27 اسفند20 روز یعنی از کی تا کی؟
یعنی امسال از 1 اسفند مارو نگه میدارن پایگاه؟ نمیگن برید 3 یا 4 روز دیگه بیاید؟ چی با خودمون ببریم ؟27 اسفند
16 فروردین حالشو ببرید
البته امسال اینجور مرخصی داده بودن به 12.1 ها
سلام دوست عزیز من هم 1 اسفند اعزام میشم اسفند از کی مارو بیخیال میشن تا کی مرخصی داریم؟من اسفند خضرایی بودم....
پست مسئول دفتر رو یادت رفت.بهترین جا هست برای پیچوندن حتی از منشی هم کمتر کار می کنند البته این پست واسه آشناهای فرمانده هاست که خیلی اتفاقی به من داده شد.
اینم بگم وقتی هر کدوم از این پست ها رو داشته باشید باید چند روز یا چند هفته اول نگاههای سنگین بچه ها رو تحمل کنید چون فکر می کنند دارین زیرابشون رو می زنید اما کم کم که با هم آشنا می شین نظرشون عوض می شه.
سوالی داشتید بپرسید... .
تو تهران من این جاها رو بلدم اگه جای دیگه هم هست دوستان میگنسلام به همه ی دوستان خوب این تاپیک و تشکر از همه عزیزانی که با گذاشتن تجربیاتشون به شخص من که کمک زیادی کردن از دوستان 2 سوال داشتم
1. می خواستم بدونم پادگان خضرایی فقط پادگان آموزشیه یا بعد از اتمام آموزشی خودشم از میان سربازان نیرو بر میداره؟؟؟؟؟
2.پادگان های که معمولان بعد آموزشی تقسم میکنه تو تهران چند تاست و کجاهاست؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات کامل داره در اختیارم قرار بده
تشکر از همه ی دوستان
مرسی از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادی فقط راجب سوال اولم که می خواستم بدونم پادگان خضرایی فقط پادگان آموزشیه یا بعد از اتمام آموزشی خودشم از میان سربازان نیرو بر میداره؟؟؟؟؟ اطلاعاتی نداری؟؟تو تهران من این جاها رو بلدم اگه جای دیگه هم هست دوستان میگن
ستاری - مهرآباد -پشتیبانی -اوج-بعثت
مرسی از اطلاعاتی که در اختیارم قرار دادی فقط راجب سوال اولم که می خواستم بدونم پادگان خضرایی فقط پادگان آموزشیه یا بعد از اتمام آموزشی خودشم از میان سربازان نیرو بر میداره؟؟؟؟؟ اطلاعاتی نداری؟؟تو تهران من این جاها رو بلدم اگه جای دیگه هم هست دوستان میگن
ستاری - مهرآباد -پشتیبانی -اوج-بعثت
اصلا معلوم نیستسلام به دوستان.من اول اسفند باید برم خضرایی واسه اموزشی.من مدرک تحصیلیم فوق لیسانس شیمی.میخواستم بدونم بعد اموزشی چقدر احتمالش هست که تهران بیوفتم؟؟؟؟
با تشکر.
سلام چطوری پسر خوبی؟ کجایی خبری ازت نیس کجا افتادی؟اصلا معلوم نیست
برا مرخصی بستگی به فرماندتون داره که باهات را بیاد یا نهسلام
من بچه اصفهانم
فوق حسابداری دارم
میگم 15 اسفند امتحان دکتراست بمون مرخصی میدن بریم؟
پنج شنبه و جمعه ها چی؟
روز اول خودشون میارنمون یا اینکه میگند خودتون برید اونجا؟
خیلی استرس دارم
ممنون