دوستان مطمئنید که عکس با اورکت بود؟ من امروز عکس بدون اورکت گرفتم! رفت تو پاچم؟!!!عکس با اورکت بود دیگه؟! آقا من به گوشام شک کردم آخه 3*4 با اورکت چه جورشه دیگه
والا ما این مدلیدیده بودیم ولی نه با اورکت به اون بزرگی
دوستان مطمئنید که عکس با اورکت بود؟ من امروز عکس بدون اورکت گرفتم! رفت تو پاچم؟!!!عکس با اورکت بود دیگه؟! آقا من به گوشام شک کردم آخه 3*4 با اورکت چه جورشه دیگه
والا ما این مدلیدیده بودیم ولی نه با اورکت به اون بزرگی
دوستان مطمئنید که عکس با اورکت بود؟ من امروز عکس بدون اورکت گرفتم! رفت تو پاچم؟!!!
آقا حقیقتش من که رفتم اونجا صف رو دیدم شوکه شدم،برا روز 3شنبه هرجا بگید میام.چرا 7 اونجا نبودید ها؟؟؟ فقط یه نفر اومده بود (آقا مهدی).
خیلی وقت کشی بود انصافا.
بلیسلام برادران.اقا پوتین شما ها هم ساق بلند؟
فدا سرت عزیزممن داشتم ولی دیروز رفتم گمرک همه لباسم عوض کردم 70 تومن پول دادم.کاش زود تر میگفتی
وقتی انداختیش زیر شلوارت باید 2 بند انگشت با پوتینت فاصله داشته باشه !فکر نکنم داداش.راستی این گت چجوری باید ببندیم؟وقتی که بستیم باید از پوتین فاصله داشته باشه یا رو پوتین باشه؟
خوب داداش نمیشه 2 بند فاصله داشته باشه پا معلوم میشه.نمیدونم چیکار کنموقتی انداختیش زیر شلوارت باید 2 بند انگشت با پوتینت فاصله داشته باشه !
اگر کسی دیگه در جریان هست برای لباس شخصی خارج شدن بگه
چیزی نیست که نگرانش باشیخوب داداش نمیشه 2 بند فاصله داشته باشه پا معلوم میشه.نمیدونم چیکار کنم
100%یه سوال دیگه.باید با اور عکس بگیریم بچه ها؟
اخر سر باید کچل بکنی.چاره ای نداری.بچه ها من هنوز کچل نکردم،دلم نمیاد