• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان آیا کسانی که فارغ التحصیل دانشگاهی هم باشند تاریخ اعزامشون افتاده واسه 8/1؟؟؟
من با لیسانس اسفند پارسال پست کردم....افتاد تیرماه بعدش اسمس اومد انداختن 6/1....

تا الان که برای من اسمسی نیومده....منم خضرایی افتادم تهران هستم....
امکان نداره.
ارتش این ماه سرباز نمیگیره.یه سر برو پلیس+10 یه بار دیگه برگه بگیر حتما افتادی آبان.اگه اینطور نبود یه آمار بده.سپاس

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان سلام به سایت **** وظیفه یه سر بزنین قسمت اخبار ، من که تفاوت بین آخرین دو اخبار اعلام شده در سایت رو نفهمیدم لطفا شما نیز بخونین سپس اینجا به اشتراک بذارین
منظورش اونایی هستن که به غیر از ارتش به جای دیگه ای معرفی شدن یا اینکه مازاد هستن.
در کل اینکه هرکس به ارتش معرفی شده باید تا آبان صبر کنه و مابقی اول شهریور باید برن واسه تقسیم.
سخن آخر اینکه با بی فکری یه مشت مفت خور بی همه چیز عمرمون داره به فنا میره.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
دوره تیر ماه کلی سرباز اضافه اوردن و پذیرش نکردن
کلا خیلی مشتاق نباشید که بیاید خضرایی
اون هتلی که میگن نیست (بعد ماه رمضون که مارو صاف کردن)
راجع به امریه ها هم
باید برید از سازمان مربوطه بپرسید ببینید که افرادی که اون سازمان میخواسته واسه چه بازه زمانی بوده
مثلا یه سازمان از اعزامی های 6 ماه اول سال میخواد اگه ابان بیوفتید دیگه باطل میشه و باید دوباره امریه بگیرید
جالب اینجاس که تقسیم همه انجام شد
ما که امریه بودیم رو تا دوشنبه مرخصی دادن گفتن اون روز بیایم معرفی نامه امون رو بگیریم
من که دیگه اصلا دوست ندارم راهم به این پادگان بخوره

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوره تیر ماه کلی سرباز اضافه اوردن و پذیرش نکردن
کلا خیلی مشتاق نباشید که بیاید خضرایی
اون هتلی که میگن نیست (بعد ماه رمضون که مارو صاف کردن)
راجع به امریه ها هم
باید برید از سازمان مربوطه بپرسید ببینید که افرادی که اون سازمان میخواسته واسه چه بازه زمانی بوده
مثلا یه سازمان از اعزامی های 6 ماه اول سال میخواد اگه ابان بیوفتید دیگه باطل میشه و باید دوباره امریه بگیرید
جالب اینجاس که تقسیم همه انجام شد
ما که امریه بودیم رو تا دوشنبه مرخصی دادن گفتن اون روز بیایم معرفی نامه امون رو بگیریم
من که دیگه اصلا دوست ندارم راهم به این پادگان بخوره
سلام داداش، یعنی تو دوره شما امریه هم داشتید که قبولش نکنن؟آخه من امریه م و الان پیامک اومده ک اعزام م افتاد آبان.

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
سلام داداش، یعنی تو دوره شما امریه هم داشتید که قبولش نکنن؟آخه من امریه م و الان پیامک اومده ک اعزام م افتاد آبان.

منظور منو اشتباه برداشت نکنید
من گفتم ابتدای دوره کلی سرباز رو به خاطر نداشتن ظرفیت پذیرش نکردن
یعنی ما حتی یه روزم با اونا هم دوره نبودیم که ببینیم امریه دار بینشون هست یا نه
فقط دیدیم کلی ادم اومدن و دست خالی برگشتن
راجع به امریه هم توضیح دادم الان شما باید برید سازمانی که ازش امریه دارید بگید این اتفاق افتاده ایا پذیرش شهریور من برای ابان هم توی سازمان شما امکان پذیر هست یا خیر
چون که اکثر سازمان ها فقط از یه دوره خاصی امریه میگیرن مثلا 6 ماه اول 10 نفر میگیرن 6 ماه دوم 10 نفر
ولی نامه ظرفیت 6 ماه دوم رو مهر ماه از ارتش دریافت میکنن به خاطر همین اگه ازشون بپرسی که امریه من پابرجاس یا نه
اگر سازمان شما شبیه سازمانی که من توضیح دادم باشه به شما میگن باید تا مهر ماه صبر کنید
الان بهترین کاری که میتونید واسه امریه اتون بکنید اینه که برید اون سازمانی که امریه گرفتید ببینید وضعیت امریه شما با توجه به این مشکل چی میشه

juristic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اعتراض مشمولان خدمت سربازی به عقب افتادن تاریخ اعزام

جامعه > مشکلات مردم - تعداد زیادی از مشمولان خدمت سربازی که بنا بود از ابتدای شهریور اعزام شوند و اعزامشان به دو ماه آینده موکول شد، به این بی برنامگی اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاربران این خبرگزاری اطلاع دادند که در روزهای آخر مردادماه و زمانی که آن ها خودشان را برای اعزام به خدمت سربازی آماده می کردند پیامکی برایشان ارسال شد که نشان می داد اعزام اول شهریور نیست و دو ماه عقب افتاده است. متن این پیامک به شرح زیر است:
«مشمول گرامی ضمن عرض پوزش، به دلیل عدم پذیرش مراکز ارتش اعزام شما به تاریخ ۱/۸/۱۳۹۴ تمدید گردید، لذا از مراجعه به مراکز تعیین شده خودداری نمایید.»
یکی از معترضین در این باره می گوید: ما از اول سال همه کارهایمان را کردیم و فکر می کردیم از شهریور به خدمت اعزام می شویم. تاریخ اعزام اول من اردیبهشت بود که به تیرماه و بعد به شهریور موکول شد و امروز هم متوجه شدم که باز هم دوماه عقب افتاده است. ما در این چند ماه بلاتکلیفیم. نه می توانیم سر کار برویم نه تکلیفمان مشخص است. چه کسی پاسخگوی این چند ماه عمر هدر رفته ی ماست؟
در همین راستا تعدادی از سربازانی که با این مشکل مواجه شدند با تجمع روبروی سازمان **** وظیفه اعتراض خود را نشان دادند.
پیش از این سردار ابراهیم کریمی، جانشین رییس سازمان **** وظیفه عمومی درباره به تعویق افتادن خدمت سربازی به خبرآنلاین گفته بود: این مشکل به این دلیل پیش آمد که طبق اعلام سازمان **** وظیفه، فقط تا پایان سال گذشته دوره سربازی 21 ماهه بود و تعداد زیادی از مشمولان به خاطر سه ماه کوتاه تر شدن خدمت، ثبت نام کردند و همین بالا بودن حجم، باعث شد پادگان ها ظرفیت کافی نداشته باشند و این تعویق و تاخیر ها به همین دلیل است.
15-4-17-1022324.jpg

juristic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من خودم سه ماه تمدید شدم واقعا متاسفم برای کشورم...
حداقل بیاین از اروپایی ها یاد بگیریم ما الآن چندتا راه برای نشون دادن اعتراض داریم:
1-عدم حظور همه مشمولین در تاریخ 8/1 چونکه این تاریخ از سوی خود **** وظیفه و بدون هیچ استدلالی تمدید شده
2-تجمع در برابر سازمان **** وظیفه و برخورد با این سازمان بی سازمان
3-اطلاع رسانی به همه سایت ها و خبرگذاری های داخلی و خارجی
4-ادامه اعتراض و حتی گسترش آن تا زمانی که نتیجه عادلانه ای از آن بدست بیاید مثلا این 4 ماه تمدید جزء خدمته مشمولین حساب بشه.
5-مطمعنا با برخورد ما و واکنش ما نسبت به این موضوع در آینده چنین اتفاقاتی برای مشمولین دیگه نمیافته اما اگر به همین صورت پیش بره اعزام 8/1 هم تمدید خواهد شد.
با تشکر

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من خودم سه ماه تمدید شدم واقعا متاسفم برای کشورم...
حداقل بیاین از اروپایی ها یاد بگیریم ما الآن چندتا راه برای نشون دادن اعتراض داریم:
1-عدم حظور همه مشمولین در تاریخ 8/1 چونکه این تاریخ از سوی خود **** وظیفه و بدون هیچ استدلالی تمدید شده
2-تجمع در برابر سازمان **** وظیفه و برخورد با این سازمان بی سازمان
3-اطلاع رسانی به همه سایت ها و خبرگذاری های داخلی و خارجی
4-ادامه اعتراض و حتی گسترش آن تا زمانی که نتیجه عادلانه ای از آن بدست بیاید مثلا این 4 ماه تمدید جزء خدمته مشمولین حساب بشه.
5-مطمعنا با برخورد ما و واکنش ما نسبت به این موضوع در آینده چنین اتفاقاتی برای مشمولین دیگه نمیافته اما اگر به همین صورت پیش بره اعزام 8/1 هم تمدید خواهد شد.
با تشکر
اطلاع رسانی کنید تا همه هرجور شده اعتراض کنن تا شاید یه اتفاقی بیفته.
من به چندتا سایت خبرگزاری میل فرستادم.

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پیرو اتفاقی که افتاد و بدلیل عدم پذیرش ارتش در تاریخ یک شهریور 94 جمعی از مشمولین گرامی در **** وظیفه استان تهران دست به اعتراض زدند، بنده امروز از یک فرد کاملا مطلع خبر موثقی مبنی بر اینکه قرار است شنبه جلسه ای بین ارتش و سازمان **** وظیفه برای تعیین و تکلیف این موضوع برگزار شود، شنیدم.
لذا از مشمولین عزیز که همانند بنده این مشکل برایشان پیش آمده عاجزانه خواهشمندم، شنبه صبح مجددا به **** وظیفه استان تهران مراجعه نموده و مراتب اعتراضی خود را به گوش مسئولین امر برسانیم. چرا که با توجه به شرایط پیش آمده، فرد مطلع به بنده این را هم گفت که حتی ارتش برای تاریخ 1 آبان نیز برنامه ای ندارد و به دلیل کسر بودجه ممکن است در آن تاریخ نیز پذیرش نداشته باشد و یا لااقل تمامی مشمولین را پذیرش نکند و به عنوان مثال فقط دوستانی که تاریخ اعزام اولیه شان اردیبهشت بوده را پذیرش کند و مجددا دوستان اعزام تیرو شهریور بار دیگر اعزامشان به تعویق خواهد افتاد.

خواهشا دوستان پشت گوش نیندازید و به هر کسی که می شناسید و در ارتباط نیز هستید اطلاع بدهید، این موضوع مطمئنم برای همه ما سرنوشت ساز و حیاتی هست، و اگر شنبه که آخرین فرصتمان می باشد و همزمان با جلسه مذکور است، فشار نیاوریم و اعتراض نکنیم ممکن است شرایط بسیار بدتر از حالا شود.

juristic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امروز پلیس 10+ رفتم تاریخ اعزامم در سیستم هم تغیر کرده و از 6/1 به تاریخ 8/1 تغیر کرده اما نکته جالب مبهم بودن اعزام به پادگان شهید خضرایی است چون در نامه عنوان شده محل آموزشی متعاقبا تعین و اعلام می شود!
اوضاع خوبی نیست امکان تمدید مجدد برای بار چهارم هم وجود دارد!

30497620217890469591.jpg

R9_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جلسه ی به اصطلاح بررسی به کجا رسید ، من که خسته شدم از این انتظار میرم مسافرت حال و هوام بهتر بشه ، موفق باشین دوستان
...loading please wait

حسین776

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز پلیس 10+ رفتم تاریخ اعزامم در سیستم هم تغیر کرده و از 6/1 به تاریخ 8/1 تغیر کرده اما نکته جالب مبهم بودن اعزام به پادگان شهید خضرایی است چون در نامه عنوان شده محل آموزشی متعاقبا تعین و اعلام می شود!
اوضاع خوبی نیست امکان تمدید مجدد برای بار چهارم هم وجود دارد!

30497620217890469591.jpg

حسین776

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا چی شد شنبه رفتین **** وظیفه ؟ تکلیفمون معلوم نشد؟ تو رو خدا هر کی اطلاعی خبری داره بذاره۰۹۱۵۵۳۱۳۸۹۹

navid.sp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اگه کسی امروز رفته جلو خضرایی بگه چی شد. کسی رفته؟ آخه تلکیف چیه الان؟
لطفا کسانی که مطلع هستن اطلاع رسانی کنن. ممنون...

R9_747

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی خبر نداره اونایی که یک شیش افتادن خضرایی و الان اعزامشون شده یک هشت ، بازم خضرایی میفتن یا ممکنه تغییر کنه؟؟ امروز کسی رفت میدون **** ؟

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام کسی خبر نداره اونایی که یک شیش افتادن خضرایی و الان اعزامشون شده یک هشت ، بازم خضرایی میفتن یا ممکنه تغییر کنه؟؟ امروز کسی رفت میدون **** ؟
تجربه میگه که به احتمال 90 درصد دوباره خضرایی هستید.

amirfrang

Registered User
لایک‌ها
78
سلام.دوستان دوره کد باریه کسی اطلاع داره چه دوره ای ودرباره چیه؟

hhrrbb

Registered User
لایک‌ها
39
من اعزامی اول اردیبهشتم، جلو خضرایی خبری نبود امروز.
دوره کد باریر درباره ترمز و اقداماتی که موقع فرود هواپیما انجام میشه هست.
موفق باشید

بالا