نخیر... فقط درصورتی این اتفاق میوفته که مدارک متاهلی که همون اصل شناسنامه و اصل عقد نامه هست رو در موعد مقرر بهشون ندینامکان داره کسی متاهل باشه شهر خودش نیافته؟!
امکان داره کسی متاهل باشه شهر خودش نیافته؟!
برو بچس که اول دی میرن خضرائی کیان ؟دستاشون بالا.
دوستان بهترین جا باسه خدمت تو تهران کجاشه؟ مهرآباد ستاری بیمارستان بعثت پیروزی؟؟ البته اگه بعدش تهران بیوفتیم.
ما سمت شرقیم اگه بعد آموزشی عمری بود بریم ببینیم کسی می تونه ما رو بندازه پیروزی اینا پرتمون نکنن چابهار.
سلام، من دو سال پیش، اسفند 90 باید اعزام میشدم شهید خضرایی. یک ماه قبلش ارشد قبول شدم.
الان که میخوام دوباره دفترچه خدمت رو پست کنم؛ آیا باز هم خضرایی می افتم؟ (اون موقع، برگ سبز و بعدش برگ سفید اومده بود که محل آموزشی رو خضرایی زده بود. ولی قبل از اعزام، رفتم دانشگاه. الان یعنی کد خوردم؟ 100% دوباره می افتم خضرایی؟)
ممنون از پاسخ شمابا سلام
تا اونجايي كه من اطلاع دارم خير شما بايد جديد دفترچه پست كنيد و محل اعزامتون و اعلام كنن و بايد طبق قوانين جاري خدمت اعزام بشيد.
سلامبا سلام و تشکر به خاطر این پست.
چقدر احتمال داره که یک لیسانسه تو نیرو هوایی بیفته؟
کدوم ماه اعزام بشی میفتی نیرو هوایی؟
اصلاً هیچ ارتباطی نداره. چه با کسری، چه بدون کسری؛ چه با مدرک کاردانی، چه با مدرک دکترا؛ امکانش هست بیفتید نیروی هوایی یا زمینی یا **** یا دفاع و... . کلاً به این چیزا بستگی نداره.ممنون از شما که جواب سوال منو گفتید.
یه سوال دیگه من 6 ماه کسر خدمت ایثارگری (پدرم نیرو زمینی ارتش بوده) دارم ؛ ممکن باعث بشه نیرو هوایی نیفتم و فقط در نیرو زمینی بیافتم.
20 روز یعنی از کی تا کی؟زمان خوبی رفتین خضرایی یه 20 روزی تعطیل هستین