shiraz-boy
Registered User
این خیلی سوتی باحالی بود من که مردم از خنده :general304::general707:......
:general705:
این خیلی سوتی باحالی بود من که مردم از خنده :general304::general707:......
مخصوصن اونجاش که میگه: ..این خیلی سوتی باحالی بود من که مردم از خنده :general304::general707:
مخصوصن اونجاش که میگه: ..این خیلی سوتی باحالی بود من که مردم از خنده :general304::general707:
داداش مزاح کردم حالو هوای دوستان عوض شهبابا اشتباه نوشتم شما جدی گرفتین فکر کردم مثل قبل دکمه حذف نداره
قبلا فقط میشد ویرایش کنی
خیلی باحال بود:general404:اعتراف ميكنم ١ ماه پيش يكي با شماره مخفي بم زنگ زد من برنداشتم :/
يه يكي با موبايل زنگ زد بر نداشتم.اس دادم كاري داشتي؟ گفت واسه فلان سايت مزاحمتون ميشم.براي يه سري از توضيحات باس بياي اداره.
من احمق فك كردم دوستامن دارن سر كار ميزارن.
هي اون ميگفت بيا اداره .من ميگفتم تو كار داري تو بيا
گفت از پليس فتا هستم گفتم گه نخور باو
بعد از چند مين زنگ زدن خونه.
از اونور داد ميزد عاقاي هاشمي فردا اول وقت پليس فتاي اراك باشين ريدم به خودم
رفتم فرداش و كاري كه خاستنو انجام دادم واسه واسشون.خيليم تحويل گرفتن
خيلي ادم با جنبه اي بود اون طرف.اصن به رو خودش نياورد
:general106: عجب حس اشتراکیاعتراف میکنم یکبار در عرض چند شب دومیلیون تومن دامنه درپیت دات کام و دات کو و غیره ثبت کردم، که البته اون موقع فکر میکردم هرکدوم چند میلیون ارزش دارند، یکی هم نبود بگه اگه چند میلیون ارزش دارند چرا تاحالا کسی ثبتشون نکرده!!! هر سال یه تعدادی رو تمدید نکردم تا اینکه بعد چندسال کلا هیچکدوم رو تمدید نکردم و همشون آزاد شدن. حالا با تمدیدهایی که کردم کلی پول دیگه از دست دادم. جالب اینه که الان بعداز چند سال گاهی ازشون هوایز میگیرم تا داغ دلم تازه شه. :general208: جالبتر اینکه بعد از این سالها هنوز هیچکس به ارزششون پی نبرده و ثبتشون نکرده.
پس چی بود؟اولش نفهمیدم یعنی چی تا فردا که فهمیدم اون شاخه درخت نبوده که دست دختره بوده
در مورد هایپ مطمئنی با من اینکارو مشارکتی نکردیم؟ منم درست همچین خاطره ای داشتم البته طرف گفت این رقما واسم چیزی نیست بخشیدشاعتراف میکنم یه بار عاشق یه دختر توی یاهو مسنجر شدم ( 15 16 سالگی ) انقدر که یه شب به خاطر دعوامون تو اینترنت تا صبح گریه گردم و هر روز براش عکس هاش عاشقونه میفرستادم بعد چند هفته فهمیدم پسره
اعتراف میکنم نصف اینترنت مصرفیم رو از سایت تبیان به انواع روش های نا جوانمردانه تامین میکردم ( مسابقات سایت تبیان رو قدیمی ها یادشونه ) :general707:
اعتراف +18 ...
اعتراف میکنم اولین بار که سایت پ و ر ن باز کردم ، از این سایت ها بود که باید عضو میشدی و فقط چند تا عکس کوچیک گذاشته بود ، منم دیدم یه دختره لخت یه شاخه درخت بزرگ رو گرفته دستش .. اولش نفهمیدم یعنی چی تا فردا که فهمیدم اون شاخه درخت نبوده که دست دختره بوده :general405: ... هیچی دیگه خلاصه تا چند ماه بعد که فهمیدم نباید با مال خودمون مقایسه کنیم و خیلی از اونها ساختگی هستن افسردگی گرفته بودم فکر میکردم من مشکل دارم !
اعتراف میکنم اولین بار ( و دومین بار و سومین بار و چهارمین بار ) که وبلاگ راه انداختم تنها دلیلم این بود که آی دیم رو بذارم کنار وبلاگ دختر ها پی ام بدن که حرف رو من شروع نکنم که اونها ناز کنن ، اونها مجبور شن حرف بزنن من ناز کنم خودم رو خیلی مهم نشون بدم .
اعتراف میکنم یه بار از یه زن مسن با 2 نفر دیگه تو اینترنت 200 هزار تومان گرفتیم که سایت هایپ راه بندازیم ( سالها پیش ... حدود 9 سال پیش که تازه هایپ رو بورس بود ... کلی براش تعریف کردیم که این کار سود داره و پولدار میشی و ... البته خودش خیلی پولدار بود میگفت میخوام به شما جوان ها کمک کنم ) و وقتی کارمون نگرفت همه فلنگ رو بستیم و 200 هزار تومان رو هم پس ندادیم ( همش به باد رفت ضرر کردیم ) ... خیلی پشیمونم و دیگه هیچ راهی پیدا نکردم که اون زن رو پیدا کنم و پول رو برگردونم . امیدوارم من رو ببخشه .
اعتراف میکنم اولین بار که با فتوشاپ آشنا شدم ، عکس های بازیگر هایی که فقط لباس زیر داشتن رو میبردم تو فتوشاپ رنگ شورتشون رو همرنگ بدنشون میکردم تو فانتزی هام فکر میکردم لخت هستن .
اعتراف میکنم با عشق زندگیم که سه ساله با همیم ،توی یه پروسه که میشه در موردش یه کتاب نوشت آشنا شدم ولی همه چیز از هک کردن ایمیلش توسط من و دسترسی به عکس های شخصیش شروع شد !!! :general610: