خب من هم می خواستم تجربیاتم رو در زمینه تعویض لباس هام در اختیارتون بزارم. این رو باید بگم که من هم اعزامی برج 12 امسال (1392) هستم.
من تقریبا سایزم XL بزرگ یا بهتر بگم بین XL و XXL هستم. به هیچ وجه لباس هایی که دادن بهم نمی خورد و کوچیک بود. همون روز پنجشنبه رفتم امام حسین کوچه بغل مسجد یه خیاط بود 30 هزار تومن می گرفت و فقط پیرهن و شلوار رو گشاد می کرد با تیکه زدن بهش. حتما شوارتون رو سایز کنید چون مهمتر از پیرهن شلواره.من حتی کمر شلوار بهم نمی خورد.تمام امام حسین رو هم برای اورکت گشتم ولی یافت نشد.
رفتم حسن آباد بعد از فروشگاه اتکا پاساژ دوم یه آقا داوود منصف بود اونجا تونستم اورکت رو سایز خودم گیر بیارم.دوخت خودشون بود.باقی لباس ها هم هر کدوم به قیمت 15 هزار تومن فروختم (دو دست لباس،پوتین) و همین طور اورکت نیرو هوایی هم 25 هزار تومن. یه دست شلوار و پیرهن هم دادم بدوزن 100 هزار تومن، اورکت هم 65 هزار تومن خریدم. مزنه پوتین سبک خوب هم چیزی بین 45 تا 70 بود. راستی کلاه رو کسی تعویض نمی کنه اگه کوچیکه برید طبقه بالا همون پاساژ 10 هزار تومن بخرین.
بچه ها گفتن ممکنه گمرک سایزت گیر بیاد اما من ترجیح دادم بدوزم دیگه و ریسک نکنم! دو روزم طول می کشه دوختش.
دقیقا من بد شانس ترین بودم که همه لباس ها رو عوض کردم. فکر کن پوتین رسیده دستم سایز 39 و من سایزم 45 هست!!! لباس ها هم لارج رسیده بود بهم.
داداش کلاه رو خیلی بتون گرون داده اصفهان نوشو میدن 4500
تازه من عوض کردم یه کلاه گشاد شده بم داد کلاه سایز یکم برام تنگ بود
لباسم مظنه کردم برا دوختش 90 میگیرن اینجا
لباسا منم لارج بود برام کوچیک بود یه پیراهن ایکس لارج پیدا کردم 3 هزار سر گرفت
بقیشم دادم خیاط گشاد کنه هر دستو 5 هزار میگرفت گشاد میکرد
امیدوارم گشاد شدن به همین لباسا تموم بشه و کار به جاهای باریک تر نکشه