• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

mv1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
اونایی که تهرانن مستقیم برن خضرایی کله صبح هم نرید
اره میدن بهتون یه مرخصی توپ
اولشم میرید یه هفته مرخصی میدن
خیلی جای خوبی افتادید
از تهدیدای روز اولم نترسید همش قمپوزه !
سلام دادا، گفتی کله صبح نرید،ساعت چند اونجا باشیم خوبه؟راستی اون 60% که گفتی شامل مکانیک هم میشه؟
دیگه کم کم باید هماهنگ کنیم با بچه ها

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ببینید اینا اولویت بندی داره
مثلا فلان قسمت اعلام میکنه ما 30 تا کامیپوتر میخوایم حالا دیگه شانستونه که اون دوره چن تا کامپیوتر باشن
یا مکانیک اعلام میشه قسمتش مثلا ما 5 تا میخواییم دیگه شانستونه
ولی مکانیک هم نیاز هست چون قسمتش هست

ولی رشته هایی که نیاز نیست دیگه شانسشون کمتره مگه دوره کد بخورن یا دژبان بشن

ساعت 8 اونجا باشید
یادمه مارو که پارسال رفتیم تا 10 الاف نگه داشتن هر دو تا برگه رو هم ببرید هم اونی که تاریخ اعزام زده براتون هم اونی که محل اعزام رو زده

adolph68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه سوال کسی سیگاری نیست ؟؟؟؟؟؟

mazeratti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پارسال آموزشی خضرایی بودم آموزشی فقط خاطره است زیاد استرس نداشته باشید . دو سه روز اول یه کم سخته بعدش عادت می کنید توی کلاسها هم می تونید چرت بزنید و استراحت کنید استاداش زیاد گیر نمیدن . هفته آخرم اردوگاه یه کمی سخته باید تحمل کنید

IT-engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان سلام روز اول که اول اسفند باشه جز برگه سبز و سفید 1 مقدار پول و مدارک چیز خاصی نبریم؟؟ مثلا لباس و قفل و همه اون چیزایی که تو صفحات اول گفتید رو بعدا ببریم؟

ERZ_blue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان دقیقا کی اعلام میکنن که بعد از آموزشی کجا باید بریم؟

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88
آقا من هنوز نرفتم ببینم درش از کدوم سمته! به سمت پیروزی باز میشه یا دماوند؟
عصر (4 یا 5 عصر) که کارمون تموم شه ولمون میکنن بیایم خونه؟!! :)

mazeratti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان دقیقا کی اعلام میکنن که بعد از آموزشی کجا باید بریم؟
چند روز بعد از اینکه آموزشی تموم شد میاید پادگان روز تقسیمه با لباسهای جدید هم باید بیاید وگرنه اجازه ورود نمیدن

payamx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان ۲ سوال داشتم:۱ از شیراز کسی نیست؟ ۲: من ممکنه تا روز قبل اعزام تهران باشم چون کار دارم میام تهران حالا من باید دوباره برگردم شیراز و از اونجا اعزام بشم یا میتونم مستقیم بیام پادگان؟ ممنون

payamx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان ۲ سوال داشتم:۱ از شیراز کسی نیست؟ ۲: من ممکنه تا روز قبل اعزام تهران باشم چون کار دارم میام تهران حالا من باید دوباره برگردم شیراز و از اونجا اعزام بشم یا میتونم مستقیم بیام پادگان؟ ممنون

mahdi113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
منم اصفهانم
اما این جور که شنیدم باید همون جا که گفتن بری تا حاضریتو بزنن
من خودمم جمعه امتحان دارم اگه پنجشنبه بریم اونجا و بگن خودتون برید تهران خیلی خوب میشه

payamx3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون من صبح رفتم **** وظیفه شیراز گفتن خودمم میتونم برم منتها یکی مثلا پدر یا برادر باید بیان **** وظیفه همون ۱ اسفند حاضریمو بزنن و خودمم همون روز برم خضرایی اما نمیدونم درستگفتن یا نه آخه سربازه تا فهمید افتادم شهید خضرایی اصلا پکر شد :دی درست جواب نمیداد حالا یعنی ما که شهرستانی هستیم رو هم ول میکنن بریم یا نه؟ من که کچل نمیکنم میام همینجور

Last edited:

IT-engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان سلام روز اول که اول اسفند باشه جز برگه سبز و سفید 1 مقدار پول و مدارک چیز خاصی نبریم؟؟ مثلا لباس و قفل و همه اون چیزایی که تو صفحات اول گفتید رو بعدا ببریم؟

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
هیچی نمیخواد ببرید روز اول مو سرتونم نمیخواد کوتاه کنید یسری فرم پر میکنید تقسیمتون میکنن فوق دیپلمه هارو میفرستن اسلام شهر باقی خضرایی میمونید 3 تا گروهان داره یاسینی فهمیده اونیکیشو یادم رفته بین این 3 تا که همشون توی همون پادگانن تقسیم میشید اصلا به حرف دژبانا اهمیت ندید چرتو پرت زیاد میگن مثلا چقدر خدمت کردنو ازین چرت و پرتا برگه هایی که از پلیس +10 گرفتید همرو ببرید چه سبز چه آبی یکمی سرهنگ بیک محمدی میاد براتون صحبت میکنه بعد میرید توی کللس میشینید یسری فرم پر میکنید شماره 13 رقمی حسابتونو هم ببرید الکی به کسی احترام نزارید فقط اراشد خودتون و فرمانده هاتون اونایی که نوار آبی کنار شلوارشون دارن هر درجه ای هم دارن نمیخواد احترام بزارید اونام سربازن هفته اولو مهمونید اونجا سعی کنید ضعف مرخصی نشون ندید از هفته 2 روز برگ شدن شروع میشه دورتون دوره طلایی محسوب میشه به احتمال زیاد نزدیک عید تعطیل میشید تا 18 با 20 فروردین اول روزتونم نهایتا تا 2 اونجایید بعد لباسو یسری وسایل بهتون میدن و یه برگه مرخصی که برید هفتهی بعدش بیاد که تا اون موقع لباسیناتونم درست کنید از این اراشدیم که لباس آبی میپوشن نترسید همشون آش خورن درجه بگیرید همشون میان زیرتون هیچ کاریم نمیتونن انجام بدن نهایت زورشون اینه 2 روز نزارن برسن مرخصی باقی حرفاو اینا پوچه اصلا نترسید که مثلا تجدید دوره بشید اصلا فقط تنها چیزی که تجدید دوره ممکنه بکنه میدون تیره که همه برید ولی اونجا ازتون میپرسن که کیا نمیخوان بزنن اونجا خودتونو جدا کنید چیز دیگه ای خواستید بدونید پخ بدید ج میدم خیلی زود تموم میشه مثل برق و باد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ali_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید کسی میتونه جواب سوال های منو بده ممنون میشم
من 12/1 اعزامی خضرایی هستم چون من قبلا 4ماه سربازی بودم اموزشی رو هم گذروندم حالا ایا من دوباره میخوام اموزشی بگذرونم؟
اگه بگذرونم چقد باید اموزشی بازم بگذرونم؟
اگه همون اول منو تقسیمم کنند احتمالش هس بمونم همون تهران نگه ام دارن شهرای دیگه ندن؟
لیسانس عمرانم از زنجان
ممنونم میشم کسی جوابمو بده

IT-engineer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هیچی نمیخواد ببرید روز اول مو سرتونم نمیخواد کوتاه کنید یسری فرم پر میکنید تقسیمتون میکنن فوق دیپلمه هارو میفرستن اسلام شهر باقی خضرایی میمونید 3 تا گروهان داره یاسینی فهمیده اونیکیشو یادم رفته بین این 3 تا که همشون توی همون پادگانن تقسیم میشید اصلا به حرف دژبانا اهمیت ندید چرتو پرت زیاد میگن مثلا چقدر خدمت کردنو ازین چرت و پرتا برگه هایی که از پلیس +10 گرفتید همرو ببرید چه سبز چه آبی یکمی سرهنگ بیک محمدی میاد براتون صحبت میکنه بعد میرید توی کللس میشینید یسری فرم پر میکنید شماره 13 رقمی حسابتونو هم ببرید الکی به کسی احترام نزارید فقط اراشد خودتون و فرمانده هاتون اونایی که نوار آبی کنار شلوارشون دارن هر درجه ای هم دارن نمیخواد احترام بزارید اونام سربازن هفته اولو مهمونید اونجا سعی کنید ضعف مرخصی نشون ندید از هفته 2 روز برگ شدن شروع میشه دورتون دوره طلایی محسوب میشه به احتمال زیاد نزدیک عید تعطیل میشید تا 18 با 20 فروردین اول روزتونم نهایتا تا 2 اونجایید بعد لباسو یسری وسایل بهتون میدن و یه برگه مرخصی که برید هفتهی بعدش بیاد که تا اون موقع لباسیناتونم درست کنید از این اراشدیم که لباس آبی میپوشن نترسید همشون آش خورن درجه بگیرید همشون میان زیرتون هیچ کاریم نمیتونن انجام بدن نهایت زورشون اینه 2 روز نزارن برسن مرخصی باقی حرفاو اینا پوچه اصلا نترسید که مثلا تجدید دوره بشید اصلا فقط تنها چیزی که تجدید دوره ممکنه بکنه میدون تیره که همه برید ولی اونجا ازتون میپرسن که کیا نمیخوان بزنن اونجا خودتونو جدا کنید چیز دیگه ای خواستید بدونید پخ بدید ج میدم خیلی زود تموم میشه مثل برق و باد

مرسی از اطلاعات جامع و کاملی که دادید ممنون

محسن 102

Registered User
لایک‌ها
88

مرسی واقعا زحمت کشیدی توضیح دادی.
من یه سوال دارم:
ما که خونمون تهرانه آیا عصر ولمون میکنن بیایم خونه یا شب اونجا مهمونیم؟ و اگه اجازه میدن فردا صبح چه ساعتی باید اونجا باشیم؟ 6؟

بالا