اول بازی های اورجینال (فقط یک بار و بر روی یک کنسول) خریداری و پریمایر میشوند! سپس لایسنس های بازی ها بوسیله ی بورد (رسپیر پی) از کنسول اولیه خارج و بوسیله ی فلش مموری بر روی N عدد کنسول دیگر قابل نصب میباشد!

پس جیلبریکی صورت نگرفته! این همون روش تیم برزیلی هست! و تا ورژن 2.51 هم بیشتر این امکان وجود ندارد! به همین دلیل جناب استارتر متناقض از نصب بازی بر روی ورژن 2.55 معذور است!

Last edited:

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
اقا من اصن کارری ندارم که ایشون دارن هک برزیلی میفروشن یا دارن هک برزیلی میفروشن :D
ولی من میگم این نیو یزور های که گفتن اقا کارش درسته!
باید 2 ماه پیش تاپیکو میدید!!
اون موقع همین اقای رحمانی اومد گفت من نماینده قانونی سونی ام سونی گفتی الان اپدیت میدیم بازی قفل شه سری بعد داریم دادگاه رو داریم Ok میکنیم واسه بن کنسول
درسته یا نه اقای رحمانی؟؟؟
بعد اومدن گفتن این پول ها خوردن نداره و فلان ...
یادتون قراره بود چت با ساپورت سونی گزاشته شه؟؟؟
ایا اینها بود یا نبود؟؟
چه قدر اومدید تو تاپیک 5000 سطر نوتشتید این کار دزدیه فلانه بیساره!!!
حداقل ما بازی رو یک سوم قیمت تهیه میکردیم 1.3 هم میفروختیم!!!!
اون کار دزدی بود حروم بود!!
همون حرکات باعث شد کلا نون چند نفر از همین بچ های اینجا رو اجر کردید با مغلطه کردن!!!
الان چی شد بازی 25 تومنی میزنید سونی دیگه بهتون کاری نداره؟؟
کات کردین؟؟؟
خب بیاید جواب بدید که ما هم بدونیم چند چندیم

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام و عرض ادب!

جناب استارتر در یک پست دوتا تناقض توی حرف هاشون موجوده! اول میاد میگه من هر ورژنی رو (جیلبریک) میکنم! بعد میاد میگه روی ورژن 2.55 اینکار رو نمیشه انجام داد!!!

دوم : همانطور که ذکر کردم در روش ایشون اول بازی های اورجینال (فقط یک بار و بر روی یک کنسول) خریداری و پریمایر میشوند! سپس لایسنس های بازی ها بوسیله ی بورد (رسپیر پی) از کنسول اولیه خارج و بوسیله ی فلش مموری بر روی N عدد کنسول دیگر قابل نصب میباشد!

پس جیلبریکی صورت نگرفته! این همون روش تیم برزیلی هست!
1000000000000% تایید میشه این حرف :)

Mr.47

Registered User
لایک‌ها
121
همون روز اول که ایشون شروع کرد به فروختن بازی ها به روش شیرینگ من گفتم به بچه های این سایت که این آقا داره چیکار میکنه...اون موقع فقط 5_6 نفر باهام همراه شدن و حرفمو باور کردن...ولی خدارو شکر الان دیگه دستش رو شده...آقا مرتضی جم کن این مسخره بازیا رو...ی حرف تو صفحه X میزنی همون حرفو تو صفحه (X+1) نقض میکنی..
خدارو شکر دیگه همه شناختنت...

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
این هم توضیح مختصر در مورد روش دامپ کردن و کلون سازی بازی های PS4 :

1. Buy a PSN Game on Master Console and download it
  2. Connect Slave Console to PSN, create Account from Master Console, activate Slave Console and download the game
  3. Dump the NOR Flash of Slave Console with Tools like Teensy++ or the Pi (let us call that dump from now on ActivatedDMP)
  4. Boot Slave Console, Connect to PSN and Deactivate the Console
  5. Write the ActivatedDMP back to the NOR of Slave Console
  6. Profit, the Process can now be repeated on any other PS4 without reaching the “three consoles max” official PSN Game Share limit.

بازی های اورجینال فقط یکبار بر روی یک کنسول مادر خریداری و اکتیو میشوند! با بورد تنسی و یا رسپیر پی از کنسول اکتیو شده دامپ گرفته شده و بر روی کنسول های دیگر کلون سازی میشود!

جناب استارتر متناقض لطفا دروغ تحویل مردم شریف ایران ندهید! (لطفا کلمه ی جیلبریک را از نام تاپیک پاک کنید) روش شما کلون سازی است نه جیلبریک!!!

شرط میبندم تابحال اصلا با مین بورد Teensy++ هم کار نکردی!!!! چون اطلاعاتت واقعا صفره!!!!

Last edited:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
بله و بله من صحبتهای تمام دوستانو خندم یکمی تا شب صبر کنید خواهید دید در ویدعو چه اتفاقاتی خواهد افتاد ..از تعجب انگشت به دهن میموند...ببینید الان تمامتون یجور کاسب هستید که دارید میگید بریزیلی بریزیلی گیریم حرف شما درست که نیستش ..میشه بازی مجانی بدست اورد و به مردم داد یا نه این کجاش برای شماها سوزش داره ..
بجای بحث کردن تا ساعت 10 امشب صبر کنید ویدعوهای جالبی براتون داریم..الان وقت رکورد گرفتن رو ندارم بعد افتاری چشم یاحق

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
بله و بله من صحبتهای تمام دوستانو خندم یکمی تا شب صبر کنید خواهید دید در ویدعو چه اتفاقاتی خواهد افتاد ..از تعجب انگشت به دهن میموند...ببینید الان تمامتون یجور کاسب هستید که دارید میگید بریزیلی بریزیلی گیریم حرف شما درست که نیستش ..میشه بازی مجانی بدست اورد و به مردم داد یا نه این کجاش برای شماها سوزش داره ..
بجای بحث کردن تا ساعت 10 امشب صبر کنید ویدعوهای جالبی براتون داریم..الان وقت رکورد گرفتن رو ندارم بعد افتاری چشم یاحق
جناب هکر متناقض! نمایندگی رسمی سونی در ایران! حامی سهام مالی شرکت سونی!

اگر خواستید بنده میتونم براتون کلاس نهضت سواد آموزی رایگان بگذارم!

هر وقت تونستی فایل های PKG رو پچ و روی کنسول نصب کنی بعد بیا حرف از جیلبریک بزن! کلون سازی بازی های ساین شده که روشش خیلی وقته توی نت موجوده! چرا اینقدر اصرار داری ملت رو دراز گوش فرض کنی و اسم جیلبریک رو روی کلون سازی بزاری؟

Mr.47

Registered User
لایک‌ها
121
الان با این روش پول درآوردن حلاله...؟!!!!!!!!!!!!
بقیه بازی بفروشن حرومه ولی به روش شما حلاله حلاله...:D

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
خیلی هم عالیه با قیمت 7 دلار بازی رو به مردم میدید!!!
فقط برای من جای سوال اینجاست!
مگه شما خودت 2 ماه پیش نگفتی عینی این کار خود خود دزدی هست
اکانت هکی ندید دست مردم؟؟؟
ما که بین 30 تا 35 دلار میفروختیم!!!
من فقط میخوام بدونم شرکت سونی به شما که نماینده ی قانونیش تو ایرانی نمیگه اقا نکن اینکارو زشته نون ما اجر میشه؟؟؟
نمیگه این کار دزدیه؟؟
نمیگه میریم دادگاه بن کنسول بگیریم؟؟؟
نمیگه خدا سر شاهده همون هکی باز یکم صرف داشت واسمون؟؟؟؟
عایا نمیگه این همون هک برزیلی هست و شما hello رو بزور مینویسی چجوری تونستی کنسول هک کنی؟؟
ایا شما یک عجوبه نیستی؟؟
ایا شما نون به نرخ روز نمیخوری؟؟؟
ایا شما همون نیستی که کارت 200 تومن میدادی به خلق الله؟؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
من یه سوال برام پیش اومده قصد جسارت هم به اقا مرتضی ندارم

تا یه مدت که تاپیک های فروش اکانت زیاد شده بود چه کانادا که ساسپند نمیشه و چه امریکا که داستانش معلوم بود شما چپ و راست بیانیه صادر میکردی اینکار از نظر شرعی حرامه دزدیه حق سونی داره ضایع میشه فقط دیسک اورجینال باید گرفت و از این حرفا من نماینده سونی هستمو ..............

خلاصه کلی شیطنت انجام شد که تاپیک همه جمع اوری شد

چطور الان این روش حلاله ؟ از نظر سونی ایرادی نداره ؟ پول کاسبیش خوردن داره ؟ :general711:

از نظر من هم بهتره اسمشو جیلبریک نزاریم چون کلا افلاینه مشخصه چه روشیه اینارو کلا گفتم حرفایی که پشت سر ما اون موقع چپ و راست زده میشد و بیانیه صادر میشد یاداوری بشه در غیر این صورت ما مثل بقیه نیستیم که بیایم سنگ اندازی کنیم تو کاسبی کسی و هر کی هر جوری پول در بیاره نوش جونش
موفق باشید
فرقش این بود که اکانتهایی که بقیه میفروختن ساسپند شد و پول خریدارها سوخت شد ( خرید با کریدیت هکی دزدی ) ولی کسانی که از ایشون اکانت خریدن یکدونه از اکانتها مسدود نشد !

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
حرص نخورید تا شب صبر کنید یکمی دارید تند میرید اخرش خودتون خیت میشید :D

جیلبریک تو قانون امریکا یک کار خلاف نیست بلکه کاملا قانونی هستش..ولی اکانت هکی یعنی از حساب یه بدبخت پول دزدیدید ..یکمی قوانین رو مطالعه کنید خوب هستش
بازم میگم تا شب صبر کنید من دلم نمیاد ضایع بشید خدایی نکرده چی میشه تا شب صبر کنید اگر ما نتونستیم صحبتامونو اثبات کنم هر چی شما بگید درست حرفی نمیمونه تا شب

hotman1234

Registered User
لایک‌ها
98
این هم توضیح مختصر در مورد روش دامپ کردن و کلون سازی بازی های PS4 :

1. Buy a PSN Game on Master Console and download it
  2. Connect Slave Console to PSN, create Account from Master Console, activate Slave Console and download the game
  3. Dump the NOR Flash of Slave Console with Tools like Teensy++ or the Pi (let us call that dump from now on ActivatedDMP)
  4. Boot Slave Console, Connect to PSN and Deactivate the Console
  5. Write the ActivatedDMP back to the NOR of Slave Console
  6. Profit, the Process can now be repeated on any other PS4 without reaching the “three consoles max” official PSN Game Share limit.

بازی های اورجینال فقط یکبار بر روی یک کنسول مادر خریداری و اکتیو میشوند! با بورد تنسی و یا رسپیر پی از کنسول اکتیو شده دامپ گرفته شده و بر روی کنسول های دیگر کلون سازی میشود!

جناب استارتر متناقض لطفا دروغ تحویل مردم شریف ایران ندهید! (لطفا کلمه ی جیلبریک را از نام تاپیک پاک کنید) روش شما کلون سازی است نه جیلبریک!!!

شرط میبندم تابحال اصلا با مین بورد Teensy++ هم کار نکردی!!!! چون اطلاعاتت واقعا صفره!!!!
روش کار همینی هست که این دوستمون گفتن اما من یه شفاف سازی دیگه انجام بدم.
الان خیلی راحت میشه 2000 دلار پی پال هکی رو به قیمت حدودا 400 هزار تومن خرید. ایشون میرن با 2000 دلار 30 تا بازی میخرن روی یه اکانت. بعد از این اکانت با همین روش روی کنسول های دیگه بازی ها رو میریزن. اگه پس فردا گند دلار هکی هم در اومد برای اکانت هیچ مشکلی پیش نمیاد چون اصلا به اینترنت وصل نمیشه که بازی ها بخواد پاک بشه.
پس دلاری 200 تومن براشون میوفته و هر بازی 60 دلاری در میاد 12 هزار تومن. حالا دقت کنید اگه فقط به یه نفر این روش رو بفروشه روی هر بازی 2 برابر سود میکنه. اما این آخر کار نیست و این روش رو مثلا به 20 نفر یا هر چند نفر که بتونه میفروشه. حالا دیگه خودتون حساب کنید سودش چقدر میشه.
پس اینکه میاد میگه من میتونم مجانی هم بازی بدم به ملت تعجب نکنید چون با همون یه نفر 2 برابر سودشو برده.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
اقا مسعود در مورد این کار فعلا نمیتونم نظر بدم یکمی صبر کنید بعد اعلام میکنم

ممنون فقط اطفا زودتر بگید چون من کنسولم رو آپدیت نکردم و راهم دوره و نمیتونم هر بازی جدید که اومد بیام بریزم . اگه جوری باشه که جیلبریک رو انجام بدید و بعد از اون خودمون بتونیم بازی بریزیم تا بیارم انجام بدید اگر هم نمیشه تا کنسول رو آپدیت کنم .

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
روش کار همینی هست که این دوستمون گفتن اما من یه شفاف سازی دیگه انجام بدم.
الان خیلی راحت میشه 2000 دلار پی پال هکی رو به قیمت حدودا 400 هزار تومن خرید. ایشون میرن با 2000 دلار 30 تا بازی میخرن روی یه اکانت. بعد از این اکانت با همین روش روی کنسول های دیگه بازی ها رو میریزن. اگه پس فردا گند دلار هکی هم در اومد برای اکانت هیچ مشکلی پیش نمیاد چون اصلا به اینترنت وصل نمیشه که بازی ها بخواد پاک بشه.
پس دلاری 200 تومن براشون میوفته و هر بازی 60 دلاری در میاد 12 هزار تومن. حالا دقت کنید اگه فقط به یه نفر این روش رو بفروشه روی هر بازی 2 برابر سود میکنه. اما این آخر کار نیست و این روش رو مثلا به 20 نفر یا هر چند نفر که بتونه میفروشه. حالا دیگه خودتون حساب کنید سودش چقدر میشه.
پس اینکه میاد میگه من میتونم مجانی هم بازی بدم به ملت تعجب نکنید چون با همون یه نفر 2 برابر سودشو برده.
بفرمایید توضیحات کامل:

روش اکسپلوید برزیلی: کلون سازی بازی های PS4 بر روی N عدد کنسول دیگر! تست شده و 100% واقعی»

http://www.ps4news.com/ps4-hacks-ja...-method-to-jailbreak-the-playstation-4-guide/

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
بس كنید دوستان دعوای صنفی تون رو ببرید جای دیگه، من اصلا ایشون رو نمیشناسم اما این بنده خدا یه ادعایی كرده حالا اگه تونست دستش درد نكنه،جلبریك كرده یا هرچی چه فرقی میكنه هركی بلده بره بكنه پولشم نوش جونش من مصرف كننده هم استفاده ش رو میبرم، آخه این بحثا چیه چند نفر استفاده میكنن میان نظرشونو به همه میگن

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
بس كنید دوستان دعوای صنفی تون رو ببرید جای دیگه، من اصلا ایشون رو نمیشناسم اما این بنده خدا یه ادعایی كرده حالا اگه تونست دستش درد نكنه،جلبریك كرده یا هرچی چه فرقی میكنه هركی بلده بره بكنه پولشم نوش جونش من مصرف كننده هم استفاده ش رو میبرم، آخه این بحثا چیه چند نفر استفاده میكنن میان نظرشونو به همه میگن
بحث سر ادعای جیلبریک کردن کنسول PS4 هست! ایشون ادعای کذب کرده در حالی که روشش یا کلون سازی بازی هاست!

ایشون حتی معنی این دو کلمه (اکسپلوید و جیلبریک) رو نمیدونند چه برسه به دانش استفاده از بورد Raspberry Pi و دامپ کردن :D

Uzumaki Naruto

Registered User
لایک‌ها
56
طبق قانون اساسی امریکا و پست #133 اکانت کانادا که با کارت شارژ راجرز انجام میشد دزدی و غیر قانونیه (امریکا رو کار ندارم) ولی جیلبریک و هک کامل کنسول که ضرر 100 در 100 مالی به سونی و فروش یه بازی به 20 نفره قانونیه

جالب بود :D با قانون امریکا اشنا شدیم تو این بند نوشته کردیت کارت هک نکنید برید بزنید خود کنسول رو از ریشه هک کنید حلالتون باشه :general404:

کسی هم حرص نمیخوره نوش جون هر کی بتونه کاسبی کنه همه حرف من اینه که ادم گذشته و حرفایی که قبلا زده یادش نره

XX_SHAYAN_XX

Registered User
لایک‌ها
10
سلام اقا مرتضی شما که مثلا قوانین رو خیلی خوب بلدین باید بدونین که درسته که جیلبریک قانونیه ولی نه برای استفاده به این منظور که بازی هارو به صورت غیر قانونی اجرا کنید که این مورد 100 درصد دزدی و غیر قانونی هستش و میشه همون piracy . در ضمن یه توضیح هم بدین که چی شد که از نماینده و مدافع حقوق سونی یک دفعه کارتون به اینجا کشید و این کارا شد قانونی .

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا