• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

.اطلاعیه اخر گروه حتما مطالعه شود درباره جیلبریک ps4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
الان میگم شما که یک هکر به تمام معنای!
خدا سر شاهده بری usa سونی و ماکروسافت شما رو به عنوان کلاه سفید استخدام میکنن قبل انتشار فریمور میدن شما تست کنی!!!
اگه هم نه همین روسیه خودمون میتونی بری شرکت کسپر اونجا هم میگیرن کلاه سفیدا رو
راستی این ios 9 هم داره میاد ببین میتونی یک گوشه چشمی به اونم بندازی :D :|

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
مرتضی جان مگه نسخه فارسی قوانین آمریکا هم چاپ شده تو ایران؟؟؟؟؟؟:D

آخه شما انگلیسی بلد نیستی چه جوری قوانین آمریکا رو مطالعه کردی!:general304::general304::general304:

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
حالا بزارید ویدیو را قرار بده، بعد نتیجه گیری کنیم.
فقط ویدیو گنگ نذار، کامل اثبات کن، برای خودت بهتره که دیگه خیال همه رو راحت کنی.

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
برام جالب که چرا انقدر فروشندهای اکلنت هکی بهشون فشار امده شماها حتی همون هک بریزیلی رو نمیتونید اجرا کنید چون مال این حرفها نیستید اونم بعد 3 ماه

تو ویدعوی امشب دریک کنسول با ورژن 2.4 چون پایینتر از این تو بازار پیدا نکردم فعلا با هارد اکسترنال شروع به نصب بازی میکنم و اجرای اون حتی بتمن که تو ورژن 2.55 هستش هم تو این دستگاه ریخته میشود ...اگر لیست دارید بگید لیست شماها رو بریزم
با انتشار این ویدعو تمام بحثها به اتمام خواهد رسید ..ببینیم بعد چه بانبولی در میارید

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
بفرمایید توضیحات کامل:

روش اکسپلوید برزیلی: کلون سازی بازی های PS4 بر روی N عدد کنسول دیگر! تست شده و 100% واقعی»

http://www.ps4news.com/ps4-hacks-ja...-method-to-jailbreak-the-playstation-4-guide/
اقا دمت گرم، من این رو ندیده بودم، پس ان گروه واقعا کنسول رو هک کردند؟!! یکی از کنسول من 2.51 هست، خوب شد این رو دیدم و اپدیت نکنیم ببینم این روش تو ایران جا می افته یا نه، و مانند 3.55 ps3 براش CFW بسازند!

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
برام جالب که چرا انقدر فروشندهای اکلنت هکی بهشون فشار امده شماها حتی همون هک بریزیلی رو نمیتونید اجرا کنید چون مال این حرفها نیستید اونم بعد 3 ماه

تو ویدعوی امشب دریک کنسول با ورژن 2.4 چون پایینتر از این تو بازار پیدا نکردم فعلا با هارد اکسترنال شروع به نصب بازی میکنم و اجرای اون حتی بتمن که تو ورژن 2.55 هستش هم تو این دستگاه ریخته میشود ...اگر لیست دارید بگید لیست شماها رو بریزم
با انتشار این ویدعو تمام بحثها به اتمام خواهد رسید ..ببینیم بعد چه بانبولی در میارید

عزیزم 1.76 من چی شد؟؟؟؟
چرا هی میپیچونی؟؟؟

یدونه از همون کنسول های خودت که روش تست کردی و ویدئو بزار دیگه!!!

راستی چند تا بازی آرکید psn هم روش بریز تست کن

belaster.comix

Registered User
لایک‌ها
18
باشه منتظر باش برات یه ویدیو میذاره که اصلا چیزی رو نه میبینی نه میفهمی یه چیزی میذاره حالشو میبری
از این حرفا زیاد زده . تازه برو بچ هکر باید بیان پیشش تا بهشون یاد بده
این اقای رحمانی باید جایی این کاسبی رو بذاره که هیچ کسی نشناستش
:D

s-arash

Registered User
لایک‌ها
38

Batman زمانی که ریلیز شد آخرین فرم ویر 2.51 بود چه طوری توی فرم ویرش 2.55 هست :general609:
در ضمن وقتی فرم ویر جدید میاد شاید در بهترین حالت 1-2 ماه طول می کشه تا روی بازی های جدید این فرم ویر قرار بگیره

شما انقدر چهره خودت رو خراب کردی که راه برگشت نزاشتی برای خودت ، بزن توی یک کار دیگه ، جایی که کسی نشناستت
این توهمات هم بزار کنار ، هر کسی دوست داره خودش رو بزرگ جلوه بده ، این خصلت در ذات انسان هست ولی وقتی چیزی در چنته نداریی بدتر خودت رو خار و کوچیک می کنی تا این که بزرگ جلوه کنی

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281

آقای محترم! هکر متناقض! نماینده ی سونی! دلواپس سهام شرکت سونی!

بنده حدود 10 ساله کارم هک و امنیت شبکه هست! برای من جالبه شما که همچین ادعایی داری هنوز معنی کلمه ی جیلبریک رو نمیدونی! حتی فرقش رو با یه هک ساده با استفاده از اکسپلوید رو هم متوجه نشدی! چرا روی روش کلون سازی برزیلی که با استفاده از یک باگ (اکسپلوید) هست اسم جیلبریک رو میزاری؟! شما به روت سیستم عامل ps4 دسترسی پیدا کردی؟ برو هر موقع (ویدئو) رو درست نوشته بعد ادعای جیلبریک کردن ps4 رو بکن!

در ضمن کلون سازی بازی ها از فروش اکنت جعلی کثیفتره! میگی چرا؟ به این دلیل:

شما فقط یکبار بازی رو با دلار دزدی میخری و روی کنسول MASTER اکتیو میکنی! بعد بصورت آفلاین اون بازی رو با استفاده از اکسپلوید مذکور روی N عدد کنسول دیگه کپی میکنی! در واقع داری از باد هوا و عدم آگاهی مردم میلیون ها تومان کاسبی میکنی!

Last edited:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
بحث کردن فایده نداره چرا تا شب صبر نمیکنید مجبور میشید معذرت خواهی کنید در اخرش ما که کلی داریم بهتون میخندیم ..بعد دیدن ویدعو جلز بلزتون دیدنی هستش

تو ایران برعکس تمام دنیاست یکی افتابه بسازه سریع 100 نفر از روش کپی میگیرندو خیلی هم عالی میشه
ولی برعکس دنیا هرکسیتو ایران کارهاش انحصاری باشه دزد و ادم بد هستش ...من خندم میگیره هیچکدومتون حتی نمیتونید همون هک برزیلیهارو اجرا کنید بعد میاید دادو هوار

دیگه من جوابتون رو نمیدم یک ویدعو کاملا واضح . جوری که بچهای دبستانی هم بتونند ببینند رو اپلود میکنیم

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

جناب هکر عزیز همه صحبت دوستان من جمله خود من اینه یکم توی کارتون روراست باشید.کسی با کاسبی شما مشکلی نداره.روش شما خودت میدونی همه بچه های اینجا و الان دیگه کل ایران هم میدونند که همون روشه کلونه و حالا شما میگی شب بیایم ویدیو نیگاه کنیم که چی؟ از الان معلومه میخوای از کپی کردن بازی روی هارد و اجراش ویدیو بذاری که باز چیزی رو ثابت نمیکنه.
تناقض توی حرفاتون که مثل اتشفشان فوران میزنه:)اول گفتید این روش راه افتاده بعد دوباره میاید میگید امشب رونمایی میشه در آینده راه اندازی.من تا اون پست آموزش رو گذاشتم شما از کوره در رفتید و پست من رو پاک کردید;)
اما از پست این دوستمون نگذریم که از قدیم گفتن شاهد از غیب رسید و خودش گویای همه چیزه و اینکه شما داری همون روش بریزیلی یا کلون استفاده میکنی ولی باز میگی مرغ یه پا داره
دوستان به قسمت قرمز رنگ توجه کنند قضاوت با خودتون.اگر این کلون نیست پس چیه؟؟؟

من حدودا 10 روزقبل ازتوپخونه ps4 خریدم اون فروشنده بهم گفتps4 هک شده وازاین جور حرفا و با 11تابازی دقیقا همونایی که تو ویدیو پست اول اقا مرتضی گذاشته رو بهم فروخت ودقیقا عکس پروفایل اقا مرتضی تو ps4 به عنوان پروفایل درست شده من که خیلی راضی هستم مشکلی تو این 10 روز نداشتم اپدیت ps4 هم2.51هست. اقا مرتضی خدا خیرت بده

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
بحث کردن فایده نداره چرا تا شب صبر نمیکنید مجبور میشید معذرت خواهی کنید در اخرش ما که کلی داریم بهتون میخندیم ..بعد دیدن ویدعو جلز بلزتون دیدنی هستش

تو ایران برعکس تمام دنیاست یکی افتابه بسازه سریع 100 نفر از روش کپی میگیرندو خیلی هم عالی میشه
ولی برعکس دنیا هرکسیتو ایران کارهاش انحصاری باشه دزد و ادم بد هستش ...من خندم میگیره هیچکدومتون حتی نمیتونید همون هک برزیلیهارو اجرا کنید بعد میاید دادو هوار

دیگه من جوابتون رو نمیدم یک ویدعو کاملا واضح . جوری که بچهای دبستانی هم بتونند ببینند رو اپلود میکنیم

واقعا خنده داره که یک بی سواد روی یه اکسپلوید ساده اسم جیلبریک رو میگذاره!
جهان سوم جاییه که ویدئو رو ویدعو مینویسند! :D:D:D:general304::general304::general304:
جهان سوم جایی که به زور شخصی خودش رو نماینده رسمی شرکت سونی جا میزنه!:general707::D

کسی نمیگه شما نتونستی بازی رو کلون و اجرا کنی! صحبت روی دروغ گفتن شماست و ادعای جیلبریک کنسول PS4 هست!!! جیلبریک یعنی دسترسی به ROOT سیستم عامل و توانایی تغییر اون!!! مردی و غیرت داری بیا جلو ثابت کن همچین کاری کردی!!! :D:general304:

Last edited:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
پس بحثی باقی نمیمونه شماها که میگید روی ورژن پایین هم با هارد اکسترنال هم بازی کپی کنم باز جیلبریک نیست پس مشکل شماها شخصی هستش به اصل کار کاری ندارید پس بحث کاملا با شماها اشتباه من وعده دادم و شب ویدعو اضافه میکنم ... تو بازار آنقدر دستگاه میارند که از حد توانایی ما خارج هستش
یک لطفی بود از طرف ما نصبت به تمام یوزرها .. اول آخر مجبور میشید به اشتباهات خودتون اعتراف کنید

mohsen5730

Registered User
لایک‌ها
66
خوب اقا قرار بده دیگه، مگر ویدیو می خواهی ویرایش کنی یا بسازی که اینقدر طول میدی ؟ من سر در نمی یارم این همه تاخیر رو، تاپیک زدی معرفی کردی، لااقل درست حسابی کارت رو انجام بده به خاطر خدا، ما هم مطمئن بشیم، الان من کنسولم یکیش 2.51 هست، موندم اپدیت بکنم یا نه ..

erfan 9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من نسل قبل ایکس باکس داشتم و نمی دونم جیلبریک دقیقا چیه
در صورت جیلبریک هیچ راهی برای آنلاین وجود نداره؟از بازی های اوریجینال برای آنلاین میشه استفاده کرد؟از طریق اکانت و دیتا چطور؟

Mr.47

Registered User
لایک‌ها
121
پس بحثی باقی نمیمونه شماها که میگید روی ورژن پایین هم با هارد اکسترنال هم بازی کپی کنم باز جیلبریک نیست پس مشکل شماها شخصی هستش به اصل کار کاری ندارید پس بحث کاملا با شماها اشتباه من وعده دادم و شب ویدعو اضافه میکنم ... تو بازار آنقدر دستگاه میارند که از حد توانایی ما خارج هستش
یک لطفی بود از طرف ما نصبت به تمام یوزرها .. اول آخر مجبور میشید به اشتباهات خودتون اعتراف کنید
چن روز پیش توپخونه بودم تو یکی از مغازه ها دنبال بازی tobm raider میگشتم...یکی اومد تو مغازه بازی Battle field Hard line و رو داد به فروشنده و Infamous SS گرفت و 40 تومن پول سر داد...ی همچین آدمایی هستن که باعث میشن شما هر طور دوست دارید سر ملتو کلاه بزارید و ملتو خر فرض کنید...این کارارو اینجا نمیتونی انجام بدی جم کن برو همون مغازه ت سر ملت بد بختو شیره بمال...متاسفانه این سایت مدیریت سفت و محکم هم نداره وگرنه تا الان صد بار باید ایشون بن میشد ولی تا ی حرفی میزنی که خلاف میلشون باشه 3سوت بنت میکنن...

rohallah_t

Registered User
لایک‌ها
1,281
سلام ببخشید من نسل قبل ایکس باکس داشتم و نمی دونم جیلبریک دقیقا چیه
در صورت جیلبریک هیچ راهی برای آنلاین وجود نداره؟از بازی های اوریجینال برای آنلاین میشه استفاده کرد؟از طریق اکانت و دیتا چطور؟

روش کلون بازی بر روی PS4 به زبان ساده:

این بازیها که در اصل همان بازی های PSN میباشند در یک زمان برای چند دستگاه خریداری شده اند و بعد از ایجاد تغییرات توسط اسکپلویت کشف شده و کلون کردن آن به عنوان بازی PSN با ایجاد یک ترفند کوچک اقدام به نصب بر روی N عدد دستگاه ثانویه میکنند.
در ابتدا شایعه شده بود که عملیات نصب بازیها بر روی کنسول نیاز به بازگشایی کامل کنسول دارد اما بعدها اعلام شد که نیازی به بازکردن کنسول نیست و عملیات از طریق کابل LAN صورت خواهد گرفت.هیچ جیلبریکی و یا Homebrew ای درکار نیست و فقط یک Exploit توسط گروه برزیلی یافت شده است که از طریق ترفند مختص به خودشان میتوانند بازی مورد نظر را بر روی سایر دستگاه ها و بدون هیچ محدودیتی نصب کنند.

جیلبریک چیست؟
جیلبریک کردن به عملی گفته می شود که در طی آن شما به فایل های سیستمی دستگاه خود دسترسی خواهید داشت همچنین می توانید اپ های کرک شده را به صورت رایگان روی دستگاهتان نصب کنید. و خیلی کار های دیگه! بطور مثال بدلیل معماری سخت افزاری PS4 حتی امکان دوال بوت کردن دستگاه و نصب سیستم عامل windows 8.1 هم هست!

اکسپلویت چیست؟

نفوذ بر اساس نتیجه گیری و گرفتن خروجی های حاصل از برنامه ها و ابزارها .
اغلب موارد هکرها و برنامه نویس ها هنگامی که سعی به نفوذ به یک کامپیوتر یا یک برنامه را دارند مداوم به آنها داده هایی را تحویل می دهند که برنامه آنها را پردازش کند و خروجی خود را نمایش دهد در این هنگام نفوذگر با تناسب بستن میان داده ها و خروجی ها به عملکرد کلی برنامه پی برده و سعی می کند که با داده هایی که برنامه برای انجام آنها دچار خطا می شود به انها صدمه وارد کند. و از جهتی چون چک کردن برنامه های مختلف و کدها وقت زیادی را می گیرد فرد نفوذگر وقتی نحوه ی صدمه زدن به برنامه را کشف کرد برنامه ای را برای این منظور می نویسد که خودکار کارهای مورد نظر وی را انجام دهد.به همین دلیل هنگامی که یک مشکل امنیتی پیدا می شود فرد برنامه نویس کدی را با مضمون اکسپلویت قرار می دهد که نقش وی را بهتر و سریع تر انجام دهد.

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
خب تا 1 ساعت دیگه قراره پرده رو بردارن و ویدئو از گارخونه بیاد بیرون !:D

ببینیم رو 1.76 میتونن بتمن اجرا کنن یا نه:cool:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
خب تا 1 ساعت دیگه قراره پرده رو بردارن و ویدئو از گارخونه بیاد بیرون !:D

ببینیم رو 1.76 میتونن بتمن اجرا کنن یا نه:cool:
ویدعو سر ساعت به نمایش در میاد ولی من نتونستم ورژن 176 که برای 2 سال پیش پیدا کنم پایینترین اپدیت 2.50 بودش ..
و متخصص اینو باید بدونی فعلا نصب بازی رو نمایش میدیم همینو ببینی برات باید کافی باشه ...زود که از خیلی چیزها سر در بیارید...
در مورد اجرای بتمن عزیز من گفتم کپی میکنم اجراش باید اپدیت کنسول با اپدیت بازی یکی باشه..پلی 3 با اون پلی 3 بودنش باید اپدیت بروز باشه تا بازیهای جدید اجرا بشه
پس از من انتظار معجزه نداشته باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا