• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
خب جناب شکی نیست که سیستم شما قطعا سیستمی برد- برد است که در جریان گیم شیرینگ هم همین گونه بود.
ولی بهترین چیز صدافت با مشتری است و شفاف سازی و زیاد شیک جلوه ندادن موضوع.
همه ما خاطرمان است که شما جریان ساده گیم شیرینگ را خیلی شیک و پیچیده جلوه دادید و لقمه را دور سر چرخاندید!
خواهش من این است که این بار از در صدافت و یک رنگی وارد شوید و اطمینان داشته باشید که مشتری ها هم استقبال بیشتری خواهند کرد‍!
در مورد دوستان کاسب و کسانی که قصد تخریب دارند هم پیشنهاد می کنم که برخورد قاطع داشته باشید و اجازه بهم زدن نظم تاپیک رو ندید

arsalan20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان الان این هک برزیلی این اکانت های شیرینگ این ها را کی تو ایران میار

Uzumaki Naruto

Registered User
لایک‌ها
56
اصلا بحث من یه نفر سر این نیس که اینکار اصلا قابل انجام شدن هست یا نه

تونستی انجام بدی بده پولتو بگیر نوش جونت قصد کوبوندن کسی رو هم ندارم

کل حرف من اینه که کسی که میاد میگه اکانت کانادا و امریکا گناهه غیر شرعیه حق مردم امریکا خورده شده :| حق سونی خورده شده و ....... اینقدر شیطنت شد تا تاپیک همه بسته شد بعد این طرح هم خودش اخرش برسی نتیجش نهاییش مثل همون اکانتهاس

خلاصه کلام اینکه چوب لا چرخ کاسبی دیگران کردن کار درستی نیس که اونا برن بعد طرح مشابه همون زده شده به کسی هم فشار نیومده پس نیا بگو این فروشنده های اکانت هکی فلان و این حرفا.... کسی هم دزد خطاب نکن
ما کاسبی مون و مشتری هامون سر جاشه

soheil707

Registered User
لایک‌ها
43

lllldante

Registered User
لایک‌ها
40
الان خیلی راحت میشه 2000 دلار پی پال هکی رو به قیمت حدودا 400 هزار تومن خرید

از کجا میشه خرید میشه منبعش را بگید منم یه مقدار میخوام

داداش این سایتتون اسم های x one و 360 رو برعکس گذاشتید گفتم رسیدگی کنید :D

http://8pic.ir/images/vd2fz1ql0me7remger2x.png
در جواب باید گفت خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ D;

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
ساعت داره 11 شب میشه، و از ویدیو و اثبات ادعا خبری نیست، ظاهرا همه سر کاریم ...

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
ساعت داره 11 شب میشه، و از ویدیو و اثبات ادعا خبری نیست، ظاهرا همه سر کاریم ...
برادر من اصلا همچین ویدئویی قرار داده بشه! چیزی نیست جز (اکسپلویت تیم برزیلی) و روش کلون سازی بازی های PS4

کسی که ادعای جیلبریک PS4 رو میکنه باید از نصب و اجرای فایل های PKG و Hombrew ویدئو قرار بده! نه از اجرای بازی!

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
برادر من اصلا همچین ویدئویی قرار داده بشه! چیزی نیست جز (اکسپلویت تیم برزیلی) و روش کلون سازی بازی های PS4

کسی که ادعای جیلبریک PS4 رو میکنه باید از نصب و اجرای فایل های PKG و Hombrew ویدئو قرار بده! نه از اجرای بازی!
برادر من یک صحبتی با شما دارم شما میتونید رو ورژن 2.50 که الان من بازی نصب میکنم بازی نصب کنید ..اگر ما کپی برداری کرده باشیم الان لینکهای این موضوع رو تو تاپیک بزارید ..
هیچ کسی در حال حاظر تو دنیا اینکارو نکرده ..چرا دنبال خیال بافیهای خودتون هستید ...این چیزهایی که شما میگید فقط از دست برنامه نویسهای حرفه ای بر میاد نه من یا شما یا هیچ کسه دیگهی

ali_ghasemi829

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
فقط جسارت نباشه جیلبریک برا دستگاه هاییه که سیستم عاملشون IOS هست مثل گوشی های ایفون.
این جیلبریک اینجا چه معنی میده

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813

ali_ghasemi829

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
هدف ما فقط و فقط اطلاع رسانی بودش تصمیم با یوزرها خواستند میتونند انجام بدن یا نه
هر کسی هم خواستش میتونه تشریف بیاره فروشگاه یا کسبه مهربون توپخونه بهشون خدمت میکنند

در مورد اپدیت 2.55 اونم در حال کاریم و بزودی اخبارشو میدیم و بگم جوابم گرفتیم تا کسبه محترم یاد بگیرند این پول زور نیستش حق ماست مال ماست بخاطرش چی زحمت کشیدیم
جمعه ویدوعی از اجرای بازیها روی ورژن 2.55 میزاریم تا جمعه خدانگهدار

mortezatroy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوست عزیز اگه بحث کپی خور شدن به صورت نرم افزرای هست .

Last edited by a moderator:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
صحبتهایی با کاسبهایی که دارن کار شکنی میکنند
بله ما کاری کردیم و اینو حق خودمون میدونیم و پولشم خواهیم برد
در مورد بن بن شدن راه انداختید
هیچ کسی نمیتونه به استور وصل کنه کنسولشو تا سونی بنش کنه تا شما به استور وصل بشید و انلاین بازی نکنید بنی وجود نداره
الان کدوم پلی 3 با اپدیت بن شده که پلی 4 بشه با اپدیت کردن فقط و فقط از حالت کپی در میادش

در مورد بحث بعدی که راه انداختید
چند ماه دیگه بازیهای دیگهی میاد و اپدیت میخواهد شما نگران نباشید تا اون موقع حتما درست میشه ..اختلاف بین اپدیتها و فاصلشون از طرف ما عمدی هستش ...علتشم این هست شما باید کنسولتونو اپدیت کنید تا انلاین بشید اینجوری قبل وصل شدن و بن شدنی چه اتفاقی میفته کنسول اورجینال خواهد شد
پس حرفهاتون مسخره هست و هیچ دلیلی نمیمونه
بعد تو هارد 500 ...15 تا بازی خوشگل میشه ریخت به مبلغ 200 هزار خوب قیمت هر بازی حدود 10تا 15 هزار درمیادش

ما بخوریم شما نخورید سوزش داره پس بسوزید که چقدر نادان هستید که بجای بحث نمیتونید و نخواهید تونست همون هک بریزلیهارو اجرا کنید پس برید مشکل کار رو از بی سوادی خودتون جویا بشید

تا الان 430 عنوان گیم برای پلی 4 امده و گیمهای اینده هم ساپورت داده خواهد شد

شما انتظار دارید یوزرها از این فرصت طلایی چشم پوشی کنند و باز بیان اکانت هکی و اشغال شماها رو بخرنند
بله دوستان ما تضمین میکنیم کسی تونست کنسولهای جیلبریک شده مارو بن کنه همینجا اعلام میکنم بجای یه کنسول 10 تا بهش میدم
بحثی نمیمونه تا این کاسبهای بی سواد به اشتباهات خودشون پی ببرند

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا