rmorteza21
Registered User
بله جیلبریک شده...انلاین که نه عزیزمژووووون؟
هک شده؟
قابلیت آنلاینم داره ؟
بله جیلبریک شده...انلاین که نه عزیزمژووووون؟
هک شده؟
قابلیت آنلاینم داره ؟
سلام از همین الان میتونید به یادگی اینکارو انجام بدید کنسولتونو بیارید و لیست بازی ..عد برید و از بازیهاتون لذت ببریداقا مرتضی دست مریزاد
داداش از کی دیگه میتونیم به امید حق و تلاش شما ،کپی خور بازی کنیم؟
الان ورژن کنسولم،2.51 هستش
گیریم که شما راست بگید تو کول دنیا کجاهارو شنیدید تونسته باشه همون کلون سازی رو پیاده کنه همونشم کلی دنکو فن داره....شما ویدعو امشب رو ببین بعد نظر بدید که شرمنده خودتون نشیدآقا شما با مردم روراست باشی دیگه این همه بحث و شرطبندی و... راه نمیوفته
رک و راست بگو این همون روش گروه برزیلی هستش والسلام.که صدرصد من خودم چشم بسته میگم همونه منتهی شما طبق معمول دوست داری پیاز داغش رو زیاد کنی.
بهرحال اگر طوری باشه خود گیمر بتونه بازی رو نصب کنه نیاز به آوردن و بردن کنسول نباشه تبریک که این روش گروه برزیلی رو کپی کردید البته به اسم خودتون
اقا مسعود در مورد این کار فعلا نمیتونم نظر بدم یکمی صبر کنید بعد اعلام میکنمنوشته اند قابلیت آنلاین نداره .
تا اونجایی که من میدونم تو روش گروه برزیلی گفتند که کنسول باید برای کپی خور شدن باز بشه ولی ایشون میگن نرم افزاریه .
-------
اقا مرتضی اگر ما کنسول رو بیاریم این کار جیلبریک رو انجام بدید بعد از اون خودمون میتونیم بازی بریزیم روش یا هر بازی جدید که بیاد باید کنسول رو بیاریم و شما بازی بریزید ؟
سلام بله هک شدشای جانم کنسول هک شد
من یکی ورژن 1.51 میخوام آقا مرتضی
قیمتشو برام پخ کن عزیز
سلام بازیها خواهد ماند .هزینه و شرایط امشب اعلام میشوداقا مرتضی من کاری به جیلبریک و هک غیره ندارم بازی الان کنسول رو بفرستم اینها رو میخوام چقدر میشه
بتمن
ویچر
مورتال
اسنایپر 3
بتیل
لاست آف اس
روی کنسول دوتا بازی دیجیتالی دارم اونا میمونه یا پاک میشن ؟
تو ستینگ تو اطلاعات سیستم نوشتهیه سوال دیگه من چون تازه خریدم دقیقا نمیدونم باید از کجا ورژن کنسول بررسی کنم
سلام بله ولی زمان رونمایی این حرکت نرسیده..فقط شب تو ویدعو نمایش میدیم ولی رلیز این داستان باشه برای ایندهسلام
ببخشین با این روش می شه بازی ها رو رو هارد اکسترنال ریخت و اجرا کرد
بله جواب میده و مشکلی ندارهداداش این طرح شما برای ورژن 2.51 مشکلی نداره؟جواب میده؟