• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان من از قدیمی های این تاپیکم.پست سوم ماله منه!
سال 90 بعد آموزشی 1 ماهی هم یگان بودم و بعدش ارشد قبول شدم و ....
بگذزیم.4 سال گذشت(داستان این 4 سال انقدر طولانیه که رمان 1000 صفحه ای میشه!) و من باید دوباره بیام خضرایی(6/1).
چند تا سوال از بچه های جدید:
1.چه خبر؟!
2.سال 90 هر کی که قبلا آموزشی رفته بود برای دو هفته می فرستادند مرخصی و بعد از اون یگان.الان قانون همونه یا باید دوباره آموزشی برم؟
3.لباس ها ی یگان کامل( پیراهن،شلوار،کفش و کلاه) عوض شده؟ من لباس های قبلی یگان را دارم با بربری!

پی نوشت: همچین بدم نمیاد که دوباره آموزشی بیام، تازه الان کلی تجربه دارم! اون دفعه هفته ی آخر تابلو جیم زدن شده بودم به طوری که وقتی که می خواستن حاظر غیاب کنند اگر می دیدند من بودم می گفتند فلانی که هست همه هستند دیگه!

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . چند روز قبل برگه اعزام من اومد که نوشته بود شهید خضرایی اول شهریور . چون فاصلم تا تهران زیاده امروز رفتم **** وظیفه بپرسم خودشون میفرستن یا خودم باید برم که سرهنگ مسئولش گفت اعزامت از یک شهریور تمدید شده یک آبان . پرسیدم دلیلش چیه گفت کل اعزامیای ارتش اینجوری شده چون پادگاناشون آماده نیست .
آخه مگه میشه بعد از اومدن برگ سفید بازم تاریخش تمدید بشه .
رفتم پلیس +10 ولی توی سیستم اونا هنوز شهریور بودم .
اگه امکان داره شما هم یه خبری از **** وظیفه شهرتون بگیرید ببینید این قضیه درسته یا نه . خیلی مسخرست .

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرهنگه گفت که پیامشم میاد رو گوشیت که هنوز نیومده .

shamekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
لباس، ساک و وسایل دیگه که بچه ها تو صفحات قبل گفتن رو باید ببریم نبریم؟یا مرخصی میدن تابریم جورکنیم؟ راستی تو دوره آموزشی باشگاه بدنسازی یا والیبال فوتبال چیزی هست انجام بدیم که حوصله مون سر نره؟ممنون بابت جواب
عزیزم ایبقدر خستت می کنند که باشگاه بدنسازى نخواى برى. ولى در کل اجازه هیچ کاری رو نمیدن اخر ھفته مى فرستن خونه تا شنبه
بله مطمن باش مرخصى مى دن

shamekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از پنجشنبه تا شنبه اگر متاهل باشى از چهارشنبه تا شنبه ولى روز اول که مى رى پادگان تا شنبه بهت مرخصى مى دن که برىلباساتو درست کنى
عزیزم ایبقدر خستت می کنند که باشگاه بدنسازى نخواى برى. ولى در کل اجازه هیچ کاری رو نمیدن اخر ھفته مى فرستن خونه تا شنبه
بله مطمن باش مرخصى مى دن

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اس ام اس اومد :
مشمول گرامي ضمن عرض پوزش، به دليل عدم پذيرش مراکز ارتش اعزام شما به تاريخ 1/8/1394 تمديد گرديد، لذا از مراجعه به مراکز تعيين شده خودداري نماييد.

برای شما نیومد ؟

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اس ام اس اومد :
مشمول گرامي ضمن عرض پوزش، به دليل عدم پذيرش مراکز ارتش اعزام شما به تاريخ 1/8/1394 تمديد گرديد، لذا از مراجعه به مراکز تعيين شده خودداري نماييد.

برای شما نیومد ؟
چرا من هم افتاده بودم شهید خضرایی 6/01، اما امروز این پیامک اومده که اعزامم شده آبان ماه!

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کلا این دوره ارتش پذیرش نداره یا اینکه ظرفیتش تکمیل شده؟!

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای من هم SMS اومد.من موندم من که قرار نیست آموزشی برم چرا باید باید تا برج 8 صبر کنم.همون 6 ماه پیش رفتم نطام وطیفه گفتم منو یکراست بفرستید یگان ولی قانون بی منطق ارتش میگه که حتما باید دوباره از طریق مرکز آموزش معرفی بشی.
اگر کسی دیگه از دوستان هم اعزام مجدد به خضرایی هست، قرار بذاریم 1 شهریور بریم خود خضرایی شاید قبول کردند.
پی نوشت : فردا به نطام وظیفه هم یکسری می زنم.

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای من هم SMS اومد.من موندم من که قرار نیست آموزشی برم چرا باید باید تا برج 8 صبر کنم.همون 6 ماه پیش رفتم نطام وطیفه گفتم منو یکراست بفرستید یگان ولی قانون بی منطق ارتش میگه که حتما باید دوباره از طریق مرکز آموزش معرفی بشی.
اگر کسی دیگه از دوستان هم اعزام مجدد به خضرایی هست، قرار بذاریم 1 شهریور بریم خود خضرایی شاید قبول کردند.
پی نوشت : فردا به نطام وظیفه هم یکسری می زنم.
علتش چی هست که این دوره نمی گیرن؟؟؟؟

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به من که گفتن ارتش کلآ پذیرش نمیکنه . مگه میشه مگه داریم

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
برا منم الان پیام دادن که افتادم اول آبان! یعنی چه آخه؟من امریه م ای مسخره بازی چیه درآوردن؟

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امریه دارم . پس امریه چی میشه .

sss999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز به یه سرهنگه گیر دادم در مورد علتش که آخرش گفت حتمآ پادگاناشون آماده نیست . جواب درست حسابی که نمیدن

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با این حساب من باید هشت ماه توی نوبت باشم تا تازه بتونم برم آموزشی

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این طور که من شنیدم توی سال اخیر به قدری تعداد سرباز توی یگان های مختلف زیاد بوده که نمی تونستند از پس هزینه ها بر بیاند و مهمتر از اون جایی برای اون ها نیست.الان با این وقفه ای که می ندازند حداقل تعدادی سربازیشون تموم میشه.
به عبارت دیگه همین الان در اعزام به یگان افرادی که الان آموزشیشون تموم شده مشکل دارند.

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این طور که من شنیدم توی سال اخیر به قدری تعداد سرباز توی یگان های مختلف زیاد بوده که نمی تونستند از پس هزینه ها بر بیاند و مهمتر از اون جایی برای اون ها نیست.الان با این وقفه ای که می ندازند حداقل تعدادی سربازیشون تموم میشه.
به عبارت دیگه همین الان در اعزام به یگان افرادی که الان آموزشیشون تموم شده مشکل دارند.
پس چی میگن سرباز کم دارن؟

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من فروردین اسم نوشته بودم . دیوونه شدم از الافی
من صبح میرم **** وظیفه شهرمون میپرسم ببینم جریان چیه. آخه امریه که شوخی نیست همینجوری تاریخ اعزام و عقب بندازن سرخود!

بالا