• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

R9_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان بنده نیز همانند شما پیامک دریافت کردم از تهران هستم ، بعد از یکسری پرس و جو ها از دیروز تا الان این عدم پذرش متاسفانه حقیقت دارد با 28 سال سن 2 روزام دروزه چه برسه دو ماه ، یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست و بوده امیدوارم خیرش به ما برسه که بعیده ، خدتونو دوستان خسته نکنید باید صبر کرد شاید کسری در کار باشه و دو ماه یا بیشتر رو جز خدمت ناچارا حساب کنند شایددددددددد

ramin5783

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقایون یکشنبه بیاید خضرایی.حداقل یه اعتراضی بکنیم
یه موقع نگن اینا چقد آدمای ... هستن که هر بلایی سرشون میاریم

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من اسفند سال پیش دفترچه رو فرستادم زمان اعزامم برای شش ماه بعد بود، که برگه سفید من برای 6/1 اومده و حالا پیامک دادن که دو ماه عقب افتاده، خب حداقل خدمت ما هم باید قانونا از همین تاریخ یک شهریور که برگه سفید آمده شروع بشه. چطور اگر یک نفر غیبت کند سه ماه اضافه خدمت می زنند ولی **** وظیفه هیچ تعهدی ندارد!

ir9075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
برای من پیامکی نیومد خودم دیروز 26ام رفتم پلیس +10 برگه سفیدمو گرفتن 6.1 ثبت شده امروزم برام با پست فرستادن یکه شهریور!!تا اینکه شنیدم کلا شهریور لغو شده به سامانه پیامکی درخواست وضعیت فرستادم با کد سخا برام پیام فرستاد اعزام 8.1!!!مسخره شو دراوردن برا همین شهریورم کلی علاف شدم کاری نمیشه کرد؟!!اقا کیا یکشنبه میرن دم پادگان بگن هماهنگ کنیم با هم اونجا باشیم یه امار بگیریم

ir9075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقا برا ابان ماه هم دوباره میوفتیم همین شهید خضرایی یا دوباره تقسیم بندی میکنن؟!کسی میدونه

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران:

22012648 تلفن

22012642 درونگار

[email protected] ایمیل

دفتر مدیریت باشگاه خبرنگاران:
دفتر رياست

22012650 تلفن

22012650 دورنگار

[email protected] ایمیل
با اینجا تماس بگیرید و مشکلتونو بگید،من ز زدم وگفتم( البته پشت خط زیادبودم) اگه تماس زیادباشه شاید بررسی کنند..دفتر خبرنگاران جوان هستش.

Behzad b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بچه ها خبری نشد؟
**** وظیفه ج نداد؟
کسی خبری نداره

sina2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اقا برا ابان ماه هم دوباره میوفتیم همین شهید خضرایی یا دوباره تقسیم بندی میکنن؟!کسی میدونه
من از تلفن گویا **** وظیفه پرسیدم گفنت نه ممکن دوباره تغییر کنه!!!

R9_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان سلام به سایت **** وظیفه یه سر بزنین قسمت اخبار ، من که تفاوت بین آخرین دو اخبار اعلام شده در سایت رو نفهمیدم لطفا شما نیز بخونین سپس اینجا به اشتراک بذارین

farb

Registered User
لایک‌ها
1
من امروز از خضرايي مرخص شدم و از فرماندمون شنيدم كه ٦/١ سرباز نمي گيرن. با اين حال هيييييچ كارشون حساب نداره ممكنه يه دفعه بگن پاشيد بيايد.

ir9075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من امروز از خضرايي مرخص شدم و از فرماندمون شنيدم كه ٦/١ سرباز نمي گيرن. با اين حال هيييييچ كارشون حساب نداره ممكنه يه دفعه بگن پاشيد بيايد.
پس با این حساب یکشنبه صب رفتنمون اونجا فایده ای نداره؟!!!مگه اینکه دوباره یه بخشنامه ای چیزی بیاد به قول شما کارشون اصلا حساب کتاب نداره رو هوان کلا

ir9075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان سلام به سایت **** وظیفه یه سر بزنین قسمت اخبار ، من که تفاوت بین آخرین دو اخبار اعلام شده در سایت رو نفهمیدم لطفا شما نیز بخونین سپس اینجا به اشتراک بذارین
واااای خدا اینا دیگه کین!!!دوتا اصلاعیه گذاشتن به فاصله 25 دیقه دقیقا متناقض هم:general208: یه بارزده نیاید جا نداریم بار دوم گفته پاشید بیاد تهدیدم کرده اگه به موقع حضور پیدا نکنید غیبت میکنید:general210:
تنها فرقشم اینه که تو دومی زده فارغو تحصیلان دانشگاهی!! حالا دیگه من چیزی نمیدونم دوستان کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه ما که سر از کارشون در نیاوردیم!بعیدم نیست ازینا شاید یکیشو بردارن.خداییش ببینید 2 سال برا کیا با چه وضعی باید بریم خدمت خیییلی بی نظمو بی حساب کتابه

ir9075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جناب خسته نباشی راست میگن که سرباز زیاده برای اعزام سربازا به یگانشون به مشکل برخوردن؟!شمارو الان تقسیم کردن مشخص شده یگان خدمتتون؟

hadibarzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام هادی.بسلامتی. شماکه خضرایی هستی چیزی نشنیدی درمورد اين لغو اعزام ها؟ما 1/6 هستیم الان پیامک اومده ک افتاده آبان!
دوست عزیز دستور از بالا اومده
خضرایی کاره ای نیست

hadibarzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
عزیز می تونی یک سوال بپرسی که آیا 6/1 اعزام مجدد هایی رو که قبلا آموزشی رفتند پذیرش می کنند یا نه؟ خیلی ممنون میشم.
یک مورد دیگه کسی شماره تلفن از خضرایی نداره؟
دوست عزیز دستور از ستاد ارتش اومده
دلیلشرو کسی نمیدونه متاسفانه
در مورد شماره تلفن هم بنده متاسفانه ندارم

hadibarzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به همه
بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد
امروز روز سردوشی بود
گروهان ما (قوامی) "خیلی خوب" گرفت.
8 بار مراسم سردوشی رو تمرین کردیم تواین هفته!!!
واقعا این دوره گرما خیلی اذیتمون کرد
انقدر سیاه شدیم که ....
بالاخره تموم شد
با همه ی بدی های پادگان ولی ته دلم واسه اونجا تنگ شد...واسه بچه ها هم همینطور
این اولین دوره ایبود که روز سردوشی تقسیممون هم کردن
خیلیا دوره کد خوردن
من افتادم بیمارستان بعثت. نمره نظامیم هم 91 شد
یک سوال از دوستان با تجربه.برای درجه نمره نظامی تاثیر گذار هست؟

vahid 699

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان آیا کسانی که فارغ التحصیل دانشگاهی هم باشند تاریخ اعزامشون افتاده واسه 8/1؟؟؟
من با لیسانس اسفند پارسال پست کردم....افتاد تیرماه بعدش اسمس اومد انداختن 6/1....

تا الان که برای من اسمسی نیومده....منم خضرایی افتادم تهران هستم....

ir9075

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان آیا کسانی که فارغ التحصیل دانشگاهی هم باشند تاریخ اعزامشون افتاده واسه 8/1؟؟؟
من با لیسانس اسفند پارسال پست کردم....افتاد تیرماه بعدش اسمس اومد انداختن 6/1....

تا الان که برای من اسمسی نیومده....منم خضرایی افتادم تهران هستم....[/QUO

دوست عزیز اکثرا فارغ التحصیل دانشگاه افتادن خضرایی و اینکه کلا ارتش شهریور اعزام نمیکنه انگار! شما هم خودت برو برگه سفیدت رو بگیر مجددا یا اگر که کد سخا داری از سامانه پیامکی ش استعلام کن

shamekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام به همه
بالاخره دوره آموزشی ما هم تموم شد
امروز روز سردوشی بود
گروهان ما (قوامی) "خیلی خوب" گرفت.
8 بار مراسم سردوشی رو تمرین کردیم تواین هفته!!!
واقعا این دوره گرما خیلی اذیتمون کرد
انقدر سیاه شدیم که ....
بالاخره تموم شد
با همه ی بدی های پادگان ولی ته دلم واسه اونجا تنگ شد...واسه بچه ها هم همینطور
این اولین دوره ایبود که روز سردوشی تقسیممون هم کردن
خیلیا دوره کد خوردن
من افتادم بیمارستان بعثت. نمره نظامیم هم 91 شد
یک سوال از دوستان با تجربه.برای درجه نمره نظامی تاثیر گذار هست؟
من 96 شدم قوامى واکسیل ابی بودم . الان گروهان یکمم
چندتا گروه ب الان ستوان سوم دادن بھشون
همیشه ته دسته بودن بھشون می گفتن پاراالمپیکی ھا
من با داد و بیداد راھشون می بردم
بیشتر به قسمتت مربوطه و متاهلى

Last edited:
بالا