• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
منو انداختن شهید خضرایی جاش خوبه ؟؟؟ من 8 ماه خدمت داشتم سازمان وظیه عمومی اینجا به من گفتن فقط 20یا 15 روز آموزش میبینم بر میگردم یگان خدمتیم ولی واسم جالبه منو انداختن اینجا چون من پدافند هوایی بودم لباس پدافند با نیروی هوایی یکیه؟ تهرانپارس خیابان دماونده این پادگان؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
منو انداختن شهید خضرایی جاش خوبه ؟؟؟ من 8 ماه خدمت داشتم سازمان وظیه عمومی اینجا به من گفتن فقط 20یا 15 روز آموزش میبینم بر میگردم یگان خدمتیم ولی واسم جالبه منو انداختن اینجا چون من پدافند هوایی بودم لباس پدافند با نیروی هوایی یکیه؟ تهرانپارس خیابان دماونده این پادگان؟

شما چون خدمت قبلی داشتی دیگه آموزشی نداری. مطمئن باش.. فقط میری خضرائی همون روز بهت لباس میدن و بعد تقسیمت می کنند میگن برو فلان روز فلان پادگان خودتو معرفی کن. لباس پدافند با نیروی هوایی فرق داره. محل پادگان هم همون خیابان دماوند هست. اگر از خط brt آزادی به تهرانپارس بیای ایستگاه شهید فتحنایی پیاده شو..

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
شما چون خدمت قبلی داشتی دیگه آموزشی نداری. مطمئن باش.. فقط میری خضرائی همون روز بهت لباس میدن و بعد تقسیمت می کنند میگن برو فلان روز فلان پادگان خودتو معرفی کن. لباس پدافند با نیروی هوایی فرق داره. محل پادگان هم همون خیابان دماوند هست. اگر از خط brt آزادی به تهرانپارس بیای ایستگاه شهید فتحنایی پیاده شو..
مرسی از راهنماییت تو مازندران نیرو هوایی داره ؟ پدافند بابلسر هستش فقط منم اونجا بودم میخوام برم همون جا من فکر کنم واسه منو اشتباه زدن باید منو پدافند میزدن چون منو باید برگردونن یگان خدمتیم پروندم اونجاست یکشنبه باید برم **** وظیفه درستش کنم

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
مرسی از راهنماییت تو مازندران نیرو هوایی داره ؟ پدافند بابلسر هستش فقط منم اونجا بودم میخوام برم همون جا من فکر کنم واسه منو اشتباه زدن باید منو پدافند میزدن چون منو باید برگردونن یگان خدمتیم پروندم اونجاست یکشنبه باید برم **** وظیفه درستش کنم

مازندران نیروی هوایی نداره. قبلا بابلسر بود که پدافند شده. شما برید **** وظیفه پیگیری کنید .. انشالله که درست بشه و همون پدافند بابلسر بیافتید.

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
چون سابقه خدمت داری روز آول میای لباسینا بهت میدن بعد میندازنت کادر اداری 6 طبقه و آموزشی نداری تقسیمتم به احتمال 90 درصد تهران میوفتی

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
مازندران نیروی هوایی نداره. قبلا بابلسر بود که پدافند شده. شما برید **** وظیفه پیگیری کنید .. انشالله که درست بشه و همون پدافند بابلسر بیافتید.
اره مازندران نداره رفتم **** وظیفه گفتن 3 روز دیگه برو پلیس +10 درست میشه به من گفتن قبلا اشتباه برات ثبت کردن ..شانس ندارن من
چون سابقه خدمت داری روز آول میای لباسینا بهت میدن بعد میندازنت کادر اداری 6 طبقه و آموزشی نداری تقسیمتم به احتمال 90 درصد تهران میوفتی
مرسی از راهنماییت امیدوارم برم همون پدافند چون واسم سخته غیر از مازندران باشم

bigarasg

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان
برادر من تو مهاباد خدمت میکنه، تو نیروی انتظامی، ازتون یه خواهش دارم، اگه میتونین یه سرباز اهل مهاباد یا میاندوآب یا سایر شهرهای اطراف مهاباد که تو نیروی انتظامی و شهر تهران سرباز هست به ما معرفی کنید برای جابجایی واقعا ممنون میشم، پول شیرینی کسی هم که بتونه معرفی کنه محفوظه،
اگه کسی هم آشنایی تو نیروی انتظامی داره که میتونی کار انتقالش به تهران رو انجام بده هم هزینش رو پرداخت میکنیم هم به شما پول شیرینی میدیم!
اگه کاری از دستتون برمیاد دریغ نکنید لطفا هم یه کار ثواب میکنین هم پول شیرینی می گیرید تا زحمتتون به هدر نره!
در ضمن برادرم پایه خدمتیش فروردین 92 هست.

eole

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
آقا یکی اگر میشه رابطه مدرک تحصیلی با درجه رو بگه به ما، هرجا میری یچیز میگن

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سلام
آقا یکی اگر میشه رابطه مدرک تحصیلی با درجه رو بگه به ما، هرجا میری یچیز میگن

بستگی داره به جایی که میفتی

ارتش اینجور میده

فوق لیسانس ستوان دو
لیسانس ستوان سه
فوق دیپلم گروهبان یک

eole

Registered User
لایک‌ها
132
بستگی داره به جایی که میفتی

ارتش اینجور میده

فوق لیسانس ستوان دو
لیسانس ستوان سه
فوق دیپلم گروهبان یک

همین دیگه، ارتش میگه
کارشناسی ارشد ستوان دوم
کارشناسی ستوان سوم
کاردانی استوار یکم

برای ناجا و **** هم nتا روایت دیدم :lol:

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
بهترين پايگاه هوايى ايران، پايگاه هوايى شهيد دوران شيراز، اگه يباره تقسيم از خضرائى افتادين شيراز مثل من شاكى نشيد جاى خوبيه.
البته من معاف شدم :))

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
اصلا تو نیرو هوایی درجه استواری برای وظیفه نداریم

از گروهبانی یهو می پره ستوانی

من بالاترین درجه وظیفه که دیدم ستوان یکمی یعنی 3 تا ستاره داشت

Sent from my MT11i using Tapatalk 4

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
تو نیروهوایی هیچ فرقی بین گروهبانیکم وظیفه با ستواندوم وظیفه نیست ! قسمتی که ما بودیم از گروهبانیکم تا ستواندوم پیش هم بودیم و همکار بودیم! طبق قانون نانوشته ارتش. یه گروهباندوم کادر از یه ستواندم وظیفه ارشدتره!!!
اینه که خودتونو درگیر درجه نکنید. همش بیخودیه واسه وظیفه ها. یهو میبینی با درجه ستواندومی یه دژبان گروهباندوم کادری یه جوری باهات صحبت میکنه که آدم با نوکرشم اونطوری حرف نمیزنه.

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
سلام به همه دوستان ،
اعزام 1آبان (پس فردا:)) نیروی هوایی پادگان خضرایی کسی نیست ؟
اگه کسی هست خوشحال میشم هماهنگ کنه با هم بریم ، اکیپ پرشین تولز :D
این شماره تماسم : 09394420505

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
سلام مجدد دوستان ،
خب الان ٢٠ روز از آموزشيم ميگذره ، سخته ولي خوبه ، يه جورايي وقتي ميخوام برم مرخصي دل كندن از پادگان برام سخته ، خيلي براي خودم جالبه كه چرا اينجوريه با تمام سختي هاش :)
يه سوال از دوستاني كه آموزشي رو اينجا گذروندن داشتم ، اونم اينكه چند درصد ليسانسه ها توي تقسيم تهران ميفتن ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
سلام مجدد دوستان ،
خب الان ٢٠ روز از آموزشيم ميگذره ، سخته ولي خوبه ، يه جورايي وقتي ميخوام برم مرخصي دل كندن از پادگان برام سخته ، خيلي براي خودم جالبه كه چرا اينجوريه با تمام سختي هاش :)
يه سوال از دوستاني كه آموزشي رو اينجا گذروندن داشتم ، اونم اينكه چند درصد ليسانسه ها توي تقسيم تهران ميفتن ؟

درصد مشخصی نداره خودشونم نمیدونن چی کار میکنن
یاسینی هستی ؟

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
سلام ، بله ياسيني هستم ،
ميدونم مشخص نيست ولي همين كه حدودشو بدونم هم خوبه ، مثلا دوره هاي قبل مثلا از ١٠٠ نفر چند نفرشون تهران افتادن ؟ چند نفر بقيه جاها

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
شاید 60 تا 70 نفر
اول اونایی که پارتی دارن ومتاهل و....
میوفتن تهران بعد بقیه
من هم شانس داشتم افتادم تهران پس زیاد نا امید نباش :p(تو زندگی 2 جا شانس اوردم یکی این که سربازی افتادم نیرو هوایی دومی این که تو تقسیم افتادم تهران)
من گروهبان هم دیدم که تهران بیوفته فوق لیسانس چابهار رو هم دیدم
ولی واسه ما اکثرا شیراز افتادن و همدان و تبریز و اصفهان خیلی کم داشتیم
تو شهرستانا اون طور که من شنیدم بهترین جا شیرازه
راستی از فرجی چه خبر ؟
رزاقی هنوز خل بازی در میاره ؟ صادقی چه طور ؟

بالا