• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من صبح میرم **** وظیفه شهرمون میپرسم ببینم جریان چیه. آخه امریه که شوخی نیست همینجوری تاریخ اعزام و عقب بندازن سرخود!
من امروز رفته بودم **** وظیفه وقتی فهمیدم گیر دادم که این چه وضعشه . آخرش یه بخشنامه نشونم داد که از مرکزشون فرستاده بودن و گفت چیزی دست ما نیست

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من امروز رفته بودم **** وظیفه وقتی فهمیدم گیر دادم که این چه وضعشه . آخرش یه بخشنامه نشونم داد که از مرکزشون فرستاده بودن و گفت چیزی دست ما نیست
شما از کدوم شهری داداش؟

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من صبح میرم **** وظیفه شهرمون میپرسم ببینم جریان چیه. آخه امریه که شوخی نیست همینجوری تاریخ اعزام و عقب بندازن سرخود!
من امروز برای کاری رفته بودم **** وظیفه که فهمیدم چی شده . گیر دادم که این چه وضعشه ولی یه بخشنامه نشونم دادن که از مرکزشون امروز رسیده بود . کلآ چیزی دستشون نیست . نمیتونن کاری کنن

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چی بگم والا به هزار زور امریه شهریور رو جورکردم الان اينا بازی درمیارن. من که احتمال زیاد بپره چون بهم گفتن فقط برای همین ماه میخان. تازه پولی که باید برای ارتش بريزن بحساب هم برام ریختن بحساب ارتش اداره امریه م!

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من دوستم نیروی دریایی بوده برای اون هم پیامک اومده افتاده ابان!!! مثل اینکه فقط مربوط به خضرایی نیست!

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من دوستم نیروی دریایی بوده برای اون هم پیامک اومده افتاده ابان!!! مثل اینکه فقط مربوط به خضرایی نیست!
ری...دن ارتش با این کاراشون. الان چه کاری ميشه کرد بچه ها؟کسی آشنا نداره تو **** وظیفه تهران بپرسه تکلیف چیه

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی بقیه تالارام همین بحثه . مثل اینکه درست گفتن کل ارتش پذیرش نداره

hadibarzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به دوستان
2 روز دیگه آموزشی ما تموم میشه
واقعا دوره سخت و فرسایشیی بود
سخت ترین دوران زندگیم بود یجورایی تو این گرمای لعنتی

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به دوستان
سلام هادی.بسلامتی. شماکه خضرایی هستی چیزی نشنیدی درمورد اين لغو اعزام ها؟ما 1/6 هستیم الان پیامک اومده ک افتاده آبان!

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به دوستان
سلام
عزیز می تونی یک سوال بپرسی که آیا 6/1 اعزام مجدد هایی رو که قبلا آموزشی رفتند پذیرش می کنند یا نه؟ خیلی ممنون میشم.
یک مورد دیگه کسی شماره تلفن از خضرایی نداره؟

amirali_perfume

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان عزیز برای من هم همین پیامک "عدم پذیرش مراکز ارتش" ساغت 6 بعد از ظهر اومده من افتاده بودم 02 آموزشگاه عبدالحمید انشایی پرندک انداختنم 8/1
این دفعه دوم هستش که عقب میندازنش دفعه پیش هم 4/1 بودم کد مازاد خورده بود

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
lk
برای من هم SMS اومد.من موندم من که قرار نیست آموزشی برم چرا باید باید تا برج 8 صبر کنم.همون 6 ماه پیش رفتم نطام وطیفه گفتم منو یکراست بفرستید یگان ولی قانون بی منطق ارتش میگه که حتما باید دوباره از طریق مرکز آموزش معرفی بشی.
اگر کسی دیگه از دوستان هم اعزام مجدد به خضرایی هست، قرار بذاریم 1 شهریور بریم خود خضرایی شاید قبول کردند.
پی نوشت : فردا به نطام وظیفه هم یکسری می زنم.[/QUOTE
برای من هم SMS اومد.من موندم من که قرار نیست آموزشی برم چرا باید باید تا برج 8 صبر کنم.همون 6 ماه پیش رفتم نطام وطیفه گفتم منو یکراست بفرستید یگان ولی قانون بی منطق ارتش میگه که حتما باید دوباره از طریق مرکز آموزش معرفی بشی.
اگر کسی دیگه از دوستان هم اعزام مجدد به خضرایی هست، قرار بذاریم 1 شهریور بریم خود خضرایی شاید قبول کردند.
پی نوشت : فردا به نطام وظیفه هم یکسری می زنم.
منم اعزام مجددم.پایه ام یکشنبه همون ساعت بریم خضرایی.چند نفر اعزام مجدد هست؟
البته من امروز از یه منبع موثق تو پدافند شنیدم که کل ارتش این دوره پذیرش نداره.
ولی برای ما که با دوره قبلی ها(تیر ماهی ها) به یگان معرفی میشیم شاید بشه کاری کرد.

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پی نوشت : فردا به نطام وظیفه هم یکسری می زنم.
منم اعزام مجددم.من پایه ام،یکم ساعت 9 جلوی در خضرایی.ما که مستقیم با دوره قبلی ها باید معرفی به یگان بشیم نباید مشکلی داشته باشیم.
یگانت کجا بود؟

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من امروز از یه منبع موثق تو پدافند شنیدم که کل ارتش هنوز اعلام نیاز نکرده.بهم گفت تا سی ام صبر کنم
اگر کسی رفت **** وظیفه هر خبری شد لطفا به من هم اطلاع بده.
در ضمن هرکس تمایل داره 1 شهریور بیاد بریم خضرایی.

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منم اعزام مجددم.من پایه ام،یکم ساعت 9 جلوی در خضرایی.ما که مستقیم با دوره قبلی ها باید معرفی به یگان بشیم نباید مشکلی داشته باشیم.
یگانت کجا بود؟
یگانم پایگاه هشتم شکاری بود(اصفهان)
فردا می رم **** وظیفه.خبرت می کنم.

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
رفتم **** وظیفه انداختنمون برج هشت، ميگن بخش نامه زدن کاریشم نمیشه کرد. راستی کسی خبرنداره برای برج هشت باز میفتیم خضرایی یا دوباره معلوم نیست؟ دهنشون سرویس...

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امروز رفتم **** وظیفه(استان اصفهان).
مورد اول اینکه 15 نفر هم اونجا نبودند و این در حالی بود که طرف می گفت برای 1600 نفر تاخیر زدند.واقعا هر بلایی سرمون بیاد حقمونه.البته مردم اصفهان بی تفاوت تر از بقیه ی شهرها هستند ولی 15 نفر فقط بیاند اعتراض کنند؟!!! این 15 نفر هم بیشترشون برای بار دوم بود که تاخیر می خورند مگرنه الان هم نمی اومدند.
سرهنگی که اونجا بود هر چی که ما می گفتیم می گفت نمیشه و حقیقتا هم راست می گفت و این ها و حتی **** وظیقه کل(تهران) هم توی این مورد تقصیر کار نیستند و موضوع به ارتش برمی گرده.از طرفی دیگه هم برای اعزام مجدد قانونی وجود داره که میگه اگر بین خدمت یک سال فاصله افتاد روز از نو، روزی از نو!
در نهایت ازش پرسیدم که اگر به خضرایی مراجعه کنم و شرایطم(اعزام مجدد) را توضیح بدم و اونجا حاضر بشند نامه برای یگان بزنند از نظر **** وظیفه مشکل داره؟ که گفت:نه، اگر اونجا نامه یگانتو زد بیا اینجا نامه رو ثبت کن و برو یگان ولی بعیده که حتی حرفتو گوش کنند!
در نهایت من مشکلی ندارم که یکشنبه بیام تهران ولی تعدادمون باید حداقل 6-7 نفر باشه که اونجا به حرفمون گوش کنند.

بالا